• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhabalr güzel anneleerrr...
didem çok çok geçmiş olsun yemeğin içine kattıkları yağ bile dokunmuş olabilir aman dikkat canım ben hep evde kendim yapıp yediğim halde tansiyonum 14e 8 di sağlık ocağında ölçtüğünde bol su sıfır tuz dedi hemşire ve tuzu kestim ayaklarımın şişliği falanda gitti birde tansiyondan ötürü baş ağrısı oluyodu oda geçti çook şükür..
suksuk o kalp için kontrol falan demedi bana doktor ama ayrıntılıyı yapan doktor hiçbir sorun yok dedi kalbi gayet normal dedi...
kızlar valla oturduğum yerde terliyorum yaa daha kalkıp tuvaleti banyoyu sürteceğim bulaşıklar beni bekliyoo bu sıcakta birde ütü var üstüne birde yaprak saracağım ayy bu sıcakta nasıl olacak bilmiyorum yaa:14:
ayrıca ben hamileliğimin başından beri ne et ne tavuk yedim sadece arada bi balık yedim çünkü etle balıkla tavukla hiiiiç aram yok. sütde içmedim sayılır:26: sadece hergün yumurta yiyorum ama bebişimin kilosu çook iyi maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar: demekki benim depolardan kullanıyo:1: bi yerde okumuştum bebeğiniz hiçbir zaman kalsiyuma ihtiyaç duymaz sizden kullanır süt ve yoğurt tüketmek sadece sizin kalsiyum stoğunuzun azalmasını engeller yazıyodu doğru demekki yoksa benim oğlan baaya zayıf olurdu bişey yiyemiyorum çünkü..

Bunu okuduğum çok iyi oldu ya moral verdin bana kendimi çok suçlu hissediyorum bazen, süt yoğurt vs. hiç birşey yiyemiyorum ben :50:

Bak bu şimdi ne güzel moral oldu bana :31::5:

canım saol.Benim tiroidde sıkıntı var. Ondan bölye oldum.Zaten kilolu baslamıstım.Bebiş iyi allahtan..İns sonradan bi sıkıntı cıkmaz.

Selam tombişleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr

bu arada ben 12 kilo aldım şimdiden Lynee bozma moralini canım dün bi ark. 26 haftalık o da
16 kilo almış,bebek iyiyise dert etme verirsin..:49::49:

Kaderdaşlarım benim :ssz:

bende normal olsun çok istiyorum bi sıkıntı olmazsa bende sonuna kadar normal için uğraşcm
Hakkkimizda herseyin hayirlisi olur ins.ogunlere az. kaldi. :nazar:
canım inan iyi düşününce iii şeyler oluyo... ben öle yapıorum hatta olumsuz yorum yapanlara dil çıkarıorum.. :36: sennkide büyümüştür hiç merak etme yeterki sağlıkları yerinde olsun canım her şey halloluyo
En oneemlisi saglik cnm bendde kimseyi takkmiyorum:1:

slm herkese güzel annişler nasılsınız.biz kızımla biraz sıcaklardan dolayı uyuşuğuz bugün ankara çok sıcak

bugün her yer sıcak iki defa duş aldım şimdi hava biraz rahatlasın die bekliyorum bi daha gircem suyun altına bu saatlerde daha boğucu oluyo hava ama benim kızım hiç etkilenmemişe benziyo sıcaktan fıldır fıldır dönüyo :16:

Hakkkimizda herseyin hayirlisi olur ins.ogunlere az. kaldi. :nazar:

En oneemlisi saglik cnm bendde kimseyi takkmiyorum:1:

az kaldı dimi ben daha o heyecana hiç giremedim sanki kızım hep karnımda durcakmış gibi :8: elbet onunda bi zamanı vardır şu an doğum aklıma bile gelmiyo :1: takmıcaz tabi kimseyi kimseler bizi taksın gemi ama :52:

selam kızlar ne soracam şimdi bu bebiş kıyafetlerini yıkamadan önce çamaşır makinesini güzelce bir dezenfekte etmek lazım bu konuda fikri olan var mı vardır varrrr :32: hadi bekliyoom :34:

bugün her yer sıcak iki defa duş aldım şimdi hava biraz rahatlasın die bekliyorum bi daha gircem suyun altına bu saatlerde daha boğucu oluyo hava ama benim kızım hiç etkilenmemişe benziyo sıcaktan fıldır fıldır dönüyo :16:
Yerim been senin kizini masalah cnm

az kaldı dimi ben daha o heyecana hiç giremedim sanki kızım hep karnımda durcakmış gibi :8: elbet onunda bi zamanı vardır şu an doğum aklıma bile gelmiyo :1: takmıcaz tabi kimseyi kimseler bizi taksın gemi ama :52:
:16:

sen elif dedikçe bi an bi üstüme alıyom :9: kızının ismini çok seviyom tabi kızınıda :16:
Hep ordami kalsin annesi ben elimden gelse sevip tekrar koyucm yerine .:9::9:
Benddebende hemde coooookk :1:

Kızla size bişey sorucam :ssz:

Benim eşim;

Süt içmez asla; hamileliğimde bende içememeye başladım...

Tüm hayatında sadece geçen yıl 2 tane minik balık yedi zorla; hamileliğimde bende yiyememeye başladım...

