- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
- Konu Sahibi rashabahar
-
eveett tatlış bu kez olduuu :)))) herkesın 10 ay gıbı bır sure kalmıs yaa bnım daha 12 aydan fazla var amaa((((
daha biz belirlemedik tarihi ama tahmini öyle olur diye düşünüyoruz ama bu işler belli olmaz bizimde o zamanlara kayabilir yani 10 ay beklemişken 12 ayda fazla değil merak etme
Avatar resmımde burakımla resmımız var bak bakalım senın burakına benzıyor mu Ebrucum :))))))))))))))
haklısın tatlım beklerız naapalım hayırlısı olsun yeterkı de :) ben yatıyorum artık müsadenizle. Sabah erken kalkıyorum cunku.. Bu akşam güzeldi sohbet kızlar yarın görüşmek üzere iyi geceeellerrrrr :)))
eveett tatlış bu kez olduuu :)))) herkesın 10 ay gıbı bır sure kalmıs yaa bnım daha 12 aydan fazla var amaa((((
Canım benim diktirilen her gelinlik kötü olmaz elbette..prometus gerçekten çok güzel bilgiler vermişsin saolasın, ben diktirmeyi düşünüyordum açıkçası sen dedikten sonra düşünmeye başladım hazırı ya...
aslında ankda meşhur gelinlikçiler çarşısı var ve yıllardır dikiyorlar benim 2 arkadaşımda ordan diktirdi gayet güzel oldu memnun kaldılar o yüzden bende orada diktirmeyi düşünüyorum..ama senin tavsiyelerinide dikkate alacağım çok teşekkürler
Canım benim diktirilen her gelinlik kötü olmaz elbette..
Ben sadece riske girmeyin diye söyledim.Az zaman varsa riske girmeyin dedim,benim diktirmeyin dememdeki amaç odur..
Zira ben de gelinliğimi diktirerek yaptırdım,pek bir sorun da yaşamadım..
Sadece son dönem çok zayıflamıştım,gelinlik biraz bol geldi..
Ama şimdi evlenecek olsam diktirmem,hazır alırım..
haydi bakalım :)kizlar 2011 bitimine hazirandan sonraa hepbirlikteeee geri sayima baslicazz haziranda sonra 184 geri geri gidicez hadi hayirlisi
aslında benimde bedenim standart 38 giyiyorum bnde popomu çok beğeniyorum o yüzden kalçadan dar gelen sonra bollaşan bir model istiyorum eğerki bulabilirsem öyle bir şey aramam bende alır üstüne belki eklettirmeler yaptırabilirimBende gelınlıgı hazır almakdan yanayım fızıgım nornal 38 beden her gelınlık uyar dıye dusunuyorum,, dıktırmeye gerek duymuyorum acıkcası..
gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn pitirciklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsiniz bakalimm keyifler yerindedir insallahhh
kizlar 2011 bitimine hazirandan sonraa hepbirlikteeee geri sayima baslicazz haziranda sonra 184 geri geri gidicez hadi hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?