2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Mattikacim yolun yarisini geçmişi niz başladınız mibebis icin hazirliklara
yok daha başlamadım. bu aralar çıkıp alcam bakalım ama çocukla alışveriş olmuyor. annem kardeşim falan gelirse ona bırakıp gideyim diyorum. şimdi çıksak bile ahmete birşeyler alıp geliyoruz

000000 hayırlı olsun bebişiniz canım.allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.oyy oyy oyy fatih paşaya kardeş gelicek demek.kediden sonra bi eğlence daha çıktı fatihe.

ben yeni bi bebek olayını düşününce ilk önce aklıma emire kardeş olacağı geliyor.öle düşününce çok istiyorum çünkü bizimki bebekleri çok seviyor ve beni hiç kıskanmaz.çok hoşuna gideceğine emninim ama kendime güvenemiyorum.

canım bu tür durumlar insanın gözünü çok korkutuyor ama başlayınca gerisi geliyor ve bi şekilde atlatıyosun.önemli olan kararlı olup başlaman belki sandığından daha kolay olur.kademeli olarak bıraktır bence ilk önce gündüz emmelerini sonrada gece emmesini.tadı kötü olan bişeyler sürdüklerini duydum memeyi bidaha istemesin diye.bizde gerekl kalmadı meme bağımlısıydı ama birden kesti süt bitti dudak tiriyakisi gibi emmek istiyordu ama ben vermedim oda çok istemedi sonrasdan.

Bide 2 yaşındaki cocuklarin midesi 500 gr aliyomus benim oglumda seciyo yemek .cok isterdim önüne hwr koydugumu yesin ama malesef

bizimki iştahlı maşallah ama çok yemek seçiyor.istediği şey olursa bi dünya yer artık karnım ağrıyo der bırakır yemeyi.ama çoğu şeyi yemiyor.balık tavuk köfte pilav makarna bu tür şeyleri seviyor çorba yemek baklagil falan yemiyor.yesede zorla çizgi filmle falan ancak.mesela karnıbaharın yemeğini yemiyor kızartırsam yiyor.napıcam bilmiyorum bununla.

hayirli olsun bebegin, allah kucagina almayi nasip etsin insallah :), bende yeni dogum yaptim 3 hafta oldu cok sukur, aksama kadar cok yoruluyoruz ama 2 cocuk annesi olmak beni daha da mutlu ediyor cok sukur, rabbim kimsenin kucagini bos koymasin insallah, anne olmak herkesin hakki...

Gozunaydin canim. Allah iki cocuguna da saglikli uzun omurler versin

günaydın
2. bebeğe karar verenler ve 2. bebeğini bekleyenler valla tebrik ediyorum sizleri :) maşallah
geçenlerde yazmıştım yine memeyi nasıl bırakacaz diye şükür hallediyorum sanırım günde 1 e düşürdüm ve en önemlisi gece meme vermeden uyutabiliyorum yaşasın
birde kızım için tuvalet eğitimi için henüz erken demiştim ama öle değilmiş :) 2 gündür çişim geldi çişim geldi diye 10 bin kez tuvalete gidiyoruz ama henüz yapmadı alıştırma külodu aldım haftasonu evdeyken bezi çıkardım çişini de tutuyor lazımlık aldım birde diyorum bakıcının evi için klozet aparatı mı alsam bakıcıyla aynı apartmanda oturuyoruz bu arada tek istediğim bizim evde bakman dedim ama malesef bizde bakmıyor nese sırf bıktığım için bakıcı olayından 3 yaşına girer girmez kreşe verecem ( ne dertliyim bakıcı işinde )
nese bu işi başarmış arkadaşlar kızımın böle söylemesi vaktinin geldiğini gösteriyor değil mi

Canlarımmm iyi dilekleriniZ icin coook tskr ederim rabbim isteyen herkes e nasip etsin.

Sesizfirtina cnm maşallah sana ve bebisine doğmuş bile kuzu zaman çabuk geciyor

bi arakadas yazmıs 2 cocuk annesi olmak beni mutlu ediyo diye
bayıldım bu söze ne mutlu sana
darısı bizlere isteyenlere
ben henüz karar veremedim ama

saol cnm buyuyorlar ben karıstırrırken yanındaydımmm dokmedıı bıseyler yapmakk cok hosuna gıdıyor bende ızın verıyorumm dokulurse dokulsunn temızlıyorumm ama o gun dokmedık .:)
suksuk çok tatlı olmuş elifin. maşallah
saol cnm
inanmıyorumm kocaman olmuş eliff cok tatlı masallah yaa
saol tugbacımm senın kızda oledır emınım
tebrık ederım allah sagsalım kucagına almayı nasıp etsınn. bız henuz 2 . ye jhazır degılız
Bide 2 yaşındaki cocuklarin midesi 500 gr aliyomus benim oglumda seciyo yemek .cok isterdim önüne hwr koydugumu yesin ama malesef
her cocuk bır olmuyor cnm kac kg bebegınn . saglıklı olsunlar en onemlısı bu

