2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Sehker sen burdayken kocan nerde
Balayınızdasınızzzzz
seni görende 10 yıllık evli sancak
git kocişinin yanına aaa

Kocişim is maillerine bakıyor tatlim balayı ama telefonu susmuyor yeni projenin anlaşmasını okuması gerekiyormuş onu okudu bende size yaZdim şimdide tv bakıyor ben burdayim

Saatlerdir benimle uğraşıyor şiddetli grip oldum bulantım var ay ne hastayim anlatamam evlenince bu kadar hasta olunduğunu bilmiyordum bas ağrısı çekiyorum 2 gündür boğazlarımda şişti balayinda kocişim bana bakıyor Kıyamam ilaçta doldurmuş birsuru aklı çıktı Bişey olcam diye
Kesinlikle yanınıza ağrı kesici kas gevşetici alın balayina giderken :2::2:

macera dolu şeker kocişini yalnız bırakma buralarda durma :)

Daha yeni kendime geldim azıcık cok hastayim şekerim Yaaa şiddetli bas ağrısı yuksek ateş çekiyorum devamlı üşüyorum odadan degil yataktan bile çıkmaya halin yok :2:
O oyun oynuyor bende burdayim Canim Saatlerdir basımda bekledi zaten

sehkercımm dugunun hayırlı olsun tatlım yazdım burdan gordun mu bılmıyorumm.. nıce seneler tatlım benım.. allah bır omur aynı yastıktan ayrı yatmanıza ızın vermesın ınsallah :) balayındasınn nette ne ısın var bebegım senın??

Cok garip oluyor yaa esim falan diyosun alışkın olmayınca utana sıkıla söyleniyor

tatlım nazara gelmişindir büyük ihtimalle eşine söylersin bir okusun seni

Teşekkür ederim tatlim âmin inşallah sanada mutluluklar yeni gelin olduk
Ay cok hasta oldum Saatlerdir dip dibeyiz kocişim dibinde oyun oynuyor bende bete bakayım biraz dedim kötü hissettirdiniz kendimi ne isin car diye diye kocişim bı Sey demiyo ki benim

gecmıs olsun tatlım.. gunes falan mı carptı kı??hımm o oyun oynuyorsa normal. nasıl gectı dugunun tatlım.. cok mutlu ol ınsallah yaa...

ben düğünümden 1 ay sonra gidicem balayına demekki o yorgunluk stres vs vs düğünün ertesi günü çıkıyor o yüzden hiç üzülmeyeyim hemen gidemiyorum diye

ben düğünümden 1 ay sonra gidicem balayına demekki o yorgunluk stres vs vs düğünün ertesi günü çıkıyor o yüzden hiç üzülmeyeyim hemen gidemiyorum diye

Hic üzülme tatlim gercekten kötü okunuyormuş bilseydim böyle olacağımı bende ertelerdim :2:
Herkes bikiniyle ben hırkayla geziyorum

adas nasilsin iyimisinn hastami oldun cok gecmis olsun cnm yaa msjlarimi aldinmi adas dikkat et kendineee msn giremionmu

Canim adaşim msj attım ama göndermedim
Msn ye giremiyorum tatlim kendi pc yanımda degil telefondan giriyorum
Ben Hasta oldum iste evlendim bı gariptin evlenmek alışmaya çalışıyorum evini cok özlüyorum
Sen nasılsın tatlim ?
Kocişim çağırıyor yarın görüşürüz sekerler iyi geceler

Çokk eğlenceli aslında herkes yemek yapıp birbirine ikram ediyo kocaman masa kuruyoruz falan.

kim yemek kursuna gıdıyor ayollll

Ben gitmiştim.

acaba bu havalarda havuza gidilebilinir mi ki
Havuza gidip stress atmak istiyorum

Sezon açıldı herkes havuzlardaaa.

Ben de o olayı anlamadım. Kazanlı istiyodum ama kuzenimde bi beceremedim o masada ütü yapmayı. Bi yandan kıyafet kayıyo onu düzeltirken masa sallanıyo markasıda kötü değil ama ağğırlığından kaynaklı genellikle. Ağırlık merkezi nerde çözemedim.
Alırken iyi bakmak lazım kazanlı ütüyle nasıl olur diye yoksa eziyett.

Aldım bugün. Mağaza boştu bayanda çok ilgiliydi 1 saate yakın inceledim.
Allah yardımcınız olsun inşAllah hakkınızda en hayırlısı nasip olur.

Teşekkür ederim kuzum. Hoşgeldiiin.

anladım tatlım bakalım ileride gidebilirim belki ama sıcakta çekilmez gibime geliyor

ayyy çok üşengecim

Günaydın canımmm
çok geçmiş olsun şansızlık olmuş seninde baya
nazar bonucğu de geç tatlımmm
balayın da ne işi ne oyunu ayollll
öyle bi şey yapsa nişanlım tepesine binerim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…