2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende sevindim canım

çok saol canım dün akşam çocuk hastanesi var burda oraya götürdük burnu falanda doluyordu çok huysuzlanıyordu ateşi devam etti 18 inden bu yana meğer hastaymış oğluş enfeksiyon çıktı kanında antibiyotik başladık.bugün ateşlenmedi şükür işe yaradı antibiyotik.

dükkan içinmi canım canım bu eğitim buralarda oluyo devamlı girişimcilik seminerleri falan.
demek fatihte soruyor herşeyi bazne bıktırıyor beni bizimki
bu ara kendi gösterdiği şeylere bişeyler diyor kafadan sallıyor sanki hiç anlamlı bişey demiyor.ismini bilmediklerini sallıyor gibi geliyor bana

elifoyku geçmiş olsun yokluğun belli oldu burda
yaz gelse hastalıklar bitse artık iyice.
yatak dolap fln baktım baktım kafam karıştı ne alsak karar veremedim.
saçları çok uzadı bugün banyoda ensedeki uzunları alayım dedim pek hoş olmadı kuaföre gitmek lazım ama durmaz biliyorum
moon sizin nasıldı saç kesme macerası?

uzuuunnn biraradan sonra ben geldimmmmm
nasılsınızzz eylül annelerii tahmin ettiğiniz gibi koşturmacayla geçiyor
sabahın beşinde uyanıyorum hoop bir bakıyorum akşam olmuşş
efe tam kuduruk oldu kuduruk ötesi hatta
artık iletişimimiz daha güzel oldu
ne desek anlıyor işine gelmeyen olunca da sevimlilik yapıp beni yıldırmaya çalışıyor
12 dişimiz var ve her dişte hastalığı hiç atlamadıhala sümüklü
aşısı ertelendi bugün olacak :18::18:
sizleri öpmeyi özledim hele öpeyim azcık

hamilelee varmış hepsini tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alırsınız inşş
biz şu uyku sorunun çözmeden düşünmüyoruz hala uykularımız fecii
en kısa zamanda fotolarımızı koyacağım
arada gelmeye çalışıyorum ila bir şeyler oluyor ve giremiyorum
şuanda da köyümden size sesleniyorum bu dersim boş
kendinize bebeklere iyi bakın öptüm hepinizi

teşekkürler canım

aynen yaa yaz gelse cıbır cıbır dolansalar ortalarda hastalık dertleri olmadan.
ben ikeayı çok beğeniyorum yaaa geçen hafta ordaydık ranza tarzı yatak gördüm ama daha alçak altta oyun alnı var üstte yatak çok güzeldi ama bizimkilere daha erken sanırım yüksek deği ama yinede çok güvenli olmayabilir.çok güzel ve kullanışlı dolaplarda var.normal bi dolap istiyorsan adoreye bakabilirsin ben normal 3 kapılı bi dolap almıştım adoreden.sizin orda ıkea yoktu internetten alışveriş yapılabiliyor ama sanırım.
bizim oğlan zıpırın yaramazın önde gideni ama kuaförde hiç sesi çıkmıyor nedense aynadan izliyor adamı fön makinesine bayılıyor zaten.babası fotolarını falan çekmiş traş olurken çok şaşırdım hiç durmaz sanıyordum.bizimkininde uzadı yine saçları bu ara kestirebiliriz hatta kazıtabiliriz kuaförü öndeki dönencelerin düzelmesi için kazıyalım 2 kere demişti.ama tam karar veremiyorum şimdimi kazıtsam kışa girerkenmi dazlak dazlak gezmeisni istemiyorum yazın ama başka çare yok sanırım büyüdükçe hiç yapımaz.

