2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Senin icin biraz zor olucak canim son zamanlara kadar calisman allah yardimcin olsun. Ama evet evinin yakin olmasi iyi ama dogumdan 2 hafta sonrayi kabul etme bence yazik daha cok kucuk olucak 40 ciksin bari kim bakicak bebise?

amin canım, işim yorucu deıl allahtan, bilgisayar basındayım bütüngün, arada beledıyeye gıdıyorum, zaten buara ıslerde durgun,
evet ya, minicik bebişim 1 ay olsun dıcem bende, bakalım nasıl anlasıcaz. hastane ızınlerıne karısmıyo bıle ızın almadan gıt dıyo, gunluk ızınlerde sıkıntım yok,ama uzunsurelı ızın sıkıntı oluyo işte,
annem bakıcak nasıpse, allahtan yakın yerlerde oturuyoruz.

Ya kizlar sizde mide yanmasi basladi mi yaa bu nasil berbat birseymis nefes alamiyorum resmeb yandigi zaman nr yapsam ki

bende baslarda olmustu canım, doktorum rennıe duo şurubunu vermıstı. o ii gelıyo, gebelerde kullanılıyomuş. doktoruna sor istersen onu yazabılır?

Iyi aksamlar cnm
biz iyiyiz. kkizimla yandik bugun
cok sicakti offf senin kuzucuk nasil

bizde iyiyiz. kızım tekmelesin diye içim gidiyor. onları hissetmek harika bişey ya. bu arada bebişinin kıyafetlerine bayıldım güle güle giysin inşallah

Ya kizlar sizde mide yanmasi basladi mi yaa bu nasil berbat birseymis nefes alamiyorum resmeb yandigi zaman nr yapsam ki

bnmde oldu cnmm bi ara rennie duo şurup verdi doktor hiç bir zararı yok hamilelikte rahatlıkla kullanabilirsin dedi. içinde de öle yazıo zaten rahatlatıyordu çok

arkadaşlar idrar yollarından dolayı antibiyotik kullanan varmı dün sag kasıgımda agrı oldu dr gittik ilaç verdi piyeloseptyl lütfen cevap arkadaşlar

arkadaşlar idrar yollarından dolayı antibiyotik kullanan varmı dün sag kasıgımda agrı oldu dr gittik ilaç verdi piyeloseptyl lütfen cevap arkadaşlar

ben kullanmışdım canım ama doktorum sadece 3 gün içmeme izin werdi sonrası zarar demişdi kadın doğumcuna sormadan aspirin bile içme

ayyy sabahları gerine gerine kalkmak istiyorum ama gerinmemle bacaklarıma kramp girmesi bir oluyor bir de karnıma bişeyler oluyor. yarıda kesiyorum. krampın geçmesi için uğraşıyorum
aynen vücudum kendisi yapıyor engelleyemiyorum
benim de mide bulantılarım bir ara düzelmişti. bu aralar yeniden başladı.
ayyy kızzz içim kalktı. sakın elleme göğüslerini. benim de öyle sıvı geliyor.uçları yarık yarık ve beyaz pütürcükler var. eve gittiğimde çamaşırımda lekeler oluyor. oynarsan rahimdeki kaslar uyarılıyormuş ve erken doğuma sebebiyet verebiliyormuşsun. son bir ay kala göğüs kremi kullanmaya başlayalım biz.
ben de böyle bişey istemediler

henüz başlamadı cnm. bebeğin büyüyor ve yeri daralıyor. midene baskı yapıyor. o da midendeki şeylerin yemek borusuna doğruçıkmasına neden oluyor. doktoruna söylersen ilaç yazar sana.ilaç istemezsen az az sık sık ye. süt iç.ballı sütte içebilirsin. sırt üstü uzanmamaya dikkat et.acı, baharatlı şeylerden de yememeye dikkat et

selam tatlı annişler bende 7 de uyandım bi sonra kızım tepikledi durdu uyuyamadım çokta acıkmışım mamamızı yedik kızımla geldim .. cnm bendede var ağrı özellikle bi kaç gecedir dönerkende ağrım oluyo çok bacaklarımı gerdiğimdede kramp giriyo hemen ..

günaydın kızlar. Göğüs pedi ve şampuanimzda geldi. Küvet ateş ölçer ve pişik kremimiz kaldı son olarak

ben bol su içemiyorum kızlar.... hiç susamıyorum.....zorla birkaç bardak içebiliyorum. o da zorla midem bulanıyor su içince

su içmek için tuzlu, yağlı yesem de kötü.ne yapacağım bilmiyorum

çok geçmiş olsun cnm aman dikkat et kendinede bebişede .. şimdi havalarda çok sıcak o yüzden yağlı ve ağır yiyeceklerden kaçınmak gerekir bendede geçen bi kas ağrısı oldu ölüyom sandım merhem sürdürdüm eşime hemen ama sabaha kadar geçmedi sonra mecbur ağrı kesici içtim....

bnde alıyorum bazen ağrı kesici çok sao canım ewet dikkat edicem artık

ben bol su içemiyorum kızlar.... hiç susamıyorum.....zorla birkaç bardak içebiliyorum. o da zorla midem bulanıyor su içince

su içmek için tuzlu, yağlı yesem de kötü.ne yapacağım bilmiyorum

cnm bnm de suyla aram yok normalde ama şimdi mecburen en az 2.5 lt tüketiyorum çünkü bebeğin susuz kalma ihtimali var allah korusun zorlada olsa iç bence

cnm bnm de suyla aram yok normalde ama şimdi mecburen en az 2.5 lt tüketiyorum çünkü bebeğin susuz kalma ihtimali var allah korusun zorlada olsa iç bence

normalde de yoktu cnm şimdi de yoknerdeeeee 2.5 lt. ben acaba 1 lit yi geçiyor muyumdur
bebeğin suyuyla alakası yokmuş cnm su içmenin.içtiğin su mideye gidiyor. bebeğin içinde bulunduğu amniyortik sıvıyla ilgisi yok yani.
su içmemiz böbreklerin çalışması için gerekli. böbreğin zararlı maddeleri rahatça atabilmesi için gerekli. atamazsa enfeksiyon olur ve bu da erkekn doğumu tetikler. ama ben içemiyorum

ben internette araştırdım suyu az olanlara hep bol su içip sola doğru yatmayı öneriyolar cnm bende öle duydum ama bilmiyorum tam olarak ilgisi varmı ama sadece ona değil her açıdan ç.ok faydalı su içmek ... ben içemediğim zamanlarda biraz tatlı bişeler yiyorum sonra hemen susuyorum zaten havada sıcak olduğu için rahat içebiliyorum .. sende biraz tatlı bişeler ye öle su cnmtüketmeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…