• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Arzuralcim ben hamile kalip emziren cok gordum 6 aya kadar emzirilebilirmis dr dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayyy yine hamileler mi geliyor hızlı anacim eylul anneleri

Herkese selamlar kızlar ,

Şekoş hamileymiş tesadüfen akışta gördüm tebrik ederim allah tamamına erdirsin.

Ben daha hiç böyle şeyler düşünemiyorum bizim oğlan çok çok fena biraz büyüsün durulsun inşallah o zaman düşünmeye başlıyacağım.

sağol canım darısı tüm eylül anneleri ve isteyen herkesin başına:nazar:

Bende duydum mooncum
Sizlerde emzirme durumlari nasil sutunuz varmi

Allaha Şükür var cnm gunduz sade öğlen uykusunda emziriyorum aksam yatarken emiyor gecede kalkiyor emiyor gunduz istemez meme.he cinsiyet konusunda Kaynanam diyo ki emzirirken hamilelik olursa ayni cinsiyetryse bebekler sutu paylaşırmis farkliysa emrn sutu birakirmis tadı değişir mis sutun ne kadar doğru bilmem bana saçma geldi

sekoşş tebrik ederim saglıkla kucagına alırsın inş. :16:
ben korkuyorum ya hu en cok da doğumdan :18: dogduktan sonra bi şekilde büyüyolar :1: bende kızım olsun istiyorummmmm :emir_bebek: tabi önce dogurmayı göze almak lazım

Allaha Şükür var cnm gunduz sade öğlen uykusunda emziriyorum aksam yatarken emiyor gecede kalkiyor emiyor gunduz istemez meme.he cinsiyet konusunda Kaynanam diyo ki emzirirken hamilelik olursa ayni cinsiyetryse bebekler sutu paylaşırmis farkliysa emrn sutu birakirmis tadı değişir mis sutun ne kadar doğru bilmem bana saçma geldi

Masallah cnm bende sabah ogle aksam emziriyorum ama gelmexigini dusunuyorum gogsumu sikinca bi damla geliyo ama bilemiyorum neyse

Kaynanan hakli olabilir annem ve eltimde oyle olmus cocuklar birakmis memeyi cinsiyet farkli. senden duydum aklima bunlar geldi.

Hadi kizlar bebisler neler yapiyo anlatin biraz konusmalari nasil?

Oyle dedi arzuralcim:) ayni cinsiyetse sut paylasirmis kaynamda emzirmis.

Benim oglus sıkılıyor ya surekli elimden tutup odasina goturuyor oyun oynamaya kalkmayincada kiziyor.her söylediğimizi soylemeye çalışıyor lego takmayi cok seviyor top oynuyoz gol diye bağırıyor kapı gicirtisina bile gobek atmaya kalkıyor diyebilirim babanesine çekmiş:)

Oyle dedi arzuralcim:) ayni cinsiyetse sut paylasirmis kaynamda emzirmis.

Benim oglus sıkılıyor ya surekli elimden tutup odasina goturuyor oyun oynamaya kalkmayincada kiziyor.her söylediğimizi soylemeye çalışıyor lego takmayi cok seviyor top oynuyoz gol diye bağırıyor kapı gicirtisina bile gobek atmaya kalkıyor diyebilirim babanesine çekmiş:)

bi kac gundur havlarda soguk bizde patladik evde oturmaktan
Legolardan bende alicam onunla iyi oyalaniyorlarsa baktim hep 3 yas yaziyo ustunde
Ritim duygusu kuvvetli demekki bizimkide oynuyo oyle
Eylulde yatak kanepe uzerinde zipliyo deli ediyo beni, pencereden arabalari sayiyoruz her gordugunde sasiriyo ababa diyo :-)

Evet cnm ritim var her muzikte ayri oynuyo.lego 1 yasindan beri oynuyoz biz .tavsiye eder im oyaliyor baya.

ilk çocuk 8 aylıkken hamile kaldı bi tanıdığımız. bebek ağlamış emmemiş neden olduğunu anlamamışlar meğer hamileymiş ama ilki de kız ikinci de kız oldu.
bu cinsiyet tahminleri değişik değişik. ama bazı bebek emmiyo süt değişti diye bazısı emiyo neden acaba

ıyı geceler kızlar bende ekım annesı olucaktım ama eylül annesı oldum dıger topıgı bırakmadım.kendı kızımın yaşıtlarını takıp edıyım dedım.kızım 11 kg ve 78 cm sızce nasıl?benım kızımda kumandayı getırıp muzık açtırıyor.oyuncaklarıyla epey oynuyor.8-9 tane kelımemız var. kelımeyı bırarada kullanıyor.anne gel gıbı

Masallah cnm bende sabah ogle aksam emziriyorum ama gelmexigini dusunuyorum gogsumu sikinca bi damla geliyo ama bilemiyorum neyse

Kaynanan hakli olabilir annem ve eltimde oyle olmus cocuklar birakmis memeyi cinsiyet farkli. senden duydum aklima bunlar geldi.

