- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #25.061
kuzum benim 1 ay olcak yarın ben hala alışamadımhala kendi soyadımı söylüyorum
çok sevindim canım,üzerinden çok büyük yük kalktı ne güzel..günaydın kızlaarrrr nasılsınız?
ben çok mutluyum babamı geri işe döndürmüş patron
Selam kızlar.
Dünün yorgunluğu çıkmamışken bugün tekrar yorulucam. Bu sıcakta provaya nasıl katlanıcağımı bilmiyorum.
Sonrasında yine bi ton koşturmaca.
Yorgunluğu bile güzel.
Allah yardımcım olsun
Ailelerle olan bölümü atlattık valla üzerimden büyük bi yük kalktı.
Eski bi davetiye ama daha ortada hiçbişey yokken bi gün evlenirsem bunu yaptırıcam demiştim. Karşıma çıkınca düşünmedim.
Evet kuzum allah razı olsun tek sıkıntı çıkmadı. İki tarafta memnun ayrıldık..
Benim çeşit çeşit toniklerim var çoğuda yeni ama hepsi annemin odasında aynanın önünde. Alırsam boş kalıcak annemde kullanır hem. O yüzden bi tonik bi peeling alıcam yeter şimdilik. Sonrasını evlenincede alırım zor değil. :97:
Çiçeğim kargoda ahh bi kavuşsam.
yok tatlık turkuaz aramaktan vazgeçtim bak şunu aldım Eki Görüntüle 437298
kuzucuklarım takvimime dikkat
4 hafta 2 gün
ayy yarın tam bir aylık gelin olacağımm
ne güzel canım çok sevindim inan,Allah razı olsun anlayışlı insanlardan,bu dönemde çok yardıma ihtiyacımız var çünkü..kızlar ben bırazdan cıkıyorum bugun sonıs gunumdu patronum sağolsun cok anlayışlı 3 ay olmasına ragmen bu haftadan da ızın verdı,düğünden sonra da ıstedıgın kadar kullanabılırsın dedı, 2 hafta kullanıcam ıns,
Şimdi de geldi bırazdan maasını vereyım cıkarsın deı,daha bı hafta vardı halnukı cok utluyum sonunda gulmeme sebep bı olay var bugun
Eki Görüntüle 436347
Saatimde bu kızlar. Gelin saati olduğu için biraz şıkır şıkır bişey lazımmış. En sadesi bu gibiydi.
Sizce nasıl?
Geçmişi oku oku bitiremedim yahuuuuu
Oyy oyyy
aldığım elbie siteden kopyalanmıyor
googlede görsellerdede yokfoto çekildim nişanlım müsait olursa yollucak
şimdidlik tarif edeyim ballarımmm
APREL ABİYE::
2012 Koleksiyonuna tıklayınız sitede 15. sıradaki elbisenin
alt sateni düz nar çiçeği olanını düşünün
elbise o modelde şu renk
Eki Görüntüle 436445
kızlar günaydınnn evli bir bayan olarak geldi şimdi geçmişi okuycmmmmm
masatakvimim bak bu işte düğün yerimiz olacak inş...bugün kesinleşicek
Eki Görüntüle 436464 Eki Görüntüle 436465 Eki Görüntüle 436466 Eki Görüntüle 436467 Eki Görüntüle 436468
ebeeetttt aldıklarımı ekliyim güzellerrr
korkmaz cezve takımım.kepçe takımını tencerelerime göre aldım öyle aman aman bişey değil ama ihtiyaç işte bide döküm tava aldımmm bideeee :) rende aldım
Eki Görüntüle 436470 Eki Görüntüle 436471 Eki Görüntüle 436472
bu da philips elektrik süpürgem ne zmndır isteyip alamıyordum sonunda aldımmmm
Eki Görüntüle 436473
canlarım teşekkür ederim
bir gelinlik baktıe kızlar hayran kaldı herkessss bende tabiiiiherkes dubai kraliçesi oldun diyo biraz abartılı ve şık bişeydi resim çekemedim ama kiralık 3000lira istediler nişanlım olsun diyo o olsun diyo ben kıyamıyorum yazık günah o kadar parayaa
Selam sekerler
Artık evliyimmmm
2 gündür izmideyiz Kaya izmir termal otelde kalıyoruz birazdan burdan çıkıp balayı tatili icin yola cikicaz düğünümüz gelin alma hersey harika gecti cok ağladık cok eğlendik cok güldük cok oynadık
Ayrıntıları resimlerle anlaticam
Görüşürüz canlarım
Kızlar çizelgemi görüyormusunuzzzzz
2 Ay 3 hafta 1 gün diyorrrr
yok canım ıkımzıde bırbırımızden habersıız olmus bu ıs
http://www.loranikahsekeri.com/urunler/elite2012/o/9106.jpg için Google Görsel Sonuçları
daveıtyede su
Dün paşama damatlık baktık D's damattan çok yakışıklı oldu bittim resmen fiyat aldık önümüzdeki hafta alıcaz o davetiyeyi
Evimiz için halı beğendik Royal halıdan 2000 TL tuttu çok modern bi evim olucak inşallah
Çok güzeldi geçti pazarım
selam kızlar :) ben de 1 temmuzda evleniyorum, 29 haziranda da kınamız olacak inşallah.. ben şuanda öğrenciyim, (bi 2 sene kadar daha öyle olmaya devam edicem inşallah:) ) ve geçen dönem polonya da erasmus yapmıştım, oradan gelince 11 şubatta nişan yaptık şimdi son 27 gündeyim. Gelinlik tamam ev hazır, çeyizim tamamlanıyor, gün alındı, şimdi sadece gün sayması kaldı ki u da inanılmazz yorucu, yani heyecan yordu beni! . neyse, sizler de ya benim gibi gün sayıyorsunuz yada yuvanıza kavuştunuz, Allah yuvasını kuranlarınızı mesut etsin, benim gibi heyecanla mutlu gününü bekleyenlere de selamet versin :)) öpüyorum!
