2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

mattika siiznde doğum gününüz kutlu olsun şimdiden dayanamazsın hazırlığa başlarsın belki yaklaştıkça.bende bu sene yapmam bişey diyordum ama küçükte olsa anneanneler babannler dedeler halalar amcalar dayılar falan toplanıcaz bizim evde küçük bi kutlama olucak .

Ya iste canim seninki gibi ara verilemiyor her iste. Benim komsum bakiyor anane dede diyor cok sukur iyi insanlar. Umutluay in da isi rast gider ins.

Ya burda akraba yok hamile halimle temizlik bile yapamiyorum aslinda komsularla kucuk bisey yapmak lazim bakalim dusunuyorum hala

Benim evw gelecek cnm. Malum ist. Trafiği.ecden erken çıkmam gerekir.arabamız da yok.kış günü falan zor olur bizim için.kadın iyi.kızımla diyaloğuda güzel. Sizin günlük düzeniniz nasıl? Yarım gün mü bakıyor sizinki? Yemeği falan bakıcı mı yapıyor?
cnm yaş olmuş 28. Belli bir yere geldim iş tecrübesi olarak. Hadi büyüsün desem yaş olacak 30 lu yaşlar. 30 yaşlarda iş bulmak o kadar kolay olmuyor. Bu zamana kadar ne yaptın diyorlar.ben 2 sene ara vermeme rağmen mülakatta onu bile büyüttüler. Bi bismillah diyelim bakalım.zaman ne gösterecek.allak merhametli insanlarla kafşılaştırır inşallah ta çalışma hayatına geri döndüğüme pişman olmam.

Son düzenleme:
Benimki ayni katta komsum. Teyze amca ve genc bir kiz evde. Anane dede ortami. Orda ne varsa yiyor. Zaten dogal yapiyor kadin her seyi. Eve gelince tek kisi sıkıliyorlar bakicilar. Tv acip cocugu oturtuyorlar dikkat et. Konusmasinu falan tkip et. Benim oglan bu sene n yaptigini ne yedigini anlatiyor ma tv olayini bakici eve gelen arkadaslarim hep yasadi. Bastan konus hatta ne istedigini bu konularda. Iyi olur ins. Insan zorlaniyor ama bi kariyerin varsa birakmak da olmuyor.

Ya burda akraba yok hamile halimle temizlik bile yapamiyorum aslinda komsularla kucuk bisey yapmak lazim bakalim dusunuyorum hala

akraba falan yoksa hiç kendini yorma canım haızrlığıydı öncesinde sonrasında temizliğiydi falan bide çalışıyorsun zaten ne anlıyorlarki doğum gününden falan.bi hatıra kalsın diyorsan eşin bi asta alır küçük çekirdek ailenizle foto çektirirsiniz tamam.hele okula falan başlasınlar daha anlamlı olur doğum günleri arkadaşları falan gelir.

bizimkinin dedeleri neneleri halalar dayılar falan olmasa yapalım demeseler bende hiç uğraşmam.

canım sende doğru söylüyorsun her iş aynı olmuyor çoğu iş yeri yaşı takıntı yapıyor.hakkınızda hayırlısı olsun allah iyi insanlarla karşılaştırsın.ben çok takıntılıyımdır evde baktırıcaksam kesin eve kamera koyardım bazı yerlerine.belki düşünebilirsin çünkü anladığım kadarıyla daha bakıcak kişi belli değil ve tanımadığın biri olucak.neler görmüyoruzki etrafta.en azından belli bi süre izlemek lazım diye düşünüyorum.

birde yeni yasa çıktı kızlar duydunuzmu evde temizlikçi yada bakıcılar 10 günden fazla geliyorsa sigorta yaptırmak zorunluluğu varmış.zor olmazmı bu baya külfetli olur gibi geldi bana.

