Ya iste canim seninki gibi ara verilemiyor her iste. Benim komsum bakiyor anane dede diyor cok sukur iyi insanlar. Umutluay in da isi rast gider ins.umutluay canım hakkınızda hayırlısı olsun çabucak alışırsınız inşallah.ben çalışan bi annenin çocuğu olduğum için kenedim işe dönmeyi düşünmedim.ihtiyacımız olsaydı mecbur dönebilirdim ama eşim tek başına idare edebiliyor şuanda.okula başlayınca geri dönmeyi düşünebilirim belki şuan bi planım yok açıkçası.birde emir kaan çok hareketli bi çocuk aşırı hareketli bi çocuk ona kimsein benin kadar tahammül edebileceğini düşünmüyorum.anneannesi çalışmasaydı belki ona bırakabilirdim.emir okula başladığında anneannemiz emekli oluyor o yüzden işe geri dönmeyi düşünüyorum.
Ya burda akraba yok hamile halimle temizlik bile yapamiyorum aslinda komsularla kucuk bisey yapmak lazim bakalim dusunuyorum halamattika siiznde doğum gününüz kutlu olsun şimdiden dayanamazsın hazırlığa başlarsın belki yaklaştıkça.bende bu sene yapmam bişey diyordum ama küçükte olsa anneanneler babannler dedeler halalar amcalar dayılar falan toplanıcaz bizim evde küçük bi kutlama olucak .
Benim evw gelecek cnm. Malum ist. Trafiği.ecden erken çıkmam gerekir.arabamız da yok.kış günü falan zor olur bizim için.kadın iyi.kızımla diyaloğuda güzel. Sizin günlük düzeniniz nasıl? Yarım gün mü bakıyor sizinki? Yemeği falan bakıcı mı yapıyor?Canim millet bebegi 3 aylikken basliyor ise. 2 yasina kadar baktin daha nr istiyorsn. Bence bir kariyerin varsa illa birgub geru doneceksin. Anneye daha zor duygusal acidan. Yaz tatili sonrasi ilk 3 gun ben cok uzuldm yine. Bizim bakicimiz komsumuz tanidigim bir aile. Gecen sene de onlar bakti. Guvendigin biriyse olur gider. Onun evine mi birakacaksin senin evine mi gelcek. Aile hayatini gozlemle icine siniyorsa olur. Her ayrintiya takilma. Bazi seyleri yasadikca uyariyorsun. Sevgiyle bakilsin en onemli nokta bu.
cnm yaş olmuş 28. Belli bir yere geldim iş tecrübesi olarak. Hadi büyüsün desem yaş olacak 30 lu yaşlar. 30 yaşlarda iş bulmak o kadar kolay olmuyor. Bu zamana kadar ne yaptın diyorlar.ben 2 sene ara vermeme rağmen mülakatta onu bile büyüttüler. Bi bismillah diyelim bakalım.zaman ne gösterecek.allak merhametli insanlarla kafşılaştırır inşallah ta çalışma hayatına geri döndüğüme pişman olmam.umutluay canım hakkınızda hayırlısı olsun çabucak alışırsınız inşallah.ben çalışan bi annenin çocuğu olduğum için kenedim işe dönmeyi düşünmedim.ihtiyacımız olsaydı mecbur dönebilirdim ama eşim tek başına idare edebiliyor şuanda.okula başlayınca geri dönmeyi düşünebilirim belki şuan bi planım yok açıkçası.birde emir kaan çok hareketli bi çocuk aşırı hareketli bi çocuk ona kimsein benin kadar tahammül edebileceğini düşünmüyorum.anneannesi çalışmasaydı belki ona bırakabilirdim.emir okula başladığında anneannemiz emekli oluyor o yüzden işe geri dönmeyi düşünüyorum.
