2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar cnm nasıl denize girmek istiyo yaaa anlatamam ama eşim pimpirik bu konuda izin vermiyo seneye gideriz diyo çokta sıcak yaaaa siz neler yapıyosunuz canlar kuzularınız nası

aaa neden izin vermiyor ki denizde yüzmenin hiç bir sakıncası yok ki aksine bol bol yüzmek acayip faydalıdır. Gereksiz tedirgin olmasın bence onun seni yüzmeye teşvik etmesi lazım aksine.

Nerde girmiştin ki denize denizden enfeksiyon kapmak çok zor aslında tabi denizden denize değişir. Ben çok yüzdüm önceki hamileliğimde valla ne şişliğim kalıyordu ne depresyonum acayip rahatlıyordum ohhhh 7. ayımda taaa antalya' ya gitmiştim Olympos'a Tekirdağ'dan

haha oda güzel bi planmış cnm yaaa:) valla bende kara kara düşünüyorum ne yapsam nereye girsem die olmadı senin yanına gelirim :)

aaa neden izin vermiyor ki denizde yüzmenin hiç bir sakıncası yok ki aksine bol bol yüzmek acayip faydalıdır. Gereksiz tedirgin olmasın bence onun seni yüzmeye teşvik etmesi lazım aksine.

ya enfeksiyon kapmamdan korkuyo cnm bi türlü ikna edemedim tutturdu seneye yüzersin die bizim buraların denizi de pek temiz değil ama şimdiye kadar hiçte enfeksiyon kapmadım yani ama gelde anlat işte

biberon gerekli canım hastanede bile lazım oluyo bazen annenin sütü gelmeyince öle bişe olmaz inş ama sen al genede bulunsun çantanda valla ben aç alıyorum eczaneden aç karna dediler sonrada ebe 2 saat çay süt içme dedi

demir ilacını bende aç karnına alıyorum daha ii emiliyomuş o zaman kızlar

mersin taraflarında canım buranın denizide çok güzel ama neden oldu anlamadım

bebekimmmmmm naberrrrrrrrrr

iidir yavyum senden naber kuzum nasıl tezesi doysun hareketleri az demişsin aynı şey geçen hafta bende oldu 3 gün hep dışarlardaydım ayakta hiç hareket etmedi artık içim daralmaya başladı en son çok kötü oldum doktora gidecektim 3. günün sonunda tekmelemeye başladı yawrum hemde daha yukarda artık hareketleri demekki bu dönemde bi hareketsiz zamnları oluyo endişe etme..

selam kızlar nasılsınız pazartesi dr kontrolum vardı şeker yüklemem yapıldı 195 çıktı doktorum dahiliyeciye yönlendirdi 1400 kalorilik diyet listesi verdi korkulacak bişi olmadığını azcık diyetle düzene gireceğini söyledi ama bi kere bede moral bozuldu bebeğim çok iyiyidi 1kilo 230 grm olmuş cnm biraz sıkkın 6 temmuzda tekrar yükleme yapıcalar 25 gün diyetteyim

geçmiş olsun canm doktor sorun yok dedise yoktur bozma moralını hemde nasıl büyümüş senin paşan 1.230 ne demek koca adam olmuş maşallah bi dahaki yüklemende ii olur inş zaten diyetine dikkat edersen düşer hemen

inşaallah düzelir canım geçmiş olsun bende de yüksek çıktı bu gün 2.testi yaptırdım ben saat 3 de alcam sonucu inş.düşmüştür benim de 190 çıkmıştı ilki.maşaallah bebeğin baya tombiş..benim de bir hafta önce 950 di şimdi ne kadar olmuştur bilmem.bir de bizim şöyle bi sıkıntımız var şekeri yüksek olna gebelerin çocukları kilolu doğarlarmış.inş.sezeryanlik olmayız :18: moralini bozma diyete devam yapcak bişey yok allah beterinden korusun

bende çok yürüdüm üstüne temizlik falan yaptım o günden beri biraz daha az hareket etmeye başladı teyzesi ama gece çoştu maşallah peş peşe tekmeledi kuzum içim rahatladı:) ama çok pimpirik oldum yaaa yok suyummu azaldı yok bebeğe mi bişey oldu tansiyonummu düştü görsen neler neler düşünüyorum kuzu yaa :) cumaya randevu aldım şeker yüklemesi yaptıracam bakalım bnm sonuç nasıl çıkacak inş iyidir bebişimde.. senin kuzun nasıl annesi küçüçük ayaklarıyla tepikliyomu seni:)

geçmiş olsun tatlım bozma moralini az bi diyetle düzeliccek bişey dikkat et sen gerisi kolay inş en kısa zamanda düzene girer

selamss eylül anneleri nasılsınız?mihrace çoook geçmiş olsun.okurken gözlerim doldu ama çok şükür ki herşey yolundaymış.çoook nazar çekiyoruz kızlar bolbol dua edelim.hatta ben artık salaş,bol bol kıyafetler giymeyi bile düşünüyorum,millet gözünü göbeğime dikiyor aaa ne güzel sadece göbeğin var hiç hamile değil gibisin,iyice güzelleştin filan diyorlar.hoşuma gidiyor ama göz var göz var:18:

birde çoook önemli!!!bu hafta çok fazla sertleşme oluyordu karnımda yürüken hatta bazen derin derin nefes alıyordum,2. doz aşımı vurmaya sağlık ocağına gittiğimde dr a görünmemi söyledi ve gittim.normalde herşeye normal diyen rahat dr um malesef bu konuda rahat değildi ben hafife almışım.magnezyumumu 2 ye çıkardı.eğer yine de devam ederse 2 3 gün hastaneye yatırcaklarmış ama nedense içim rahat kızlar sanki gaz sorunuymuş gibi, 4 5 ay şekerli şeyler doğru dürüst yiyemedim bulantılardan; artık yiyebiliyorum,onlarda gaz ve şişkinlik yapmıştır diye düşünüyorum.birde enfeksiyon olsaydı kesin yatış olurdu,idrar yolu enfeksiyonuna çoook dikkat edelim.kabız olmamaya çalışın kabızlık idrar yolu enfeksiyonunu tetikliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…