2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Aylar sonra buradayim.aslinda yogun degilim ama bilgisayarı açmaya takatim yok.
Kizimin uykusuzlugu tavan yapti.sabaha kadar ya omzumda ya ayagimda.babasina gitmiyor.ben de bitmis durumdayım.sizleri de takip edemedim.herkes iyidir inş. Bundan sonra girmeye calisirim.internet paketi
aldim da telden yaziyorum

Allah kolaylik versin cnm niye o kadar zorluyor yavrucuk dis tenmi acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah kolaylik versin cnm niye o kadar zorluyor yavrucuk dis tenmi acaba

Sagol cnm.yaa zaten uyku problemimiz vardi hep.cok sik iyanirdi.simdi diş patlatiyor hep.hastaliklada birlesti.katmerli oldu.gunlerce uyumadigimi biliyorum.6 tane disimiz vardi.durdu durdu hepsi bir anda cikmaya basladi.
Senin sipa nasıl

iyi gecelr hanımlar
paşam uyudu geldim
cok zor uyuyo yaa şirinlik yapıyo anneeee diyip yüzümü seviyo uyutmaım diye yaaa cnm oğlum
bana yardım etmye bayılıyo aferin demem cok hoğuna gidiyo kocaman oldular ya her an yeni bişey keşfediiyoruz
şimdi de ayakkabısını kendi giymeyi öğrendi aksamları bile giyiyo

kızlar ya bu aralar cok korkuyorum kabuslar falan görüyorum bu malum haberlerden dolayı evlatlarımızı nasıl bi dünyaya getirdik
Allah a emanetler

Selam kizlar nasilsiniz beni hatirlayaniniz varmi aceppp:)

Gunaydin kizlaarrr bebislerle kahvalti maratonu nasil gecti. Cemre sadece 1 tane peynirli krep yedi bu sabah sizinkiler ne yedi yada yedimi :)

Zevzekcm hosgeldn hatirlamaz miyiz seni ama burasi bombos kaldi. Nasilsin cemre nasil. Ahmet de sabah yemedi simdi mamma istiyo tam evden cikarken

Selam lar issiz topik
Eylül Anneleri afacanlarin basinda

Zevzekcm hosgeldn hatirlamaz miyiz seni ama burasi bombos kaldi. Nasilsin cemre nasil. Ahmet de sabah yemedi simdi mamma istiyo tam evden cikarken

Selam lar issiz topik
Eylül Anneleri afacanlarin basinda

İkimizde canavar gibiyiz canim Evde artik esime degil cemreye ne pisirsem diye dusunur oldum. Yaramazlikta da gayet formunda ahmetcigimi op yerime

Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app

Bizim sadece kahvaltı değil tüm öğünler sorun:-( hiç iştahı yok.hicbirsey yemiyor desem yeridir. Uyumuyor yemiyor ama enerjimiz süper Maşallah .

Bizim sadece kahvaltı değil tüm öğünler sorun:-( hiç iştahı yok.hicbirsey yemiyor desem yeridir. Uyumuyor yemiyor ama enerjimiz süper Maşallah .

Himm o zamanlar durumlar vahim desene :/ bir zamanlar cemrede oyledi canim ama simdi cok sukur diyim istahi yerinde bizim tek sikintimiz sut ve yogurt sutte icmiyor yogurtta yemiyor napicam ben ya sizinkiler iciyormu ?

Benimkide yogurt ve sut sevmiyor cnml

Sadece bim dost cilekli yogurdunu ve kido cilekli sut iciyor birsuru marka denedim bu arada

Yine ona sukret bende denedim cilekli sutu birazcik icti oyle boyle. Bende bugun bimden dost anne sutu diye yarim litrelik bir sut aldim vermedim daha sabah icircem bakalim ins icer

Kemikleri incecik ya boyu fln iyi de

Emziriyormusun cnm.ben emziriyorum ve umut ediyorum inşallah smemeden kesince icer diye ben sabah omletine bile sut katiyorum bi sekilde aliyo yani labne sabah cok Yediriyorum bi şekilde gunluk ihtiyacını karşılamaya çalışıyorum yapacak bisey yok insallah likir likir sut ictikleri gün leri görürüz

Ben emzirmeyi biraktim canim 1 ay oldu olacak hemen hemen.

Değişmedi yani sut icme durumu

selam kızlaaaaarr.benı hatırladınız mı..çok uzun zaman oldu.giremedim.umarım herkes ve bebişlerimiz ıyıdır.bız iyiyiz cok sukur.yagız da iyi..kardeşi de şimdilik iyi az kaldı doğuma....benim gıbı hamıle olan var mı topikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…