2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

oyyy kızlar çok sıkılıyorum ben evde
kocam yine derse gitti akşam 8'de ancak gelir, ev işi yapmaya halim yok, TV'de seyredecek birşey yok, sıkıldım da sıkıldım yani, bana bir akıl verin ne edem ben

:))) sizin aile pek neşeli maşallahh heheh herşeyee espirikle yaklaşıyorsunuz.
Bizde seni öptük maviş teyzesi:)

Evet canım öyleyizdir biz kızımızda bizim gibi mutlu bicirik bnişey olur inşaALLAH :)

Oh ne iyiy etmişsin taıdını çıkarın iyi hafta sonları.... :)

kocam yine derse gitti akşam 8'de ancak gelir, ev işi yapmaya halim yok, TV'de seyredecek birşey yok, sıkıldım da sıkıldım yani, bana bir akıl verin ne edem ben

Bende canım ya canım gezmek sitiyor ama nereye gitem yoruluyorum da şu ay bi geçsinde hafta sonu gidip kızımın çeyizini tamamlıcam :))

Kalk güzel bi pasta yap ben şimdi öle yapcam :)

şu biberon sterilizasyon zamazingolarında karasızım hala. bi yanım kolaylık olur al diyor, bi yanım ne gerek var diyor

O konuda ben de kararsızım, kolaylık olacağı kesin, ama cimriliğim tutuyor bazen. Sanırım doğumdan sonra ihtiyaca göre alacağım biberonları kaynatmak zor gelirse:)

Kızlar gereksiz yaa bence,tecrübelerime binayen söylüyorum
benim bul. mak 70 derecede yıkıyor gayeettt steril oluyor yani bazen içine domestos da koyuyorum herşey mis gibi oluyor
ilk etapta bebek sadece emiyor 1-2 ay biberona gerek olmaz sonra da 3-4 tane alırsınız ihtiyacınıza göre kullanır kullanır yıkarsınız
şu biberon fırçaları çok gerekli yalnız ben içine bi damla domestosla suda bekletip fırçayla yıkıyodum tertemiz oluyodu...

Dün eminönü havuzlu hana gittim allahıııım bodyleer,zıbınlar,hast. çıkışları çeşit çeşiit
30TL den 100TL ye kadar hast. çıkışı var
o battaniyeler çeşit çeşit hala karar vermemiş almamış olanlar uğrayabilirler

Ben emzirme sütyeni aldım 2 tane (tanesi 20 tl)
göğüs pedi,göğüs ucu merhemi (lansinoh)
geniş külotlar (5 tane)
iç zıbın (2 tane) kızımdan kalanlar da var diye az aldım.
Bi de havlu içi mermerşahi bez çıkmış banyo sonrası bebeğin suyunu hemen kurulamak için
çok doğal bi malzeme kenarları oyalı havlu büyüklüğünde bi bez parçası (5 TL)

Bende canım ya canım gezmek sitiyor ama nereye gitem yoruluyorum da şu ay bi geçsinde hafta sonu gidip kızımın çeyizini tamamlıcam :))

bende işte gidecek bir yer bulamıyorum ancak akşam kociş gelince gezmeye götürür beni belki, ben daha çok az şey aldım bebişe, 1 ay sonra odasını , eşyasını hazırlamayı düşünüyorum, pasta yapmakta istemiyor canım bugün çok nemrutum, suratsızım

nerde oturuyodun canısı???
Ben İstanbul ama Ankaraya taşınıcaz

Bugün salonumu topladım ,vitrin içini
kadehleri,çerçeveleri,ortada gezen ıvır zıvır süsleri falan
bi kaç tane koli,pıtpıtlı naylon falan almıştım sraıp kaldırıdım kolilere bantladım,üzerini yazdım bile
bi de kıyafetler ve yorganlar falan var
dün vakumlu hurç aldım onları da havalandırıp hurçlara koydummuydu işim bitecek
gerisini evden eve taşımaya vericem 1.400TL

ya kizlar eylul anneleri bulusma topigi actim boyle evde bos bos oturacagimiza bulussak tanissak falan ekim anneleri cok sosyal bu konuda cok keyifli bulusmalar yapiyorlar

istanbul beylikdüzündeyim canım, yazık sana ya karnın burnunda taşınmak zor iş valla Allah güç kuvvet versin Birde kızın var oda ayrı zaman ilgi ister tabi ki...
bu kadar iş yapmışsın yine helal olsun nazar değmesin, ben iki bulaşık toplasam nefes nefese kalıyorum, bacağım belim ağrıyor, çürük müyüm neeee
bu arada ben Ankara'da üniversite okudum, neresine taşınıyorsunuz ?

