- Konu Sahibi rashabahar
-
merhaba kızlar bizde mayısta evlenicez inşallah. geçen sene haziranda sözlendim.(sözlüyken 6 ay asker bekledim.) bu sene 4 haziranda nişanım oldu seneye mayıs dioruz inşallah hayırlı zamanda olur ama heyecan şimdiden var:))))
helal sana, valla benim arada gelgitlerim bazen olsada, onsuz nefes alamayacağımın bilincindeyim ve asla vazgeçmeyeceğim bendeen onemlısı basta saygının daha sonra sevgının eksılmemesı canım benım :) Biz hiç caymadık ve caymayacağız da gerekırse bı 10 sene daha beklerım yeter kı o olsun :97:
merhaba kızlar bizde mayısta evlenicez inşallah. geçen sene haziranda sözlendim.(sözlüyken 6 ay asker bekledim.) bu sene 4 haziranda nişanım oldu seneye mayıs dioruz inşallah hayırlı zamanda olur ama heyecan şimdiden var:))))
helal sana, valla benim arada gelgitlerim bazen olsada, onsuz nefes alamayacağımın bilincindeyim ve asla vazgeçmeyeceğim bende
buarada takvimi bende hazırladım ama buraya nasıl ekleyeceğimizi söylersen sevinirim tatlım
evet tatlışım buuraakk aşkımın adı :))
hoşgeldin aramıza :) beraber gün sayacağız bizde, beraber hazırlıklarımızı yapacağız
buarada herkesi yaşları kaç???
benim askimin adida burak:)))))))))))))))))))))))))
hoşbulduk akadaşlar. ben yaşımı sölimm 24 nişanlım 25 yaşında:)))
şüphelenmeye baslayacgım artık ne cok ortak yanımız var tatlışım ya maşallah valla
hosgeldin tatlim aramiza hakkinda hayirlisi olsun bende gecen sene eylulde sozlendim nisan yapmicam hayirlisi ile 2012 mayisda evlenicez SU MUBAREK GUNDE HERKEISN DUALARI KABUL OLUR ARKADASLARRR HAKKINIZDA HERSEYIN HAYIRLISII OLSUN AMINNN:))
aynennn tatlım yaaa :))) egerr askın basak burcu ıseee vee bı cokk dertlerımız var butun buraklar AYNIII o zaman :)))
yapabildimmi bilemiyorum inş.çıkıyordur takvimim:)
ben sizden büyüğüm, okumaktan ancak sıra geldi ben 26, nişanlım 27 yaşında :)
aaa bak sımdı olmadı fark ortaya cıktı kova benım askımın burcu
:44: çıkmadı takvım tatlım yaa bır daha denemelısın bu sefer olacaktır emınım
galiba yapabildim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?