Benimki ayni katta komsum. Teyze amca ve genc bir kiz evde. Anane dede ortami. Orda ne varsa yiyor. Zaten dogal yapiyor kadin her seyi. Eve gelince tek kisi sıkıliyorlar bakicilar. Tv acip cocugu oturtuyorlar dikkat et. Konusmasinu falan tkip et. Benim oglan bu sene n yaptigini ne yedigini anlatiyor ma tv olayini bakici eve gelen arkadaslarim hep yasadi. Bastan konus hatta ne istedigini bu konularda. Iyi olur ins. Insan zorlaniyor ama bi kariyerin varsa birakmak da olmuyor.Benim evw gelecek cnm. Malum ist. Trafiği.ecden erken çıkmam gerekir.arabamız da yok.kış günü falan zor olur bizim için.kadın iyi.kızımla diyaloğuda güzel. Sizin günlük düzeniniz nasıl? Yarım gün mü bakıyor sizinki? Yemeği falan bakıcı mı yapıyor?
cnm yaş olmuş 28. Belli bir yere geldim iş tecrübesi olarak. Hadi büyüsün desem yaş olacak 30 lu yaşlar. 30 yaşlarda iş bulmak o kadar kolay olmuyor. Bu zamana kadar ne yaptın diyorlar.ben 2 sene ara vermeme rağmen mülakatta onu bile büyüttüler. Bi bismillah diyelim bakalım.zaman ne gösterecek.allak merhametli insanlarla kafşılaştırır inşallah ta çalışma hayatına geri döndüğüme pişman olmam.
Ya burda akraba yok hamile halimle temizlik bile yapamiyorum aslinda komsularla kucuk bisey yapmak lazim bakalim dusunuyorum hala
Benim evw gelecek cnm. Malum ist. Trafiği.ecden erken çıkmam gerekir.arabamız da yok.kış günü falan zor olur bizim için.kadın iyi.kızımla diyaloğuda güzel. Sizin günlük düzeniniz nasıl? Yarım gün mü bakıyor sizinki? Yemeği falan bakıcı mı yapıyor?
cnm yaş olmuş 28. Belli bir yere geldim iş tecrübesi olarak. Hadi büyüsün desem yaş olacak 30 lu yaşlar. 30 yaşlarda iş bulmak o kadar kolay olmuyor. Bu zamana kadar ne yaptın diyorlar.ben 2 sene ara vermeme rağmen mülakatta onu bile büyüttüler. Bi bismillah diyelim bakalım.zaman ne gösterecek.allak merhametli insanlarla kafşılaştırır inşallah ta çalışma hayatına geri döndüğüme pişman olmam.
şanslısın canım sen bu konuda en aızndna tanıdığın bildiğin insanlar inşallah umutluayında güvenebileceği kişiler karşısına çıkar insanın çocuğu söz konusu olunca herşeyden korkuyorBenimki ayni katta komsum. Teyze amca ve genc bir kiz evde. Anane dede ortami. Orda ne varsa yiyor. Zaten dogal yapiyor kadin her seyi. Eve gelince tek kisi sıkıliyorlar bakicilar. Tv acip cocugu oturtuyorlar dikkat et. Konusmasinu falan tkip et. Benim oglan bu sene n yaptigini ne yedigini anlatiyor ma tv olayini bakici eve gelen arkadaslarim hep yasadi. Bastan konus hatta ne istedigini bu konularda. Iyi olur ins. Insan zorlaniyor ama bi kariyerin varsa birakmak da olmuyor.
Cok sukur canim. Ikinci kiz olsun toka aliriz diyorlar simdiden.şanslısın canım sen bu konuda en aızndna tanıdığın bildiğin insanlar inşallah umutluayında güvenebileceği kişiler karşısına çıkar insanın çocuğu söz konusu olunca herşeyden korkuyor
Ayda 10 gun mu. Neyseki bn ahmeti onlara birakiyorum. Onlar ahmeti sigortalasinakraba falan yoksa hiç kendini yorma canım haızrlığıydı öncesinde sonrasında temizliğiydi falan bide çalışıyorsun zaten ne anlıyorlarki doğum gününden falan.bi hatıra kalsın diyorsan eşin bi asta alır küçük çekirdek ailenizle foto çektirirsiniz tamam.hele okula falan başlasınlar daha anlamlı olur doğum günleri arkadaşları falan gelir.
bizimkinin dedeleri neneleri halalar dayılar falan olmasa yapalım demeseler bende hiç uğraşmam.
canım sende doğru söylüyorsun her iş aynı olmuyor çoğu iş yeri yaşı takıntı yapıyor.hakkınızda hayırlısı olsun allah iyi insanlarla karşılaştırsın.ben çok takıntılıyımdır evde baktırıcaksam kesin eve kamera koyardım bazı yerlerine.belki düşünebilirsin çünkü anladığım kadarıyla daha bakıcak kişi belli değil ve tanımadığın biri olucak.neler görmüyoruzki etrafta.en azından belli bi süre izlemek lazım diye düşünüyorum.
birde yeni yasa çıktı kızlar duydunuzmu evde temizlikçi yada bakıcılar 10 günden fazla geliyorsa sigorta yaptırmak zorunluluğu varmış.zor olmazmı bu baya külfetli olur gibi geldi bana.
cok guldum su lazimligi kafasina gecirmesine benim oglumda icine oyuncaklarini dolduruyodu, simdi cok sukur bez baglamiyoruz ama bazen cis de kaka da kaciriyor o kadar da olacak tabi...tavsiyelerin için sağol canım evet hep foruma giriyorum ama buraya kimse eskisi gibi girmedği için pek girmiyordum bide mert beni öyle bir bunaltıyor ki bir derdim var bölümüne takılıp kafa dağıtıyorum
1 aydır eşim izinli çoğunlukla ona atıyorum merti çok daraldım artık,götürüceğiz bakalım pedagoğa bir türlü laf dinlemiyor dizginleyemiyoruz çok aşırı hareketli sokağa bile çıkamıyoruz oraya buraya saldırdığı için elini kesinlikle tutturmuyor alıyor başını koşarak sağasola sataşıyor çoğu kişi biraz büyüsün geçer diyor ama doktorun dediklerinden sonra iyice artmasından geçmiyeceğinden korkar oldum ilaç falan kullandırmayı bende asla istemiyorum illa mecbur olmadan.
araştırıyorum hep bu hiperaktivete denen hastalığın çoğu belirtisi uyuyor .
lazımlığı aldım almasına da oyuncak olarak görüyor kafasına geçiriyor
inşallah becerebilirim bu eğitimleri vermeyi memeyede acı biber sürücem bu gidişle
şanslıymuşsın cnm sevindim.bence kendi evleri de sorun. kendi evlerinde de yemek temizlik derken açarlar tv yi oturturlar ki rahat iş yapabilsinler kendi evlerindeBenimki ayni katta komsum. Teyze amca ve genc bir kiz evde. Anane dede ortami. Orda ne varsa yiyor. Zaten dogal yapiyor kadin her seyi. Eve gelince tek kisi sıkıliyorlar bakicilar. Tv acip cocugu oturtuyorlar dikkat et. Konusmasinu falan tkip et. Benim oglan bu sene n yaptigini ne yedigini anlatiyor ma tv olayini bakici eve gelen arkadaslarim hep yasadi. Bastan konus hatta ne istedigini bu konularda. Iyi olur ins. Insan zorlaniyor ama bi kariyerin varsa birakmak da olmuyor.
o yasa var da uygulayan kim bilmiyorum:) yaa çocuklar çok hisli oluyorlar.uzmanlarda diyor ki bakıcıyı sevip sevmediğini hemen anlarsınız. o gelince ağlar. kalmak istemez.konuşması hareketleri değişir.benim kızım mesela herkese gitmez. kimseyle muhattap olmayı sevmez:)biraz mesafeli bir çocuk.ama bakıcı kapıyı çalınca oturuyor kucağına sarılıyor. çok şaşırıyorum.bu biraz rahatlatıyor beni.kamerayı herkes gibi ben de düşündüm ama bilemiyorum yaaa.allah yardımcımız olsun.canım sende doğru söylüyorsun her iş aynı olmuyor çoğu iş yeri yaşı takıntı yapıyor.hakkınızda hayırlısı olsun allah iyi insanlarla karşılaştırsın.ben çok takıntılıyımdır evde baktırıcaksam kesin eve kamera koyardım bazı yerlerine.belki düşünebilirsin çünkü anladığım kadarıyla daha bakıcak kişi belli değil ve tanımadığın biri olucak.neler görmüyoruzki etrafta.en azından belli bi süre izlemek lazım diye düşünüyorum.
birde yeni yasa çıktı kızlar duydunuzmu evde temizlikçi yada bakıcılar 10 günden fazla geliyorsa sigorta yaptırmak zorunluluğu varmış.zor olmazmı bu baya külfetli olur gibi geldi bana.
themis hoş geldin canım tekrardan demek mert için hiperaktiviteden şüpheleniyorlar.canım geçen bi tv programında seyretmiştim doktorlar sadece aşırı hareketli çocuklarada hiperaktivite teşhisi koyabiliyorlarmış.gerçekten hiperaktivite olan çocuklar ilaç tedavisi görüyorlarmış ama aşırı hareketli çocuklar ilaç tedavisi görmeden düzelebiliyorlarmış.bence iyi bi doktora hatta pedegoga götür canım.doktor şöle bi soru sormuştu izleyiciye çocuğunuz sizin basit isteklerini yerine getirebiliyormu mesela kumandayı al getir.hiperaktif olan çocuklar bunları yapmazlarmış.bende şüpheleniyordum emir için ama bizimki sadece aşırı hareketli bi çocuk çoğu komutu yerine getirebiliyor çünkü.
Sevindim canim aman ilaclik bir durumu olmasin da. Annelik zor katlanicaz artik. Puzzle kitap gibi biseyler al sen otur oyna ya da al oku o da ilgilenir zamanla. Boyle seyler sakinlestiriyor cocuguevet getiriyor canım dediğin gibi pedokoga da gittik çok şükür hiperaktivite değilmiş bütün komutları yaptırdı denedi olsaydı bile ilaç vermezdim daha yaşı çok küçük dedi
öyle ilaç falan kullanmasına gerek yokmuş ama gerçekten aşırı hareketliliği şiddet içerikli davranışları devam ederse bir süre geçmezse yine getirin dedi,
götürdük ama değişen birşey yok aşırı yaramazlığa devam ne zaman geçecek diye sabırla bekliyorum
Sevindim canim aman ilaclik bir durumu olmasin da. Annelik zor katlanicaz artik. Puzzle kitap gibi biseyler al sen otur oyna ya da al oku o da ilgilenir zamanla. Boyle seyler sakinlestiriyor cocugu
Tahmin ettim ilgilenmedigini. Ama ara ara sen eline al ona yapalim demeden. Zamanla ilgisini ceker belki. Biz de idare edip gidiyoruz iste zor ama guzel. Ev is cocuk hamilelikBizde o tür bir sürü şeyler aldık çocuğa ama hiç biriyle ilgilenmiyor sadece müzikle bir süre sakinleşiyor kendince dans falan ediyor rapçilerin yaptığı el hareketini öğrenmiş hareket çekiyor bize sıpa
ne yapıcağız canım evet analık zor hele çocuğun böyle yaramazsa iki kat zor senin bebişler ne yapıyor?
nasıl gidiyor hamilelik ve annelik?
bir de benim isimsiz kahramanıma isim önerin teyzeleri yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?