etlidolma tankinileri marx and spencer, dorothy perkins gibi ingiliz magazalarinda bulabilirsin. ( ingilterede bu magazalarda satiliyor, turkiyede de oldugunu dusunuyorum). bir de hamileyken gunesten kose bucak kaciyorum ben leke olusmasin diye. aman dikkat...
kız suksuk bu sen misiiinayy ayy maşallah size benim böyle yukarda değil göbüşüm hep aşağılarda nedense:44:..
iyi akşamlar herkese.kızlar bişey diyecem ben doymuyorummmmmmnapacam:18:
kurucusu ta kendisi. yazmaya kalkıştım hatta bayaaaa döktürdüm ama sonra o kişinin anlatıcaklarımdan bişey anlıyacağını ve davranış biçimini değiştireceğini zannetmiyorum oyüzden yazdıklarımı göndermedim.
etlidolma ben de tatil cok istiyorum. gunesten uzak durup, kendini gunes koruyucusu ile sivadigin zaman birsey olmaz. ben 4 gun icin almazdim tankini. bikinilerimle idare etmeye calisacagim tatile cikarken. tabi o anki vucut durumum el verirse. benim de gobek ve gogusler aldi basini gidiyor.
Merhaba arkadaşlar dün gece ilkez yazmıştım :) herkes iyidir umarım
ayrıntılım var demiştim ve Allaha şükür bebeğim, minik kızım iyiymiş 473 gr 26 cm dedi dr.
gerçi bugünüm kabus gibiydi hiç memnun kalmadım dr dan sadece 15 dk sürdü içeriye girmem ve çıkmam bide drun suratını çektım bi oflamalar tıslamalar hiçbişey anlatmadı sorduğum sorularada sinirli cevaplar verdı bide devletede gitmedim özel anlaşmalı bi tıp merkezi hatta İzmir de oturanlar bilir kordon tıp merkezi dr ibrahim yanık. gitmeyin arkadaşlar beni çok sinir etti bugün. parayla rezil olmak bu olsa gerek. randevu verirken şöyle yapıyoruz böyle bakıyoruz cd veriyoruz demesini biliyorlar ama. sonuçları kendi drma göstermeye gittiğimde yaşadığım şeyi anlatayım dedim okadar dolmuşum kiii başladım ağlamaya. heryerde anlatıcam bu olanı ve gitmeyin dicem.
slmm kızlarr nasılsınzz bız cok ıyızzz ıstahlı bıgunumuzz daha tek sorunumuzz doymuyoruzzzfotoyu az once esım cekttıı.. cidden bu hafta daha da cok gobusumunn buyudugunu anladımm zorlanıyorum artık ıs yaaparkenn ....dahada 3 ay oldugunu dusununce korkuyorumm
Eki Görüntüle 428873
senin bebiş yukarda canım ya benim hep aşağılarda o yüzden ilk bakan anlamıo sonra hamile misin diolar
aynen benimde aşağıda benimde anlamıyolar ilk bakışta sonrada utanmadan bebekmi var diyoolar...
aynen benimde aşağıda benimde anlamıyolar ilk bakışta sonrada utanmadan bebekmi var diyoolar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?