2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Aramıza hoşgeldın tatlımm:) hayırlı olsun sımdıden sızın de epey az kalmış maşallah...

en onemlısı basta saygının daha sonra sevgının eksılmemesı canım benım :) Biz hiç caymadık ve caymayacağız da gerekırse bı 10 sene daha beklerım yeter kı o olsun :97:
helal sana, valla benim arada gelgitlerim bazen olsada, onsuz nefes alamayacağımın bilincindeyim ve asla vazgeçmeyeceğim bende
buarada takvimi bende hazırladım ama buraya nasıl ekleyeceğimizi söylersen sevinirim tatlım

hoşgeldin aramıza :) beraber gün sayacağız bizde, beraber hazırlıklarımızı yapacağız

buarada herkesi yaşları kaç???

tatlım az once de ebruma anlatmaya calıstım ama sıldım en sonunda lınk ı verdım kk da bu konuyla ılgılı bır topic var bırkac mesaj once yazdım onu.. ona gırersen daha rahat anlarsın cunku resımlı anlatım var

hoşbulduk akadaşlar. ben yaşımı sölimm 24 nişanlım 25 yaşında:)))

hosgeldin tatlim aramiza hakkinda hayirlisi olsun bende gecen sene eylulde sozlendim nisan yapmicam hayirlisi ile 2012 mayisda evlenicez SU MUBAREK GUNDE HERKEISN DUALARI KABUL OLUR ARKADASLARRR HAKKINIZDA HERSEYIN HAYIRLISII OLSUN AMINNN:))

hosgeldin tatlim aramiza hakkinda hayirlisi olsun bende gecen sene eylulde sozlendim nisan yapmicam hayirlisi ile 2012 mayisda evlenicez SU MUBAREK GUNDE HERKEISN DUALARI KABUL OLUR ARKADASLARRR HAKKINIZDA HERSEYIN HAYIRLISII OLSUN AMINNN:))

Ammiinn cümlemizin duaları kabul olur ınsallah arkadaslarr :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…