Evet canım Herşey çok güzel olacak.. :) Napalım artık olduğu kadar diyorum.. Öyle çok eksiğimiz kalmadı, kalanda kalsın evlendikten sonra hallederiz diyorum..
Günler yaklaştıkça oda olmayıversin moduna girdim hiç hoşlanmıyorum bu durumdan ama başımda tonla dert var , Dün annem sarıldı kızımın eşyası da gitti dedi..
Ben de eşya gitti diye bende gidecek değilim yaa Gitmem kalırım dedim :)
Gülüştük.. ama çok acı veriyor ikimizde belli etmeden şakaya vuruyoruz ama geçti günler düğün vakti geldi..
çizelgem 3 haftalara düşmüş..
Kızlar geldim ben .... Ceyizim de yerleşti.. Çok yoruldum.. küçük eksikler var son 3 haftaya girerken halledicez inşallah... Herkes iyidir umarım...
saol kuzum ben yoğunum ve halsizim çok sıcak var
bugünde farklılık olsun dedim eşarp taktım piştim resmen şal taksaydım enazından rahat olurdum
Çomk yoğunum yaaaaçıkışta kayınvalidem ile gidiyoruz düğün salonuna kesinleştirmeye
kızlar farkındamısınız bugün topik çok hareketsiz :26::26::26: sıcaktanmıdır acep
bunlardageçer şehir dışında 11 inde gelecek yıllık izne çıktı
pazartesi ve herkes yoğun bende aynı felaket yoğundum ama şimdilik biraz hafifledi
hafta sonunuz nasıl geçti güzel gelinler
yeni yeni kendime gelebiliyorum
benim cumartesi akşamım harikaydı çok eğlendim eşimle görümcemlere gittik ilk misafirliğe gidişimizdi
baya eğlendik görümcemleçok iyi anlaşıyoruz ve ikimiz bi araya gelince yerimizde duramıyoruz
pazar günü piknik vardı gittik ama ben rahatsızlandım eve gidip yattım
ama genel olarak harikaydı
slm kızlar nasılsınız cok uzun zaman oldu gıremedım hepınızı cok ozledım
gecmısı okumadan dırekt slm vereyım dedım sımdı yavas yavas okumaya calısıcam
kızlar gıremedıgım sure zarfında fotografcımı ve davetıye mı ayarladım
sızlerlede paylasırım sımdı
Eki Görüntüle 436799
Kınalığım albümlerimde
Eki Görüntüle 437069
Davetiyemide ekleyeyim son olarak..
Çok emin değilim ama anısı olduğu için gönlüm bundan yana.
merhaba bayanlar geçmişi okuyamadım birazdan okumaya çalışacağım çok koşturmacalı bir gün geçirdim bugün nişanlık provam vardı taş işlemesine karar verdim şuan savarowski taşlar işleniyor 20 hazirandada inşallah teslim alacağım...solaryuma girdim 2.ci kez...yarında allahın izniyle adana'ya gidiyorum sözlüm dublex ev almış eve bakmaya gidiyorum ona göre evde tadilat olucak bir kaç gün giremem internete allah hepinizin işlerini rast getirsin inşallah birazdan valiz yapmaya başlayacağım(hiç sevmediğim iştir valiz hazırlamak)
günaydın kızlaarrrr nasılsınız?
