selam canım nasılsın? telefondan giriyorum da bu konudan bildirim gelmiyor bana nedense.benim oğlanda çok seviyor niloyayı niye anlamadım.pocoyo,pepe,calıou,bunlarıda seviyor calıou dan sıkıldı biraz bu ara.arada can var onada bakıyor ella bella var onuda seviyor.ama tabi bunların hiçbirini totosunun ustune oturup izlemiyor kanepelerden atlaya zıplaya falan azıcık oturup dinlensin izlesin diye çizgi film açıyorum oyun aralarında gelip bakıyor gidiyor sonra yine gelip bakıyor.resim yapmayı oyun hamuruyla oynamayıda çok seviyor ama kurtlu gibi kıpırdamadan iki saniye durmuyor bunlarla oynarken bile.
süksük elifin çok tatlı maşallah kız hiç korkmuyomusun halıya döker diye.böle seyler yaptığımızda halıya kat kat seriyorum bişeyler bizimki ya çok sakar yada dökmeyi seviyor
Tsk ederim canim. Kiz da bana benzemezse depresyona girebilirim dermisim : ) sagligindn sonra en cok kime benzucek onu merak ediyorum ben de. Benim gibi kara bi kiz mi yoksa abisine mi benzicek.selam mattikacım öle arada fırsat buldukça giriyoruz galiba çoğuda hiç gelmiyor.şükür zor zamanları atlatmışsın hamilelikte son aya kadar keyifle geçer artık inşallah bide son ay zor oluyo.ooo ikinciniz kız olucak demek oh ohh ne güzel.hayırla ve sağlıkla gelsin inşallah bebişin.azılar zorluyomu bizimkiler gelmedi daha 2. azılar bakalım ne zaman gelicek.senin oğlanın kız versiyonuda çok güzel olur canlandırdım hemen gözümde :))
buda benımm kızımm elıfff kek yapıyorrrEki Görüntüle 1269774
Tsk ederim canim. Kiz da bana benzemezse depresyona girebilirim dermisim : ) sagligindn sonra en cok kime benzucek onu merak ediyorum ben de. Benim gibi kara bi kiz mi yoksa abisine mi benzicek.
Azilar onceki disler kadar zorlamiyor. Gece emme olmayinca uyanmiyor. Sadece isirma huyu geri geldi unutmustu bayadir dis zorladikca beni isiriyor.
Ben subat annelerine yaziyorum baya buraya da yazayim. Hic yazan yok sandim ben
22 ay emdi canim biraktik emmeyi de mutfakta yemek yparken gelip bacagimi isiriyor isirmak istesin yeter ki. Ya da onla ilgilenmeyip azicik uzansam isiriyor. Bu huyu yoktu azi disler cikarken oldu. Bn ona bagladim yani. Aciyoo diyor cunku damagini gosterip.ayyy bende ikinci düşünürsem kız olsun ve bana benzesin istiyorum.tabi bunlar sadece gönülden geçen şeyler sağlıklı olsunlarda yeterki yedi kat elebenzeseler de olur.:)
sen emzirmeyi kesmemişmiydin canım nasıl ısırıyor seni :))yoksa benimki gibi canavarmı dinazorculuk oynarkenmi ısırıyor seni :))
Hayirli olsun mooncum cok sevindim. Saglikla tamamina ersin insMerhaba kizlar umarım hepiniz iyisiniz dir.adetim gecti test yaptim gecen gun cift cizgi cikti kan testine gittim hamileyim.rabbim isteyen herkese nasip etsin tekrar. Daha küçük ama iki uc hafta sonra kalp atışlarina gidicez inşallah dua edin bize olurmu canlarim öpüyorum
Anne sutunu gunduz de aliyorsa istahinu kesiyordur.Herkese merhaba
cocuklara bitki caylari veriyormusunuz? Benim kizim hala anne sutu aliyor ve diger tatlara pek sicak bakmiyor.inek sutu hala iciremiyoruz.Birde ezmeden yemeklerini yiyorlarmi ?ornegin sulu kofte koysaniz onune bir guzel yer mi ? benim kizim makarna pilav falan yer ama zaten istahi cok az herseyi yemiyor.
Sağol cnm inşallah rabbim senin yavrunuda kucağına almayi nasip etsinHayirli olsun mooncum cok sevindim. Saglikla tamamina ersin ins
Anne sutunu gunduz de aliyorsa istahinu kesiyordur.
Az once okudum cocuklarda istahsizlik cocugun yedigi ile ailenin cocuktan yemesini bekledigi miktar arasindaki dengesizliktir diyordu.
Cnm tskr ederim..bendebir haftadır kestim sutten ama kademeli olarakcananveirbendebost: 37451780 .!.:Anne sutunu kesemedim bir turlu 25 aylik olacak bu ay sonunda nasil kesecegimi bilmiyorum sizzler nasil kesmistiniz memeden
okudugun yazi dogru olabilir belki beklentim yuksektir Ama inan kahvalti bile etmiyor kahvaltida ne yapacagimi sasirmis duruemzurmesinibeda hamile olan arkadaslari kutlarim saglikla kucaklarina alirlar ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?