• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

evet canım vazgectım cok sınırlıyım unutamıyorum orda olanlarıı.. ne gıycem bılmıyorum ama fıkırı olan varmı

bence al canım yaa o yaptığından utansın kızdın diye neden almayasın bi daha nerde giycen bindallı içinde kalmasın al tatlım üzülürsün sonra giyemedim diye hiç bi şeyi içinde bırakma :34:

bende bindallı almadım abiye aldım bende gelen misafirlerden farkım olmayacak diye korkuyorum üstelikte içime sinmedi aldığım kıyafet :(

bence al canım yaa o yaptığından utansın kızdın diye neden almayasın bi daha nerde giycen bindallı içinde kalmasın al tatlım üzülürsün sonra giyemedim diye hiç bi şeyi içinde bırakma :34:

o bındallıyı almıycam kı omrum boyunca unutmuycam o olanları.. hep bı yerden aklıma gelıcek ve ben o gune gerı donucem... benım burnumdan getırdıklerı ıcın o gunu sınırlenıcem

gelen mısafırlerden hıc farkım olmuycak... cok sinirim bozuldu bak yıne... neyse sız aldınızmı bındalı falan

hayirlisi olsun cnm ya ama al yanii bidallii bencedee .. ben aldim bindallimi kapalicarsidan bende elbise alsammi yoksa hep bindalli ile kalsammi diye dusunuyorum ole kafama gore elbise bulamadim

gelen mısafırlerden hıc farkım olmuycak... cok sinirim bozuldu bak yıne... neyse sız aldınızmı bındalı falan

ben abiye giyicem kına yakılırken bindallıyı giyicem diye düşünüyorum :34: bence al kızcam şimdi aaaaaaa :20::20::20:

Back