yok tatlık turkuaz aramaktan vazgeçtim bak şunu aldım Eki Görüntüle 437298
çok şükür canım rabbim hiçbir kulunu darda bırakmaz valla bugün iyi habere ihtiyacımvardı çok sevindim.....çünkü benim durumun pek iyi değil sizlerle moral buşmaya ihtiyacım var.
slm kızlarrrrsabahtan beri aptal saptal işlerle uğraşıoduk...nişanlımın iş problemleri bitmedi bir türlü..eski ortapı polise şikayette bulunmuş gittik ifade verdi
sonrada güzel birşey olsun dedik düğün salonumuza gittik..hemen önünde belediye var..düğün yeri sahibi kimlikleriniz getirin halledelim demiştir. gittik memur ayarlandı..9 Eylül akşam 20:00'da nikahımız olacakformalite icabı sağlık raporu, 5 foto ve 125 tl getirin dediler...başka belediyede 250-300 demişlerdi tanıdık olmasının çok faydası var
cgdm16 sorma bende ayni durumdayim 2 hafta sonra türkiyeye geliyorum ama hala elim varmiyor esyalarimi toplamaya bir garip durumdayim :S
kizlar hazir herkes burdayken bende bindallimi albüme ekliyorum bakmak isteyenler icin..
kuzucuklarım takvimime dikkat
4 hafta 2 gün
ayy yarın tam bir aylık gelin olacağımm
iyi akşam canlarr aranıza katılamıyorum moral sıfır sizide zmek istemiyorum yarın görüşürüz
kızlar ben bırazdan cıkıyorum bugun sonıs gunumdu patronum sağolsun cok anlayışlı 3 ay olmasına ragmen bu haftadan da ızın verdı,düğünden sonra da ıstedıgın kadar kullanabılırsın dedı, 2 hafta kullanıcam ıns,
Şimdi de geldi bırazdan maasını vereyım cıkarsın deı,daha bı hafta vardı halnukı cok utluyum sonunda gulmeme sebep bı olay var bugun
Selam hanımlar,nasılsınız?
Kızlar lütfen benim için dua eder misiniz? düğüne 25 günüm kaldı ama hala evim yok,tayinler ha açıklandı ha açıklanmadı derken ev işini hep erteledik,en son bi tane bulmuştuk,tam sevindim hayal kurmaya başladım bi şekilde bozuldu o iş,olmadı..şimdi gene ev bakıyoruz,ama nişanlıma çok uzağım,netten olduğu kadarıyla,çok moralim bozuluyor,daha bunun yerleşmesi,eksiklerinin giderilmesi hatta belki boyası-tadilatı var..ALlah'ım ev arayan ve evlenen herkese yardım ediyor,hayırlısıyla bize de yardım eder inşaallah..
cadılar sizi amma konuşmuşsunuz heeeyazabildiklerime cevap yazdım ,
gözlerim ağrıdı
Selam hanımlar,nasılsınız?
çok sevindim canım,üzerinden çok büyük yük kalktı ne güzel..
Allah yardımcın olsun canım..kişisel bakım ürünlerini annenle kullanıyorsan kendine yenilerini alabilirsin.hepsini bi anda alma ama,sürekli yeni şeyler çıkıyor,insan denemek istiyor filan,yada ilgiler değişebiliyor..
emin ol buketi bi tek sen beklemiyorsun:))
canım markası ne bunun ve fiyatı?ben beğendim,güle güle kullan..
hee he gene ez sen bizi,artist good-heart:)
ne güzel canım çok sevindim inan,Allah razı olsun anlayışlı insanlardan,bu dönemde çok yardıma ihtiyacımız var çünkü..
Kızlar lütfen benim için dua eder misiniz? düğüne 25 günüm kaldı ama hala evim yok,tayinler ha açıklandı ha açıklanmadı derken ev işini hep erteledik,en son bi tane bulmuştuk,tam sevindim hayal kurmaya başladım bi şekilde bozuldu o iş,olmadı..şimdi gene ev bakıyoruz,ama nişanlıma çok uzağım,netten olduğu kadarıyla,çok moralim bozuluyor,daha bunun yerleşmesi,eksiklerinin giderilmesi hatta belki boyası-tadilatı var..ALlah'ım ev arayan ve evlenen herkese yardım ediyor,hayırlısıyla bize de yardım eder inşaallah..
