2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

eylül ekim çocuğum olacak inş. gelecek ay da kısmetse doğacak.. herşeyin hayırlısı tabi umarım düzelir.. bizde kararsızız kızımın adını bile hastaneye dönerken ayı görünce eşim dedi ay doğuyor, olsun mu olsun dedim bunda hiiçç yookk

kızlar nasılsınız
hamileler sona dogru gelmiş darısı isteyenlere
zor oluyor mu acaba hamilelik bu dönemdeki cocukla

ayyy kızlar alıntıladım o kadar şey yazdım gitti.
özetle marjicim hiperaktivite olmamasına sevindim.yaramazlık konusundada belki enerj,isini atacak bişeyler bulunduğunda düzelebilir bende çok istiyorum en küçük hangi yaşta hangi spora başlanabiliyosa araştırmak laızm göndermek laızm bunları.oralarda atarlarsa enerjilerini belki evde daha rahat ederiz.

sekoş canım doğum gelmiş çatmışkolay bi doğumla sağlıklı bi bebiş dünyaya getirirsin inşallah.allahım kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.canım bu ultrasonlarda söylenen şeyler çoğu zaman doğana kadar geçebiliyor yada yanlış çıkabiliyoır.doğruysa bile doktorun bunu görmüş çok şükür ne gerekiyrsa onu yapacaklarına emin ol.kalbini ferah tut canım.
ben ve oğluşum iyiyiz çok şükür canım 2. yi düşündürtmüyor bana sağolsun yavruşum tam bi canavar.kreşe yada okula başlayacak yaşa gelmeden düşünemiycem galiba.

isim olarak Ahmet Mehmet fatih Talha kaan emir efe eren berk arda eymen emre bunlar olabilir canım benim önerilerim

Selamlar herkese cepten girilmiyor zor oluyor diye gelemiyorum kizlar hepinizi özledim. Pasamla biz iyiyiz ev aldik tasinma derdi var suan tadilat var bir aya gecicez inşallah öpüyorum hepinizi

kızlar nasılsınız
hamileler sona dogru gelmiş darısı isteyenlere
zor oluyor mu acaba hamilelik bu dönemdeki cocukla
Zor canim ama ben 30 yasindayim ikinciyi illa istedigim icin ara vermedim. Yas gense beklenebilir yani. Tam iki yas krizi zamani havalar da sogudu enerjisini atamiyor ben de cok ilgilenemiyorum. Ama guzel olur ins ikinci bebek kiz. Pembisler alcam bu defa heyecanli

Selamlar herkese cepten girilmiyor zor oluyor diye gelemiyorum kizlar hepinizi özledim. Pasamla biz iyiyiz ev aldik tasinma derdi var suan tadilat var bir aya gecicez inşallah öpüyorum hepinizi
Ben de cepten giriyorum. Normal tarayici ile girilmiyor da ucbrowser diye bisey indirdm baya hizli. Eviniz hayirli olsn gule gule oturun

Sagol mattikaciim

Herkese selamlar

oooo selamlar mooncum nasıl gidiyor sern nasılsın fatih paşa nasıl nerelerdesin gözlerim hep aradı seni.

Elifoykucum zaten bir aydir tatildeydik cepten zor oluyor diye giremiyor um birazdaha duzelmis site bi ara kotuydu hic girilmiyodu birkac kere yazdım silindi sinir oldum çıktım ikinci bebek icin başladik calismalara fatihte iyi maşallah kuduruk:) baya konuşuyor artik yakinda tuvalet eğitimi vericem hayirlisi artik siz napiyonuz emirim nasil

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah”a sonsuz şükürler olsun Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. Bayramınız Kutlu olsun…

mooncum senin va arkadaşların geçmiş kurban bayramı mübarek olsun geç oldu ama anca girebildim.mooncum allah en hayırlı zamanda sağlıklı bir bebiş verir inşallah.hakkınızda hayırlısı olsun.biz tuvalet olayını atlattık çok şükür.emirde iyi kuduruk tam bi canavar oldu bizimkide baya konuşuyo hatta hiç susmuyo bazen diyorum oğlum çok gevezesin.
şimdi uyuyorda girdim biraz.

Sagol cnm tuvalet eğitimi ni nasıl verdin cnm azcik bahsetsene

WC eğitimine henüz baslamadik ..biraz daha zamanı var gibi. Konusmamiz maşallah çok hızlandı herşeyi biliyor anliyor yılbaşından sonra wcye basliycaz gibi ..ikinci azılar çıkıyor huysuz biraz .uyku yok

selaaaaaaam kizlarrr bende ikinciyi dusunmeye basladim erken mi bilmiyorum herkes ayri bisey soyluocemis henuz wc ye terfi etmedi bahar da baslicm nasipse konusmaya gelince bildigin papagan bu yaaa ama konustukca daha bi tatli oluyolar sankim :) suan tek sikintimuz niloya hastasi yaa.

benm kızımda nıloyaya hastaa cok sevıyorr.. bızde wc egıtımıne baslamadık henuz.. 2. bebegı su an dusunmuyoruz hayırlısı olsun ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…