- Konu Sahibi rashabahar
- #9.261
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2012 gelınlerı bu kadarmıyız yanıı...:S
slm cnm nasilsin gelinligini almissin resmini gordumm cok guzel ve tasli :))))) evet yaaaaa bu kadarmiyizz sehkerrr nerdee yaaa:) baska topiklerdemi geziyo yineeeeeee:)
iyi geceler kızlar :)
salı günü nişanlım geliyor heycandan ölüyorum
yarın kına elbisem için provam var sabah erken kalkmalıyım
bunun dışında bugün karabükteyim şafak 78![]()
kızlar bi yanım mutlu bi yanım mutsuz....
çeyizimde kışlıklarım kolileniyo ve eşyalarım artık yığılmaya başlanıyo kenara 14 temmuzda çeyizim gidiyo
nişanlımın ailesinde gencecik adam şuan diyalize alınmak üsere ve agar 2 hasta daha var herkes düğün ertelencek die yürekler agızda geziyo:18:
ama nişanlım ben ve ailelerimiz aramız dahada mükemmel artık sürekli birbirlerini arıyolar bi gün aramasalar merak ediyolar
her hafta sonu muhakkak bi program felan yapıyos![]()
seker gelınlık bakmaya gıdıcektı pazartesı bgn kayınwalıdesıgılde olabılır dıye tahmın edıyorum...ıım saol canım gelınlıgı alalı oldu bıraz ama yenı eklıyebıldım.. sen nasılsınn.?
kızlar bi yanım mutlu bi yanım mutsuz....
çeyizimde kışlıklarım kolileniyo ve eşyalarım artık yığılmaya başlanıyo kenara 14 temmuzda çeyizim gidiyo
nişanlımın ailesinde gencecik adam şuan diyalize alınmak üsere ve agar 2 hasta daha var herkes düğün ertelencek die yürekler agızda geziyo:18:
ama nişanlım ben ve ailelerimiz aramız dahada mükemmel artık sürekli birbirlerini arıyolar bi gün aramasalar merak ediyolar
her hafta sonu muhakkak bi program felan yapıyos![]()
cnmmm benim odayi gorsen varya adim atacak yer kalmadi :) hastalara acil sifalar versin. ins. tututu masallah diyelim nazar degmesin ailelere :)![]()
iyi geceler kizlarr kimseciklerr yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :))))))))))))))))))) bu arada safakkkkk 68 yani bugun aksaray dayim :)
Adasimmmmmmmm![]()
hmmm anladim cnmmm ..baksin baksin secsin gelinligi :) iyim bende cok sukurrr olee regl olcam sinirlerim tepemde nisanlima catip duruyom cocuk kafayi yiiyo bu donemlerimde :)
ben de aynı durumdayım canım odamda bir duvara yıgıldı kolilerle çeyizlerim bu ayın 21inde yolluyorum evime artık
içim bir tuhaf neden bilmiyorum ama artık burda misafirmişim hissini daha yoğun hissediyorum diken üzerinde gibiyim
bu his yüzünden suçluluk duygusu yaşıyorum babamın evi burası halbuki neden böyle oluyor
hastanızda hemen iyi olur inşallah geçen hafta nişanlımın büyük babası kalp krizi geçirdi şuan çok iyi ama o hafta bende korktum çok.