2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben içiyorum wallahi we ölçümlü içiyorum şimdiye kadar 1.5 olmak üzere inş akşama 3 3.5 olur sizde kendinize bir şişe belirleyin hep onu için böylelikle günde ne kadar içtiğinizi ölçmüş olursunuz ben öyle yapyorum

su içmek ödem, tansiyon vs. için de çok önemli.
özellikle bu sıcaklarda bizim normal insanlardan fazla su içmemiz lazım.

bebeğin suyu hafif az dedi dr, su içmenle direk ilgisi yok ama bol bol içersen az da olsa artırabiliriz, bol su iç dedi.
su içmediğim günler ayaklarım daha çok şişiyo bir de.

selam herkeze ya bu havlar ne böyle allah yardımcımız olsun hele çalışan arkadaşlara allah yardım etsin evdeyim klima olmasına rağmen yinede patlıyorum

selam herkeze ya bu havlar ne böyle allah yardımcımız olsun hele çalışan arkadaşlara allah yardım etsin evdeyim klima olmasına rağmen yinede patlıyorum

öle walla sıcaktan bir uyku bastırıyor sorma masamda uyuyacağım sankiii çok yorucu we sıcakk walla keyfini çıkar ewin şöle ayakları uzat otur benim için:)

sağol cnm deniyorum bakalım
evet onu da denedim.bu ilginç aslında yaa.insan susamaz mı

tabii cnm aynen bizim daha fazla içmemiz lazım. bebeğinin suyu az diyorsa dinlen cnm. çalışmıyorsan uzanmaya çalış sen de sürekli. ayakta fazla kalmamaya dikkat et

yanıyor kızlar ankara yanıyor öyle böyle degil geceleri nöbetteyiz dusa girmekten su kurbagasına döndük biz:) baska türlü olmuyor hele gündüz cıkmayın ben dün cıkayım dedim felegim sastı

öle walla sıcaktan bir uyku bastırıyor sorma masamda uyuyacağım sankiii çok yorucu we sıcakk walla keyfini çıkar ewin şöle ayakları uzat otur benim için:)

evde insan daha çok yoruluyo yada ben dinlenemiyom 3.5 yaş kız var oyuncaklarını topla yemek yap yedir sonra parka götür saat 17:00 de parkagidiyoruz 20:30 da eve geliyoruz sitenin 3 parkını talan edip geliyoruz

kızlar geelik şekerim yüksek çıkmıştı dpoktorum diyete soktu pazartesi gününden beri 600 grn verdim abur cuburu kesince tatlıyı özellikle kilo verirdim şimdide veremeye başladım inşşallah bebeğim sağlıklı olur

merhabalr güzel anneleerrr...
didem çok çok geçmiş olsun yemeğin içine kattıkları yağ bile dokunmuş olabilir aman dikkat canım ben hep evde kendim yapıp yediğim halde tansiyonum 14e 8 di sağlık ocağında ölçtüğünde bol su sıfır tuz dedi hemşire ve tuzu kestim ayaklarımın şişliği falanda gitti birde tansiyondan ötürü baş ağrısı oluyodu oda geçti çook şükür..
suksuk o kalp için kontrol falan demedi bana doktor ama ayrıntılıyı yapan doktor hiçbir sorun yok dedi kalbi gayet normal dedi...
kızlar valla oturduğum yerde terliyorum yaa daha kalkıp tuvaleti banyoyu sürteceğim bulaşıklar beni bekliyoo bu sıcakta birde ütü var üstüne birde yaprak saracağım ayy bu sıcakta nasıl olacak bilmiyorum yaa
ayrıca ben hamileliğimin başından beri ne et ne tavuk yedim sadece arada bi balık yedim çünkü etle balıkla tavukla hiiiiç aram yok. sütde içmedim sayılır:26: sadece hergün yumurta yiyorum ama bebişimin kilosu çook iyi maşallah demekki benim depolardan kullanıyo bi yerde okumuştum bebeğiniz hiçbir zaman kalsiyuma ihtiyaç duymaz sizden kullanır süt ve yoğurt tüketmek sadece sizin kalsiyum stoğunuzun azalmasını engeller yazıyodu doğru demekki yoksa benim oğlan baaya zayıf olurdu bişey yiyemiyorum çünkü..