Aynen cnm saglikli olsun 12-12.5 arasi cnm zayif yani esimde oylemis cocukken simdi 95 kilo evlendikten sonra aldi.buyuk ihtinalle oglumda oyle olur.babasinin kopyasi

susaglikli olsunlar da8 .!.:
Gayet iyi cnm kgsu masallan
Sagol cnm saglikl olsunlarda kilo alir verirler. Bu arada iyiyki ugradin kimse gelmiyo artikhayalet topik olduk.

selam okuyan herkese:)...
deniz'ime kavuştum bayanlar ben
yeniden bir bebek emzirmek çook güzel bir duygu.. ama kendime gelemiyorum belimi doğrultamıyorum, olsun bu günlerde geçici.en azından 2 sene sonra oğluşumda kızım kadar olacak..
sizlerden ne haber

Maşaallah Allah bağışlasın yıllar sonra ilkdefa bakıyorum yazının bildirimini aldım. bende 10 gündür regl olmyorm dedim hamileyim herhalde ama bugün oldum.. sanırım ben hazır değilim ikinciye...
tekrar Allah bağışlasın çok geçmiş olsun

Ne kadarlik oldu bebis. Masallah size.
Cok konusmak isterim aslinda buyuk ne tepki verdi ne yapti sn neler yasadin. Bizim de az kaldi bakalim

Tbrk ederim cnn allah size bagislasin yavrunuzu.
e

teşekkür ederim evet uzun aradan sonra bir kez daha merhaba.. teş.. ederim senin oğlunu da allah bağışlasın

Ne kadarlik oldu bebis. Masallah size.
Cok konusmak isterim aslinda buyuk ne tepki verdi ne yapti sn neler yasadin. Bizim de az kaldi bakalim
53 günlük:oldu sıpam..dilim döndüğünce anatayım: büyüğü daha hamişken hazırladık. bir tane hikaye kitabı gördüm kardeşim ve ben adında, tam bize göreydi.babası annesi bize benziyordu kızında kardeşi erkek olacaktı basit cümlelerle görsellerini göstererek anlattım. dr kontrollerinde beraber götürdük, giderken şimdi dr amca bize kardeşimizi gösterecek deik, gel hadi kardeşimizi sevelim falan dedik..bu hamilelik süresinde yaşadıklarımızdı.. şimdiyse; şimdilik gelip gidip öpüyor, oynamak istiyor, kafasını falan ellemk istiyor ilk bi kaç gün zorlandık bizde o da, yeni bebek var uykusuzluk onun annem yemek versin uyutsun beni demeleri yordu hepimizi. şuan da bazen kızım kardeşine karışma dedikçe oyuna döküyor başından ayrılmıyor kardeşinin..sanırım kıskançlığının dışavurumu ilgi göstermek oluyor hayırlısıyla sağlıklı doğsunda canım gerisi kolay ya. senin akrabaların var mıydı yanında bilmiyorum, biz yalnızız ilk hafta zorlanaaksınn

Tbrk ederim cnn allah size bagislasin yavrunuzu.
sağol cnmcımm
e

kızlar merhaba okuyanlara diyim yine
oğlumun böbrek şişliği devam ediyor , 2 kere bakıldı gelecek ay tekrar bakılacak. sizden ricam okuyunca bi güzel dilekte bulunun da bize oğlumun bu durumu düzelsin ilerlemesin, sıkıntıdan uyuyamıyorum, dişime vurdu galiba..
bu arada dişçiye gitsem çekse acaba emzirmeye bi zararı varmı bi bilen duyan var mı?

merhaba ben izmirdeyim 2 eylül'de kızım dünyaya gelmişti. o zamanlar grubumuzda neler paylaşmıştık arkadaşlarımızla... hey gidi günler :) şimdi kreş araştırıyorum. Size bakayım dedim uzun zaman olmuş ama :) sizin bebişler nasıl? Artık çocuk sayılıyorlar tıbben tabii :) kreşe gönderen var mı aranızda peki? ben 3 yaşından sonra göndermeyi düşünüyorum. araştırmalara başladım..... hayırlısı

Masallah canim buyumus bile oglusun. Bobrekteki sorun da en kisa zamanda duzelir ins.
Biz de kitap okuyoruz fikir olarak hazir bakalim dogunca napicaz. Bizim de ykinda kimse yok. Annrm durur 20 gun fln okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…