2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

daha biz belirlemedik tarihi ama tahmini öyle olur diye düşünüyoruz ama bu işler belli olmaz bizimde o zamanlara kayabilir yani 10 ay beklemişken 12 ayda fazla değil merak etme

Haklısın tatlım beklerız naapalım hayırlısı olsun yeterkı de :) ben yatıyorum artık müsadenizle. Sabah erken kalkıyorum cunku.. Bu akşam güzeldi sohbet kızlar yarın görüşmek üzere iyi geceeellerrrrr :)))

tatlım ıyı gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gorusuz yarınnnn muckk

kizlar 2011 bitimine hazirandan sonraa hepbirlikteeee geri sayima baslicazz haziranda sonra 184 geri geri gidicez hadi hayirlisi

Selam gelin adayları böyle konunuza daldım ama kusura bakmayın..

Bunu söylemek ne zamandır aklımdaydı ama bir türlü nereye yazacağımı bilemedim,uygun bir yer bulmuşken yazayım..

Kızlar hızla düğün hazırlıkları yapıyorsunuz,bunlardan en özel olanı da gelinlik alışverişi..

Gelinlik alışverişi yaparken bazı hususlara çok dikkat etmenizi tavsiye ediyorum..

İlk defa gelinlikçiye gittiğinizde gelinlikçi tabir-i caizse sizi tavlamak için alakasız da olsa birkaç model giydirir hemen,üstünde gör der..

Sonra da düğün tarihini sorar..Mesela bugün ayın 28'i değil mi,sizin de düğününüz ekimin 30'unda diyelim..

Gelinlikçi bu durumda hemen gözlerini belertir ve "aaaa sen çok geç kalmışsın,bir an önce siparişi ver,yoksa yetişmez" der..

Bahane olarak da ellerinde çok sipariş olduğunu söyler..Siz de o telaşla yetişmeyecek sanırsınız ve alelacele siparişi verirsiniz..

Belki o gelinlikçiye,belki başka gelinlikçiye..

Yahu gelinlikçi arkadaş;düğüne daha dört ay var,nasıl bir gelinlik bu da yetişmiyor,atla deve mi bu?Üstündeki bütün taşları her gün bir tane olmak üzere mi işleyeceksin?
İkinci olarak gelinlik siparişi verdiniz ki bence diktirmeyin,mutlaka hazır alın,düğün tarihini sorduklarında tarihin 15 gün öncesinden söyleyin..

Gelinlik yetişmez,beğenmezsiniz,bir sorun çıkar falan,siz 15 gün önce söyleyin düğünü ve gelinlik 15 gün önceden elinizde olsun..Tabii gelinlikçi bunu bilmiycek..

Bizzat yakın bir kardeşimin gelinliği böyle oldu,rezalet bir gelinlikle çıkmak zorunda kaldı,2 gün vardı,yetişmedi..

Tesettür gelinliğiydi ve tesettür gelinlikler öyle kolay bulunmuyor,genelde strapless gelinlikler var..

Dikkat edeceğiniz bir diğer husus görmediğiniz,kağıt üzerinde çalışılmış bir gelinliği almamaya çalışın,o gelinliği önceden mutlaka bir görün.Yoksa bitmiş hali sizi hayal kırıklığına uğratabilir..

Ayrıca bu gelinliğin eteği gibi,bu gelinliğin kolu gibi,bu gelinliğin de gövdesi gibi olsun diyerek toplama bir gelinlik sipariş ermeyin,bitmiş hali korkunç oluyor..

Yani açıkça söyleyeyim,hilkat garibesi gibi bir gelin ortaya çıkıyor bence..Tabi gelinler o anın hayaliyle bunun farkına çok sonra varıyor..

Duvaklarınızı ipek tül tabir edilen tülden yaptırmayın,evet petek tüle göre daha kalitelidir ama sümük gibi durur malesef..

Petek tül daha tok ve dik durur benden söylemesi..

İşte böyle kızlar..İnşallah topiğinizi gereksiz yere işgal etmemişimdir.Umarım yardımcı olabilmişimdir..Herkese hayırlı kandiller..

