yok daha başlamadım. bu aralar çıkıp alcam bakalım ama çocukla alışveriş olmuyor. annem kardeşim falan gelirse ona bırakıp gideyim diyorum. şimdi çıksak bile ahmete birşeyler alıp geliyoruzMattikacim yolun yarisini geçmişi niz başladınız mibebis icin hazirliklara
Merhaba kizlar umarım hepiniz iyisiniz dir.adetim gecti test yaptim gecen gun cift cizgi cikti kan testine gittim hamileyim.rabbim isteyen herkese nasip etsin tekrar. Daha küçük ama iki uc hafta sonra kalp atışlarina gidicez inşallah dua edin bize olurmu canlarim öpüyorum
Anne sutunu kesemedim bir turlu 25 aylik olacak bu ay sonunda nasil kesecegimi bilmiyorum sizzler nasil kesmistiniz memeden
okudugun yazi dogru olabilir belki beklentim yuksektir Ama inan kahvalti bile etmiyor kahvaltida ne yapacagimi sasirmis durumdayim
bu arada hamile olan arkadaslari kutlarim saglikla kucaklarina alirlar ins
Bide 2 yaşındaki cocuklarin midesi 500 gr aliyomus benim oglumda seciyo yemek .cok isterdim önüne hwr koydugumu yesin ama malesef
hayirli olsun bebegin, allah kucagina almayi nasip etsin insallah :), bende yeni dogum yaptim 3 hafta oldu cok sukur, aksama kadar cok yoruluyoruz ama 2 cocuk annesi olmak beni daha da mutlu ediyor cok sukur, rabbim kimsenin kucagini bos koymasin insallah, anne olmak herkesin hakki...Merhaba kizlar umarım hepiniz iyisiniz dir.adetim gecti test yaptim gecen gun cift cizgi cikti kan testine gittim hamileyim.rabbim isteyen herkese nasip etsin tekrar. Daha küçük ama iki uc hafta sonra kalp atışlarina gidicez inşallah dua edin bize olurmu canlarim öpüyorum
Gozunaydin canim. Allah iki cocuguna da saglikli uzun omurler versinhayirli olsun bebegin, allah kucagina almayi nasip etsin insallah :), bende yeni dogum yaptim 3 hafta oldu cok sukur, aksama kadar cok yoruluyoruz ama 2 cocuk annesi olmak beni daha da mutlu ediyor cok sukur, rabbim kimsenin kucagini bos koymasin insallah, anne olmak herkesin hakki...
saol cnm buyuyorlar ben karıstırrırken yanındaydımmm dokmedıı bıseyler yapmakk cok hosuna gıdıyor bende ızın verıyorumm dokulurse dokulsunn temızlıyorumm ama o gun dokmedık .:)benim oğlanda çok seviyor niloyayı niye anlamadım.pocoyo,pepe,calıou,bunlarıda seviyor calıou dan sıkıldı biraz bu ara.arada can var onada bakıyor ella bella var onuda seviyor.ama tabi bunların hiçbirini totosunun ustune oturup izlemiyor kanepelerden atlaya zıplaya falan azıcık oturup dinlensin izlesin diye çizgi film açıyorum oyun aralarında gelip bakıyor gidiyor sonra yine gelip bakıyor.resim yapmayı oyun hamuruyla oynamayıda çok seviyor ama kurtlu gibi kıpırdamadan iki saniye durmuyor bunlarla oynarken bile.
