• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlar bir sorum daha olucaktı demir ve elevit hapını saat 5 gibi içiyorum sizce uygunmudur doktoruma hala soramadım, doktoruna soran varmıdır, benide aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

suksuk benim şeker 214 çıtı. doktor diyetle halledebilirz dedi.
karpuz muz bu tip şekerli meyveleri çok yeme, karpuz kavun yiceksen ince bi dilim, muz yiceksen yerliyse bi tane değilse yarım.
bol salata ye,

beyaz ekmek ve karbonhidratlı şeylerden uzak dur.
accık kontrolle düzelir. sıkma canını :)

soda içmek ödem yaparmış kızlar. diyetisyenim yasakladı

karpuz muz bu tip şekerli meyveleri çok yeme, karpuz kavun yiceksen ince bi dilim, muz yiceksen yerliyse bi tane değilse yarım.
bol salata ye,

cidden soda ödemmi yapıyormuş amanınn bende içmeyeyim bari...zaten bugünlerde ayaklarımda şişlik hissediyorum hafif bu akşam yürüdüm 1 saat o yüzden..benimde 193 çıkmıştı bana da öle dedi dr.

kızlar bu sıcakta nasıl yağlanabiliosunuz ??? varsa bildiğiniz bişey hemen söyleyinnnnn
:D

Kızla size bişey sorucam :ssz:

Benim eşim;

Süt içmez asla; hamileliğimde bende içememeye başladım...

Tüm hayatında sadece geçen yıl 2 tane minik balık yedi zorla; hamileliğimde bende yiyememeye başladım...

Enine boyuna bir adam olduğu halde çok hassastır, farklı bir yemekte, yağda, hemen midesi bozulur, ishali eksik olmaz; hamileliğimde bende öyle oldum...

Vejeteryandır; ben et diye öldüğüm halde hamileliğimde hiç aramamaya başladım...

Sizce bu oğlan babasının oğlu mu olacakkkkkkkkkkk, bi ilişkileri bi iletişimleri olabilir mi aceba:52:

:))olabilir degil öyle gibi geldi bana hatta sanırım gibisi fazla ..:))

kızlar bu sıcakta nasıl yağlanabiliosunuz ??? varsa bildiğiniz bişey hemen söyleyinnnnn
catlamamakk ıcın yaglanıyorumm daa terlıyorumm cok oyuzden sıksk dus alıyorumm :))
bol salata ye,

ıns cnm ya duzelırr.. senın ıkız ondanmı yuksek cıkmıs.. meyve cok yıyorumm engel olamıyorum kendımee karpuz ozllıklee yaa bıtabakdolusu yemedenn duramıyorumm en ıyısı azaltmak baska care yok:56::56:

Hanımlar hayırlı akşamlar...

Söyledim ya ayaklarım şişti diye sol ayağımın topuk yanında şiş ve kanlanma oldu öneml bişeu olurmu acep? Geçer di mi? Bebişime zararı var mıdır doktoruma ulaşabilirsem bi söylicemde ulaşamıyorum da.. Bu arada tuzlu yemiyorum ve günde 3lt su içiyorum. Hatta doktroum tansiyonu ölçti 8 e 5 çıktı tuzlu yiyeybilirsin dedi. Uf ya kendimi çok yordum daha da yormam bebişim hareket ediyor Allahtan... Ama bu varis canımı sıktı ya çok acıyıoo :14::14::14::14::14:

Söyledim ya ayaklarım şişti diye sol ayağımın topuk yanında şiş ve kanlanma oldu öneml bişeu olurmu acep? Geçer di mi? Bebişime zararı var mıdır doktoruma ulaşabilirsem bi söylicemde ulaşamıyorum da.. Bu arada tuzlu yemiyorum ve günde 3lt su içiyorum. Hatta doktroum tansiyonu ölçti 8 e 5 çıktı tuzlu yiyeybilirsin dedi. Uf ya kendimi çok yordum daha da yormam bebişim hareket ediyor Allahtan... Ama bu varis canımı sıktı ya çok acıyıoo :14::14::14::14::14:

gecmıs olsun cnmm topuk yanında dedıgın sıslık benım sag ayamda var ama kırmızı renklı deıll .. ayakta durdugum zaman cok agrıoo sısıoo ayagımı bastırdıgım zaman cukur oluoo :14::14::14::14:dedıgın gıbıı allahhtann bebıslerımızz saglıklı.. onlarr ıcın herseye deger:16::16:

bıcı bıcı yaptık kızımllaaa uyku bastırdıı sanırım dayanamıycamm kalıp sızınle yazısmayı cok ısterdım amaa cok uykumuz geldıı .. hepınızee mısıll mısıll uyku dılıyormmmm kuzularınızlaa bız yıne sabah ezanında uyanırızz kızcemın tekmelerıylee yerım ben onuuu elıfımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm herseyımm gusel kızımm :16::16::16::16::16:

Kızla size bişey sorucam :ssz:

Benim eşim;

Süt içmez asla; hamileliğimde bende içememeye başladım...

