slm annişler ve tatlı bebişleri..herkes iyidir umarım..erkek bebiş bekleyen anneler sünneti doğumdan sonra hemen düşünen varmı ve ne denli yararı ve zararı olur bilemiyorum dra danısan arkadaslar varsa beni aydınlatabilirmi daha dr gitmeme 2hafta var da..
ve bunları Eki Görüntüle 444412
selam cnm daha pazartesi günü kızımın çocuk doktoruna sordum medical park fatihde fatih aydın inandığım güzevendiğim doktor olduğu için hemen sünnet yaptırmayın dedi bebek doğduğundan 7.ci gün ile 30 .cu gün arası yaptırmak en iyisiymiş eğer hiç yaptırmazsan 5 yaş sonrası yaptırın dedi
kızlar prensesime aldım dün.Eki Görüntüle 444371
Yok referans değeri 140 yazmışlar testte ondan sınırda dedim. Doktora iki hafta sonra gitcem göstercem zaten çok yiyemiyorum ki ben öyle abur cubur çikolata bisküvi yemem gerçi hızlı kilo alıyorum ama ilk hamileliğimde de şeker sorunu yaşamamıştım yoktur herhalde bir risktatlım yapman gerekirse doktorun söyler zaten sıkma canını ben sınır 150 diye biliyorum...
kızlar bana revani tarifi verebilecek olan var mı acabaa denenmiş ve onaylanmış olursa iyi olur
kızlar bana revani tarifi verebilecek olan var mı acabaa denenmiş ve onaylanmış olursa iyi olur
slm cnm bnde var bitanesini yazıyım sana..
4 yumurta
1 su bardağı şeker
1 su b yoğurt
1 su b sıvıyağ
1 su b irmik
1,5 su b un
yarım su b ceviz içi
kabartma tozu
1tane limon kabuğu rendesi
şerbeti için: 5 su b. su 4su b. şeker
dip not:şerbet ılık kek sıcak olucak
afiyet olsun...
sağol canım.. Bunu yarım ölçü yapsam olur demi malum iki kişiyiz çok gibi bu tarif sanki...
olur tabi cnm ama kabartma tozunu yine 1 tane kat afiyet olsun tekrar..sağol canım.. bunu yarım ölçü yapsam olur demi malum iki kişiyiz çok gibi bu tarif sanki...
oohhhh afiyet olsun kızlar! Bizi düşünen yok.. şeker diyetindeyim ben.. Benim yerime de yiyin.........((
sıkı bir diyet yapmasan da tatlıdan uzak dur bence.yüksek değil. ama çok düşük de değil dr.söylemediyse gerek yok benceKızlar merhaba bende bugün yaptırdım şekeri açlık 83 tokluk 136 çıkmış sınırda yani acaba benim de diyet yapmam gerekir mi ki?
olur tabi cnm ama kabartma tozunu yine 1 tane kat afiyet olsun tekrar..
ay hiç güzel değil cnm boşver sen tatlıyı falan tatlı da neymişsaka bi yana sabret cnm bebiş için inş atlatırsın en kısa zamanda..
Kızlar merhaba...
Benim ayaklarım davul gibi oldu ve çok acıyolar ya ayaklarımı dikliyorum yıkıyorum cıks banamasın demiyor geçmiyor.. Dün çok yordum kendimi ya offfbebişimdede hareket yok o da çok yoruldu herhalde Sizler nasılsınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?