2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ohhhh git walla oda kalsın burda oh oh ne güzel kafan rahat eder hiç değilse... yok be canım insanın birazda içinden gelicek... ben arkadaşlarımın çocuklarına alıyorum düşünüyorumda ilerde torunum olsa maddi durumumda önemli tabiii herşeyini alırım walla...

selam güzel annişler nasılsınız biz kızımla kahvaltımızı yaptık hazırlanıp kaynanama gidicez çagırıyor bende gideyim akşamada anneme geçerim orda kalırım diye düşündüm eşimin gelmesine 36 gün kaldı kızlar dua edinde zaman geçiversin günler azaldıkça geçmek bilmiyor sanki kızlar ben chikonun cam biberonunu ve diger ürünlerinden aldım iyidir dimi yaa :)) suluk falan tarak biberon temizleyicisi falan kendinize ve bebişlere iyi bakın

Çok haklısın canım ya ben olsam bende sinirlenirdim, kırk kat eller alıyor hevesleniyor sinirlenmekte haklısın....

Benim zavallı annecim de bizim gelin bozuntusuna o kadar çok şey aldı ki daha doğrusu aldık diyim...

3-4 bohça ve bebeğin künyesi ile birlikte gönderdim annemi doğumuna ...

Battaniyesinden çorabına mendiline örgü takımlarına yastığına nevresimine kadar.........

Ama bizim gelin ne yaptı çocuğunu annemden kıskandı zaten normal değildi lohusalıkta hepten sapıttı

Diyeceğim o ki hakedene yapılmıyor haketmeyene yapılıyor onlar da verilen değeri başka bir yerine algılıyor

Ayy bak aklıma geldi de yine sinirlendim

Hoşgeldiniz Canım. Hava kapalı olmasa ben de çıkayım diyordum ama yaz gelmedi bir türlü. Yağmur yüzünden 3 gündür yürüyüş yapamadım zaten.

canım hoşgeldiniz bebişinle... herkeşlerde gezmede walla bir bir kaldık kös kös

Hoşbulduk teyzoşlar...

Anam bu kadar konuştuk benim kayınvalidem aradı şimdi akşam bi söz varmış beraber gidelim istersen, birde vakitli gelirsen sana pijama bakalım dedi, bende bakarız dedim

merhaba canım bizde iyiyiz şükürler olsun bebişimle... chiko iyidir canım birde cam almışsın çok iyi etmişsin... ben daha nerdeyse hiçbirşey almadım yahuuuuu.... önümüzdeki aybaşlarım diyorum... biran önce eşine kavuşursun inşallah canım... eşin nerdeki bu arada??

teyzoşu yesin onu :)))) git git ne koparsak kardır

Sorma canım ya ...

Zaten maalesef daha hiçbir şey alamıyorum, maddi olarak çöküntüdeyiz biz, artırıp da bir çöp alamıyorum bebeğime...

Şimdi O da bunun farkında olduğu için; onun da durumunun olmamasına rağmen elinden geleni yapıyor, Allah razı olsun, bazen gıcık oluşum ayrı bu ayrı hakkını yiyemem....

Kötü bir dönemden geçiyor kuzumun babasıyla annesi ama, Allah'ım nasıl mucize olarak gönderdiyse bebeğimi bana; dünyaya geldiğinde mucizeleri de beraberinde getirecek inşallah...

Şer sandığım şeylerde, var Ettiği Hayr'a hayranım ALLAH'IMIN.. O yüzden sağlıklı olsun da O; zamanla herşeyini alırım ben oğlumun

ayy ne güzel keyfine bak :) yatıya mı gifiyorsunuz günü birlik mi?
bizde akçakocaya giedecektik deniz kenarına balık yiyecektik arkadaşlarla
hava köyüüü

nevreism takımı nı aldır pahalı o :) bird e hastane çıkışını
bebek havlunu

dogum anındaki fotoları hemşire çeksin
benim koca iğne görünce bayılanlardan:))

anchusa sünnet işini de bebekken halletmeyi düşünüyorum, ani bi aksliki bişi olmazsa.
fiyatları paylaşırım.
epidural istiyorum ben.

