ilk azılar sanırım canım üstte 4 tane çıkmış olan ,dişinin yanında iki bir tarafta iki bir tarafta patlamış yani üst tarafta 8 tane yan yana
dişi oldu biraz karışık anlattım ama
yazık yavrulara ya çok acı çekiyorlar bu dişler tamamlana kadar bize rahat yok
ahmete de geçmiş olsun hemencik çıkarsın inşallah.
fotoda gördüm ben ilk azıları çıkmış zaten mertin. ilk azılar derken her tarafta birer taneden 4 azı çıkıyor ya onu diyorum. köpek dişleri de 4 tane. dişler hep 4 lü çıkıyor.
üstte 4 dişin yanlarında çıkanlar köpek dişleri.
köpek dişlerinin yanındakiler ilk azılar.
onların yanında da azılar çıkarsa iş bitiyo zaten toplam 20 tane süt dişi varmış sanırım
Dün zaten bir tanesi ateş yapabilir demişti canım,diğer ikisinden bir şey olmaz demişti ben daha önce aşı nedeniyle ateşlenmediği
için beklemiyordum ama 39,5 a kadar çıktı ateşi maalesef.
Şimdi iyi çok şükür ateşi yok.
Bide çocuğun üstten dört dişi birden patlamış çıkıyornasıl kaşıyor yavrum benim parmağımı alıp ağızına götürüyor kaşıyor.
çok deli yatmıyor ama bu oda ayırma işi çok kafamı karıştırıyor bu ara
geçmiş olsun mert paşaya. bizim de martta aşılar. ateş de yapmış kolay atlatırız inş.
sütten kesme var tuvalet eğitimi var odasını ayırma var. yanlış yapmak istemiyo insan ama kafa da karışıyor.
kaka diyor tam kaka yapmaya başlamadan tamam oğlum yap kakanı diyorum yapıyor ama erken gibi de amaan
park yatağın açık tarafından düşerse diye açık bırakamıyorum ben. kafasını bi tarafa yatırıyorum gece diğer tarafta buluyorum.
benim aklımda ona bi yatak almak bu senin yatağın dye heveslendirmekti ama bakalım
haftasonu temizlik yaparken yatağı taşıdık oda ayırdık güya, biz ahmetin odasına taşımıştık yatağı önceden.
ama gece 50 kere kalktı git gel sarhoş oldum yanıma getirdim en son. meğer diş çıkarıyormuş gündüz de sürekli mızmız.
köpek dişlerinin üsttekiler deldi az uzadı, alttakiler çıkmaya çalışıyor şimdi. alnı elleri yanıyor diş çıkarırken bugün vücudunda da vardı biraz ateşi.
oda ayırma muhabbeti bu dişler çıkana kadar ertelendi yani. park yatağı bizim odaya getirdik.
ama ayırmam lazım gece burnumuzu çeksek rahatsız oluyor. sabaha karşı uyanınca yanımıza gelip yatıyor zaten yatağını istemiyor.
inip çıkabileceği bi yatak alıp bu senin yatağın diye sevdirmek istiyorum ama çocuk odaları pahalı ben basit bi yatak istiyorum. ikeada var yaşadığımız yerde de ikea yok.
ikinci bebeleri yapınca hareket gelir sekoscum
herkese selamlar aşılar başlamış bizde 16sında gitcez 17 si gideriz
canlar nerdesiniz
köpek dişleri hastalık ateş iğne sonunda iyileşti kuzum ama hastalık huyunu bozdu
sizlerde ne var ne yok
perş. vurduk dün gece ateşler içinde uyuyamadı. hala da var şurup fitil fayda etmedi
bir de 2 yaşında son aşısı varmış(((( şu aşıların başka yolu yokmu yavvvvv
size de geçmiş olsun canımm
bizde carsamba gunu olduk ates falan yapmadi bunyeden bunyeye degisiyomu ne iki gun sabah aksam calpol verdim sadece o kadarperş. vurduk dün gece ateşler içinde uyuyamadı. hala da var şurup fitil fayda etmedi
bir de 2 yaşında son aşısı varmış(((( şu aşıların başka yolu yokmu yavvvvv
size de geçmiş olsun canımm
Gecmis olsun mattikacim ates mahvediyo cocuklari haraketli cocuklarimizi oyle yatakta bitkin gormek cok uzuyo bizleri bununla gecmis olsungeçmiş olsun canım o kadar sürüyo mu aşının ateşi başka bişey değildir inş.