hoş geldin kız uzun bi aradan sonra tekrardan merhaba

slmlarrr kızlarr kızımdan fırsat bulup gıremıyorumm hergun parka gıdıyoruz zor getırıyorum hıc ayrılmak ıstemıyor bızımkısı kedılere kopeklere cok duskun olduu .. evde kedı koleksıyonumuzz var .. pisimm pisimm dıye gezıyor evde... sızlerde ıyısınızdır umarım

bugün emerek uyudu yine. memeden kesmeden kendi kendine uyuması zor sanırım.

ben de yaptırcam önemliymiş baya. bir de 2 yaşında tek doz yapılan varmış diye okudum ben
bende arastırdımm bızde yaptırıcaazz tek dozluk olanı bende okudumm bakalım yaptırınca yazzarım detaylı
tebrıkler..

merhaba elif oykucum çok gecmıs olsun canm sımdı nasılsın?

merhaba hanımlar bende uzun zamndr gıremıyodum nasılsınız bebeısler nasıl??

Selam kizlarrrr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayran ictik ayrımı düştük be ya.....

Albummmm

iştee bir eylül annesiyle ekim annesi olduk:))
ben kasım sanıyordum drum dedi 30 ekim eee sezeryan da 2 hafta önceden olacağından ekim oluyor

orda da görüşelim (gerçi ben yazmadım daha orda)

yok be kuzumm milli içeceğimizi bile içemiyoruz artık bu sıpalardan :)
havalar ısındı benşim kız park diye deliriyor yvde görünce kahkaha atıyor nasıl
hatta geçen gün markete gittik karşısında anaokulu var içinde de biirrr sürüüü oyuncak, kilitli giremedik. çıldırdı arabaya bindiriyorum camdan ayaklarını çıkarıyor gidecek neyse az ilerde bi apartmanın bahçesinde salıncak gördük de hevesini aldı bu seferde gelmek istemiyor..

geçenköpeğimizin birini çıkardı ateş 39.5 oldu biri çıktı sadece geriye kaldı 3

mili içecek. Heee

Sekoscum cadini incilerinede masallaah durmuyolar evde hergun cikmak istiyorlar allah kolay lik versin hepimize

Bebiss nasil nasil gidiyor hamilelik

iştee bir eylül annesiyle ekim annesi olduk:))
ben kasım sanıyordum drum dedi 30 ekim eee sezeryan da 2 hafta önceden olacağından ekim oluyor

orda da görüşelim (gerçi ben yazmadım daha orda)

hadii yaaa cok sevindimm.... bebisin hayirli olsun insallah, ekim annelerine de gel yaz ara sira ben eylul annelerine pek yazamadim bu sefer daha cok aktifim, biraz tecrube olunca insan daha cok yazmak istiyo

hadi hepinizde opuldunuz

merhaba elif oykucum çok gecmıs olsun canm sımdı nasılsın?

merhaba hanımlar bende uzun zamndr gıremıyodum nasılsınız bebeısler nasıl??

iyiyiz şükür canım sen nasılsın kızın nasıl.

Selam kizlarrrr

selam canım ayrı düştük baya gerçekten toplanamıyoruz artık niye böle olduk biz

hayırlı olsun canım dişiniz darısı diğerlerine bizimde köpek dişleri baya zorluyor uçları beyaz ama daha patlamadı.
benimkide tam bi park delisi

ben de baktım baktım kimse yazmamış baya ayrı düştük
bizim diş olayı bir süre bitti, köpek dişleri de uzadı baya. 16 diş var şu an. son azılar da 2 yaşından önce çıkmaz heralde, sanırım
diş çok zor ya köpek dişleriyle hastalık birleşti iğneyle geçti.
saçlarını kestirdik bi anda büyüdü 3 yaşında gibi oldu yakıştı ama
park manyağı benimki de park olsun da nasıl olursa olsun sadece spor aleti olsa da olur, hatta otopark görünce bile seviniyor arabalara dokunuyor tek tek tekerr lamba diye

Mattikacim bizde sacini kestirince büyümüş adamolmus gibi gelmişti allah korusun yavrularimizi

Giii gelin gari.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…