• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
günaydın nasılsınız kızlarrrr lilam ilk iş günün güzel geçer inşallah hayırlı olsun bu arada.ne çabuk iş buluyosun kızz maşallah sana

Günaydın arkadaşlar, ben iyiyim çok şükür mervemm sen nasılsın??
lila iş mi bulmuş hayırlı olsunn, gelinliği de bulmuş o da hayırlı olsun :)

günaydın nasılsınız kızlarrrr lilam ilk iş günün güzel geçer inşallah hayırlı olsun bu arada.ne çabuk iş buluyosun kızz maşallah sana

SaoL canımm güseL geçti fena deiLdi yanii iş sonuçta =) Cabuk iş buLmadım canım burası zaten beni çağırmıştı ben çalışırken..1 gün gittim kızLarLa anLaşamadım cıktım..Sonra patron yine aradı geL die kızLarı işten cıkarmış yeniden oraya gittim yani farkLı iş deiL =)

Günaydın arkadaşlar, ben iyiyim çok şükür mervemm sen nasılsın??
lila iş mi bulmuş hayırlı olsunn, gelinliği de bulmuş o da hayırlı olsun :)

Tşk ederimm canımm darısı başınıza geLinLk konusunda (:

Selamlarrr gelinciklerr napıyosunuzz, ne var ne yokk, siteye pek uğrayamıyorummm. Artık yemek sitelerini takip ediyorumm :1:
Biraz tariff ve pratik bilgiler kazanmam lazımm, kendime yatırımm yapmalıyımm :51:
Bunun dışında anlatacağım gelişmelerim yok şuan, düğün yeri tutulmadı henüz, şuan bir şeyde almıyoruz da, beklemedeyiz yani anlayacağnız. Ben ufak tefek çeyizlik alıyorum ama bu haftada güzel bir alışverişe çıkmayı planlıyorum. Durum böylee canlarrr :54:

Artık konuşcak bişi kalmadıı yada çok yoğun mu herkes nedirrrondanmıı vakit bulamıyooo, :25:
Naber mervem sen anlat ne var ne yokk:24:

Biz şuan hiçbişey yapamıyoruz ev tutcaz erken gelinlik alcaz erken nikah günü için erken balayını ayarlıcaz daha erken
fotocu için erken davetiye için zaten erken aaaa :111: böyle bekle bekle de rehavet çöktü iyice galiba..
Ocak şubat gelsede hazırlıklarımız hızlansa..
Çeyiz almaya devam ediyorum işte, en son aldıklarımı ekleyimde onları paylaşım barii.. :)
$epac-UN326C-9S_294x408.webp$HA4006-K_01_294x408.webp$1.webp
çatal kaşık takımını burda bi mağazadan 40 tl ye aldım, benimki vişne çürüğü renginde..
banyo takımını markafoniden 24,9 a
rendeyi de yine markafoniden 6,9 a aldım arkadaşlar.. :)

Bişeyler daha almak istiyorum arkadaşlarr. Zebra desenli gibi bi battaniye, bi mutfak takımı, bi masa örtüsü runner ve peçeteleri olan takımlardan, bi tane taşlı salon takımı yaptırcam.. Bunların haricinde mutfak için plastik kaplar erzak kavanozları, baharat takımı ekmek sepeti servis tabakları alıcam.. Nette gördüğünüz beğendiğiniz şeyleri paylaşırsanız fikir verirseniz çook sevinirim.. Aslında bu civardaki mağazalarda daha ucuza bulabilirim diye erteliyorum hep ama çıkıp dolaşmaya almaya da fırsat bulamadım yada taşıması evde saklaması zor geliyo vs, oturduğum yerden bikaçını hallederim bari, masanın altına biriktiriyorum burda.. :)

Çok doğruu söylemişsinn, herşey için erken diyee bakıpp bakıpp duruyoruzz, durduğumuz yerde de dönüyoruzzz, başımm döndüü yeterr diyesim varr.
Ama bir yandanda seviniyorum bugün aralığın ilk günü vee artık 2011 vedaa ediyoruzz 2012 çok az kaldıı bu bilee heycanlandırıyo benii.
Bu boşlukta bende çeyizimi bitirmeye uğraşıyorumm, artık ıvır zıvır pplastik demeden alıyorumm. Bu haftasonuu büyük alışverişe çıkıcam kızlarr burda da paylaşırımm.
Esramm sende markafoniden alışveriş yapıyosun sanırım, bende hergün ilk iş bakarım bişi bulursam alırım. Bu ara beklemedeyimm:8:
Bidee bantoo takımınlaa, çatal kaşık takımınaa bayıldımmm, mudoda vardı benzerii çok hoş güle gülee kullan cnm.:34:

Back
X