- Konu Sahibi rashabahar
- #9.101
Çok ayıp hazal uyunurmu hiç muhabbetin en guZel yerinde![]()
valla yaaa kuselim hazalaaa haber vermedii uyurkendee hihhhhhhhhhhhh :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok ayıp hazal uyunurmu hiç muhabbetin en guZel yerinde![]()
tapu senedii :)))))))))))))))))))) aynen oleee ayyyyyyyyyyyyyyyy simdi uyusak yaaa poff ben gecenn 3 saatlikk uyumustum askimlaaa ayy cok guzel yaaa :)
Ayy Canim ben napayim benim nişanlım hep uzakta ısı gereği 4 ay oldu görmüyorum![]()
pooff oglen agdaya gidicem yaaaaaaaaaaaa(((
hadi yaaaaaaaaaaaaaaa(((((((((( gelicekmi yoksa hepmi orda ?
Gelcek Canim ama hep böyle dışlarda ısı bende gidicem düğünden sonra kocisinle![]()
benim kocisde hep sehirsinda ama kisa sureli kaliyr 3 gunluk falan yada gidiyoo gecesi geliyoo ozel msj attim mail adresimi cnm
bende öyle yapmayı düşünüyorum canım amannn neyse onlarda öyle oluversin ne yapalım
günaydınnnn....bugün tekrar duvar kağıdı bakmaya gideceğim, seçtiğim bir tanesi stokta yokmuş, ingiltereden geliyor 1,5 ay sürermiş(( sonra bekarlığa veda yeri ayarlamalıyım, anadolu yakasında bileniniz varsa şöyle eğlenceli bir yer bana tavsiye edin lütfen yaaa....düğün davetli listelerini telefonla arayıp tek tek toparlamalıyım....
gerçekte yapmak istediğim ise kanepede tv karşısında uyuyakalmak:))))))) ayaklarım şişti günlerdir koşturmaktan((((
evet canım bugün arkadaşlarım için birşeyler almaya gideceğimseni çok iyi anlıyorum çünkü bende benzer konularda bişey diyemiyorum ama sende çok güzel düşünmüşsün arkadaşların için küçük güzel hediyeler olabilirrr
valla canım benim ne zaman 17 kaldı farketmedim seninde öyle olur inşallah hatta düğün gününü saymazsak son 15 benim :)17 mi abovvvvvv
benim daha 147 yafff![]()
oo hayırlı olsunkızlar an itibariyle plakalara düşmüş bulunmaktayım
bugün düzcedeyim![]()
bende kınayı sevmiyorum canım ama mecbur yakacaksın azda olsa dediler bulacağım artık çaresini olmadı yıkarım hemenya kızlar ben kına yaktırmak istemiyorum ne yapacağım???? kayınvalidem azıcık süreriz hemen yıkarsın diye tutturdu...kına yakılır yakılmaz insanların arasından koşup yıkayamayacağıma göre...ne yapsam? ben o kokuya dayanamıyorum.
günaydınnnn....bugün tekrar duvar kağıdı bakmaya gideceğim, seçtiğim bir tanesi stokta yokmuş, ingiltereden geliyor 1,5 ay sürermiş(( sonra bekarlığa veda yeri ayarlamalıyım, anadolu yakasında bileniniz varsa şöyle eğlenceli bir yer bana tavsiye edin lütfen yaaa....düğün davetli listelerini telefonla arayıp tek tek toparlamalıyım....
gerçekte yapmak istediğim ise kanepede tv karşısında uyuyakalmak:))))))) ayaklarım şişti günlerdir koşturmaktan((((
gunaydiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) kizlarrrrr fazla kimse yok :))) anlasildii gecee yine sohbet var desene :)
Biz de şu sıralar ev işiyle uğraşıyoruz kiralık olacağı için bakınıyoruz şimdiden geçen gün bi tane bulduk annemin evinin iki sokak arkasında bi oda bi salonsıfır daire görümcemle nişanlım bekar evi gibi burası dediler beğenmediler
şimdi başka yerlere bakacağız
Canım keşke tutabilseydik o evi ama kısmet işte çok küçüktü tutmadık keşke bi odası daha olsaydı kaçırmazdım :2: bizim semtimizde de kolay kolay ev bulunmuyor kiralık bende sıfır ev sevdama kapılıp başka bi semte gidicem sanırımcadica
burchecan kullanıcısından alıntı
Biz de şu sıralar ev işiyle uğraşıyoruz kiralık olacağı için bakınıyoruz şimdiden geçen gün bi tane bulduk annemin evinin iki sokak arkasında bi oda bi salon sıfır daire görümcemle nişanlım bekar evi gibi burası dediler beğenmediler şimdi başka yerlere bakacağız
canım ne kadar şanslısın ben aynı şehirde olacağım annemle ama okadar uzağa gidiyorumki malum ankara büyük yerannemin evine gelebilmek için 2 araba değiştirmem gerekecek
baharcım benide 2 eylül olarak eklersen çok sevinirim :)
şafak 17 :) bugün kına malzemelerini aldık okadar çok yoruldumki ayaklarım ağrıyor