eylül ekim çocuğum olacak inş. gelecek ay da kısmetse doğacak.. herşeyin hayırlısı tabi umarım düzelir.. bizde kararsızız kızımın adını bile hastaneye dönerken ayı görünce eşim dedi ay doğuyor, olsun mu olsun dedim bunda hiiçç yookkSagol canim benim. Iyisinuz masallah sona gelmissiniz. Iki tane eylul cocugun olcak. Bobrek buyumesi bi arkadasin oglunda vardi surekli su iciriyordu 2 yasindan sonra duzelmis. Oncesinde de duzenli kontrol ve su. Sizin doguma kadar duzelir ins. Duzelmezse de sonrasi zor degil ins.
Oglana ismini dogduktan sonraki gun zor bulmustuk ikincinin kaderi de oyle gorunuyor. Cok kararsiz bi ciftiz siz de gonlunuze gore bulun ins. Erkek di mi ikinci
Zor canim ama ben 30 yasindayim ikinciyi illa istedigim icin ara vermedim. Yas gense beklenebilir yani. Tam iki yas krizi zamani havalar da sogudu enerjisini atamiyor ben de cok ilgilenemiyorum. Ama guzel olur ins ikinci bebek kiz. Pembisler alcam bu defa heyecanlikızlar nasılsınız
hamileler sona dogru gelmiş darısı isteyenlere
zor oluyor mu acaba hamilelik bu dönemdeki cocukla
Ben de cepten giriyorum. Normal tarayici ile girilmiyor da ucbrowser diye bisey indirdm baya hizli. Eviniz hayirli olsn gule gule oturunSelamlar herkese cepten girilmiyor zor oluyor diye gelemiyorum kizlar hepinizi özledim. Pasamla biz iyiyiz ev aldik tasinma derdi var suan tadilat var bir aya gecicez inşallah öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?