• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Senin icin biraz zor olucak canim son zamanlara kadar calisman allah yardimcin olsun. Ama evet evinin yakin olmasi iyi ama dogumdan 2 hafta sonrayi kabul etme bence yazik daha cok kucuk olucak 40 ciksin bari:43: kim bakicak bebise?

amin canım, işim yorucu deıl allahtan, bilgisayar basındayım bütüngün, arada beledıyeye gıdıyorum, zaten buara ıslerde durgun,
evet ya, minicik bebişim 1 ay olsun dıcem bende, bakalım nasıl anlasıcaz. hastane ızınlerıne karısmıyo bıle ızın almadan gıt dıyo, gunluk ızınlerde sıkıntım yok,ama uzunsurelı ızın sıkıntı oluyo işte,
annem bakıcak nasıpse, allahtan yakın yerlerde oturuyoruz.

Ya kizlar sizde mide yanmasi basladi mi yaa bu nasil berbat birseymis nefes alamiyorum resmeb yandigi zaman nr yapsam ki

bende baslarda olmustu canım, doktorum rennıe duo şurubunu vermıstı. o ii gelıyo, gebelerde kullanılıyomuş. doktoruna sor istersen onu yazabılır?

Iyi aksamlar cnm
biz iyiyiz. kkizimla yandik bugun
cok sicakti offf:37: senin kuzucuk nasil

bizde iyiyiz. kızım tekmelesin diye içim gidiyor. onları hissetmek harika bişey ya. bu arada bebişinin kıyafetlerine bayıldım güle güle giysin inşallah :9:

Ya kizlar sizde mide yanmasi basladi mi yaa bu nasil berbat birseymis nefes alamiyorum resmeb yandigi zaman nr yapsam ki

bnmde oldu cnmm bi ara rennie duo şurup verdi doktor hiç bir zararı yok hamilelikte rahatlıkla kullanabilirsin dedi. içinde de öle yazıo zaten rahatlatıyordu çok:34:

arkadaşlar idrar yollarından dolayı antibiyotik kullanan varmı dün sag kasıgımda agrı oldu dr gittik ilaç verdi piyeloseptyl lütfen cevap arkadaşlar

arkadaşlar idrar yollarından dolayı antibiyotik kullanan varmı dün sag kasıgımda agrı oldu dr gittik ilaç verdi piyeloseptyl lütfen cevap arkadaşlar

ben kullanmışdım canım ama doktorum sadece 3 gün içmeme izin werdi sonrası zarar demişdi kadın doğumcuna sormadan aspirin bile içme

kızlar günaydın.Biz yine kargalar kahvaltı yapmadan uyandık kızımla.Sabah uykudan uyanınca farkettim.Unutup ayaklarımı gerersem karnımın içince inanılmaz bir sancı oluyor.Bendeki de alıskanlak illa bi ayaklarımı direteceğim.Sizde de var mı böyle bişi?
ayyy sabahları gerine gerine kalkmak istiyorum ama gerinmemle bacaklarıma kramp girmesi bir oluyor:31::31: bir de karnıma bişeyler oluyor. yarıda kesiyorum. krampın geçmesi için uğraşıyorum:50:
kızlar bende sabah uyanınca çok gererim ayaklarımı bacaklarımı ve şimdi tam gererken yarıda kesiyorum bende hemen bebeğim geliyor aklıma.ama öyle birşeyki bazen bu gerilmeyi vücudum kendisi yapıyor engelleyemiyorum tuaf .hamilelikte oldu buda:)
aynen vücudum kendisi yapıyor engelleyemiyorum:50:
GUNAYIN ANNECIKLER NASLSNZ ??BEBIDIM BASLADI OYNAMYA YINE ICIM RHT ETTI DUN UZANDIM KONUSTUM KIZIM KUSTUNMU BIZE NIE HIC TEPKI VERMIYOSUN DIYODUM BI BASLADI OYNAMAYA ZILLI:nazar::nazar:

