Kuzumla biz geldik teyzoşları
Kimseler yok herkes dışarlarda herhalde ...
O düşünedursun ben bir aya gidiyorum yurtdışına doğum yapmaya. kolay kolay da gelmem. çocuk bir yaşına gelince verir artık hediyelerini.Aman hepsi aynı. Korkuyorum ben de mi böyle olacağım diye. kaynana olmanın ruhunda var galiba:)
Ya açmayayım konuyu diyorum birçoğunuz da benim gibi dertlisiniz biliyorum ama aklıma geldi sinir oldum gene. Ben bebek alışverişimi tamamladım. Ama ablam,annem ve abimin eşi dünyalarca şey almışlar ilaveten nevresiminden, port bebesine kadar. Kayınvalidem çöp almamış daha. Hayır ihtiyacım olmayabilir ama insan biraz özenir. İki gün aramayınca beni neden aramadın demeyi biliyor ama. Abim dün telefon ediyor beğendiğin bebek arabasını alma ben alacağım diye ki beğendiğim araba da epey tuzlu. Ama benim oğlanın ne babaannesi ne amcası yok zaten. puffffff sinir oldum...
Hoşgeldiniz Canım. Hava kapalı olmasa ben de çıkayım diyordum ama yaz gelmedi bir türlü. Yağmur yüzünden 3 gündür yürüyüş yapamadım zaten.
canım hoşgeldiniz bebişinle... herkeşlerde gezmede walla bir bir kaldık kös kös
selam güzel annişler nasılsınız biz kızımla kahvaltımızı yaptık hazırlanıp kaynanama gidicezçagırıyor bende gideyim akşamada anneme geçerim orda kalırım diye düşündüm eşimin gelmesine 36 gün kaldı kızlar dua edinde zaman geçiversin günler azaldıkça geçmek bilmiyor sanki kızlar ben chikonun cam biberonunu ve diger ürünlerinden aldım iyidir dimi yaa :)) suluk falan tarak biberon temizleyicisi falan kendinize ve bebişlere iyi bakın
Hoşbulduk teyzoşlar...
Anam bu kadar konuştuk benim kayınvalidem aradı şimdi akşam bi söz varmış beraber gidelim istersen, birde vakitli gelirsen sana pijama bakalım dedi, bende bakarız dedim
Hoşbulduk teyzoşlar...
Anam bu kadar konuştuk benim kayınvalidem aradı şimdi akşam bi söz varmış beraber gidelim istersen, birde vakitli gelirsen sana pijama bakalım dedi, bende bakarız dedim
teyzoşu yesin onu :)))) git git ne koparsak kardır
kızlarr bend eçıkıyorummm işim bitti eve gideyim kocişle bugün bir kaçamağmız var hafta sonu için :))
geçen hafta bahsetmiştim yer ayırtmış güzel bir otelde diyee
gidip keyif yapayım.
Cici bakın kendinizeee.
Kızlar Merhabaaaa,
Kayınvalidem para biriktirmiş biraz bugün bebek alışverişine çıkalım dedii ayy heyecanlandımm neler aldırsam acabaaa?Hastane çıkışını filan aldırmayı düşünüyorum başka temel olarak neler aldırayım?
iyi geceler herkese... gecmise soylebir baktim.
lynne arkadasinin ogluna cok uzuldum, yapacak diyecek birsey yok maalesef.
tentation sen memorialda cok para verdigin icin sana hizmetbaya ucuz gelmis. dogum fiyatlarini alinca da paylas. sen sunneti ne yapacaksin?
arkadaslar bebek giysilerini yikayip canta hazirlamaya bile baslamissiniz helal size.
ben sahsen fotografcilikla ugrasiyorum ama o halde dogum yaptigim gun fotografla ugrasmaya halim olmaz gibime geliyor. yakin bir ark. da ugrasiyor ama ben dogum yaptigimda o da 7 aylik hamile olacak. onu doguma sokmali miyim, yoksa disardan birini mi ayarlamaliyim bilemiyorum. iyi olursa girer, sancisi da gelirse foto cekerken, birlikte dogururuz. esimin doguma girmesine gerek varmi bilemiyorum. sonucta gozum dr danbaskasini gormez gibime geliyor o an. isterse girer ama isteyecegini de sanmam cunku cok evhamlidir. onu da sıkıntıya sokmaninbir manasi yok. sizin esleriniz girecek mi doguma?
Sorma canım ya ...
Zaten maalesef daha hiçbir şey alamıyorum, maddi olarak çöküntüdeyiz biz, artırıp da bir çöp alamıyorum bebeğime...
