2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

fotoda gördüm ben ilk azıları çıkmış zaten mertin. ilk azılar derken her tarafta birer taneden 4 azı çıkıyor ya onu diyorum. köpek dişleri de 4 tane. dişler hep 4 lü çıkıyor.
üstte 4 dişin yanlarında çıkanlar köpek dişleri.
köpek dişlerinin yanındakiler ilk azılar.
onların yanında da azılar çıkarsa iş bitiyo zaten toplam 20 tane süt dişi varmış sanırım

a şimdi baktım fotoya alttaki azısı görünüyor. ahmetin hep 4 er çıktığından sizin de altlar varsa üsttekiler de çıkmıştır dedim ama ilk azıların üstleri yeni çıkıyo şimdi anladım.
hehe ne yazdım ha diş uzmanı gibi

Son düzenleme:

hııı anladım azıların yanındaki köpek dişleri ve o köpek dişlerinin hemen yanındakiler patlamış bunun.

şimdiye kadar üstte 8 altta 5 dişi oldu yani 13 tane kalmış 7 tane o zaman.

oooo 4 diş bırden hemde köpek dişide çıkıyormuş oda ateşi tetiklmeiş olabilir.maşallah tamamladı nerdeyse mert paşa dişleri 4 diş kaldı sanırım.

benimkide deli yatıyor ok az açık bırakıyorum fermuarını kendi açabiliyor gerisini böylelikle düşmemişte olyor.gerçi sadece gündüz uykusunda böle gece uykusundan uyandığında zatne yanımda oluyor uyandığını duyuyorum ben alıyırum onu.odasında yatarkende açmıyordum fermuarı.dediğin gibi ikeada yan tarafı korkuluklu yataklar var bende ordan alıcam park yatakta yatmayı bırakınca.sen nerdeydin canım ankaraya bu senelerde açıldı ıkea çok olmadı ama çok büyük ne ararsan var.ıkeanın internet alışverişide vardı sanırım kargoyla getirirler bulundğun ile.

şu sıralar çok yorar seni iyi biliyorum iki oda arasında mekik dokumayı sabaha kadar birazda o yüzden odama aldım tekrardan kışın zor oluyordu o odadan o odaya sıcak yatağı bırakıp gitmek.diş olayları bitsin anca öle rahat edicez.

cuma gunu asımız var bakalım nasıl zapedıcekk cok aglıyor cunkı hayırlıyla atlatsak :26:

slm bir aşı ayımız daha , sıkıntılı süre daha.. yarın aşı günümüz inş. kolay atlatırlar çocuklarımız.

ya kızlar kaç zamandır halsizlik var bende, havalardan mı bilmiorum ve felaket tatlı isteğim var hadi hayırlısı...

yahu bayanlar harekett lazım bize boş bırakıyoruz topiğimizi olmaz kii

ikinci bebeleri yapınca hareket gelir sekoscum

herkese selamlar aşılar başlamış bizde 16sında gitcez 17 si gideriz

canlar nerdesiniz
köpek dişleri hastalık ateş iğne sonunda iyileşti kuzum ama hastalık huyunu bozdu
sizlerde ne var ne yok

canlar nerdesiniz
köpek dişleri hastalık ateş iğne sonunda iyileşti kuzum ama hastalık huyunu bozdu
sizlerde ne var ne yok

perş. vurduk dün gece ateşler içinde uyuyamadı. hala da var şurup fitil fayda etmedi
bir de 2 yaşında son aşısı varmış(((( şu aşıların başka yolu yokmu yavvvvv
size de geçmiş olsun canımm

geçmiş olsun canım o kadar sürüyo mu aşının ateşi başka bişey değildir inş.

bizim aşı ayın 20 sinde. görünürde hiç bişeyi yok çocuğun ama ateşi 40 tan aşağı inmedi meğer boğazının alt tarafı enfeksiyon olmuş. 5 iğne yapıldı öyle iyileşti. yüksek ateşten bayıldı nerdeyse çok zor bu hastalıklar ya. bu hafta nasıl geçti bilemedik eşimle.