Enine boyuna bir adam olduğu halde çok hassastır, farklı bir yemekte, yağda, hemen midesi bozulur, ishali eksik olmaz; hamileliğimde bende öyle oldum...

Vejeteryandır; ben et diye öldüğüm halde hamileliğimde hiç aramamaya başladım...

Sizce bu oğlan babasının oğlu mu olacakkkkkkkkkkk, bi ilişkileri bi iletişimleri olabilir mi aceba:52:

selam kızlar ne soracam şimdi bu bebiş kıyafetlerini yıkamadan önce çamaşır makinesini güzelce bir dezenfekte etmek lazım bu konuda fikri olan var mı vardır varrrr :32: hadi bekliyoom :34:

valla öle bişeydemi var zaten sürekli deterjanlanan bi yer nasıl dezenfekte etcezki :31:

valla öle bişeydemi var zaten sürekli deterjanlanan bi yer nasıl dezenfekte etcezki :31:

zaten mikrobu üreten o sen bir lastiğinin içine bak anlarsın ne demek istediğimi ya da deterjan gözüne ... şimdi internetten baktım da yarım lt sirkeyi deterjan gözüne koy .90 derecede çalıştır pırıl ppırıl olsun yazıyo:46:

Yerim been senin kizini masalah cnm
:16:
Hep ordami kalsin annesi ben elimden gelse sevip tekrar koyucm yerine .:9::9:
Benddebende hemde coooookk :1:

yoook hep orda kalmasın canım :19: ama güzel bi hamilelik geçiriyom yaaa heralde ondan böle tadını çıkarıyom işte içerde hareket ettikçe daha bi benim parçammış gibi geliyo yoksa biran önce kucağıma alsam kuzumu daha ne isterim :16:

Cocugunda azcik mikroba ihtiyaci var benbukadar ince dusunmuyorum.ama yiinede sen bilirsinsonucta makine her yikama yaptiginda kaynatio icini temizlenio die dusunuyorummm cok konustumm tmmsustum...:9:

zaten mikrobu üreten o sen bir lastiğinin içine bak anlarsın ne demek istediğimi ya da deterjan gözüne ... şimdi internetten baktım da yarım lt sirkeyi deterjan gözüne koy .90 derecede çalıştır pırıl ppırıl olsun yazıyo:46:

ölemi yaparız o zamn bişelerde beyaz eşyalar için servisten adam gelmişti bulaşık mak. sirke koyuyolar yaaa sakın öle bişe yapmayın yeni mak. az suyla yıkadığı için koku kalıyo dedi acaba çam. mak. koku yaparmı sirke:31:

Cocugunda azcik mikroba ihtiyaci var benbukadar ince dusunmuyorum.ama yiinede sen bilirsinsonucta makine her yikama yaptiginda kaynatio icini temizlenio die dusunuyorummm cok konustumm tmmsustum...:9:

zaten dışarda mikrobu alacak merak etmiyom ben de bu işi sürekli yapmak için değil hani ilk etap için dedim anlarsın yaaa konuş sen kız ne susuyoon :34:

Kızla size bişey sorucam :ssz:

Benim eşim;

Süt içmez asla; hamileliğimde bende içememeye başladım...

Tüm hayatında sadece geçen yıl 2 tane minik balık yedi zorla; hamileliğimde bende yiyememeye başladım...

Enine boyuna bir adam olduğu halde çok hassastır, farklı bir yemekte, yağda, hemen midesi bozulur, ishali eksik olmaz; hamileliğimde bende öyle oldum...

Vejeteryandır; ben et diye öldüğüm halde hamileliğimde hiç aramamaya başladım...

Sizce bu oğlan babasının oğlu mu olacakkkkkkkkkkk, bi ilişkileri bi iletişimleri olabilir mi aceba:52:
valla canm senin paşamı babasına benzicek yoksa senmi kocana benzemeye başladın ???? :52:

ölemi yaparız o zamn bişelerde beyaz eşyalar için servisten adam gelmişti bulaşık mak. sirke koyuyolar yaaa sakın öle bişe yapmayın yeni mak. az suyla yıkadığı için koku kalıyo dedi acaba çam. mak. koku yaparmı sirke:31:

hadi yaa ne bilim yapanlar yazmışlar on numara buluş diye ... makinanın ömrünü de uzatıyor diye ... annnaaaammm ... hatta parlatıcı bulaşık makinasında hayatta kullanmayıp elma sirkesi koyuyorlarmış ve hiç koku yapmıyormuş geçen kanal 7 de de söylemiş ...

hadi yaa ne bilim yapanlar yazmışlar on numara buluş diye ... makinanın ömrünü de uzatıyor diye ... annnaaaammm ... hatta parlatıcı bulaşık makinasında hayatta kullanmayıp elma sirkesi koyuyorlarmış ve hiç koku yapmıyormuş geçen kanal 7 de de söylemiş ...

eski mak. sorun olmuyomuş canm ama yeni A A+ mak. az suyla yıkadığı için koku yapıyo dedi servis elemanı hatta anwayın deterjanını kullanıyodum ben o bile leş kokuttu mak. içini normal mak. öle bi sıkıntısı yoktu halbuki :31:

Back
X