Şimdi O da bunun farkında olduğu için; onun da durumunun olmamasına rağmen elinden geleni yapıyor, Allah razı olsun, bazen gıcık oluşum ayrı bu ayrı hakkını yiyemem....
Kötü bir dönemden geçiyor kuzumun babasıyla annesi ama, Allah'ım nasıl mucize olarak gönderdiyse bebeğimi bana; dünyaya geldiğinde mucizeleri de beraberinde getirecek inşallah...
Şer sandığım şeylerde, var Ettiği Hayr'a hayranım ALLAH'IMIN.. O yüzden sağlıklı olsun da O; zamanla herşeyini alırım ben oğlumun
bendeee uyumak istemekteyimama iştyim püfssss püfsss.
İç canım yarasın bebişine.
Bende topiğin en çoksüt tüketeni ilan ediyorum kendimi.
Abarttım olayı yaaaa sabah akşam içiyorum aralarda peynir yoğurt ayranda cabası
günaydınn kızlar ben bu gün bebişi görmeye gideceğim inş.güzel güzel gösterir kendini geçen ne güzel videoya çekmişti bu seferde fotojenik olursa sizinle paylaşırım :) Dün aksam arkadasın yeni doğan bebeğini görmeye gittik öyle şirin uslu bir oğlandı ki inş.benimki de öle olur:) bütün gece rüyamda bebişimi gördüm bakalım sıpa rüyamdaki bebeğe benzicek mi
limangoda Dr.Browns Doğal Akış Standart Biberon Set Standart var ikili biberon,31.99 tl
sizce almalımıyım.
özellik olarak iyimidir link versem bakabilrimisiniz.
http://kids.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=1441074
ay evet aynı şeyi sabah bende farkettim canım ikimizde 100 ün altına düştük:))
Alalh sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin. Benim içimden bir ses apustos annesi olacağımısöylüyor.
Belkide forumun ilk anneliri biz oluruz.
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 02-09-2012
Hamileliğimin 26. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 99 gün kaldı.
Bebeğiniz yaklaşık olarak 810-830 gr. ağırlığında. Bebeğinizin derisinin altındaki kılcal damarların görünür olmasından dolayı, bebeğinizin rengi hala parlak kırmızı pembe. Ve bebeğinizin cildi hala kırışık. Kan dolaşımınızın daha sağlıklı olması için sık sık pozisyon değiştirmeyi unutmayın. Son zamanlarda nefes darlığı yaşamada artış olduğunu fark edebilirsiniz.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 820 gr. - Yaklaşık boyu : 35.6 cm. (Baştan Topuğa)
Kadınlar Kulübü Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın
Kızlar 100 ü düştüm :) Geri geri saycam artık.. Eşim askerdeyken o zaman daha evli değildik tabe üniversitede okuyodm ey gidi gün gün sayıyodum o geldi aklıma 100den sonrası çabuk geçtide 50den sonrası geçmek bilmemişti... :) Allah hayırlı zamanda gönderirir inşaAllah evlatlarımızı...
Evet ya bakalım hangimizin ki önde doğacak senin oğlan mı benim kız mı :)))
Ya ben eylülde doğsun çok istiyoum.. Eşim 5 eylül ben 9 eylül tam ortada 7 de doğursam ne süper olurda.. Banada erken doğcak gibi geliyo.. Sağlıklı sıhhatli olsnlarda :)
Canım ya aynı şeyden muzdaripmişiz bende cam alsam mı almasammı düşünüyorum ya düşüp kırılısa bebişime zar veririse sonracıma elciklerii yakarsa cam olmayıp sağıklı olan plasitkler varya onlardan aırız bizde :)
:) Yok canım o kadar stres yapma.. Hamilelik çilleri doğumdan sonra geçiyor takma kafana :) Bende başladı ufak ufak :) Beni görsen tam dünya oluyorum nerdeyse :) hamilelğin başına yazın rahat giymek için ferace aldım düğmeleri zor kapanıyo eşim diyo daha dışarı çıkmak yok karnın kocaman oldu ): Diyorum olduu gözlerim doldduu ): Ama bende rahatsız hissediyorum kendimi karnıma bakan birilerini görünce gstermemeye çalışıyorum zaten. Şalla kapatyorum belli olmuyo göbişim. Bir arkadaşda ne dese beğenirsiniz sen 9 aylık gibisin bu gidişle 100 kilo olursun dedi. Bende asıl hedefim aten 100 kilo olmak nasıl bildin dedim kkadın bozuldu bozulsun ama ben dahaçok bozuldum
Canım ben Dr. Browns biberonlarının çok iyi olduğunu duymuştum ki kendim de aldım. Fiyatları da uygunmuş bence düşünebilirsin. Gaz sorununu engelliyor diye biliyorum.
kızlarr bend eçıkıyorummm işim bitti eve gideyim kocişle bugün bir kaçamağmız var hafta sonu için :))
geçen hafta bahsetmiştim yer ayırtmış güzel bir otelde diyee
gidip keyif yapayım.
