2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
lazer epilasyonu bende düsünüyorum özellikle özel bölge icin ama simdi degil ancak evlendikten sonra cünkü o sesanslara gidebilecek vakit gerekiyor eh bende en fazla 3 hafta geliyorum trye :)

Evet canım ayda bi kere gıdıosun zaman lazım..Bide kol bacak fLn yazın acıkta oLan yerLer ıcın kışın yaptırmak gerekıo cunku güneş görmemesı Lazım..hatırLıorum arkadasım yaptırmıstı o sıcakLarda kız ince uzun gomleklerle dolaşıodu

canim ben trabzona gidiyorum.. trabzon istanbuldan daha pahali benim bildigim.. ama en fazla bi 100TL ye herseyi hall edebilirim aslinda degilmi? 100den daha fazla tutar mi ki acep?

agda yaptirirken o zaman dim dizlak mi olmamaiz gerek yaa :78::78::78::78::78: ama umuyorum ki bölge bölge aciyordular

o zaman ben burdan gitmeden önce jiletle temizlerim sonra gittigimde anca arastirip uygun bi yer bulurm bi haftayi doldurmus olurum adet dönemimede denk gelmez o zaman hem..

bende isterim lazer epilasyona gitmek
ama araştırdım Mecidiyeköyde 900 lira istiyorlar 7 seansa çok para ben ödeyemem

o sorun bende yok zaten canim ben kolsuz yada mini giymiyorum :))

yani kizlar kisaca özetleyim simdi

türkiyeye gidiyorum toplu bir agda yaptiriyorum..

kuaförde ise kas ve biyik aldiriyorum.. yapiyorlarsa manikür yaptiriyorum..

yapmiyorlarsa ayrieten manikürcüye gidiyoruuumm..

ni$animda da piril piril oluyorum insaAllah

bende isterim lazer epilasyona gitmek
ama araştırdım Mecidiyeköyde 900 lira istiyorlar 7 seansa çok para ben ödeyemem

evet canım normaLde cok pahaLı bende komplesini sormustum 6 seans 1200TL..Veremezdım o kdr para allahtan öLe ucuz bi fırsat cıktı da yaptırıorum saoLsun haLacım benım =)

Aynen canımm bebekkk gibi oLuosunn inşş =)

evet halledebilirsin 100 TL ye. Daha uzun olsun Meliscim fark etmez ayıplamazlarda hem onlar neler görüyordur allah bilir. Evet bölge bölge açıyorlar. İlk kukunu aldır. Bir de giderken yanında temiz iç çamaşırıda götür. Çıkardığın temiz olabilir ama sen gene de götür bence. Çünkü aldırdığında gözeneklerin açılıyor. Ne olur ne olmaz temiz iç çamaşırı al yanına

tamam canim peki cok acisi varmi bilahassa özel böglede ? ilk defa agda yaptircam cünkü biraz korkuda var tabi.. temiz ic camasirida alirim dönüncede hemen bi dusa girerim bi sorun olmaz dimi? hani bazi konularda iste bakteri mikrop kapma gibi seyler okudum da :/

Ya acıyor ama biraz sıkıcan dişini
Zaten 5-7 dk bi şey sürüyor.
Sık dişini zaten uyuşuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…