Umarım Rabbim sizleri çook mutlu eder..

prometheus

verdigin bilgilerr uyarilarr icin cok tesekkur ederimmm kendi adima diyimmm hepsini aklimin bi kosesine yazdim mutlaka dikkat edicem solediklerinnee tekrardan cok tsk hayirli kandiller canimmm

prometus gerçekten çok güzel bilgiler vermişsin saolasın, ben diktirmeyi düşünüyordum açıkçası sen dedikten sonra düşünmeye başladım hazırı ya...
aslında ankda meşhur gelinlikçiler çarşısı var ve yıllardır dikiyorlar benim 2 arkadaşımda ordan diktirdi gayet güzel oldu memnun kaldılar o yüzden bende orada diktirmeyi düşünüyorum..ama senin tavsiyelerinide dikkate alacağım çok teşekkürler

Canım benim diktirilen her gelinlik kötü olmaz elbette..

Ben sadece riske girmeyin diye söyledim.Az zaman varsa riske girmeyin dedim,benim diktirmeyin dememdeki amaç odur..

Zira ben de gelinliğimi diktirerek yaptırdım,pek bir sorun da yaşamadım..

Sadece son dönem çok zayıflamıştım,gelinlik biraz bol geldi..

Ama şimdi evlenecek olsam diktirmem,hazır alırım..

hehe peki bakalım :) ama acelemiz yok bu topikçe en azımızn daha 10 ayı var o yüzden rahat rahat yetişir inş. benim birde modacı arkadaşım var yanımda onu götüreceğim, kumaştan ve fiyatının ne kadar edeceğine kadar herşeyi iyi bilir, o yüzden de içim rahat galiba benim
hele o günler gelsin ve telaşlar başlasın hayırlısıyla

Bende gelınlıgı hazır almakdan yanayım fızıgım nornal 38 beden her gelınlık uyar dıye dusunuyorum,, dıktırmeye gerek duymuyorum acıkcası..

Bende gelınlıgı hazır almakdan yanayım fızıgım nornal 38 beden her gelınlık uyar dıye dusunuyorum,, dıktırmeye gerek duymuyorum acıkcası..
aslında benimde bedenim standart 38 giyiyorum bnde popomu çok beğeniyorum o yüzden kalçadan dar gelen sonra bollaşan bir model istiyorum eğerki bulabilirsem öyle bir şey aramam bende alır üstüne belki eklettirmeler yaptırabilirim
buarada d smart ta travel&living kanalı var biliomusunuz bilmiyorum amabir program var arada denk geliyorum haftasonları gelinlik almaya genç kızlar gidio tasarımcılar gelinlik verıo ama inanın türkiyedeki gibi güzel gelinlikler yok denecek kadar az orada bedenine göre nasıl bir gelinlik alman gerektiğinide gösteriyor güzel bir program tavsiye ederim

gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn pitirciklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsiniz bakalimm keyifler yerindedir insallahhh

gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn pitirciklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsiniz bakalimm keyifler yerindedir insallahhh

seellaaammm tatlışıımmmm :)) anca girmek nasip oldu.. Keyifler iyi şimdilik bir sıkıntı yok sen de ne var ne yok bakalım????? Haziranı devirmeye son 1 güünnnnnnn....

prometheus

tatlım çok teşekkür ederiz bizleri bilgilendirdiğin için. Söylediklerinde gerçekten cok haklısın. O an insan heyecandan ne yapacagını bılemıyor ve gelınlıkcılerde genelde bu durumdan faydalanıyorlar ben de cevremdekılerden bılıyorum :)) cok dıkkat edıcem Allahın izniyle her ayrıntısına dıkkat edıcem daha sımdıden basladım 12 ay var daha onumde :))) tekrar teşekkürler tatlımmm...

selammm iyi aksamlarr tatlislarrrrrr....evett kizlarr 185 diyoruzz o zamann :))) aksamaa herkes girsinnn sohbeteeee regl oldummm karnim agriyoooooo sinirliyimmmmmm offff sicak havadada hic cekilecek bir durum deil yaniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…