- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 108
- 38
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #9.141
derinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inanmiyorummmmmmmm sana harikasin super olmusunn bendee sehkere diyodumki derin gelirmii acabaaa :))) harika olmsuun yaa cok guzel olmusunn agladinmi bakalimmm
ben gelmez demiştim sen bildin kızevet ağladınmı kınaların nerde harikasın yaaa çok beğendim
aloooooooo ben buradayımm yoruldum ettim demedim geldim buralara =)=)
aloooooooo ben buradayımm yoruldum ettim demedim geldim buralara =)=)
çok tşk arakadaşlarım kına gecem süperdi annem çok ağladı
ama ben hiç ağlamadım =)=) kimsenin yüzüne bakmadım ağlamamak için =) makyajımda bozulmamış oldu=)
ama çok oynadık döktürdük hemde nasıl ayaklarımıza karasular indi =)))
derin kiz bu saclar dogalmi yaa harika valla masallah sana istee sozunde durmak buna denir :) kinayi yaktii topige geldi valla resimi koyduu tesekkur ederim arkadasimm ":)))))))))) nasil gecti bakalim agladinmi
çok tşk arakadaşlarım kına gecem süperdi annem çok ağladı
ama ben hiç ağlamadım =)=) kimsenin yüzüne bakmadım ağlamamak için =) makyajımda bozulmamış oldu=)
ama çok oynadık döktürdük hemde nasıl ayaklarımıza karasular indi =)))
oh ohh cok guzelll kiz aglasaydinn be bi iki damla gozyasi dokkseydin :)
bitanem ben sizleri kırarmıyım =) ağlamadım ehehehehhe =)=)
iyi yapmışsın canım yaaa bol bol oynasaydınnasıl ağlamazsın inanmıyorum sana iyi dayanmışsın
ben biliyorummm kirmazsinnn bizleri sen ya bitanesinn :) nysee evden cikarken aglarsin artik : bak illa aglatiyoruz seni
ne bilim hiç ağlayasım gelmedi açıkçası =)
normalde ağlarım ben böyle şeylerde ama babam geldi bi ara orada bi ağlayasım geldi direkt gözümü geri çektim =) ağlamak istemedim
işte orada ağlayabilirim özellikle babama sarılırken film kopabilir diye düşünüyorum =)
kızlar size hemen taktik vereyim kına yakılırken ben hiç onların söylediği şarkıyı dinlemedim olaya adapte olmadım kimsenin yüzüne bakmadım =)=)
kendi kendime (iiçimden tabi) hadisenin süpermen şarkısını söylüyodum =)=)
bu saçmalıklarım ağlamamak için naaaaapimmmm yaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?