• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Yeni aldım gelinlik denekten giymek icin tatlım yarın onlarida alcaz iç çamaşırı gelinlik ayakkabım Ayy heyecanlandim :1:

ayakkabılarınızın fotograflarını ıstıyorum kızlar ben daha almadımm.. secenek bulamıyorum hep klasık ayakkabılar...

Yeni aldım gelinlik denekten giymek icin tatlım yarın onlarida alcaz iç çamaşırı gelinlik ayakkabım Ayy heyecanlandim :1:

ayyy :) heycanlandinmi kizzz ) hadi bakalim mutlu mutlu icine sinenii all kimsesinin fikrini sormaa kimsede fikrini solemesinnn :) damatta gormesin gelinligii :) benimki bilmiyo hangi gelinligi aldigimi phahahah :) gelinligin icindee hangisinde mutlu olduysan onu al :) hangisinde yuzun gulduyse onu al cnm

ayakkabılarınızın fotograflarını ıstıyorum kızlar ben daha almadımm.. secenek bulamıyorum hep klasık ayakkabılar...

Hemen paylasicam aldıklarımı ins tlfndan atabilirim:34:
Nerde neler var söylerim tatlım resimlerinizde atarım :1:

bende almadım cnm.. mayısta başlıcak gelinlik provam o zmn alıcam.. ama ne alıcağım belli platform topuk ucu açık beyaz istiyorum cnm:34:

ayyy :) heycanlandinmi kizzz ) hadi bakalim mutlu mutlu icine sinenii all kimsesinin fikrini sormaa kimsede fikrini solemesinnn :) damatta gormesin gelinligii :) benimki bilmiyo hangi gelinligi aldigimi phahahah :) gelinligin icindee hangisinde mutlu olduysan onu al :) hangisinde yuzun gulduyse onu al cnm

Tmm tatlım teşekkür ederim destegin icin :9: damat zaten uzakta gelince görebilir anca:1:
Milyon tane denicem her beğendiğimi gitcem ay yine heyecanlandim:1::1::1:

işte kafammda oturttugum bır modelde yok ebrucum dedıgın yerlere bakıcam ben yazdım bı kagıda..:) sekercımde alınca fotosunu koyar bakarız.. kızlar bırsey sorucam dans muzıgını kararlastırdını mı gırıs muzıgını kararlastrdınızmıı??

bırsey daha sorucam burda ne zman bulussak bıtane zıyaretcımız oluyor... kım yaa cok merak edıyorummm :1::1::1::1:

:0 aynenn adas ben gelinligimi 5 ay onceden almis bi kizim :) hersey hazirrrr bi dugunu bekliyoruz o kadar :) evi bile tuttuk 1 aylik kira bile verdik :) bi icinde biz eksigiz:)

Çok guZel ama süpriz olmucak hiç ohh biz tutuştuk bak şimdi :1:

Back