Aylar sonra buradayim.aslinda yogun degilim ama bilgisayarı açmaya takatim yok.
Kizimin uykusuzlugu tavan yapti.sabaha kadar ya omzumda ya ayagimda.babasina gitmiyor.ben de bitmis durumdayım.sizleri de takip edemedim.herkes iyidir inş. Bundan sonra girmeye calisirim.internet paketi
aldim da telden yaziyorum
Sagol cnm.yaa zaten uyku problemimiz vardi hep.cok sik iyanirdi.simdi diş patlatiyor hep.hastaliklada birlesti.katmerli oldu.gunlerce uyumadigimi biliyorum.6 tane disimiz vardi.durdu durdu hepsi bir anda cikmaya basladi.Allah kolaylik versin cnm niye o kadar zorluyor yavrucuk dis tenmi acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Zevzekcm hosgeldn hatirlamaz miyiz seni ama burasi bombos kaldi. Nasilsin cemre nasil. Ahmet de sabah yemedi simdi mamma istiyo tam evden cikarken
Selam lar issiz topik
Eylül Anneleri afacanlarin basinda
Bizim sadece kahvaltı değil tüm öğünler sorun:-( hiç iştahı yok.hicbirsey yemiyor desem yeridir. Uyumuyor yemiyor ama enerjimiz süper Maşallah .
Himm o zamanlar durumlar vahim desene :/ bir zamanlar cemrede oyledi canim ama simdi cok sukur diyim istahi yerinde bizim tek sikintimiz sut ve yogurt sutte icmiyor yogurtta yemiyor napicam ben yasizinkiler iciyormu ?
Yine ona sukret bende denedim cilekli sutu birazcik icti oyle boyle. Bende bugun bimden dost anne sutu diye yarim litrelik bir sut aldim vermedim daha sabah icircem bakalim ins icer
Emziriyormusun cnm.ben emziriyorum ve umut ediyorum inşallah smemeden kesince icer diye ben sabah omletine bile sut katiyorum bi sekilde aliyo yani labne sabah cok Yediriyorum bi şekilde gunluk ihtiyacını karşılamaya çalışıyorum yapacak bisey yok insallah likir likir sut ictikleri gün leri görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?