2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hayırlısı canım, ayy 6 sı ne guzel olur ama:)))
banada agstosun sonunda dogum yapıcakmısım gıbı gelıyo.. hepimiz ıcın hayırlısı nezmnsa ozamn dogum yapalım:))

ben oldum canım ama çok oldu 22 23 haftalıkken falan oldum çok şükür benimkide normaldi Allah bilir onu da kan akışı bile normal Allah korusun kalbi delik olma ihtimali bile yok dedi

Günaydin kizlar nasilsiniz off zaman gecmiyor sanki sali gunu kismetse son defa geliyorum ise sonra izin n:) ama bu haftaya biteremedim bir türlü:) hani hatirlarsiniz su gibi birsey geldi demistim kontrole gittim bebegimin suyu nirmalmis ama doktor alttanda muane edicem dedi ve hic hos bisey degildi bakalim nasil normal dogum yapicaz cok sukur problem yokmus ama bir ftil verdi okadar

sulugöz arkadasım benim ağlama oğluş diyecekki ne zaman oynasam bu kadın ağlıyor en iyisi ben akıllı durayım annem ağlamasın:) bazen öle oluyor ya o gün daire başkanın yanındaydım öle bir oynadı ki adam bismillah ne oldu öle dedi yani karnım çok şiddetli indi kalktı o bile farketti ya çok güldüm.. ayyy ben o minicik ellerini ayaklarını yerim ben emirciğinn:):)

fazla birşey kalmamış canım izne..salıdan sonra keyf yaparsın artık
valla annem doğumunu anlattı kızım o an utanma aklına gelmiyor sancıdan dedi..:18:

gecmıs olsun canım, sevındım suyunund normal olmasına, ooo iyimiş senin izin yıllık ızınmı dogum içinmi cıkıyosun?

fazla birşey kalmamış canım izne..salıdan sonra keyf yaparsın artık
valla annem doğumunu anlattı kızım o an utanma aklına gelmiyor sancıdan dedi..:18:

Utanma degilde canim o soktugu sey pek hos degildi onda bile opss ne oluyor dedim kendi kendime ama doktora sesimi cikarmadim tabi bu ne ki cocuk cikicak ordan der diye

gecmıs olsun canım, sevındım suyunund normal olmasına, ooo iyimiş senin izin yıllık ızınmı dogum içinmi cıkıyosun?

Yillik iznime cikicam canim onun bitiminde de 32. Hafta digum iznim basliyor zaten öle ayarladik is yeri ile iste yerime birini aldilar ona ögretiyorum herseyi butun isleri onun ustune yiktim

walla ben şimdilik herşeyi yiyorum ay sonu şeker yüklemem var kesin ben de diyete başlayacağım :18::18::18:
Canım kadayıfı annem yapıyor. Çiğ kadayıftan içine ceviz koyarak sarıyor. üstüne tereyağ parçaları koyup fırında pişiriyor. üstüne de şerbet.

ye valla teyzesi, hıı ben boylemıydım eskıden, hemen duygulnıyorum oynayınca ya, napıyım:))))))
hahaha valla bende güldüm şimdi, bak senin yaramaza:)) hele oyle olmadık zamnda oynayınca bi tuhaf oluyo,ben hemen göbişime bakıyorum bır gulumsemeyle:))

zonguldak merkezdeyımm .. dr cok yogun sıkk ultrasonla bakma taraftarı deıll ama bende halıyle merak edıyorum neyse sımdı artık 15 te gıdıcem testlerde bıttı sadece ultrason varr yasasınn kızımı gorebılcemm artık
pısık kremı sart ona katılıyorumda.. saf zeytınyagı ıı dıe duydumm bılemıyorum alsıverıse cıkınca oyuzden almamıstımm .. aklım karıstı sımdı:26:
ılla ıkı ısımolucaksa mehmet ayberkk gusel..ben cınsıyetı bellı olmadann daha buldumm . kız olursa elıf erkekse ugur olucaktı kızım olucakk elıfımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyi geceler annişler ve bebişleri benim kıza da isim bulamadım ben yaaaa ne zormuş
dogucak cocukk buluverınn garii artık
16 kgg masallahh cnmben 6 kg aldımm dıee stress oluyorum gercı ben kg hamıs kalanlaardanım oyuzden sanırım dogumdann sonradaa zayıflama topıgı acarıss
gecmııs olsun canımm dıkkat et kendınee cok agır seyler yeme yaz geldı nefes alamıyoruz zatenn
koparma cnm yaa bazenbende kurcallıyorumm sag gogsumun ucu daha yumusakk sıvı gelıo dıgerııı sert neden bolekı

Yillik iznime cikicam canim onun bitiminde de 32. Hafta digum iznim basliyor zaten öle ayarladik is yeri ile iste yerime birini aldilar ona ögretiyorum herseyi butun isleri onun ustune yiktim

ohhh valla canım iyisin, az kalmış, rahata baglıyosun yanı:)))))
darısı benm basıma dıcem ama, bizde oyle bısey yok, adam dogum ıznıne bıle 2 hfta dedı gulerek, ben muhtemelen dogum sancısıyla ofısten gıtcem hastaneye,allahtan ev yakın işyerıne tek tesellım o, dogumdan snra gıtgele karısmaz pek ,,kuçuk yer oldugundan herkes tek iş yapıyo, ama gıcık kapmış durumfdayım işyerıne ,sonucta her sene dogum yapmıyoruum yani... maddı durumumuz olsa işten cıkardım dogumdan 1 ay once, ama cıkamıyorum suanda.

ewet canım ya benimde çok hoşuma gidiyor oynayınca bebeğimi hissetme güzel bir duygu.. duygusal anneler olduk walla:)

günaydın güzel annişler ve onların güzel bebişleri... benim kızımda sıcaklardan etkilendi sanırsam çok az mırın kırın yapıyor o kuvvetli hareketleri yok 2 gündür.......... bu arada 2-3 gündür ben gene safra çıkarmaya başladım bu gidişle geçmicek bu kusmalar kaç ay oldu artık

Senin icin biraz zor olucak canim son zamanlara kadar calisman allah yardimcin olsun. Ama evet evinin yakin olmasi iyi ama dogumdan 2 hafta sonrayi kabul etme bence yazik daha cok kucuk olucak 40 ciksin bari kim bakicak bebise?

soyle bır bakıyorum da daha dun gıbı sankı 10 haftalık olsa dedıgımız...ne guzel aramızda 30 29 hafta olanlar var...:)))ıns hayırlısıyla dogarlar da:)

günaydın güzel annişlerrr ,

bizde nihayet hazırlıklara başladık, bugün boyacı amca gelecek, odamızı boyayacak, nil yeşili renk seçtik odamız için.
odanın boyası kuruyunca mobilyalarımız kurulacak.
oğluşun tüm kıyafet ve eşyalarını da tek bir bebek mağazasından alacağız, hiç eminönüne gitmekle uğraşmayacağım bu sıcakta, çünkü sıcaktan evde bile duramıyorum artık.
zaten mağazaya gittik, alacaklarımızı belirleyip listemizi yaptık, ctesi günü kısmet olursa herşeyimizi oradan alacağız.
geriye benim pijamalarım ve bebek şekerleri kalacak, onlarıda bir şekilde hallederim artık, çoooook eğlenceliymiş hazırlık yapmak
inşallah kuzularımızda sağlıkla gelirlerde herşey muhteşem olur

Ya kizlar sizde mide yanmasi basladi mi yaa bu nasil berbat birseymis nefes alamiyorum resmeb yandigi zaman nr yapsam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…