kızlar cnm nasıl denize girmek istiyo yaaa anlatamam ama eşim pimpirik bu konuda izin vermiyoseneye gideriz diyo çokta sıcak yaaaa siz neler yapıyosunuz canlar kuzularınız nası
yanı benim kocişte izin vermiyor bu yıl girme karıcım diyor geçen sene ben enfeksiyon kapmıştım hastaneye kaldırmışlardı serum falan takılmıştı o yüzden nolur nolmaz diyor eve plastik havuzlar varya ondan alacakmış bana :))))
yanı benim kocişte izin vermiyor bu yıl girme karıcım diyor geçen sene ben enfeksiyon kapmıştım hastaneye kaldırmışlardı serum falan takılmıştı o yüzden nolur nolmaz diyor eve plastik havuzlar varya ondan alacakmış bana :))))
aaa neden izin vermiyor ki denizde yüzmenin hiç bir sakıncası yok ki aksine bol bol yüzmek acayip faydalıdır. Gereksiz tedirgin olmasın bence onun seni yüzmeye teşvik etmesi lazım aksine.
Biberon alıp almama konusunda kararsızım.şimdilik küçük birşey alıp mamaya geçince cam alıyım diyorum
Maltofer yemeklerden sonra tok alınıyo diye biliyorum bende sabah kahvaltısından 2saat sonra alıyorum Allah allah
biberon gerekli canım hastanede bile lazım oluyo bazen annenin sütü gelmeyince öle bişe olmaz inş ama sen al genede bulunsun çantanda valla ben aç alıyorum eczaneden aç karna dediler sonrada ebe 2 saat çay süt içme dedi
biberon gerekli canım hastanede bile lazım oluyo bazen annenin sütü gelmeyince öle bişe olmaz inş ama sen al genede bulunsun çantanda valla ben aç alıyorum eczaneden aç karna dediler sonrada ebe 2 saat çay süt içme dedi
Nerde girmiştin ki denize denizden enfeksiyon kapmak çok zor aslında tabi denizden denize değişir. Ben çok yüzdüm önceki hamileliğimde valla ne şişliğim kalıyordu ne depresyonum acayip rahatlıyordum ohhhh 7. ayımda taaa antalya' ya gitmiştim Olympos'a Tekirdağ'dan
haha oda güzel bi planmış cnm yaaa:) valla bende kara kara düşünüyorum ne yapsam nereye girsem die olmadı senin yanına gelirim :)
bebekimmmmmm naberrrrrrrrrr
merhaba hatunlaryaaa ben resmen nefes alamıyorumm çok zorlanıyorum aldığım nefes yetmiyo... ne yapabilirim böyle bir durumda
güle güle kullan cnm.. nerden ve ne kadara aldın acaba:26:
selam kızlar nasılsınız pazartesi dr kontrolum vardı şeker yüklemem yapıldı 195 çıktı doktorum dahiliyeciye yönlendirdi 1400 kalorilik diyet listesi verdi korkulacak bişi olmadığını azcık diyetle düzene gireceğini söyledi ama bi kere bede moral bozuldu bebeğim çok iyiyidi 1kilo 230 grm olmuş cnm biraz sıkkın 6 temmuzda tekrar yükleme yapıcalar 25 gün diyetteyim
hahaha tamam canım gel teker teker dalar çıkarız :))
geçmiş olsun canm doktor sorun yok dedise yoktur bozma moralını hemde nasıl büyümüş senin paşan 1.230 ne demek koca adam olmuş maşallah bi dahaki yüklemende ii olur inş zaten diyetine dikkat edersen düşer hemen
selam kızlar nasılsınız pazartesi dr kontrolum vardı şeker yüklemem yapıldı 195 çıktı doktorum dahiliyeciye yönlendirdi 1400 kalorilik diyet listesi verdi korkulacak bişi olmadığını azcık diyetle düzene gireceğini söyledi ama bi kere bede moral bozuldu bebeğim çok iyiyidi 1kilo 230 grm olmuş cnm biraz sıkkın 6 temmuzda tekrar yükleme yapıcalar 25 gün diyetteyim
iidir yavyum senden naber kuzum nasıl tezesi doysunhareketleri az demişsin aynı şey geçen hafta bende oldu 3 gün hep dışarlardaydım ayakta hiç hareket etmedi artık içim daralmaya başladı en son çok kötü oldum doktora gidecektim 3. günün sonunda tekmelemeye başladı yawrum hemde daha yukarda artık hareketleri demekki bu dönemde bi hareketsiz zamnları oluyo endişe etme..
inşşallah cnm edicem herşey onun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?