2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kuzum benim 1 ay olcak yarın ben hala alışamadım hala kendi soyadımı söylüyorum

goodheart senin dügünün nasil gecti? :)
Gelinligin nasildi?
Kina gecende ne giydin?
Bindallin nasildi?
Balayina nereye gittiniz?
Bu kadar soru yeter sanirim

Selam hanımlar,nasılsınız?
günaydın kızlaarrrr nasılsınız?
ben çok mutluyum babamı geri işe döndürmüş patron
çok sevindim canım,üzerinden çok büyük yük kalktı ne güzel..

Allah yardımcın olsun canım..kişisel bakım ürünlerini annenle kullanıyorsan kendine yenilerini alabilirsin.hepsini bi anda alma ama,sürekli yeni şeyler çıkıyor,insan denemek istiyor filan,yada ilgiler değişebiliyor..
emin ol buketi bi tek sen beklemiyorsun:))

yok tatlık turkuaz aramaktan vazgeçtim bak şunu aldım Eki Görüntüle 437298

canım markası ne bunun ve fiyatı?ben beğendim,güle güle kullan..

kuzucuklarım takvimime dikkat
4 hafta 2 gün
ayy yarın tam bir aylık gelin olacağımm

hee he gene ez sen bizi,artist good-heart:)

ne güzel canım çok sevindim inan,Allah razı olsun anlayışlı insanlardan,bu dönemde çok yardıma ihtiyacımız var çünkü..

Kızlar lütfen benim için dua eder misiniz? düğüne 25 günüm kaldı ama hala evim yok,tayinler ha açıklandı ha açıklanmadı derken ev işini hep erteledik,en son bi tane bulmuştuk,tam sevindim hayal kurmaya başladım bi şekilde bozuldu o iş,olmadı..şimdi gene ev bakıyoruz,ama nişanlıma çok uzağım,netten olduğu kadarıyla,çok moralim bozuluyor,daha bunun yerleşmesi,eksiklerinin giderilmesi hatta belki boyası-tadilatı var..ALlah'ım ev arayan ve evlenen herkese yardım ediyor,hayırlısıyla bize de yardım eder inşaallah..

Eki Görüntüle 436347

Saatimde bu kızlar. Gelin saati olduğu için biraz şıkır şıkır bişey lazımmış. En sadesi bu gibiydi.
Sizce nasıl?

+100:128::128: çok mükemmel canım güle güle kullan

masa takvimim bu renk süper ya siteden baktım çok güzel çok hoşş

kızlar günaydınnn evli bir bayan olarak geldi şimdi geçmişi okuycmmmmm

canım hayırlı olsun

isyanım burası neresi böyle yaaaa süpermiş, insanın düğünden çıkası gelmez çok güzel canım, çok güzel olacak düğünün çok

canım hepsi çok güzeller , aşkla kullan inşallah

düğünüde kraliçeler gibi olacağın belli zaten kuzum
3000 tl demişler , çok demişler gerçekten olsa olsa 2500 yapar onu sana ama gelinliği çok merak ettim , tarif edermsn zuzu88

çok güzel ben çok beğendim canım

sehkerim mutluluklar diliyorum sana, çok güzel geçir balayını inşallah, resmleri bekliyoruz

Kızlar çizelgemi görüyormusunuzzzzz
2 Ay 3 hafta 1 gün diyorrrr

o zaman süper diyorum

yok canım ıkımzıde bırbırımızden habersıız olmus bu ıs
http://www.loranikahsekeri.com/urunler/elite2012/o/9106.jpg için Google Görsel Sonuçları
daveıtyede su

aaa bak sade ve güzelmiş gerçekten.

pakize canım hayırlı olsun aldıklarınız, bende d's damat düşünüyorum bakalım napcaz

aramıza hoşgeldin canım, Allah bir yastıkta kocatsın inşallah

milenam seninde işlerin kolayladı hadi bakalım düğün vakti geldi artık, gitmek zamanı yavaş yavaş

Kızlar geldim ben .... Ceyizim de yerleşti.. Çok yoruldum.. küçük eksikler var son 3 haftaya girerken halledicez inşallah... Herkes iyidir umarım...

hoşgeldin canım, son 3 hafta seninde çok heyecanlı

saol kuzum ben yoğunum ve halsizim çok sıcak var

bugünde farklılık olsun dedim eşarp taktım piştim resmen şal taksaydım enazından rahat olurdum

canım eşarp çok zor oluyor bu sıcakta, ben şal takıom hep, hep dediğme bakma 2 senedir falan yoksa bende eşarpçıydım zor vazgeçtim eşarptan nedense

stres koşturma.. heyecan..evlilik arefesinde paha biçilemez duygular olsa gerek..... yıllardır istiyorum bende ama henüz nasip olmadı yaş ilerliyor.. böyle güzel yazıları okudukça mutlu oluyorum herşeye rağmen:) ... hayırlısıyla beklediğim cevap bir gelseydi şu adamdan artık .. daha fazla bekletmeden bir netleşse bir umut gözüm telefonda bekliyorum kadın olmak ne zor... beklemek düşüyor bize... hayırlısı olsun... evlenenlere kocaman mutluluklar.. aman eşlerinizin kıymetini bilin.. evlilik stresleri yüzünden kalplerini kırmayın.... çünkü doğru düzgün birini bulmak öyle zor ki bir kadın için...... sevgiyle kalın.......