Cici bakın kendinizeee.
cnm benim de inanılmaz kramplarım var.geceleri kaç kere oluyor. uykudan inleyerek uyanıyorum resmen:)) ovuyorum yavaş yavaş uzatmaya çalışıyorum.ayak parmaklarımı oynatmaya çalışıyorum. perşembe günü doktora gittim ilaç verdi. daha almadım devlet ödemiyormuş.16 lira mı ne dedi eczane. osteocare diye bir ilaç. ama alacağım sanırım.
Kızlar Merhabaaaa,
Kayınvalidem para biriktirmiş biraz bugün bebek alışverişine çıkalım dedii ayy heyecanlandımm neler aldırsam acabaaa?Hastane çıkışını filan aldırmayı düşünüyorum başka temel olarak neler aldırayım?
Çok haklısın canım ya ben olsam bende sinirlenirdim, kırk kat eller alıyor hevesleniyor sinirlenmekte haklısın....
Benim zavallı annecim de bizim gelin bozuntusuna o kadar çok şey aldı ki daha doğrusu aldık diyim...
3-4 bohça ve bebeğin künyesi ile birlikte gönderdim annemi doğumuna ...
Battaniyesinden çorabına mendiline örgü takımlarına yastığına nevresimine kadar.........
Ama bizim gelin ne yaptı çocuğunu annemden kıskandı zaten normal değildi lohusalıkta hepten sapıttı
Diyeceğim o ki hakedene yapılmıyor haketmeyene yapılıyor onlar da verilen değeri başka bir yerine algılıyor
Ayy bak aklıma geldi de yine sinirlendim
Bir cumartesi sabahı daha ben yine yollardayım sanırım bu son cumartesi sonra nasipse tatiiii:) buarada akşam konuştuk eşimle kesinlikle doğuma girmem dedi. Niye dedim çocuğu çıkarınca ayaklarından tutcaklar poposuna vurcaklar bende ebeye vurcam dedibide ben acı çekerken o duramazmış eli kolu bağlı kıyamaamm dedim:) ya bide ben çooook tuhaf rüyalar görüyorum. Eşimi eşimle aldatıyordum rüyamda sonrada diyorumki ben senden etkilendim ama ben nişanlıyım ve nişanlımı çok seviyorum hahahahaha
bendeee uyumak istemekteyimama iştyim püfssss püfsss.
İç canım yarasın bebişine.
Bende topiğin en çoksüt tüketeni ilan ediyorum kendimi.
Abarttım olayı yaaaa sabah akşam içiyorum aralarda peynir yoğurt ayranda cabası
kızlar günaydın ,herkesin güzel bir cumartesi geçirmesi dileğiyle.
Günaydın herkse ama kımsecıkler yokkk yıen işe geldık beklıoruz bos bos
günaydın herkeseee.... çok güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle
günaydınn canlar...
ohhh uyuyunn tabii biz kızımlaa sabah sabah çıktık gene yollara şu lanet olası işe geldikk offff son 4 hafta dayanmalıyımmmmmmmmm
günaydınn kızlar ben bu gün bebişi görmeye gideceğim inş.güzel güzel gösterir kendini geçen ne güzel videoya çekmişti bu seferde fotojenik olursa sizinle paylaşırım :) Dün aksam arkadasın yeni doğan bebeğini görmeye gittik öyle şirin uslu bir oğlandı ki inş.benimki de öle olur:) bütün gece rüyamda bebişimi gördüm bakalım sıpa rüyamdaki bebeğe benzicek mi
günaydın kızlarne kadar güzel bir gün öyle değil miiiiiiii
Kızlar bu arada,
Dün koltukta uzanıyordum kocacğım geldi. Dedim bak burda elini koy. Neyse koydu. İlk defa hissetti. Sonra bir defa daha vurdu kızım yüzünü görmeliyzidin böyle ufo gören masum köylü gibi oldu suratı :)
Neyse sabah uyandık. Tutuyo karnımı hadi Aişe uyansana diyo ay çok komikler yaa :))
şu biberon sterilizasyon zamazingolarında karasızım hala. bi yanım kolaylık olur al diyor, bi yanım ne gerek var diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?