2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

amin cnm allah daha kötülerinden sakınsın zaten mecburi sezeryan olacağım için problem yok inşşallah sonucun iyi çıkar cnm 2.testi yine 1.ci test gibimi yaptırdın ben dün sabah 8:30 da kan ve idrar verdim daha sonra iğrenç suyu içtm 1 saat sonra kan ve idrar yine verdim 2.ci testte aynı işlemmi

amin cnm allah daha kötülerinden sakınsın zaten mecburi sezeryan olacağım için problem yok inşşallah sonucun iyi çıkar cnm 2.testi yine 1.ci test gibimi yaptırdın ben dün sabah 8:30 da kan ve idrar verdim daha sonra iğrenç suyu içtm 1 saat sonra kan ve idrar yine verdim 2.ci testte aynı işlemmi

benim 104 çıktı şeker sonucm 140 geçerse problem oluyomuş benimki ii bu durumda seninde ii çıkar inş pimpiriklilik hepimizde var canm yok hareket etmedi yok çamaşırım ıslandı nie falan doğsada gözümle görsem noldunu rahatlıcz raabim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş... tekmelemezmi tezesi önceden aşalarda vuruyodu artık daha yukarlarda ve daha sert dün akşam kocişe diyorumki biri seni tekmelediği için mutlu olmaktır annelik

geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine bu aylarda çok dikkatli olmamız lazım özellikle şeker tansiyon ve enfeksiyona çok dikkat etmek lazım bide bol bol su için kızlar ben normalde sevmem su içmeyi ama şimdilerde mecburi en az 2.5 litre içiyorum günde çünkü bebeğin suyu azalabiliyomuş bu sıralarda... su çok önemli

hormon işde aynı malesef bende yemeği yaktım geçenlerde 1 saat ağladım eşim canın saolsun ağlama dio dışarı çıkardı hem ağlıyorum hem yiyorum görsen sanki dünyanın en büyük olayı olmuşş ayy ayy çok hassaslaştık

oh ii çıkmış bebeğim sonucun şükürler olsun... valla bi doğsalarda kurtulsak şu streslerden cnm ya bi kucağıma alsam miniğimi o zaman rahatlıcam allahın izni ile... bu arada senin kızla benimki yer değiştirdi herhalde şimdilerde de benimki hep aşağılarda dolanıyo:) önceden hep yukardaydı kafalarına göre takılıyolar işte:) bu arada güzel bi söz bulmuşsun bebeğim aynn öle valla tekme yedikçe mutlu oluyoruz:)

ilkinde idrar ve kan tahili yaptırdım sonra suyu içtim bir saat sonra gel dediler gittim sadece kan verdim yine bir saat sonra gel dediler yine gittim kan verdim 1 saat arayla oldu..
idrar tahlili temiz çıktığı için sanrırım bugün istemediler yine dediğim gibi 1 saat arayla .3 kere kan verdim canım

teşekkür ederim canım sağol.haklısın "su hayattır" hakikaten de öle:)Allahım hepimize nasip etsin bebişlerimizi zamanında kucağımıza almayı

haha benimde ota böceğe gözlerim sulanır oldu hele tv de birini ağlarken görmiyim hemen başlıyorum bende ağlamaya:)

haha benimde ota böceğe gözlerim sulanır oldu hele tv de birini ağlarken görmiyim hemen başlıyorum bende ağlamaya:)

ayy sormaa dün aksam tw de gezerken altın kelebek ödülleri wardı ona bakayım dedim 5 dk en iyi kadın sunucu esra erol ödül aldı geçen sene hamileymiş vtr sini gösterdi sonrada bebeğini çıkardılar sahneye çok duygulandı ağladı onla beraber bende ağladım hüngür hüngür

sorma canım sorma bu hormanlar insana neler saçmalattırıyor,ne kıskançlıklar yaptırıyor 1 gün boyunca eşimi kıskanmaktan düşünmekten çatlayacaktım.aslında mantıken düşünüyorum çok saçma eşime söyleyemiyorum bile o kadar yani 2 gün sonra geçti ve kendime epey bi güldüm.iyiki de söylememişim

kızlar sebamed 500 ml şampuan eczanemizde.com da 19 tl almak isteyen olursa baksın birde göğüs pedi lansinoh 60li 10 lira ben sipariş geçtim şimdi

demekki hep aynıyız yaa hafta sonu ağladım ağladım eşim ne oldu diyor tipim kaydı beni aldatıyosun die ağlıyorum çocuk şok oldu gülüyor o güldükçe ben daha çok ağlıyorum bi gün sonra geçdi..

kızlar ya ben son 1 haftadır bebeğimin tekmelerini hep vajinama yakın yerlerde hissediyorum bayadır göbeğimde hissetmedim sizde de oluyor mu ?

kızlar ya ben son 1 haftadır bebeğimin tekmelerini hep vajinama yakın yerlerde hissediyorum bayadır göbeğimde hissetmedim sizde de oluyor mu ?

bende de öle canım,hatta dün ultrasonda dr gösterdi ayakları aşağıda hatta bebek şu an ters dedi;tabi her ters deyince ben lafı ters anlıyorum sanki yanlış pozisyonda gibi.şimdi olması gereken buymuş yani,aksi halde korkmak lazım doğum pozisyonu oluyor:18:

vaalla tatlım aynn bende öle:) hele hamile gördümmü hiç dayanamam:)

ayy canım, o bendede var, naptıgımı soyleyım en iisi, gazete koycaktım sofraya, bakıyorum gazetede acık kadın resmı varmı dıye, tersını fılan cevırıyorum varsa sayfada,,aayy olsa nolcak, baksa nolcak, adam sankı bütün gün gözü kapalımı gezıyoo, yapıyorum bunun gibi seyler, snrada gülüyorum valla, bu ne biçim his:))))))))))

korkma tatlım bendede aynı son 3-4 gündür hep vajinada hissediyorum ama korkulacak bişey değil bu aylarda yerleri bol olduğundan her yere yerleştirebiliyolar ayaklarını o yüzden korkma yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…