şanslısın canım sen bu konuda en aızndna tanıdığın bildiğin insanlar inşallah umutluayında güvenebileceği kişiler karşısına çıkar insanın çocuğu söz konusu olunca herşeyden korkuyor

Cok sukur canim. Ikinci kiz olsun toka aliriz diyorlar simdiden.
Umutluayin da kisi belliymis kiziyla iletisim iyi yazmis. Alisirlar ins. Sevgiyle bakildiktan sonra cocuklar anneden cabuk alisiyor. Asil anneye zor okulda aklimdan cikmazdi gecen sene ilk basladigimda. Ama ozleyip gelince de tadi baska oluyor sarilmanin. Hele canim annem diyor simdi ohh
Evimi temizletebilirsem temizlikci ayarlama isi var cagiririm komsulari pastanin yanina borek fln yapar kutlariz bakalim dogum gununu de. Sanslisin bnce akrabalarla tadi baska oluyor. Olmazsa bayramda babannesinde kutlariz biz de

Ayda 10 gun mu. Neyseki bn ahmeti onlara birakiyorum. Onlar ahmeti sigortalasin

cok guldum su lazimligi kafasina gecirmesine benim oglumda icine oyuncaklarini dolduruyodu, simdi cok sukur bez baglamiyoruz ama bazen cis de kaka da kaciriyor o kadar da olacak tabi...

cok guldum su lazimligi kafasina gecirmesine benim oglumda icine oyuncaklarini dolduruyodu, simdi cok sukur bez baglamiyoruz ama bazen cis de kaka da kaciriyor o kadar da olacak tabi...vllh bi aralar bende senin gibi nesi var bu cocugun deyip krizlere girmedim desem yalan olur, bana karsi gelmeler dovmeler, sinirlenmeler... bazen bi kac gun agresif oluyor ama geciyor... bende cok yontem denemistim bi ara herseyi yapmasina izin verdim.. sonra esim daha cok kararli davranmaya basladi ve daha otoriter oldu ben ise yaramazlik yaptiginda odanin birine koydum 15 dk tek basina agladi ve daha sonra ayni sekilde ceza verecegimi fln anlattim ve cooook ta guzel anladi ( belki de yanlis yaptigimi dusuneneler olabilir...) ama cok ise yaradi ve daha sonra anlatarak konusarak davranislarinin duzgun olmadigini soyledik ve coook sukkurr baya bi gelismeler oldu...
masallah daha emzirenler var sasirdim !, oglum 9 aylikken birakmisti...
kizimin gelmesine son 3 hafta insallah, beklemedeyiz... :))

şanslıymuşsın cnm sevindim.bence kendi evleri de sorun. kendi evlerinde de yemek temizlik derken açarlar tv yi oturturlar ki rahat iş yapabilsinler kendi evlerindebenim kız oturup tv izlemiyor. sadece reklam.birde cnm kardeşim diye bir çizgi film var o dikkatini çekiyor.yaa ne bileyim bakıcı işte kendin gibi olmaz ama inşallah merhametli,allah korkusu olan biridir. öyle gibi görünüyor. referansları da iyi.allah utandırmasın bugün geldi kabaca konuştuk. ücret,sabah giriş çıkış yemek gibi. ayrıntıları bakmaya başlamadan tekrar konuşacağım.
o yasa var da uygulayan kim bilmiyorum:) yaa çocuklar çok hisli oluyorlar.uzmanlarda diyor ki bakıcıyı sevip sevmediğini hemen anlarsınız. o gelince ağlar. kalmak istemez.konuşması hareketleri değişir.benim kızım mesela herkese gitmez. kimseyle muhattap olmayı sevmez:)biraz mesafeli bir çocuk.ama bakıcı kapıyı çalınca oturuyor kucağına sarılıyor. çok şaşırıyorum.bu biraz rahatlatıyor beni.kamerayı herkes gibi ben de düşündüm ama bilemiyorum yaaa.allah yardımcımız olsun.