bizde carsamba gunu olduk ates falan yapmadi bunyeden bunyeye degisiyomu ne iki gun sabah aksam calpol verdim sadece o kadar
Birdeeee sekoscum hamilelik haberini bizim topige mujdelemedin ask olsun
Hadi bakalim hayirli olsun Allah tamamina erdirsin canim hivdada abla oluyo

Gecmis olsun mattikacim ates mahvediyo cocuklari haraketli cocuklarimizi oyle yatakta bitkin gormek cok uzuyo bizleri bununla gecmis olsun

ayy canmm aşkk olsun ben ilk şüphelendiğimde yazdım hadi hayırlısı dedim kimse ilgilenmeyince geldim gittim kimsecikleri göremedim smillerle belirttim.. anlayan olursa döner diye..

sen döndünnnnnn evett dr gittik var dedi

tekrar gebe kalmak çok farklı bir duyguymuş, arada söylemiştim istiyoruz diye eliföyküyle konuşmuştuk..
hadi arkamdan gelin bacılarrrrrrr, 2 yıl yaş farkı iyidirr hareket berekettirrrr

Vav maşallah allah tamamina erdirsin cnm.biz yaza istiyoz sutten kesipbide tuvalet isini cozup oyle allah nasip ederse

Biliyodum senin dusundugunu konusmustukhatirladim iki kiz kardes iyi olurfalan diye ALlah gonlunuzdekini versin canim saglikla kucagina al insalllah
Bakalim eylul biraz daha buyusun
Hamilelik takvimi yap ozledim ben onu

Vav maşallah allah tamamina erdirsin cnm.biz yaza istiyoz sutten kesipbide tuvalet isini cozup oyle allah nasip ederse
sağol canım mooncum. hayırlısı olur umarım hakkınızda

Biliyodum senin dusundugunu konusmustukhatirladim iki kiz kardes iyi olurfalan diye ALlah gonlunuzdekini versin canim saglikla kucagina al insalllah
Bakalim eylul biraz daha buyusun
Hamilelik takvimi yap ozledim ben onu
evettttt evettttt o benimm, gönlümde erkek var ama kız olursa da üzülmem bacısı olur gönlümde erkek şu yüzden var , onuda açıklayayım: kv tarafında erkek çocuk doğurana aaa ne güzel erkek çocuğu var derler, amcalarımızın hepsinin en kızı var erkekler gözde oluyorlar
hatta kv bir ara demiişti sütten kes de erkek kardeşi olsun şimdi erkek olmayınca hıııı yine mi kız derler, kendisinin hep oğlu var da noluyooo, evde koşturuyor hep, gelin misafir oluyor ne de olsa
takvim yapacam da dr doğum tarihini bile sormadık düzensiz adet

özledim ya sizinle sohbetleri, orda cıkkk tattt alamadımmmmmmm
belki de daha tam olarak vakit bulup da yazamadığım içindir tanışşamadıkk

Herkese selamlar kızlar ,

Şekoş hamileymiş tesadüfen akışta gördüm tebrik ederim allah tamamına erdirsin.

Ben daha hiç böyle şeyler düşünemiyorum bizim oğlan çok çok fena biraz büyüsün durulsun inşallah o zaman düşünmeye başlıyacağım.

hayirlisi olsun canim sutten kesince erkek mi oluyomus onu anlamadim.
Sutten kesme deyince naptin kestinmi bende sut kalmadi sanirim kiz bos emiyo heralde
Doktor tahmini bisey demiyomu kac haftalik ona gore yap biseyler bide cin takvimine bak baklim kiz mi erkek mi

Bende ozledim walla gecmis takip edemiyoduk simdi sayfalar ilerlemiyo sende yeni topigine alisirsin canim yazdikca

ben smile gördüm de hamile kalırsam naparım gibi bişey anladım smile diliyle anlaşamamışız sekoş
çok sevindim inş gönlüne göre sağlıklı bi oğlun olur.
darısı başıma

ben de çok istiyorum ama adetlerim garip. düzenli oluyor ama çok uzun sürüyor araştırdım emzirmektenmiş.
zaten doğumdan sonra 1 sene adet olmadım benim bünyemi çok etkiliyor, ilk adeti de ramazanda olmuştum emzirme azalınca.
hemen hamile kalacağımı bilsem emmeyi bıraktırırım da :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…