normalde de yoktu cnm şimdi de yoknerdeeeee 2.5 lt. ben acaba 1 lit yi geçiyor muyumdur
bebeğin suyuyla alakası yokmuş cnm su içmenin.içtiğin su mideye gidiyor. bebeğin içinde bulunduğu amniyortik sıvıyla ilgisi yok yani.
su içmemiz böbreklerin çalışması için gerekli. böbreğin zararlı maddeleri rahatça atabilmesi için gerekli. atamazsa enfeksiyon olur ve bu da erkekn doğumu tetikler. ama ben içemiyorum
selam herkeze ya bu havlar ne böyle allah yardımcımız olsun hele çalışan arkadaşlara allah yardım etsin evdeyim klima olmasına rağmen yinede patlıyorum
sağol cnm deniyorum bakalımben internette araştırdım suyu az olanlara hep bol su içip sola doğru yatmayı öneriyolar cnm bende öle duydum ama bilmiyorum tam olarak ilgisi varmı ama sadece ona değil her açıdan ç.ok faydalı su içmek ... ben içemediğim zamanlarda biraz tatlı bişeler yiyorum sonra hemen susuyorum zaten havada sıcak olduğu için rahat içebiliyorum .. sende biraz tatlı bişeler ye öle su cnmtüketmeye çalış
evet onu da denedim.bu ilginç aslında yaa.insan susamaz mıben içiyorum wallahi we ölçümlü içiyorum şimdiye kadar 1.5 olmak üzere inş akşama 3 3.5 olur sizde kendinize bir şişe belirleyin hep onu için böylelikle günde ne kadar içtiğinizi ölçmüş olursunuz ben öyle yapyorum
su içmek ödem, tansiyon vs. için de çok önemli.
özellikle bu sıcaklarda bizim normal insanlardan fazla su içmemiz lazım.
bebeğin suyu hafif az dedi dr, su içmenle direk ilgisi yok ama bol bol içersen az da olsa artırabiliriz, bol su iç dedi.
su içmediğim günler ayaklarım daha çok şişiyo bir de.
:) İyi bakalım bak önemli değilmiş. ama kontrole gidince doktoruna danış yine de... Sıcaklarla aran nasıl canım ? Dayanabiliyonmu Ankaranın sıcaağğğnaaa :)
Kızlar ya dün çok iş yaptım bugün eşekten düşmüş karpuz gibiyim enerji menerji yok bende ne yesem de süpergirl olsamBu arada Ankara acaippppp sıcak hiç uyunmuyor temmuz da ne educuuk acep
öle walla sıcaktan bir uyku bastırıyor sorma masamda uyuyacağım sankiii çok yorucu we sıcakk walla keyfini çıkar ewin şöle ayakları uzat otur benim için:)
merhabalr güzel anneleerrr...
didem çok çok geçmiş olsun yemeğin içine kattıkları yağ bile dokunmuş olabilir aman dikkat canım ben hep evde kendim yapıp yediğim halde tansiyonum 14e 8 di sağlık ocağında ölçtüğünde bol su sıfır tuz dedi hemşire ve tuzu kestim ayaklarımın şişliği falanda gitti birde tansiyondan ötürü baş ağrısı oluyodu oda geçti çook şükür..
suksuk o kalp için kontrol falan demedi bana doktor ama ayrıntılıyı yapan doktor hiçbir sorun yok dedi kalbi gayet normal dedi...
kızlar valla oturduğum yerde terliyorum yaa daha kalkıp tuvaleti banyoyu sürteceğim bulaşıklar beni bekliyoo bu sıcakta birde ütü var üstüne birde yaprak saracağım ayy bu sıcakta nasıl olacak bilmiyorum yaa
ayrıca ben hamileliğimin başından beri ne et ne tavuk yedim sadece arada bi balık yedim çünkü etle balıkla tavukla hiiiiç aram yok. sütde içmedim sayılır:26: sadece hergün yumurta yiyorum ama bebişimin kilosu çook iyi maşallahdemekki benim depolardan kullanıyo bi yerde okumuştum bebeğiniz hiçbir zaman kalsiyuma ihtiyaç duymaz sizden kullanır süt ve yoğurt tüketmek sadece sizin kalsiyum stoğunuzun azalmasını engeller yazıyodu doğru demekki yoksa benim oğlan baaya zayıf olurdu bişey yiyemiyorum çünkü..
tesekkür ederim.. ewet dikkat etmek gerekiyor yediklerimize benimde birazda olsa indi şişliği çok şükür bir ara 50 numaraya kadar büyüyecek sanmısdım:) benmde aram yoktu ama ben mecbur yiyorum bebeğim herseyden önemli
valla kızlar hava atmak gibi olmasın,dün kayınvalidem ben işdeyken bizim eve gitmiş bulaşıklarımı yıkamış,evi süpürmüş,paspas yapmış bide balkonları yıkamış..sonra aradı yemek yapıcam diye bende gerek yok anne yorma kendini dedim..görümcemde aynı şekilde.. arkadaş gibiyiz..bana hep çok yardımcı oluyolar..Allah herkese böyle aile nasip etsin,çok şanslıyım valla temmuzun 15 inde camlar ve mutfak duvarlarını silmesi için kadın çağırıcaz,geri kalanlarıda biz yapıcaz..hem bayram hem de doğum öncesi büyük temizliğim aradan çıkar..
Kızlar merhaba bende bugün yaptırdım şekeri açlık 83 tokluk 136 çıkmış sınırda yani acaba benim de diyet yapmam gerekir mi ki?
vallaa kıskanmak gibi olmasın da. benimde ne eltilerim ne görümcem ne kayınvalidem kimse aramadı hayırlı olsun falan diye(bebeğim için) aramızda da hiçbirşey yok bu arada .hiç hamile değilmişim gibi hiç haberleri yokmuş gibi davranıyorlar. üstelik ben 4 ay boyunca kustum ve yemek yiyemedim.(( haaa ayrıca hepimiz aynı semtteyiz. bir kaç mahalle aşağıda oturuyorlar):)))
Kızlar merhaba bende bugün yaptırdım şekeri açlık 83 tokluk 136 çıkmış sınırda yani acaba benim de diyet yapmam gerekir mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?