evet getiriyor canım dediğin gibi pedokoga da gittik çok şükür hiperaktivite değilmiş bütün komutları yaptırdı denedi olsaydı bile ilaç vermezdim daha yaşı çok küçük dedi
öyle ilaç falan kullanmasına gerek yokmuş ama gerçekten aşırı hareketliliği şiddet içerikli davranışları devam ederse bir süre geçmezse yine getirin dedi,
götürdük ama değişen birşey yok aşırı yaramazlığa devam ne zaman geçecek diye sabırla bekliyorum

Sevindim canim aman ilaclik bir durumu olmasin da. Annelik zor katlanicaz artik. Puzzle kitap gibi biseyler al sen otur oyna ya da al oku o da ilgilenir zamanla. Boyle seyler sakinlestiriyor cocugu

Sevindim canim aman ilaclik bir durumu olmasin da. Annelik zor katlanicaz artik. Puzzle kitap gibi biseyler al sen otur oyna ya da al oku o da ilgilenir zamanla. Boyle seyler sakinlestiriyor cocugu

Bizde o tür bir sürü şeyler aldık çocuğa ama hiç biriyle ilgilenmiyor sadece müzikle bir süre sakinleşiyor kendince dans falan ediyor rapçilerin yaptığı el hareketini öğrenmiş hareket çekiyor bize sıpa
ne yapıcağız canım evet analık zor hele çocuğun böyle yaramazsa iki kat zor senin bebişler ne yapıyor?
nasıl gidiyor hamilelik ve annelik?

Tahmin ettim ilgilenmedigini. Ama ara ara sen eline al ona yapalim demeden. Zamanla ilgisini ceker belki. Biz de idare edip gidiyoruz iste zor ama guzel. Ev is cocuk hamilelik

selam arkadaşlar.. ne zamandır yokum uğrayamaz oldum, yaz tatilinde hep hivdayla uğraştım.. tuvalet eğitimimiz tamam, ikinci azılar yine ateş 40 dayanıyor, şimdi yine var bakalım inş. kardeşi gelmeden oda çıkar kurtuluruzz:)
kardeşimizi kucağımıza almamıza az kaldı 15 i 20 si gibi dedi dr amcamız.. ya ama benim canım çok sıkkın uyuyamıyorum paylaşmak isterim

3 hafta önce bir böbreği şiş dedi dün gittik 2si de şişmiş dedi, doğumdan sonra beni ne bekliyor ? aranızda böyle bir sorun yaşayan var mıydı arkadaşlar????

mattika hayırlı olsun canım kardeşiniz inş. sorunsuz sağlıklı zamanında kucağınıza alırsınız..
marjim mert büyüyünce düzelir inş.
elif oğluşun nasıl sen nasılsın? ikinci ne ne zman gelecek kızzz:)
umutluay çok zor bebeği bırakmak, inş. ikinizde tez zamanda alışırsınız bakıcınıza..
sessiz fırtınaaa hadi bakalıım hayırlısı olsun aynı anda aynı serüveni tekrar yaşayacağız, doğsalar 3 ay geçsede sevebilsek değğil mi cnm

arkadaşlar sayfalara bakamadım başka ne haberler var umarım herkes iyidir

bir de benim isimsiz kahramanıma isim önerin teyzeleri yaaa

Sagol canim benim. Iyisinuz masallah sona gelmissiniz. Iki tane eylul cocugun olcak. Bobrek buyumesi bi arkadasin oglunda vardi surekli su iciriyordu 2 yasindan sonra duzelmis. Oncesinde de duzenli kontrol ve su. Sizin doguma kadar duzelir ins. Duzelmezse de sonrasi zor degil ins.
Oglana ismini dogduktan sonraki gun zor bulmustuk ikincinin kaderi de oyle gorunuyor. Cok kararsiz bi ciftiz siz de gonlunuze gore bulun ins. Erkek di mi ikinci

Benim bu barisin kafasi mi agir geliyor nedir surekli dusup kafasini vuruyor alninda bir morluk gecmeden yenisi oluyor. Buz koyuyoruz zorla deli gibi agliyor. Teni de beyaz dayak yemis gibi geziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…