tesekkür ederim.. ewet dikkat etmek gerekiyor yediklerimize benimde birazda olsa indi şişliği çok şükür bir ara 50 numaraya kadar büyüyecek sanmısdım:) benmde aram yoktu ama ben mecbur yiyorum bebeğim herseyden önemli

benimde öyle yaa tansiyonumun yüksek çıktığı gün babetlerimi zor giymiştim. et tavuk yemedim hiç ama semiz otu mercimek falan baya tüketiyorum onlarda karşılıyo galiba ihtiyaçlarımı..

valla kızlar hava atmak gibi olmasın,dün kayınvalidem ben işdeyken bizim eve gitmiş bulaşıklarımı yıkamış,evi süpürmüş,paspas yapmış bide balkonları yıkamış..sonra aradı yemek yapıcam diye bende gerek yok anne yorma kendini dedim..görümcemde aynı şekilde..arkadaş gibiyiz..bana hep çok yardımcı oluyolar..Allah herkese böyle aile nasip etsin,çok şanslıyım valla temmuzun 15 inde camlar ve mutfak duvarlarını silmesi için kadın çağırıcaz,geri kalanlarıda biz yapıcaz..hem bayram hem de doğum öncesi büyük temizliğim aradan çıkar..

vallaa kıskanmak gibi olmasın da. benimde ne eltilerim ne görümcem ne kayınvalidem kimse aramadı hayırlı olsun falan diye(bebeğim için) aramızda da hiçbirşey yok bu arada .hiç hamile değilmişim gibi hiç haberleri yokmuş gibi davranıyorlar. üstelik ben 4 ay boyunca kustum ve yemek yiyemedim. (( haaa ayrıca hepimiz aynı semtteyiz. bir kaç mahalle aşağıda oturuyorlar):)))

Son düzenleme:

benimkide ilgileniyormuş gibi yapanlardan ne arar ne sorar milletin yanındada ilgileniyormuş ayaklarına yatar birde bende çok kustum hala arada safra çıkarıyorum o dönem birkaç kere yemek yolladı acıyı dolduruyodu zaten midem hassas töbe töbe bumillet çok alem yaa:))))))))

Kızlar merhaba bende bugün yaptırdım şekeri açlık 83 tokluk 136 çıkmış sınırda yani acaba benim de diyet yapmam gerekir mi ki?

Geçmiş olsun canım. Ben dün 1 haftalık şeker kontrolümü göstermeye gittim (günde 4 kez ölçüm yapıyordum!) bana tokluk 140'ın üstünde olmayacak açlık 100'ün üstüne çıkmayacak ağustos başında kontrole gel, diyetle güzel gidiyor şekerin insülüne gerek yok dedi. Sevindim. Şimdi 3 günde bir yine günde 4 kez olmak kaydıyla (sabah açlık, kahvaltı-öğlen-akşam toklukları olmak üzere) şekerimi ölçeceğim. Senin de 136 diyet bile istemezler bence... Ama standartları değiştir mişler. Önceden 120'ye kadar açlık şekeri normal sayılıyordu. Şimdi 80-100 arası yapmışlar. Tokluk da 100 ile 125 arası normal sayılıyormuş. Eh senin şeker yükleme sonrası bana sorarsan diyet olmayacak. için rahat olsun.. Tecrübeye sabit

slm annişler ve tatlı bebişleri..herkes iyidir umarım..erkek bebiş bekleyen anneler sünneti doğumdan sonra hemen düşünen varmı ve ne denli yararı ve zararı olur bilemiyorum dra danısan arkadaslar varsa beni aydınlatabilirmi daha dr gitmeme 2hafta var da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…