canım sen hiç sıkma canını bebişinide üzme sakın Rabbim o meleğin rıskını verir görürsün bak annesi bir doğsun hiç beklemediğin yerlerden gelir... olur böyle zamanlar kim dört dörtlük yaşıyorki...

yarasın bebişine:)

güzel haberlerle dönesin :)
limangoda Dr.Browns Doğal Akış Standart Biberon Set Standart var ikili biberon,31.99 tl
sizce almalımıyım.
özellik olarak iyimidir link versem bakabilrimisiniz.
http://kids.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=1441074

dr brown u hep iyi olarak duydum, kızenler de kullanıyor. gaz olayında iyimiş
o setten ben de aldım. dışarda tek biberonu o fiyata nerdeyse

hehe maşalah ikinize de:)

bi de cam ağır oldugu için bebek rahat tutamıyormuş diye duydum.

densiz kadın. iyi demişsin

Canım ben Dr. Browns biberonlarının çok iyi olduğunu duymuştum ki kendim de aldım. Fiyatları da uygunmuş bence düşünebilirsin. Gaz sorununu engelliyor diye biliyorum.

şu biberon sterilizasyon zamazingolarında karasızım hala. bi yanım kolaylık olur al diyor, bi yanım ne gerek var diyor

ii eğlenceler size:)

evet devlet ödemiyor onu. ben de kullanıyorum

ayrıca da menagorm mudur nedir mg olarak onu kullnaıyorum, suda eriyenlerden, günde iki tane.
10 günde bitiyo meret. doktora iki kutu yazdırmıştım, eczane vermedi.

hastane çıkışı , alt açma, battaniye, havlu, patikli patiksiz altlar.. alınacak o kadar çok şey var ki:)

beklediğimiz değeri göremiyoruz.
beklemicen onlarsan bişi. oh ne ala memleket o vakit.:))
onu da yapamıyor ki insan

ay cok guldumya, bende ebeye vurucam D

ohh masallah ic ic yarasin kuzucuga, keske ben de icebilsem bol bol.. mecburen kalsiyum takviyesi iciyorum ben..

kızlar günaydın ,herkesin güzel bir cumartesi geçirmesi dileğiyle.

Günaydın herkse ama kımsecıkler yokkk yıen işe geldık beklıoruz bos bos

günaydın herkeseee.... çok güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle

günaydınn canlar...
ohhh uyuyunn tabii biz kızımlaa sabah sabah çıktık gene yollara şu lanet olası işe geldikk offff son 4 hafta dayanmalıyımmmmmmmmm

Gunaydin guzel Annislerrrrr... biraz gec oldu ama ben hala uyuzlaniyordum anca ayilabildim:26:

oyy guzel haberlerle gel annesii, insallah guzel fotolarini yakalarsiniz paylasirsin goruruz minnosu

günaydın kızlar ne kadar güzel bir gün öyle değil miiiiiiii

evet coook guzel bir gunnn, herkese pozitif agrisiz sizisiz mutlu huzurlu saglikli bir gun olsun insallah

evetya bizim babacik da oyle hissedince yuzu gozu bi degisiyor.. nasil guzel gorunuyor alip icime katasim geliyor o kadar masum mutlu huzurlu biraz endiseli.. korkuyor simdi napiyo acaba neden vuruyo acaba diye diye :)

Kuzumla biz geldik teyzoşları

Kimseler yok herkes dışarlarda herhalde ...

hosgeldinnnn.. teyzos koklar oper bitirir kuzucuklariii.. neler yapiyosunuz bugun kizlar calismayanlar yani, gunu nasil degerlendiriceeksiniz? hava mukemmelya

şu biberon sterilizasyon zamazingolarında karasızım hala. bi yanım kolaylık olur al diyor, bi yanım ne gerek var diyor

O konuda ben de kararsızım, kolaylık olacağı kesin, ama cimriliğim tutuyor bazen. Sanırım doğumdan sonra ihtiyaca göre alacağım biberonları kaynatmak zor gelirse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…