Senin icin biraz zor olucak canim son zamanlara kadar calisman allah yardimcin olsun. Ama evet evinin yakin olmasi iyi ama dogumdan 2 hafta sonrayi kabul etme bence yazik daha cok kucuk olucak 40 ciksin barikim bakicak bebise?
Ya kizlar sizde mide yanmasi basladi mi yaa bu nasil berbat birseymis nefes alamiyorum resmeb yandigi zaman nr yapsam ki
Ya kizlar sizde mide yanmasi basladi mi yaa bu nasil berbat birseymis nefes alamiyorum resmeb yandigi zaman nr yapsam ki
Iyi aksamlar cnm
biz iyiyiz. kkizimla yandik bugun
cok sicakti offfsenin kuzucuk nasil
arkadaşlar idrar yollarından dolayı antibiyotik kullanan varmı dün sag kasıgımda agrı oldu dr gittik ilaç verdi piyeloseptyl lütfen cevap arkadaşlar
ben kullanmışdım canım ama doktorum sadece 3 gün içmeme izin werdi sonrası zarar demişdi kadın doğumcuna sormadan aspirin bile içme
ayyy sabahları gerine gerine kalkmak istiyorum ama gerinmemle bacaklarıma kramp girmesi bir oluyorkızlar günaydın.Biz yine kargalar kahvaltı yapmadan uyandık kızımla.Sabah uykudan uyanınca farkettim.Unutup ayaklarımı gerersem karnımın içince inanılmaz bir sancı oluyor.Bendeki de alıskanlak illa bi ayaklarımı direteceğim.Sizde de var mı böyle bişi?
aynen vücudum kendisi yapıyor engelleyemiyorumkızlar bende sabah uyanınca çok gererim ayaklarımı bacaklarımı ve şimdi tam gererken yarıda kesiyorum bende hemen bebeğim geliyor aklıma.ama öyle birşeyki bazen bu gerilmeyi vücudum kendisi yapıyor engelleyemiyorum tuaf .hamilelikte oldu buda:)
benim de mide bulantılarım bir ara düzelmişti. bu aralar yeniden başladı.GUNAYIN ANNECIKLER NASLSNZ ??BEBIDIM BASLADI OYNAMYA YINE ICIM RHT ETTI DUN UZANDIM KONUSTUM KIZIM KUSTUNMU BIZE NIE HIC TEPKI VERMIYOSUN DIYODUM BI BASLADI OYNAMAYA ZILLI
BUGUN ACAYIP BASAGRISI VAR VE SICAKLARDAN ISTAHSIZLIK BASLADI MIDEMDE BULANIO ARTIK NASI GECICEK BU YAZ YA
KIZLAR BISEY SORUCAM GOGUS UCUNUZDA BEYAZ BISILER OLUOMU SOL GOGSUMDE OLUO HEP DUN DUS ALDIKTAN SONRA KOPARDIM BEN YINE BIRAZ ACIDI KANADI ACABA EMZIRIRKENDE OLE YARA OLURMU GOGSUMDE
ben de böyle bişey istemedilergunaydın kızlarr .. busabaahh netı actımm cuma gununee randevu alıyımm dıee.. cocuk kardıyolojısıne gıtmem gerekıyodu.. yanlıslıklaa bugunee aldımm 2 numara...bızde apar topar gtıık azonce geldımm .. aort kapagınıı ınceleyeceklerdı.. sukurler olsunn normal gelısmıss..benım yaramaz kızımmm sabıt duruyodu dr dönmesı lazımm dedı.. cıkolataa yedım 1o dk sona yıne gırdım dönmüşş yerım ben onunn totısınıbıdakıne dogdugu zamann 2 yada 3 haftalıkkken kontrole cagırdı.. nasıpse ozamanda gıderızz.. sız bu kontrolu oldunuzmuu ..
kızlar günaydın.Biz yine kargalar kahvaltı yapmadan uyandık kızımla.Sabah uykudan uyanınca farkettim.Unutup ayaklarımı gerersem karnımın içince inanılmaz bir sancı oluyor.Bendeki de alıskanlak illa bi ayaklarımı direteceğim.Sizde de var mı böyle bişi?
günaydın kızlar herkesee.. dün işyerinde sizlerle sohbet ederken yani pardon çalışırken 4 4 30 gibi bir ağrı saplandı nefes alammıyorum kımıldamıyorum kaldım öyle resmen kaburgalarım kırılıyor odamdaki bayan saolsun alt katımızda doktorluğumuz war hemen ordan doktoru çağırdı tansiyonumu ölçdü 13 8 normal tansiyonum benim 10 5 uçuyorum ben ama öğlen en yedin dedi ekmeksiz ızgara yedim dedim kızdı et tavuk ağır yeme diye ne yapim bebeğin onlarada ihtiyacı war dedim şikayetlerin dewam ederse kadın doğumcuna git dedi saat 4 30 gibi ewe gittim yattım baygın ama sesleri duyuyorum uyanamıyorum öldüm yanii bugün çok şükür iyiyiz işe geldik ama çok kötü bir gece geçirdim
teş.canım günde kaç tane içtin bana üçtane dedi dr
çok geçmiş olsun cnm aman dikkat et kendinede bebişede .. şimdi havalarda çok sıcak o yüzden yağlı ve ağır yiyeceklerden kaçınmak gerekir bendede geçen bi kas ağrısı oldu ölüyom sandım merhem sürdürdüm eşime hemen ama sabaha kadar geçmedi sonra mecbur ağrı kesici içtim....
ben bol su içemiyorum kızlar.... hiç susamıyorum.....zorla birkaç bardak içebiliyorum. o da zorlamidem bulanıyor su içince
su içmek için tuzlu, yağlı yesem de kötü.ne yapacağım bilmiyorum
bnde alıyorum bazen ağrı kesici çok sao canım ewet dikkat edicem artık
cnm bnm de suyla aram yok normalde ama şimdi mecburen en az 2.5 lt tüketiyorum çünkü bebeğin susuz kalma ihtimali var allah korusun zorlada olsa iç bence
8 saatte birdi canım bende günde 3 tane içdim eğer etkili olmasını istiyorsan o 8 saait aralığını iyi takip et dedi çünkü antibiyotik ancak ozamn etkili oluyormuş..
normalde de yoktu cnm şimdi de yoknerdeeeee 2.5 lt. ben acaba 1 lit yi geçiyor muyumdur
bebeğin suyuyla alakası yokmuş cnm su içmenin.içtiğin su mideye gidiyor. bebeğin içinde bulunduğu amniyortik sıvıyla ilgisi yok yani.
su içmemiz böbreklerin çalışması için gerekli. böbreğin zararlı maddeleri rahatça atabilmesi için gerekli. atamazsa enfeksiyon olur ve bu da erkekn doğumu tetikler. ama ben içemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?