Hadi kizlar bebisler neler yapiyo anlatin biraz konusmalari nasil?

süt azalıcak artık bi sabah bi akşam emiyor ama hasta oldu sürekli memme istedi ozaman arttı. giderek emme azalmalı süt de azalsın normal bence. eşek kadar oldular bi yudum alsa yeter gibi :26:
emziği bıraktı hastayken midesi bulandı, ben de bırakmışken tekrar vermedim. bu defa beni emzik yerine kullanmaya çalışıyor. masal anlattm da uyudu ama çok uzun sürüyo uyuması git gide kısalır sanırım.
konuşması da baya kelimesi var ama cümle çok çok nadir. bu ara arabaları diziyor bugün yatağa dizmiş yatarken almama kızdı nasıl uyucaksak yatağın kenarında dizilmiş 10 arabayla:27:

çok mu yazmışım anlatasım varmış. bişey sorcam kakasını söylüyor ahmet yapmadan önce yap oğlum temizlerim diyorum. yapınca da alana kadar kaka deyip duruyor çok rahatsız oluyor. ama çişini bilmiyo sanırım çişi bez emiyo rahatsız etmiyo o yüzden.
bi arkadaşım sen yap temizlerim dedikçe çocuk beze alışır söylüyosa kakasını lazımlığa yaptır dedi kafam karıştı ben yaza hepsini birden öğrensin diyordum. herkesten bi ses çıkıyor bu konuda. siz ne düşünüyosunuz

ıyı geceler kızlar bende ekım annesı olucaktım ama eylül annesı oldum dıger topıgı bırakmadım.kendı kızımın yaşıtlarını takıp edıyım dedım.kızım 11 kg ve 78 cm sızce nasıl?benım kızımda kumandayı getırıp muzık açtırıyor.oyuncaklarıyla epey oynuyor.8-9 tane kelımemız var. kelımeyı bırarada kullanıyor.anne gel gıbı

kilosu boyu normal maşallah. kızla erkek farklı oluyor bir de.
sen bize de takıl zaten geriye 3-5 savaşçı kaldık:51:

doğum olarak yaşıt olabilir oğlumla ama oğlum 40 haftayı doldurdu da doğdu bence kilosu falan baya iyi toparlamış maşallah kızına.

kızım 8 eylül doğumlu.masallah cok ıyı toparladı.bırde rotavırus ve bronschıolıt(böyle mı yazılıyor bılmıyorum ama) gecırdı.hastanelerde cok yattık

hg canim masallah iyi toparlanmis kizin
Bizde daha kelime yok ogrenicek insallah

süt azalıcak artık bi sabah bi akşam emiyor ama hasta oldu sürekli memme istedi ozaman arttı. giderek emme azalmalı süt de azalsın normal bence. eşek kadar oldular bi yudum alsa yeter gibi :26:
emziği bıraktı hastayken midesi bulandı, ben de bırakmışken tekrar vermedim. bu defa beni emzik yerine kullanmaya çalışıyor. masal anlattm da uyudu ama çok uzun sürüyo uyuması git gide kısalır sanırım.
konuşması da baya kelimesi var ama cümle çok çok nadir. bu ara arabaları diziyor bugün yatağa dizmiş yatarken almama kızdı nasıl uyucaksak yatağın kenarında dizilmiş 10 arabayla:27:

çok mu yazmışım anlatasım varmış. bişey sorcam kakasını söylüyor ahmet yapmadan önce yap oğlum temizlerim diyorum. yapınca da alana kadar kaka deyip duruyor çok rahatsız oluyor. ama çişini bilmiyo sanırım çişi bez emiyo rahatsız etmiyo o yüzden.
bi arkadaşım sen yap temizlerim dedikçe çocuk beze alışır söylüyosa kakasını lazımlığa yaptır dedi kafam karıştı ben yaza hepsini birden öğrensin diyordum. herkesten bi ses çıkıyor bu konuda. siz ne düşünüyosunuz
bos emiyo Diye dusunuyorum benimki ne kadar icse kar tabi Bu kadar emdigine sukur birakicam bende biraz arastirayim, emzigide bazen uyku oncesinde veriyorum sevmiyo benimki sende verme istersen

Masal anlatarak uyumasi cok hosmus ben sallayarak uyutuyorum hala
Tuvalet egitiminide bende yazin vermeyi dusunuyorum canim o konuda bi fikrim yok ama kakasini soyluyo demekki onun icin hazir bi arastir istersen

kızım 8 eylül doğumlu.masallah cok ıyı toparladı.bırde rotavırus ve bronschıolıt(böyle mı yazılıyor bılmıyorum ama) gecırdı.hastanelerde cok yattık
rotavirus benim kizimda gecirdi canim bizde hastanede yattik o aralar kilo vermisti tekrar aldi

Kizlar bu arada menenjit icin asi dusunuyormusunuz cocuklariniz icin. cok tehlikeli olabiliyomus gecen milli sporcunun kizida bu yuzden vefat etmistiya

Bende menenjit asisini arastircam ya o haber i okudum üzüldüm çok allah ailesine sabir versin

Kizlar hetkese selamlar elif oykumuz nerelerde

Back
X