hormon işde aynı malesef bende yemeği yaktım geçenlerde 1 saat ağladım eşim canın saolsun ağlama dio dışarı çıkardı hem ağlıyorum hem yiyorum görsen sanki dünyanın en büyük olayı olmuşş ayy ayy çok hassaslaştık
valla canım ya, neoldu bize neoldu böyle:))))
benım aglamalarım gectıde kıskanclıgım arttı, zaten bı kıskancım normalde, sımdı ııce kıskanc oldum,, gazetede acık kadın resmı varsa tersını cevırıyorum,sofraya fılan koyarken,, okdar yanı, hayır adam baksa nolcak, sankı bütüngün gözü kapalımı gezıyo, ama manyaklık işte:)))))
afiyet olsun tatlım.... valla ben evden adımımı atmıyorum dışarı bırak dışarıyı evde bile zor duruyorum klimayı açacam şimdi patladım
kızlar saat 2.5 ben hazırlanıp şeker sonucumu almaya gidiyorum bana dua edin de şekerim düşmüş olsun gelince yazarım sonuçları öpüldünüzzzz
işde biz mecburuz canım çalışıca zaten adamlar olmasa soyunacam birazdan:)
ben normalde hiç kıskanmazdım bizimkinin çok hoşuna gidiyor ilk defa kıskanılıyor ya beyefendi komiğiz ya gerçekten.. bide yapacak olan zaten yapar sanki engel olabileceğizz gerçekten delilik:)
selam arkadaşlar birkaçgündür giremedim herkeşler iyidir inşallah
Selam güzel anneler. nasılsınız? ben daha geçmiş yapamadım yazıp öyle yapıcaM.Ben dün korktum ya , dışarıdaydık kalabalık halde, lavaboya gittim idrarla birlikte kan geldi ama böyle pembe renkli gibi sayılır , 5- 10 dk arayla filan yine denedim idrardan sonra oldu aynı şey.Doktora da gidemedim saat geç olmuştu , gezdiğimden de bişey anlamadım, millete de renk veremedim ama gelin bi de bana sorun:18: Bugün bişey yok ama dün niye idrar kanlıydı niye anlamıyorum,bugün de eşim yok doktora da gidemedik. İdrar yolu enfeksiyonu olmuştum 1.5 yıl kadar önce, o zaman da böyle oluyordu devamlı ama ..O mu tekrar etti acaba ? Yarın idrar testi yaptırıcam bakalım ... Ya niye böyle şeyler oluyo , o kadar dikkat ediyoruz bi de yaaa
sonucumu aldım çok şükür düşmüş içim rahatladı oh ya bunu da atlattık ama diyete devammm
Canım ben de diyetteyim, çok sıkıcı bu sıcaklarda dondurma bile yiyemiyoruzselam kızlar nasılsınız pazartesi dr kontrolum vardı şeker yüklemem yapıldı 195 çıktı doktorum dahiliyeciye yönlendirdi 1400 kalorilik diyet listesi verdi korkulacak bişi olmadığını azcık diyetle düzene gireceğini söyledi ama bi kere bede moral bozuldu bebeğim çok iyiyidi 1kilo 230 grm olmuş cnm biraz sıkkın 6 temmuzda tekrar yükleme yapıcalar 25 gün diyetteyim
Ohhh gözün aydın tatlım, darısı başıma yarın kontrolüm var.... Bakalım her gün ölçüp not alıyorum ben de en yüksek 131 çıktı, sanırım insülün vermez... yani inşallah moralim bozulmaz....sonucumu aldım çok şükür düşmüş içim rahatladı oh ya bunu da atlattık ama diyete devammm
Geçmiş olsun canım, ben tereddütte kaldım. doktoruna gitmeni öneririm... Çok uzak değilse arkadaşını çağır birlikte gidin eşini bekleme... İdrar yolu ise antibiyotikli toz verir içersin biter, aklında kalacağına doktoruna sor, telefonla da sorabilirsin.... geçmiş olsun tekrar canım...Selam güzel anneler. nasılsınız? ben daha geçmiş yapamadım yazıp öyle yapıcaM.Ben dün korktum ya , dışarıdaydık kalabalık halde, lavaboya gittim idrarla birlikte kan geldi ama böyle pembe renkli gibi sayılır , 5- 10 dk arayla filan yine denedim idrardan sonra oldu aynı şey.Doktora da gidemedim saat geç olmuştu , gezdiğimden de bişey anlamadım, millete de renk veremedim ama gelin bi de bana sorun:18: Bugün bişey yok ama dün niye idrar kanlıydı niye anlamıyorum,bugün de eşim yok doktora da gidemedik. İdrar yolu enfeksiyonu olmuştum 1.5 yıl kadar önce, o zaman da böyle oluyordu devamlı ama ..O mu tekrar etti acaba ? Yarın idrar testi yaptırıcam bakalım ... Ya niye böyle şeyler oluyo , o kadar dikkat ediyoruz bi de yaaa
haha eve gittinmi sere serpe dolaşırsın artık cnm:)
sonucumu aldım çok şükür düşmüş içim rahatladı oh ya bunu da atlattık ama diyete devammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?