BUGUN ACAYIP BASAGRISI VAR VE SICAKLARDAN ISTAHSIZLIK BASLADI MIDEMDE BULANIO ARTIK NASI GECICEK BU YAZ YA

KIZLAR BISEY SORUCAM GOGUS UCUNUZDA BEYAZ BISILER OLUOMU SOL GOGSUMDE OLUO HEP DUN DUS ALDIKTAN SONRA KOPARDIM BEN YINE BIRAZ ACIDI KANADI ACABA EMZIRIRKENDE OLE YARA OLURMU GOGSUMDE
benim de mide bulantılarım bir ara düzelmişti. bu aralar yeniden başladı.
ayyy kızzz içim kalktı. sakın elleme göğüslerini.:20: benim de öyle sıvı geliyor.uçları yarık yarık ve beyaz pütürcükler var. eve gittiğimde çamaşırımda lekeler oluyor. oynarsan rahimdeki kaslar uyarılıyormuş ve erken doğuma sebebiyet verebiliyormuşsun. son bir ay kala göğüs kremi kullanmaya başlayalım biz.
gunaydın kızlarr .. busabaahh netı actımm cuma gununee randevu alıyımm dıee.. cocuk kardıyolojısıne gıtmem gerekıyodu.. yanlıslıklaa bugunee aldımm 2 numara...bızde apar topar gtıık azonce geldımm .. aort kapagınıı ınceleyeceklerdı.. sukurler olsunn normal gelısmıss..benım yaramaz kızımmm sabıt duruyodu dr dönmesı lazımm dedı.. cıkolataa yedım 1o dk sona yıne gırdım dönmüşş yerım ben onunn totısını :1::1::1: bıdakıne dogdugu zamann 2 yada 3 haftalıkkken kontrole cagırdı.. nasıpse ozamanda gıderızz.. sız bu kontrolu oldunuzmuu ..:nazar::nazar::nazar:
ben de böyle bişey istemediler:53:

henüz başlamadı cnm. bebeğin büyüyor ve yeri daralıyor. midene baskı yapıyor. o da midendeki şeylerin yemek borusuna doğruçıkmasına neden oluyor. doktoruna söylersen ilaç yazar sana.ilaç istemezsen az az sık sık ye. süt iç.ballı sütte içebilirsin. sırt üstü uzanmamaya dikkat et.acı, baharatlı şeylerden de yememeye dikkat et:34:

kızlar günaydın.Biz yine kargalar kahvaltı yapmadan uyandık kızımla.Sabah uykudan uyanınca farkettim.Unutup ayaklarımı gerersem karnımın içince inanılmaz bir sancı oluyor.Bendeki de alıskanlak illa bi ayaklarımı direteceğim.Sizde de var mı böyle bişi?

selam tatlı annişler bende 7 de uyandım bi sonra kızım tepikledi durdu uyuyamadım çokta acıkmışım mamamızı yedik kızımla geldim .. cnm bendede var ağrı özellikle bi kaç gecedir dönerkende ağrım oluyo çok bacaklarımı gerdiğimdede kramp giriyo hemen ..

günaydın kızlar. Göğüs pedi ve şampuanimzda geldi. Küvet ateş ölçer ve pişik kremimiz kaldı son olarak

ben bol su içemiyorum kızlar.... hiç susamıyorum.....zorla birkaç bardak içebiliyorum. o da zorla:50: midem bulanıyor su içince:50:

su içmek için tuzlu, yağlı yesem de kötü.ne yapacağım bilmiyorum:50:

