- 24 Eylül 2011
- 2.259
- 14
- 158
- Konu Sahibi rashabahar
- #9.321
ya kızlar soru sordum cevap versenızee ![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
aşıkmısınız dıcem ama evet dıcenız bılıyorum?![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
dans muzıgınızle gırıs muzıgınızı sordum .. yaa dıger gelınler nıye konusmuyorr:S
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6.bucuktamııı kıyamam..uyusana saat kac oldu kızz
Olmaz kiii sohbet çok guZel aklım kalcak![]()
ney supriz olmucak kizz:) gelinligimi benden baska kimse bilmiyor gormedii )
zaten uyuyamazsın bu heycanla :)
ya kızlar soru sordum cevap versenızeeaşıkmısınız dıcem ama evet dıcenız bılıyorum?
dans muzıgınızle gırıs muzıgınızı sordum .. me to the end of loveyaa dıger gelınler nıye konusmuyorr:S
ya kızlar soru sordum cevap versenızeeaşıkmısınız dıcem ama evet dıcenız bılıyorum?
dans muzıgınızle gırıs muzıgınızı sordum .. me to the end of loveyaa dıger gelınler nıye konusmuyorr:S
dans muzıgınızle gırıs muzıgınızı sordum .. yaa dıger gelınler nıye konusmuyorr:S
Ben gelin çiçeği atma şarkımı sectim bı![]()
The Temptations-earth angel dans sarkimizz cok onemli ve anlamli bizm icin sozleri
cikis sarkimiz ise dance me to the end of love
ya bız nıye boyle aylak olduk baksana ebru herseyı secmıs.. sen daha cıcegını atakoyşekercim şarkı bulmamız lazım yaa .. sarkı dnlemekten kafam şişti
anlamlı bırsey olması daha onemlı tabi.. ay ben bu gıdışle şarkı bulamazsam fatıh uregın hadı hadısıyle cıkıcam töbe töbee![]()
ya bız nıye boyle aylak olduk baksana ebru herseyı secmıs.. sen daha cıcegını atakoyşekercim şarkı bulmamız lazım yaa .. sarkı dnlemekten kafam şişti
:))))))))))))))))))) ole demee pasta sarkisini bi bulamadmm gitti :))))))))))))))
The Temptations-earth angel dans sarkimizz cok onemli ve anlamli bizm icin sozleri
cikis sarkimiz ise dance me to the end of love
Benimde Canim yaa barkovizyon şarkımızı sectim bide ben candan ercetin bahar
Off yaa birsuru ısımız var :18: