Ben biraz arastirdim cnm 3 doz olacak sekildeymis 1,5 yas 2 yas arasi oluyomus 2 si 3 aya arayla sonuncusunuda 11 yasa kadar yaptitabiliyomussun eczaneden alip klinikte vurduryormussun 155 tl mis fiyati.haca veya umreye gidenler getiriyolarmis cocuklarada bulasiyomusBende menenjit asisini arastircam ya o haber i okudum üzüldüm çok allah ailesine sabir versin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bugün emerek uyudu yine. memeden kesmeden kendi kendine uyuması zor sanırım.hg canim masallah iyi toparlanmis kizin
Bizde daha kelime yok ogrenicek insallah
bos emiyo Diye dusunuyorum benimki ne kadar icse kar tabi Bu kadar emdigine sukur birakicam bende biraz arastirayim, emzigide bazen uyku oncesinde veriyorum sevmiyo benimki sende verme istersen
Masal anlatarak uyumasi cok hosmus ben sallayarak uyutuyorum hala
Tuvalet egitiminide bende yazin vermeyi dusunuyorum canim o konuda bi fikrim yok ama kakasini soyluyo demekki onun icin hazir bi arastir istersen
rotavirus benim kizimda gecirdi canim bizde hastanede yattik o aralar kilo vermisti tekrar aldi
Kizlar bu arada menenjit icin asi dusunuyormusunuz cocuklariniz icin. cok tehlikeli olabiliyomus gecen milli sporcunun kizida bu yuzden vefat etmistiya
ben de yaptırcam önemliymiş baya. bir de 2 yaşında tek doz yapılan varmış diye okudum benBen biraz arastirdim cnm 3 doz olacak sekildeymis 1,5 yas 2 yas arasi oluyomus 2 si 3 aya arayla sonuncusunuda 11 yasa kadar yaptitabiliyomussun eczaneden alip klinikte vurduryormussun 155 tl mis fiyati.haca veya umreye gidenler getiriyolarmis cocuklarada bulasiyomus
Bi disariya ciktigimda sorucam eczaciya
Elifoykuyude gormuyorum hic kimleri kimleri gormuyorum daha kimse ugramiyo buarada 5 tanede ziyaretci var disardan okuyosunuz ancak meraklilar giris yapinda yazin azicik
hosbulduk.ogrenıncede susmıycak annesıhg canim masallah iyi toparlanmis kizin
Bizde daha kelime yok ogrenicek insallah
bos emiyo Diye dusunuyorum benimki ne kadar icse kar tabi Bu kadar emdigine sukur birakicam bende biraz arastirayim, emzigide bazen uyku oncesinde veriyorum sevmiyo benimki sende verme istersen
Masal anlatarak uyumasi cok hosmus ben sallayarak uyutuyorum hala
Tuvalet egitiminide bende yazin vermeyi dusunuyorum canim o konuda bi fikrim yok ama kakasini soyluyo demekki onun icin hazir bi arastir istersen
rotavirus benim kizimda gecirdi canim bizde hastanede yattik o aralar kilo vermisti tekrar aldi
Kizlar bu arada menenjit icin asi dusunuyormusunuz cocuklariniz icin. cok tehlikeli olabiliyomus gecen milli sporcunun kizida bu yuzden vefat etmistiya
bende acayıp uzuldum 18 aylık olduğunu duydumBende menenjit asisini arastircam ya o haber i okudum üzüldüm çok allah ailesine sabir versin
msallah allah nazarlardan esırgesınbenim oglum da anne baba dede teyze dayı gel bitti gibi..... he bi de bu kimin diyince benim diyo elinide karnına götürüyo bitiyorummm
pepeye bayılıyo oyuncaklradan genelde arabaları seviyo topu seviyo babası istine binilen araba almış sürekli beni gezdirin diyo
ne güzel ya artık dertlerini bi şekilde anlatıyolar
oynamaya da bayılıyo müzk duyunca hemen eller havaya bi kıvırıyo
ALLAH onları bize bagışlasın acılarını gösteremesincana can katıyolar ya
Merhaba hanımlar benim oğlum 22eylül doğumlu aşısı var galiba bu ay. Hemşiremizle bağlantımız kopunca takip edemedim. Birbuçuk yaşında hangi aşı var bilginiz var mı?
merhaba bizim aşı geçen haftaydı. Çocuk felci, Hepatit A ve 5'li Karma aşısı var. Çocuk felci damla olarak ağızdan diğerlerini kollarından yaptı ve 24. ayda da Hepatit A 'nın 2. dozu vurulacakmış.
Undomiel maşallah size ve oglunuza aramiza hoşgeldiniz
merhaba hanimlar bayadir gelip bakmiyorum, de pek bi kimse ugramiyor sanki... masallah hepside buyuyolar benim oglum cooook fena cok yaramaz, evi ne bicim dagitiyor sormayin.... ama yardim da ediyor yatak duzlerken battaniyeyi veriyor, kendi bezini goturup cope atiyo, yer supururken kuregi getirip cope kendi atmak istiyo, bazen oyuncaklari topluyo bazende koltuklarin altinda ustunde, yataklarin altinda bulup cikariyorum...
veee yaklasik 3 aylik hamileyim 2014 ekim annesi olucam insallah, kizim olmasini coook istiyorum rabbim ne isterse o olur tabiki... hepiniz opuldunuzz kendinize iyi bakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?