günaydın kızlar herkesee.. dün işyerinde sizlerle sohbet ederken yani pardon çalışırken 4 4 30 gibi bir ağrı saplandı nefes alammıyorum kımıldamıyorum kaldım öyle resmen kaburgalarım kırılıyor odamdaki bayan saolsun alt katımızda doktorluğumuz war hemen ordan doktoru çağırdı tansiyonumu ölçdü 13 8 normal tansiyonum benim 10 5 uçuyorum ben ama öğlen en yedin dedi ekmeksiz ızgara yedim dedim kızdı et tavuk ağır yeme diye ne yapim bebeğin onlarada ihtiyacı war dedim şikayetlerin dewam ederse kadın doğumcuna git dedi saat 4 30 gibi ewe gittim yattım baygın ama sesleri duyuyorum uyanamıyorum öldüm yanii bugün çok şükür iyiyiz işe geldik ama çok kötü bir gece geçirdim

çok geçmiş olsun cnm aman dikkat et kendinede bebişede .. şimdi havalarda çok sıcak o yüzden yağlı ve ağır yiyeceklerden kaçınmak gerekir bendede geçen bi kas ağrısı oldu ölüyom sandım merhem sürdürdüm eşime hemen ama sabaha kadar geçmedi sonra mecbur ağrı kesici içtim....

çok geçmiş olsun cnm aman dikkat et kendinede bebişede .. şimdi havalarda çok sıcak o yüzden yağlı ve ağır yiyeceklerden kaçınmak gerekir bendede geçen bi kas ağrısı oldu ölüyom sandım merhem sürdürdüm eşime hemen ama sabaha kadar geçmedi sonra mecbur ağrı kesici içtim....

bnde alıyorum bazen ağrı kesici çok sao canım ewet dikkat edicem artık

ben bol su içemiyorum kızlar.... hiç susamıyorum.....zorla birkaç bardak içebiliyorum. o da zorla:50: midem bulanıyor su içince:50:

su içmek için tuzlu, yağlı yesem de kötü.ne yapacağım bilmiyorum:50:

cnm bnm de suyla aram yok normalde ama şimdi mecburen en az 2.5 lt tüketiyorum çünkü bebeğin susuz kalma ihtimali var allah korusun zorlada olsa iç bence

cnm bnm de suyla aram yok normalde ama şimdi mecburen en az 2.5 lt tüketiyorum çünkü bebeğin susuz kalma ihtimali var allah korusun zorlada olsa iç bence

normalde de yoktu cnm şimdi de yok:50::50:nerdeeeee 2.5 lt. ben acaba 1 lit yi geçiyor muyumdur:17::17::17:
bebeğin suyuyla alakası yokmuş cnm su içmenin.içtiğin su mideye gidiyor. bebeğin içinde bulunduğu amniyortik sıvıyla ilgisi yok yani.
su içmemiz böbreklerin çalışması için gerekli. böbreğin zararlı maddeleri rahatça atabilmesi için gerekli. atamazsa enfeksiyon olur ve bu da erkekn doğumu tetikler. ama ben içemiyorum:14::14::14:

normalde de yoktu cnm şimdi de yok:50::50:nerdeeeee 2.5 lt. ben acaba 1 lit yi geçiyor muyumdur:17::17::17:
bebeğin suyuyla alakası yokmuş cnm su içmenin.içtiğin su mideye gidiyor. bebeğin içinde bulunduğu amniyortik sıvıyla ilgisi yok yani.
su içmemiz böbreklerin çalışması için gerekli. böbreğin zararlı maddeleri rahatça atabilmesi için gerekli. atamazsa enfeksiyon olur ve bu da erkekn doğumu tetikler. ama ben içemiyorum:14::14::14:

ben internette araştırdım suyu az olanlara hep bol su içip sola doğru yatmayı öneriyolar cnm bende öle duydum ama bilmiyorum tam olarak ilgisi varmı ama sadece ona değil her açıdan ç.ok faydalı su içmek ... ben içemediğim zamanlarda biraz tatlı bişeler yiyorum sonra hemen susuyorum zaten havada sıcak olduğu için rahat içebiliyorum .. sende biraz tatlı bişeler ye öle su cnmtüketmeye çalış

Back
X