bizim aşı ayın 20 sinde. görünürde hiç bişeyi yok çocuğun ama ateşi 40 tan aşağı inmedi meğer boğazının alt tarafı enfeksiyon olmuş. 5 iğne yapıldı öyle iyileşti. yüksek ateşten bayıldı nerdeyse çok zor bu hastalıklar ya. bu hafta nasıl geçti bilemedik eşimle.
ayy canmm aşkk olsun ben ilk şüphelendiğimde yazdım hadi hayırlısı dedim kimse ilgilenmeyince geldim gittim kimsecikleri göremedimbizde carsamba gunu olduk ates falan yapmadi bunyeden bunyeye degisiyomu ne iki gun sabah aksam calpol verdim sadece o kadar
Birdeeee sekoscum hamilelik haberini bizim topige mujdelemedin ask olsun
Hadi bakalim hayirli olsun Allah tamamina erdirsin canim hivdada abla oluyo
Gecmis olsun mattikacim ates mahvediyo cocuklari haraketli cocuklarimizi oyle yatakta bitkin gormek cok uzuyo bizleri bununla gecmis olsun
ayy canmm aşkk olsun ben ilk şüphelendiğimde yazdım hadi hayırlısı dedim kimse ilgilenmeyince geldim gittim kimsecikleri göremedimsmillerle belirttim.. anlayan olursa döner diye..
sen döndünnnnnn evett dr gittik var dedi
tekrar gebe kalmak çok farklı bir duyguymuş, arada söylemiştim istiyoruz diye eliföyküyle konuşmuştuk..
hadi arkamdan gelin bacılarrrrrrr, 2 yıl yaş farkı iyidirr hareket berekettirrrr
Biliyodum senin dusundugunu konusmustukhatirladim iki kiz kardes iyi olurfalan diye ALlah gonlunuzdekini versin canim saglikla kucagina al insalllahayy canmm aşkk olsun ben ilk şüphelendiğimde yazdım hadi hayırlısı dedim kimse ilgilenmeyince geldim gittim kimsecikleri göremedimsmillerle belirttim.. anlayan olursa döner diye..
tekrar gebe kalmak çok farklı bir duyguymuş, arada söylemiştim istiyoruz diye eliföyküyle konuşmuştuk..
hadi arkamdan gelin bacılarrrrrrr, 2 yıl yaş farkı iyidirr hareket berekettirrrr
sağol canım mooncum. hayırlısı olur umarım hakkınızdaVav maşallah allah tamamina erdirsin cnm.biz yaza istiyoz sutten kesipbide tuvalet isini cozup oyle allah nasip ederse
evettttt evettttt o benimmBiliyodum senin dusundugunu konusmustukhatirladim iki kiz kardes iyi olurfalan diye ALlah gonlunuzdekini versin canim saglikla kucagina al insalllah
Bakalim eylul biraz daha buyusun
Hamilelik takvimi yap ozledim ben onu
hayirlisi olsun canim sutten kesince erkek mi oluyomus onu anlamadim.sağol canım mooncum. hayırlısı olur umarım hakkınızda
evettttt evettttt o benimm, gönlümde erkek var ama kız olursa da üzülmem bacısı olur gönlümde erkek şu yüzden var , onuda açıklayayım: kv tarafında erkek çocuk doğurana aaa ne güzel erkek çocuğu var derler, amcalarımızın hepsinin en kızı var erkekler gözde oluyorlar
hatta kv bir ara demiişti sütten kes de erkek kardeşi olsunşimdi erkek olmayınca hıııı yine mi kız derler, kendisinin hep oğlu var da noluyooo, evde koşturuyor hep, gelin misafir oluyor ne de olsa
takvim yapacam da dr doğum tarihini bile sormadıkdüzensiz adet
özledim ya sizinle sohbetleri, orda cıkkk tattt alamadımmmmmmm
belki de daha tam olarak vakit bulup da yazamadığım içindir tanışşamadıkk
ayy canmm aşkk olsun ben ilk şüphelendiğimde yazdım hadi hayırlısı dedim kimse ilgilenmeyince geldim gittim kimsecikleri göremedimsmillerle belirttim.. anlayan olursa döner diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?