süksük elifin çok tatlı maşallah kız hiç korkmuyomusun halıya döker diye.böle seyler yaptığımızda halıya kat kat seriyorum bişeyler bizimki ya çok sakar yada dökmeyi seviyor
saol cnmsuksuk çok tatlı olmuş elifin. maşallah
saol tugbacımm senın kızda oledır emınıminanmıyorumm kocaman olmuş eliffcok tatlı masallah yaa
tebrık ederım allah sagsalım kucagına almayı nasıp etsınn. bız henuz 2 . ye jhazır degılızMerhaba kizlar umarım hepiniz iyisiniz dir.adetim gecti test yaptim gecen gun cift cizgi cikti kan testine gittim hamileyim.rabbim isteyen herkese nasip etsin tekrar. Daha küçük ama iki uc hafta sonra kalp atışlarina gidicez inşallah dua edin bize olurmu canlarim öpüyorum
her cocuk bır olmuyor cnm kac kg bebegınn . saglıklı olsunlar en onemlısı buBide 2 yaşındaki cocuklarin midesi 500 gr aliyomus benim oglumda seciyo yemek .cok isterdim önüne hwr koydugumu yesin ama malesef
Aynen cnm saglikli olsun 12-12.5 arasi cnm zayif yani esimde oylemis cocukken simdi 95 kilo evlendikten sonra aldi.buyuk ihtinalle oglumda oyle olur.babasinin kopyasisaol cnm buyuyorlar ben karıstırrırken yanındaydımmm dokmedıı bıseyler yapmakk cok hosuna göyor bende ızın verıyorumm dokulurse dokulsunn temızlıyorumm ama o gun dokmedık .:)
saol cnm
saol tugbacımm senın kızda oledır emınım
tebrık ederım allah sagsalım kucagına almayı nasıp etsınn. bız henuz 2 . ye jhazır degılız
her cocuk bır olmuyor cnm kac kg bebegınn . saglıklı olsunlar en onemlısı bu
Sagol cnm saglikl olsunlarda kilo alir verirler. Bu arada iyiyki ugradin kimse gelmiyo artikhayalet topik olduk.susaglikli olsunlar da8 .!.:Gayet iyi cnm kgsu masallan
Ne kadarlik oldu bebis. Masallah size.selam okuyan herkese:)...
deniz'ime kavuştum bayanlar ben
yeniden bir bebek emzirmek çook güzel bir duygu.. ama kendime gelemiyorum belimi doğrultamıyorum, olsun bu günlerde geçici.en azından 2 sene sonra oğluşumda kızım kadar olacak..
sizlerden ne haber
eselam okuyan herkese:)...
deniz'ime kavuştum bayanlar ben
yeniden bir bebek emzirmek çook güzel bir duygu.. ama kendime gelemiyorum belimi doğrultamıyorum, olsun bu günlerde geçici.en azından 2 sene sonra oğluşumda kızım kadar olacak..
sizlerden ne haber
teşekkür ederim evet uzun aradan sonra bir kez daha merhaba.. teş.. ederim senin oğlunu da allah bağışlasınMaşaallah Allah bağışlasın yıllar sonra ilkdefa bakıyorum yazının bildirimini aldım. bende 10 gündür regl olmyorm dedim hamileyim herhalde ama bugün oldum.. sanırım ben hazır değilim ikinciye...
tekrar Allah bağışlasın çok geçmiş olsun
53 günlük:Ne kadarlik oldu bebis. Masallah size.
Cok konusmak isterim aslinda buyuk ne tepki verdi ne yapti sn neler yasadin. Bizim de az kaldi bakalim
Tbrk ederim cnn allah size bagislasin yavrunuzu.
sağol cnmcımm
e
Masallah canim buyumus bile oglusun. Bobrekteki sorun da en kisa zamanda duzelir ins.teşekkür ederim evet uzun aradan sonra bir kez daha merhaba.. teş.. ederim senin oğlunu da allah bağışlasın
53 günlük:oldu sıpam..dilim döndüğünce anatayım: büyüğü daha hamişken hazırladık. bir tane hikaye kitabı gördüm kardeşim ve ben adında, tam bize göreydi.babası annesi bize benziyordu kızında kardeşi erkek olacaktı basit cümlelerle görsellerini göstererek anlattım. dr kontrollerinde beraber götürdük, giderken şimdi dr amca bize kardeşimizi gösterecek deik, gel hadi kardeşimizi sevelim falan dedik..bu hamilelik süresinde yaşadıklarımızdı.. şimdiyse; şimdilik gelip gidip öpüyor, oynamak istiyor, kafasını falan ellemk istiyor ilk bi kaç gün zorlandık bizde o da, yeni bebek var uykusuzluk onun annem yemek versin uyutsun beni demeleri yordu hepimizi. şuan da bazen kızım kardeşine karışma dedikçe oyuna döküyor başından ayrılmıyor kardeşinin..sanırım kıskançlığının dışavurumu ilgi göstermek oluyor hayırlısıyla sağlıklı doğsunda canım gerisi kolay ya. senin akrabaların var mıydı yanında bilmiyorum, biz yalnızız ilk hafta zorlanaaksınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?