Tüm hayatında sadece geçen yıl 2 tane minik balık yedi zorla; hamileliğimde bende yiyememeye başladım...

Enine boyuna bir adam olduğu halde çok hassastır, farklı bir yemekte, yağda, hemen midesi bozulur, ishali eksik olmaz; hamileliğimde bende öyle oldum...

Vejeteryandır; ben et diye öldüğüm halde hamileliğimde hiç aramamaya başladım...

Sizce bu oğlan babasının oğlu mu olacakkkkkkkkkkk, bi ilişkileri bi iletişimleri olabilir mi aceba:52:
Acaba değil kessin! :)))))))

bol salata ye,

hiiiiiiiiii ben doğal yoldan tuz alıyorum diye gün aşırı1 şişe içiyordum :((( o da mı yasak artık :(((((((

canımmm johnson bebe yağı diyorum sana :) hemen emiyor cildin veeee bornozunu giyip 5 dk uzanma molasıyla kendini şımartınca kıyafet giyene kadar hiç yağ kalmıyor pırıl pırıl bebek teni oluyor ;))) hatta toto bile bebek totosu oluyor bir süre sonra ;)))

geçmiş olsun canım. ödem mi ağırlaştı acaba o bölgede ? yarın doktorunu ara bence soğuk banyo veya (sıcakta çekilmez ama) varis çorabı önerebilir..... belki önemli değildir ama aklında kalacağına sor ;)

bıcı bıcı yaptık kızımllaaa uyku bastırdıı sanırım dayanamıycamm kalıp sızınle yazısmayı cok ısterdım amaa cok uykumuz geldıı .. hepınızee mısıll mısıll uyku dılıyormmmm kuzularınızlaa bız yıne sabah ezanında uyanırızz kızcemın tekmelerıylee yerım ben onuuu elıfımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm herseyımm gusel kızımm :16::16::16::16::16:

iyi geceleer sana kuzucugunlaaaa

iyi geceler kızlar kızımla düğünden geldik kızım alışık olmayınca durmadı yerinde kıpır kıpır maşallah :)))) biraz yorulduk biz yatıyoruz iyi geceler :emir_bebek::nazar::nazar:

gecmıs olsun cnmm topuk yanında dedıgın sıslık benım sag ayamda var ama kırmızı renklı deıll .. ayakta durdugum zaman cok agrıoo sısıoo ayagımı bastırdıgım zaman cukur oluoo :14::14::14::14:dedıgın gıbıı allahhtann bebıslerımızz saglıklı.. onlarr ıcın herseye deger:16::16:

Sağol cnım. Bu gece uyurken ayaklarımın altına kocaman bi minder koydum uyumak zor oldu ama ağrısı geçti çok şükür ama kırmızılık duruyor o da zamanla geçer diye umuyorum..

geçmiş olsun canım. ödem mi ağırlaştı acaba o bölgede ? yarın doktorunu ara bence soğuk banyo veya (sıcakta çekilmez ama) varis çorabı önerebilir..... belki önemli değildir ama aklında kalacağına sor ;)

Canım ben kendimi çok yordum o yüzden oldu sanırsam :14::14: Ödem yok sanırsam bende. Bendeki doğal kilo :1::1: Doktoru arıyorum kültür testi sonucu içinde ulaşamadım iş yerinden, cebini de aramak istemiyorum bakalım artık bugün ararm herhalde... İnşaallah varis maris değildir :18::18:

Hepinize bol rahmetli bereketli günler, hayırlı cumalar... Biz kızımla namazımızı kıldık ve bütün kardeşlerimize dua ettik teyzelerimizede hayırlı doğumlar için dua ettik... Şimdide uykumuz kaçtı buraya bakıp kitap okuycaz... İnşaallah tekrar geldiğimde ayağımdaki kırmızılık da geçmiş olur :)

gunaydın annıısler ve kuzucuklarıı:16::16::16::16: hayırlı cumalarr ...bız kahvaltımzıı yaptık babamızı ıse gonderdıkk.. sımdı gazete okuycazz:1::1:

günaydın herkese çok sinirliyim çokk sabaha kadar sinirden ağladım.. bizim izin işi yattı eşimin izni iptal olduuu offf offf haftalardır kızımla bunun hayalini kuruyorduk oysaki

herkese günaydın..:49: bu sabah yine kızımın şiddetli tekmeleriyle uyandım..:nazar:şu anda çay içiyorum ve hala tekmeliyo ..nası mutlu oluyorum onun hareketlerini hissettikçe ya güzel kızımmm balböceğim benim:16:

Back
X