Çomk yoğunum yaaaa çıkışta kayınvalidem ile gidiyoruz düğün salonuna kesinleştirmeye

kısss aranız düzeldi iyice desene ayyy çok seviniyorum kuzum Allah bozmasın

yıllık izindeyim ama arada gircem böyle , gününün güzel geçmesine sev,indim ama canım dikkat et kendine, yeni gelin mazallah

bunlardagecer beğendi

Kınalığım albümlerimde

baktım yorum yaptım canım

Eki Görüntüle 437069

Davetiyemide ekleyeyim son olarak..
Çok emin değilim ama anısı olduğu için gönlüm bundan yana.

canım nişan işlerin hallolmuş baya çok sevindim , kendi telaşlarım aklıma geldi, davetiyen de çok güzel canım

canım Allah işini rast getirsin

çok mutlu oldum my_everything , 20 yıllık emeği boşa gitmemiş oldu böylelikle babanın

yok tatlık turkuaz aramaktan vazgeçtim bak şunu aldım Eki Görüntüle 437298

çok şükür canım rabbim hiçbir kulunu darda bırakmaz valla bugün iyi habere ihtiyacımvardı çok sevindim.....çünkü benim durumun pek iyi değil sizlerle moral buşmaya ihtiyacım var.

kalplerasi çok güzel canım halın, Güle güle kullan. hayırdır neyin var kuzum forumda anlattınmı göremedim

isyanım neler gelmiş başınıza yaaa, neyseki geçmiş bitmiş.
kıs bizimde 9 eylül saat 20:00 , aynı gün ve aynı saatte evlenicez süper bu

cgdm16 sorma bende ayni durumdayim 2 hafta sonra türkiyeye geliyorum ama hala elim varmiyor esyalarimi toplamaya bir garip durumdayim :S

kizlar hazir herkes burdayken bende bindallimi albüme ekliyorum bakmak isteyenler icin..

canım ben göremedim yaaaa

kuzucuklarım takvimime dikkat
4 hafta 2 gün
ayy yarın tam bir aylık gelin olacağımm

çok güzel yaa darısı başımıza inşallah

iyi akşam canlarr aranıza katılamıyorum moral sıfır sizide zmek istemiyorum yarın görüşürüz

canım hayırdır neden moralin bozuk senin anlatmak istersen dinleriz.

patronundan Allah razı olsun bak izin vermiş ne güzel. maaşında yattı ohh senden iyisi yok

canım dualarımız seninle her zaman, gönlüne göre versin Allah'ım en kısa sürede bir ev.

cadılar sizi amma konuşmuşsunuz heee yazabildiklerime cevap yazdım ,
gözlerim ağrıdı

baya bir döktürmüşün tatlım
inş düzeliyor herşey ama işte şu şikayet mesekesi çok canımızı sıktı..inş kötü birşey olmaz ne diyeyim:26::26:
senide çok özlüyoruz iznin bitsin artık
aynı saatte evet diyeceğiz...kesin nikahta aklıma sen gelirsin kuzum

canım angora istanbul seriisinden metrekaresi 135 idi pazarlıkla kaça indirdi bilmiyorum bununla beraber yatak odasına halı ve koridorlara yolluk aldık toplamda 1500 tl verdik ama aşırı pazarlık etti nişanlım 2200 tl den düştü :)

iyi düşmüş tatlım...700 tl'ye başka bir eksik halledilir nasılsın bu arada?

çok sağol tatlım nişanlımla sıkıntı yaşadım yine onun ailesiyle ve onun umarsızlığıyla alakalı ailesi hiçbirşey yapmadığı gibi oda ailesine to kondurmayıp onlara birşey demiyor düğünde bi bileziği nerdeyse takmayacaklar ailemin onunda boynum bükülecek benim annem babam 4 burma bilezik bir set takacakken çok norrmal birşey gibi annem babam birer bilezik takar diyor lutfeder gibi çok ağırıma gitti çok incindim

selam kızçeler. sizin sabırsızlıkla geriye saydığınız, benimse azcık yavaş geçse diye gözüne baktığım bir gün daha geride kaldı :)) çok çabuk geçiyo çook, acelem yoktu benim yaa.. bu hazırlık kısmı daha eğlenceli bence :))

canımcım, güzel şeyler pek ucuz değil. uygun fiyatlı olanlar da, bijuteri ürünü gibidir diye tahmin ediyorum. yine de bakar olucam söz :)

gözün aydın canım, çok sevindim.

kızlar evizimizin boyasına kum beji diye düşünüyorum ama cok mu acık kalır siz ne yapmayı düşünüyosunuz

ben salonumu uçuuk bi toz pembe, yatak odamı çok açık bi bebek mavisi, misafir odamı da su yeşili yapıcam. hep uçuk renkler ama iç açıcı, mutluluk verici sabırsızlanıyorum evimin dekorasyonu için.

ahahaha unutulmaz bi balayı olmuş işte:)) geçmiş olsun bu arada, balayında hasta olan çok gelin duydum, stres ve yorgunluktan olsa gerek.

kızlar, bugün yaptığım bekarlığa veda partimizin sanal davetiyesini göstereyim, herkes bayıldı :)

Cok tatli olmus bu ya :)
Coook begendim
Benimde 16 Haziranda ailemle birlikte veda yemegim var.
Nasil yaptin bana yardimci olabilirmisin bende yapayim :)

sağol canım :)

powerpointte yaptım. resimleri netten aradım, buldum, birleştirdim :) bi de telefonumdaki bi fotoğraf işleme programı ile rengi ve çerçevesiyle oynadım biraz. buraya koymak için kesmek zorunda kaldım, boyutu büyüktü. yoksa kenarlardan yakılmış bi kağıda basılmış görüntüsü var aslında :)

Eline saglik gercekten cok güzel olmus :)
Bakayim bende yapmaya caslisayim biseyler :)
Güzel bir hatira olur hem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…