canım angora istanbul seriisinden metrekaresi 135 idi pazarlıkla kaça indirdi bilmiyorum bununla beraber yatak odasına halı ve koridorlara yolluk aldık toplamda 1500 tl verdik ama aşırı pazarlık etti nişanlım 2200 tl den düştü :)
kısss aranız düzeldi iyice desene ayyy çok seviniyorum kuzum Allah bozmasın
yıllık izindeyim ama arada gircem böyle , gününün güzel geçmesine sev,indim ama canım dikkat et kendine, yeni gelin mazallah
bunlardagecer beğendi
baktım yorum yaptım canım
canım nişan işlerin hallolmuş baya çok sevindim , kendi telaşlarım aklıma geldi, davetiyen de çok güzel canım
canım Allah işini rast getirsin
çok mutlu oldum my_everything , 20 yıllık emeği boşa gitmemiş oldu böylelikle babanın
kalplerasi çok güzel canım halın, Güle güle kullan. hayırdır neyin var kuzum forumda anlattınmı göremedim
isyanım neler gelmiş başınıza yaaa, neyseki geçmiş bitmiş.
kıs bizimde 9 eylül saat 20:00 , aynı gün ve aynı saatte evlenicez süper bu
canım ben göremedim yaaaa
çok güzel yaa darısı başımıza inşallah
canım hayırdır neden moralin bozuk senin anlatmak istersen dinleriz.
patronundan Allah razı olsun bak izin vermiş ne güzel. maaşında yattı ohh senden iyisi yok
canım dualarımız seninle her zaman, gönlüne göre versin Allah'ım en kısa sürede bir ev.
anaamm,100-250 mi! abbooovv,naptın kıss! veremem o kadar ya,çok fazla bu sıkışıklıkta..ya özel msj atıcam ben sana dur..başka birşey için bu..
canım ben mahmutpaşada,gelinlik tacı satan dükkanlarda ve birkaç büyük bijuteride gördüm hürrem taçları,bi sürü kız üşüşmüştü üstüne,o yüzden pek bakamadım:)ama güzel şeyler de vardı,yolun düşerse oraya bakmanı öneririm..ay heveslendim,ben de mi alsam dicem de bi daha gitmeye vaktim olmucak kınadan önce,netten belki uygun birşey bulursm olabilir,gereksiz yere bi sürü masraf olsun istemiyorum,aile ve ark arası minik bi kınam olucak zaten..
günaydın kızlaarrrr nasılsınız?
kızlar evizimizin boyasına kum beji diye düşünüyorum ama cok mu acık kalır siz ne yapmayı düşünüyosunuz
Dün sabah yola çıktık benim ailemin yanına gittik el öpme falan bide o kadar çık özledim ki evimi anlatamam
Neyse babam geldi aksam üstü biraz oturduk bizi otobüse bindirdi biz balayina gidiyoruz sözde bir tatil koyünde vila tarzı bı yer tuttuğumuzu saniyoruz biz neyse indik biz bizi almaya geldiler falan yine yollara düştük bizi bildiginiz apart tarzı bı yere götürdüler hic Bişey yok pis bakımsız dedim gidelim aradık bize bu yeri ayarlayan acenteyi gelinizi aldı bindik otobüse tekrar benin ailemin evine geldik duyan koparak bizi ariyo falan herkes gülüyor bize bizde sinir oluyoruz sonra bizde halimize güldük
Aksam internetten başkabiyer bulduk bu defa kusadasi olsun daha yakın kendimizi riske atmayalım dedik abimlerin aldı bizim eşyaları tabi bende bı valiz var anlatamam görmeniz lazım kocaman tıka basa dolu kocişim abimler çıldırıyor falan neyseni geldik aman görmeniz lazım korkunç felaket albümlerde dedi ıti bı yer degil gibi bı Sey olursa arayın benim müvekkilimin oteline yerleştireyim sizi bulunur yer ben kocise bı baktım kapin önünde aldık soluğu neyse aldılar bizi şimdi deniz manzaralı guZel bakımlı bı otelde kalıyoruz cok beğendik mutluyuz rahatsız hizmet sınırsız
Böyle bı olay yasadık tabi morali yuksek tutmak icin cok çabaladık
Bide sürekli mide bulantisi çekiyorum sabah oldu B'nde oldum ateşim var hasta oldum bı sormayın ne dokundu bilmiyorum ama iyi oldugum söylenemez
iyi düşmüş tatlım...700 tl'ye başka bir eksik halledilirnasılsın bu arada?
kızlar, bugün yaptığım bekarlığa veda partimizin sanal davetiyesini göstereyim, herkes bayıldı :)
Eki Görüntüle 437650
Cok tatli olmus bu ya :)
Coook begendim
Benimde 16 Haziranda ailemle birlikte veda yemegim var.
Nasil yaptin bana yardimci olabilirmisin bende yapayim :)
sağol canım :)
powerpointte yaptım. resimleri netten aradım, buldum, birleştirdim :) bi de telefonumdaki bi fotoğraf işleme programı ile rengi ve çerçevesiyle oynadım biraz. buraya koymak için kesmek zorunda kaldım, boyutu büyüktü. yoksa kenarlardan yakılmış bi kağıda basılmış görüntüsü var aslında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?