az kaldı cnm bende de 84 yazıo ama nedense bebısımı sankı daha erken dogurckmısım gbı hısedyrm eylulun 6 sında olmasını cok ısterım benım dogum gunume denk gelıo normalde ama hayrlısı bakalım
kızlar benim gögüslerimden 4. aydan beri su gibi bişey geliyor bir buçuk aydır da bu sapasarı oldu sizdede var mı??
gunaydın kızlarr .. busabaahh netı actımm cuma gununee randevu alıyımm dıee.. cocuk kardıyolojısıne gıtmem gerekıyodu.. yanlıslıklaa bugunee aldımm 2 numara...bızde apar topar gtıık azonce geldımm .. aort kapagınıı ınceleyeceklerdı.. sukurler olsunn normal gelısmıss..benım yaramaz kızımmm sabıt duruyodu dr dönmesı lazımm dedı.. cıkolataa yedım 1o dk sona yıne gırdım dönmüşş yerım ben onunn totısınıbıdakıne dogdugu zamann 2 yada 3 haftalıkkken kontrole cagırdı.. nasıpse ozamanda gıderızz.. sız bu kontrolu oldunuzmuu ..
alemsın valla:)),,,, langur lungur yaptı bısıler:))), dun aksamda ayagınımı elınımı bole bı gerdı, karnımın bı tarafı nasıl sert şişti, eşim bıle sasırdı, barız ordaydı yanı, ahh yerım ben onun ayagını dıyorum neler yappıyo, gene aglıcaktımda aglamadım busefer:))))
Günaydin kizlar nasilsiniz off zaman gecmiyor sanki sali gunu kismetse son defa geliyorum ise sonra izin n:) ama bu haftaya biteremedim bir türlü:) hani hatirlarsiniz su gibi birsey geldi demistim kontrole gittim bebegimin suyu nirmalmis ama doktor alttanda muane edicem dedi ve hic hos bisey degildibakalim nasil normal dogum yapicaz cok sukur problem yokmus ama bir ftil verdi okadar
Günaydin kizlar nasilsiniz off zaman gecmiyor sanki sali gunu kismetse son defa geliyorum ise sonra izin n:) ama bu haftaya biteremedim bir türlü:) hani hatirlarsiniz su gibi birsey geldi demistim kontrole gittim bebegimin suyu nirmalmis ama doktor alttanda muane edicem dedi ve hic hos bisey degildibakalim nasil normal dogum yapicaz cok sukur problem yokmus ama bir ftil verdi okadar
fazla birşey kalmamış canım izne..salıdan sonra keyf yaparsın artık
valla annem doğumunu anlattı kızım o an utanma aklına gelmiyor sancıdan dedi..:18:
doktoruna sordun mu bende hiç olmadı bence kontrole gittiğin de bir sor bakalım neden geliyormuş::
gecmıs olsun canım, sevındım suyunund normal olmasına, ooo iyimiş senin izin yıllık ızınmı dogum içinmi cıkıyosun?
oooohhh oh oh döktürmüşsünüz valla kahvaltıyı yeni yaptığım için canım çekmiyor ama haşhaşlı keke bayılıyorummm ah şu şeker diyetim olmasaaaaaaaaaaaaaaaa
kadayıf sarmasını nasıl yapıyorsunn?
sulugöz arkadasım benim ağlama oğluş diyecekki ne zaman oynasam bu kadın ağlıyor en iyisi ben akıllı durayım annem ağlamasın:) bazen öle oluyor ya o gün daire başkanın yanındaydım öle bir oynadı ki adam bismillah ne oldu öle dedi yani karnım çok şiddetli indi kalktı o bile farketti ya çok güldüm.. ayyy ben o minicik ellerini ayaklarını yerim ben emirciğinn:):)
zonguldak merkezdeyımm .. dr cok yogun sıkk ultrasonla bakma taraftarı deıll ama bende halıyle merak edıyorumhayır canım ben 10 güm önce gitmiştim.bidahaki ay gel dedi 15 günde bire düşmedi benim kontroller.sen zonguldaktasın değilmi canım bende aslen karabüklüyüm ama ankarada yaşıyorum.burdaki devlet hastanesi iyi aslında sadece kadın doğum üzerine.güzel ilginiyorlar ama neden ölçüm yapmıyoruz bu haftalarda dedi anlayamadım.
pısık kremı sart ona katılıyorumda.. saf zeytınyagı ıı dıe duydumm bılemıyorum alsıverıse cıkınca oyuzden almamıstımm .. aklım karıstı sımdı:26:Ersag duydum ama bebek malz. kullanan duymadım
iyimiymiş?:26:
zeytin yağı pişik geçirmiyor sadece rahatlatıyor yaa
pişik çok kötü bişey hele de kız çocuklarında ciğer gibi oluyor pıtışları
sen gene de etkili bişey araştır bence
aslında ben hergün sürülen pişik önleme kremlerine karşıyım ona gerek yok da
iyi bir pişik kremi şart,ben chicco kullanmıştım o bitince de eczaneye yaptırmıştım
o da çok iyi gelmişti...
