inşaallah düzelir canım geçmiş olsun bende de yüksek çıktı bu gün 2.testi yaptırdım ben saat 3 de alcam sonucu inş.düşmüştür benim de 190 çıkmıştı ilki.maşaallah bebeğin baya tombiş..benim de bir hafta önce 950 di şimdi ne kadar olmuştur bilmem.bir de bizim şöyle bi sıkıntımız var şekeri yüksek olna gebelerin çocukları kilolu doğarlarmış.inş.sezeryanlik olmayız :18: moralini bozma diyete devam yapcak bişey yok allah beterinden korusun
inşaallah düzelir canım geçmiş olsun bende de yüksek çıktı bu gün 2.testi yaptırdım ben saat 3 de alcam sonucu inş.düşmüştür benim de 190 çıkmıştı ilki.maşaallah bebeğin baya tombiş..benim de bir hafta önce 950 di şimdi ne kadar olmuştur bilmem.bir de bizim şöyle bi sıkıntımız var şekeri yüksek olna gebelerin çocukları kilolu doğarlarmış.inş.sezeryanlik olmayız :18: moralini bozma diyete devam yapcak bişey yok allah beterinden korusun
bende çok yürüdüm üstüne temizlik falan yaptım o günden beri biraz daha az hareket etmeye başladı teyzesi ama gece çoştu maşallah peş peşe tekmeledi kuzum içim rahatladı:) ama çok pimpirik oldum yaaa yok suyummu azaldı yok bebeğe mi bişey oldu tansiyonummu düştü görsen neler neler düşünüyorum kuzu yaa :) cumaya randevu aldım şeker yüklemesi yaptıracam bakalım bnm sonuç nasıl çıkacak inş iyidir bebişimde.. senin kuzun nasıl annesi küçüçük ayaklarıyla tepikliyomu seni:)
selamss eylül anneleri nasılsınız?mihrace çoook geçmiş olsun.okurken gözlerim doldu ama çok şükür ki herşey yolundaymış.çoook nazar çekiyoruz kızlar bolbol dua edelim.hatta ben artık salaş,bol bol kıyafetler giymeyi bile düşünüyorum,millet gözünü göbeğime dikiyor aaa ne güzel sadece göbeğin var hiç hamile değil gibisin,iyice güzelleştin filan diyorlar.hoşuma gidiyor ama göz var göz var:18:
birde çoook önemli!!!bu hafta çok fazla sertleşme oluyordu karnımda yürüken hatta bazen derin derin nefes alıyordum,2. doz aşımı vurmaya sağlık ocağına gittiğimde dr a görünmemi söyledi ve gittim.normalde herşeye normal diyen rahat dr um malesef bu konuda rahat değildi ben hafife almışım.magnezyumumu 2 ye çıkardı.eğer yine de devam ederse 2 3 gün hastaneye yatırcaklarmışama nedense içim rahat kızlar sanki gaz sorunuymuş gibi, 4 5 ay şekerli şeyler doğru dürüst yiyemedim bulantılardan; artık yiyebiliyorum,onlarda gaz ve şişkinlik yapmıştır diye düşünüyorum.birde enfeksiyon olsaydı kesin yatış olurdu,idrar yolu enfeksiyonuna çoook dikkat edelim.kabız olmamaya çalışın kabızlık idrar yolu enfeksiyonunu tetikliyor
ahh senin o cilvelı kızınıda ben yerım canım, demek babayada cılve yapıyoz:))))))))))
bende 22,24. hftalarda aglama da vardı allahtan o gecti, hem alıngan hem aglamaklıydım, şimdi sadece takıntılı kaldım:))))) yazarkende güldüm ya, kendını bilipte kontrol edememk tuhaf bıseymiş
benim 104 çıktı şeker sonucm 140 geçerse problem oluyomuş benimki ii bu durumda seninde ii çıkar inş pimpiriklilik hepimizde var canm yok hareket etmedi yok çamaşırım ıslandı nie falan doğsada gözümle görsem noldunu rahatlıcz raabim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş... tekmelemezmi tezesi önceden aşalarda vuruyodu artık daha yukarlarda ve daha sert dün akşam kocişe diyorumki biri seni tekmelediği için mutlu olmaktır annelik
amin cnm allah daha kötülerinden sakınsın zaten mecburi sezeryan olacağım için problem yok inşşallah sonucun iyi çıkar cnm 2.testi yine 1.ci test gibimi yaptırdın ben dün sabah 8:30 da kan ve idrar verdim daha sonra iğrenç suyu içtm 1 saat sonra kan ve idrar yine verdim 2.ci testte aynı işlemmi
geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine bu aylarda çok dikkatli olmamız lazım özellikle şeker tansiyon ve enfeksiyona çok dikkat etmek lazım bide bol bol su için kızlar ben normalde sevmem su içmeyi ama şimdilerde mecburi en az 2.5 litre içiyorum günde çünkü bebeğin suyu azalabiliyomuş bu sıralarda... su çok önemli
hormon işde aynı malesef bende yemeği yaktım geçenlerde 1 saat ağladım eşim canın saolsun ağlama dio dışarı çıkardı hem ağlıyorum hem yiyorum görsen sanki dünyanın en büyük olayı olmuşş ayy ayy çok hassaslaştık
haha benimde ota böceğe gözlerim sulanır oldu hele tv de birini ağlarken görmiyim hemen başlıyorum bende ağlamaya:)
hormon işde aynı malesef bende yemeği yaktım geçenlerde 1 saat ağladım eşim canın saolsun ağlama dio dışarı çıkardı hem ağlıyorum hem yiyorum görsen sanki dünyanın en büyük olayı olmuşş ayy ayy çok hassaslaştık
sorma canım sorma bu hormanlar insana neler saçmalattırıyor,ne kıskançlıklar yaptırıyor 1 gün boyunca eşimi kıskanmaktan düşünmekten çatlayacaktım.aslında mantıken düşünüyorum çok saçma eşime söyleyemiyorum bile o kadar yani 2 gün sonra geçti ve kendime epey bi güldüm.iyiki de söylememişim
yemek yedik geldik kızmla ama bu havada aklı olan dışarı çıkmaz bayılacaktım nerdeyseee..
kızlar ya ben son 1 haftadır bebeğimin tekmelerini hep vajinama yakın yerlerde hissediyorum bayadır göbeğimde hissetmedim sizde de oluyor mu ?
ayy sormaa dün aksam tw de gezerken altın kelebek ödülleri wardı ona bakayım dedim 5 dk en iyi kadın sunucu esra erol ödül aldı geçen sene hamileymiş vtr sini gösterdi sonrada bebeğini çıkardılar sahneye çok duygulandı ağladı onla beraber bende ağladım hüngür hüngür
sorma canım sorma bu hormanlar insana neler saçmalattırıyor,ne kıskançlıklar yaptırıyor 1 gün boyunca eşimi kıskanmaktan düşünmekten çatlayacaktım.aslında mantıken düşünüyorum çok saçma eşime söyleyemiyorum bile o kadar yani 2 gün sonra geçti ve kendime epey bi güldüm.iyiki de söylememişim
kızlar ya ben son 1 haftadır bebeğimin tekmelerini hep vajinama yakın yerlerde hissediyorum bayadır göbeğimde hissetmedim sizde de oluyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?