2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

derinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inanmiyorummmmmmmm sana harikasin super olmusunn bendee sehkere diyodumki derin gelirmii acabaaa :))) harika olmsuun yaa cok guzel olmusunn agladinmi bakalimmm

ben gelmez demiştim sen bildin kız evet ağladınmı kınaların nerde harikasın yaaa çok beğendim

çok tşk arakadaşlarım kına gecem süperdi annem çok ağladı

ama ben hiç ağlamadım =)=) kimsenin yüzüne bakmadım ağlamamak için =) makyajımda bozulmamış oldu=)

ama çok oynadık döktürdük hemde nasıl ayaklarımıza karasular indi =)))

oh ohh cok guzelll kiz aglasaydinn be bi iki damla gozyasi dokkseydin :)

derin kiz bu saclar dogalmi yaa harika valla masallah sana istee sozunde durmak buna denir :) kinayi yaktii topige geldi valla resimi koyduu tesekkur ederim arkadasimm ":)))))))))) nasil gecti bakalim agladinmi

bitanem ben sizleri kırarmıyım =) ağlamadım ehehehehhe =)=)

iyi yapmışsın canım yaaa bol bol oynasaydın nasıl ağlamazsın inanmıyorum sana iyi dayanmışsın

kızlar size hemen taktik vereyim kına yakılırken ben hiç onların söylediği şarkıyı dinlemedim olaya adapte olmadım kimsenin yüzüne bakmadım =)=)

kendi kendime (iiçimden tabi) hadisenin süpermen şarkısını söylüyodum =)=)

bu saçmalıklarım ağlamamak için naaaaapimmmm yaaaaaaaaaaaa

hahahahahahahahahaha bende sey solucem yaa ask kac beden giyerr :) kiz alemsin varya sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…