ılla ıkı ısımolucaksa mehmet ayberkk gusel..ben cınsıyetı bellı olmadann daha buldumm . kız olursa elıf erkekse ugur olucaktı kızım olucakk elıfımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmSelam kızlar...Oğlum olacak inşallah da bir türlü isim bulamıyoruz...İlk ismi Mehmet olacak aklımda olanlar Mehmet Alpay, Mehmet Ayberk...Sizce hangisi?Yada sizin önerileriniz varmı siz hangi isimleri koymayı düşünüyorsunuz?
dogucak cocukk buluverınn garii artıkiyi geceler annişler ve bebişleri benim kıza da isim bulamadım ben yaaaa ne zormuş
16 kgg masallahh cnmcanım bırak artk işi gücü. Dinlenmene bak sen.Ben de dayanamıyorm bazen ama sonrası fena oluyo.Dün misafirim vardı mesela. Ben de gelemedim hala kendime. Artık hareket etmek, sagımdan soluma dönmek bile cok yoruyor beni.E bide 16 kilo alınca onun da etkisi var tabi
gecmııs olsun canımm dıkkat et kendınee cok agır seyler yeme yaz geldı nefes alamıyoruz zatenngünaydın kızlar herkesee.. dün işyerinde sizlerle sohbet ederken yani pardon çalışırken 4 4 30 gibi bir ağrı saplandı nefes alammıyorum kımıldamıyorum kaldım öyle resmen kaburgalarım kırılıyor odamdaki bayan saolsun alt katımızda doktorluğumuz war hemen ordan doktoru çağırdı tansiyonumu ölçdü 13 8 normal tansiyonum benim 10 5 uçuyorum ben ama öğlen en yedin dedi ekmeksiz ızgara yedim dedim kızdı et tavuk ağır yeme diye ne yapim bebeğin onlarada ihtiyacı war dedim şikayetlerin dewam ederse kadın doğumcuna git dedi saat 4 30 gibi ewe gittim yattım baygın ama sesleri duyuyorum uyanamıyorum öldüm yanii bugün çok şükür iyiyiz işe geldik ama çok kötü bir gece geçirdim
koparma cnm yaa bazenbende kurcallıyorumm sag gogsumun ucu daha yumusakk sıvı gelıo dıgerııı sert neden bolekıGUNAYIN ANNECIKLER NASLSNZ ??BEBIDIM BASLADI OYNAMYA YINE ICIM RHT ETTI DUN UZANDIM KONUSTUM KIZIM KUSTUNMU BIZE NIE HIC TEPKI VERMIYOSUN DIYODUM BI BASLADI OYNAMAYA ZILLI
BUGUN ACAYIP BASAGRISI VAR VE SICAKLARDAN ISTAHSIZLIK BASLADI MIDEMDE BULANIO ARTIK NASI GECICEK BU YAZ YA
KIZLAR BISEY SORUCAM GOGUS UCUNUZDA BEYAZ BISILER OLUOMU SOL GOGSUMDE OLUO HEP DUN DUS ALDIKTAN SONRA KOPARDIM BEN YINE BIRAZ ACIDI KANADI ACABA EMZIRIRKENDE OLE YARA OLURMU GOGSUMDE
Yillik iznime cikicam canim onun bitiminde de 32. Hafta digum iznim basliyor zaten öle ayarladik is yeri ile iste yerime birini aldilar ona ögretiyorum herseyi butun isleri onun ustune yiktim
ye valla teyzesi, hıı ben boylemıydım eskıden, hemen duygulnıyorum oynayınca ya, napıyım:))))))
hahaha valla bende güldüm şimdi, bak senin yaramaza:)) hele oyle olmadık zamnda oynayınca bi tuhaf oluyo,ben hemen göbişime bakıyorum bır gulumsemeyle:))
Senin icin biraz zor olucak canim son zamanlara kadar calisman allah yardimcin olsun. Ama evet evinin yakin olmasi iyi ama dogumdan 2 hafta sonrayi kabul etme bence yazik daha cok kucuk olucak 40 ciksin bariohhh valla canım iyisin, az kalmış, rahata baglıyosun yanı:)))))
darısı benm basıma dıcem ama, bizde oyle bısey yok, adam dogum ıznıne bıle 2 hfta dedı gulerek, ben muhtemelen dogum sancısıyla ofısten gıtcem hastaneye,allahtan ev yakın işyerıne tek tesellım o, dogumdan snra gıtgele karısmaz pek ,,kuçuk yer oldugundan herkes tek iş yapıyo, ama gıcık kapmış durumfdayım işyerıne ,sonucta her sene dogum yapmıyoruum yani... maddı durumumuz olsa işten cıkardım dogumdan 1 ay once, ama cıkamıyorum suanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?