• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

derinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inanmiyorummmmmmmm sana harikasin super olmusunn bendee sehkere diyodumki derin gelirmii acabaaa :))) harika olmsuun yaa cok guzel olmusunn agladinmi bakalimmm

ben gelmez demiştim sen bildin kız :1::1::1: evet ağladınmı kınaların nerde :16::16::16: harikasın yaaa çok beğendim :21::21::21::21:

çok tşk arakadaşlarım kına gecem süperdi annem çok ağladı

ama ben hiç ağlamadım =)=) kimsenin yüzüne bakmadım ağlamamak için =) makyajımda bozulmamış oldu=)

ama çok oynadık döktürdük hemde nasıl ayaklarımıza karasular indi =)))

ama ben hiç ağlamadım =)=) kimsenin yüzüne bakmadım ağlamamak için =) makyajımda bozulmamış oldu=)

oh ohh cok guzelll kiz aglasaydinn be bi iki damla gozyasi dokkseydin :)

iyi yapmışsın canım yaaa bol bol oynasaydın :1: nasıl ağlamazsın inanmıyorum sana iyi dayanmışsın :16::16::16:

kızlar size hemen taktik vereyim kına yakılırken ben hiç onların söylediği şarkıyı dinlemedim olaya adapte olmadım kimsenin yüzüne bakmadım =)=)

kendi kendime (iiçimden tabi) hadisenin süpermen şarkısını söylüyodum =)=)

bu saçmalıklarım ağlamamak için naaaaapimmmm yaaaaaaaaaaaa:1::1::1::1::1:

kızlar size hemen taktik vereyim kına yakılırken ben hiç onların söylediği şarkıyı dinlemedim olaya adapte olmadım kimsenin yüzüne bakmadım =)=)

kendi kendime (iiçimden tabi) hadisenin süpermen şarkısını söylüyodum =)=)

bu saçmalıklarım ağlamamak için naaaaapimmmm yaaaaaaaaaaaa:1::1::1::1::1:

hahahahahahahahahaha:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1: bende sey solucem yaa ask kac beden giyerr :) kiz alemsin varya sen

Back