- Konu Sahibi rashabahar
- #9.161
iyi tatlım yaa çok sevindim heyecanın ne durumdaydı![]()
ben gene heycanlı değildim iyimi =) bide kınaya yerine giderken benimkiyle hafiften tartıştıkmı=) geç geldi uyuz oldum ama çabuk geçti tabi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi tatlım yaa çok sevindim heyecanın ne durumdaydı![]()
yoklama yapiyorum birileri eksik topikten cikio arada bi ceza vericem amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben gene heycanlı değildim iyimi =) bide kınaya yerine giderken benimkiyle hafiften tartıştıkmı=) geç geldi uyuz oldum ama çabuk geçti tabi
ahh erkekler erken gelse sasirrim zaten puhahahhahaahhaha illaki gec geliceklerrben gene heycanlı değildim iyimi =) bide kınaya yerine giderken benimkiyle hafiften tartıştıkmı=) geç geldi uyuz oldum ama çabuk geçti tabi
nasilda bildinn :)![]()
ahh erkekler erken gelse sasirrim zaten puhahahhahaahhaha illaki gec geliceklerr![]()
hiç sorma ya =)=)![]()
burda ben eksıgım cezamı alıcam :S
neyse yaa atlattin bunudaaa canim hayirlisi ilee bitti cok sukur bide biz atlatsakkk :)
hopppppppppppppppppp nerdesin sennnn online sinn ama burda deilsinn :)))))))))))))))))))))))))))
hopppppppppppppppppp nerdesin sennnn online sinn ama burda deilsinn :)))))))))))))))))))))))))))
burda ben eksıgım cezamı alıcam :S
inşallah daha daha güzelini sen yaşarsın cnm =) zaman öyle bi geçiyoki bi bakmışsın senin fotolarını burda konuşuyoruz =) o zaman ben tabi tecrübe yapar kızlar gerdekde bak şööööööleeeee yapın iyi oliyiiiii derim =)=)=)=)ehehehhe![]()
başka konularda takılıyordum bebgım.. ebruda suc msnden bana söylemıyor toplandık diye ebruya küstüm hıhhh![]()
adaşım bu başka yerlerde geziyo ne ceza versek acabaa![]()
![]()