ya kizlar eylul anneleri bulusma topigi actim boyle evde bos bos oturacagimiza bulussak tanissak falan ekim anneleri cok sosyal bu konuda cok keyifli bulusmalar yapiyorlar
Ben gördüm bebişim
Leventte oturuyorum
yakın bi yerler olursa ve zaman da uyarsa gelirim buluşmaya
tanışırız ne güzel olur valla
İstanbuldayken göreyim sizi bi dünya gözüyle

Ankarada nereye taşınıcam hiç bi fikrim yok
eşim ağustosta ev tutucak,bu ev taşınıcak ben de o ara doğuruyor olacam

buluşalım valla güzel olur ama ben taaa beylikdüzündeyim işte, buradan Bakırköye gelmeye kalksam 2 saat sürüyor yol 2 saatte dönüş olsa 4 saatim sırf yolda geçiyor

buluşalım valla güzel olur ama ben taaa beylikdüzündeyim işte, buradan Bakırköye gelmeye kalksam 2 saat sürüyor yol 2 saatte dönüş olsa 4 saatim sırf yolda geçiyor

evet malesef mesafeler çok uzak
bu arada biz bu akşam beylikdüzüne bebiş görmeye gidicez
saat 8 gibi geliriz dedik ama şimdi çıksak ancak heralde dimi yetişiriz

Ankara güzel yerdir sadece İstanbul'dan sonra oldukça sakin geliyor insana ama benim gibi sakinliği seviyorsan sorun olmaz
doğurmadan yerleşirsiniz o zaman, sende artık Ankara'da doğurursun

guzel olur kizlarya kendi durumumuzda olan arkadaslar edinmek heyecanlarimzii paylasmak mutlulugumuzu paylasmak..l bakalim insallah olumlu bakanlar vakit ayirabilecekler olur eminim coook guzel bi gun geciririz

evet malesef mesafeler çok uzak
bu arada biz bu akşam beylikdüzüne bebiş görmeye gidicez
saat 8 gibi geliriz dedik ama şimdi çıksak ancak heralde dimi yetişiriz

ortak bir nokta buluruz artık napalım arabayla gelecekseniz 1 saat sonra çıksanız yeterde, eğer otobüs falan kullanacaksınız geç bile kalmışsınız

guzel olur kizlarya kendi durumumuzda olan arkadaslar edinmek heyecanlarimzii paylasmak mutlulugumuzu paylasmak..l bakalim insallah olumlu bakanlar vakit ayirabilecekler olur eminim coook guzel bi gun geciririz

ben hep evdeyim canım,çok uzak bir yer olmadığı sürece tanışmak buluşmak güzel olur tabi, bizi bizden daha iyi kimse anlamaz çünkü

Az önce tartıldım +11 kilo

en son doktora 3 hafta önce gittiğimde +3 tüm, şimdi sen deyince tartıldım +4 olmuşum ama doktorun tartısı benimkinden 1 kilo fazla tartıyor yani +5 olmuşum , korkuyorum ben yaaa hayatımda ilk defa böyle kilolu oldum

Ankara güzel yerdir sadece İstanbul'dan sonra oldukça sakin geliyor insana ama benim gibi sakinliği seviyorsan sorun olmaz
doğurmadan yerleşirsiniz o zaman, sende artık Ankara'da doğurursun
İstanbula zaten çok zor alışmıştık biz
bu ne kalabalık,ne gürültü,ne hengame
şok olmuştuk ilk sene,çok da sevemedik açıkçası
pek memur şehri değil,kalanlara şaşırıyorum ben hep gidicem gözüyle baktım
4 yıl kaldık burda şimdi veda edicez ama yine de biraz burukluk yaşıyor insan.

ortak bir nokta buluruz artık napalım arabayla gelecekseniz 1 saat sonra çıksanız yeterde, eğer otobüs falan kullanacaksınız geç bile kalmışsınız

yok canım arabayla gelicez
hem mesafe uzak hem de trafik faktörü o yüzden dedim anca yetişiriz

ben hep evdeyim canım,çok uzak bir yer olmadığı sürece tanışmak buluşmak güzel olur tabi, bizi bizden daha iyi kimse anlamaz çünkü

evet canim, sen beylikduzunde miydin? benim halamlar da beylikduzunde oturuyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…