canım geçmiş olsunnnnn adana sıcakları bir başkaaaa olurr dikkat et kendineeee kuzum ağır yeme et yemeklerini evde yapmaya çalış haşlama en faydalısı kemiğin suyu falan yemeğe geçer öyle tüketmeye çalış canım ben dışarıda et yemeği bıraktım bu ara sıcaklarda bozuk olur zehirlenirizzzz vs... ALlah koruusn.
GUNAYIN ANNECIKLER NASLSNZ ??BEBIDIM BASLADI OYNAMYA YINE ICIM RHT ETTI DUN UZANDIM KONUSTUM KIZIM KUSTUNMU BIZE NIE HIC TEPKI VERMIYOSUN DIYODUM BI BASLADI OYNAMAYA ZILLI
BUGUN ACAYIP BASAGRISI VAR VE SICAKLARDAN ISTAHSIZLIK BASLADI MIDEMDE BULANIO ARTIK NASI GECICEK BU YAZ YA
KIZLAR BISEY SORUCAM GOGUS UCUNUZDA BEYAZ BISILER OLUOMU SOL GOGSUMDE OLUO HEP DUN DUS ALDIKTAN SONRA KOPARDIM BEN YINE BIRAZ ACIDI KANADI ACABA EMZIRIRKENDE OLE YARA OLURMU GOGSUMDE
Günaydn fıstıklarrr
Nasılsınız bakalım biz çok şükür iyiyiz oğlumlahareketsiz bir geceden sonra sabah başladık oynamaya Bugün evdeyiz annemle komşularımızı ağırlayacağız. Bi kahvaltı yapıp mamaları hazırlarız
GUNAYIN ANNECIKLER NASLSNZ ??BEBIDIM BASLADI OYNAMYA YINE ICIM RHT ETTI DUN UZANDIM KONUSTUM KIZIM KUSTUNMU BIZE NIE HIC TEPKI VERMIYOSUN DIYODUM BI BASLADI OYNAMAYA ZILLI
BUGUN ACAYIP BASAGRISI VAR VE SICAKLARDAN ISTAHSIZLIK BASLADI MIDEMDE BULANIO ARTIK NASI GECICEK BU YAZ YA
KIZLAR BISEY SORUCAM GOGUS UCUNUZDA BEYAZ BISILER OLUOMU SOL GOGSUMDE OLUO HEP DUN DUS ALDIKTAN SONRA KOPARDIM BEN YINE BIRAZ ACIDI KANADI ACABA EMZIRIRKENDE OLE YARA OLURMU GOGSUMDE
gunaydın canım, iyiyiz bizde oglusumla, sabah sakındi, simdi futbol oynuyoo sanırım:))
gnaydın canm maşllh oglusuna bızede komsular gelcem dıodu bı haftasonu bız hıc evde degılız kustulermı ne gelmeden haber verırsınz demıstım genelde evde olmuoruzda bız kustulermı ne
günaydın canım benim kızım da kıpır kıpırdı sabah şimdi dinleniyor sanırım ...ne hazırlamayı düşünüyorsunuz misafirlerinize
bebişimi görmeme son 2 gün ayyy nasıl geçicek derken geldi çok şükür çok merak ediyorum..
saol canım benim walla yiyecek bişe bulamadım bari et yesin kuzucum dedim ama bidaha yemem bende.. walla başladı sıcaklar dışarısı cehennem ama bizim ew ruh sağlığı civarında tepede olduğu için serin çok şükür klimasız idare ediyorum şimdilik.. ben normalde eti hiç sewmem haşlama faan yiyemem kokuyor gibi gelir ama bebek için yemeye çalışıyorum ama ne bilim yaa çalışınca yiyecek bişe bulamıyorsun gıcık bişee..
ay ay kızlarr 80 günyazıyor hamilelik takvimimimdeee:)) :119: :119: :119: :119: :119: :119:
az kaldı cnm bende de 84 yazıo ama nedense bebısımı sankı daha erken dogurckmısım gbı hısedyrm eylulun 6 sında olmasını cok ısterım benım dogum gunume denk gelıo normalde ama hayrlısı bakalım
maşallah zeki çocuk baktı en çok parayı futbolcularla sanatçılar alıyor anne karnında futbolcu olmaya karar werdi:)
evet yaa,ctesı kaçta kontrolun? zaman cabuk gecıyo sanırım bi bakıcaz bu 86 gunlerde GELMİŞ:) hahaha, yazarken bıle heyecanlandım:)
gunaydın kızlarr .. busabaahh netı actımm cuma gununee randevu alıyımm dıee.. cocuk kardıyolojısıne gıtmem gerekıyodu.. yanlıslıklaa bugunee aldımm 2 numara...bızde apar topar gtıık azonce geldımm .. aort kapagınıı ınceleyeceklerdı.. sukurler olsunn normal gelısmıss..benım yaramaz kızımmm sabıt duruyodu dr dönmesı lazımm dedı.. cıkolataa yedım 1o dk sona yıne gırdım dönmüşş yerım ben onunn totısınıbıdakıne dogdugu zamann 2 yada 3 haftalıkkken kontrole cagırdı.. nasıpse ozamanda gıderızz.. sız bu kontrolu oldunuzmuu ..
ay ne güzle olur tam bir doğum günü hediyesi:)) inş. Gönlünle göreolur canım
bende sengbiyimerken alacakmış gibi hissediyorum miniğiimi hattabayram hediyesi olacak kuzum:d
canım sorma yaa benimkilerde 6 aydır gelecekler bi türlü denk gelmemişti annem burdayken bunu da atlatayım dedim
Maşallah canım kuzularımızaaAyyy cnı çeken gelebilirr baştan söyleyeyimmm kadayıf sarması, haşhaşlı kek üstüne kremşanti, patatesli sigara böreği vee kısırrr
ay ayy lise yıllaırm geldi aklıma bak orada mithat topal lisesi vardı (ahmet kurttepeli lisesi) öğrenciliğim bir senesi orada geçtiiD adanad yüksek ev avantajlı canımmmm iyiki öyleee annemlerle konuşuyorum telefonda ev serin anneciim dışarılar yanıyor dedi dün püff kütahya bileee çok sıcak hiç böyle sıcak görmedim oraları düşünemyiorum.
Canım adanada kuzu,koyun eti çok tüketiliyorr o yüzden zor olabilir kokar o. Kenan evrende saray 2 nin oraya et balık kurumu açılmışş annemler oradan dana eti alıyorlar çok memnunlarrr oradan alaiblirsin kokmazz.En sağlıklısı haşlama canımm yaa kekik at patates soğan koy tüm tüm hiçbir koku olmazz sonra birazda fırınlaaa koku falan kalmıyor kuzum beibşin için yiyebilirsin bu aylarda aldığımız kilolar artık bebişlerin Alla hizin veririse:)). Bu arada be ne yiyeceğimi şaşırıyorum şimdi ev yemekelri yapan br yer keşfettim iki bayan yapıyor çok temizlerr oraya takılıyorum bu araa bana iyi geldi sen araştır belki bulursun öyle birşyer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?