2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yarin ilk ankamall'a bakayim m&s icin, malllardaki butun iccamasiri magalazalarina bakacagim artik. gerci markasi onemli degil, dort gunlugune giyecegim ama malum memeler kocaman oldu, saglam bisey olmasi lazim.:))
70 faktor koruma kremi alacagim, sadece denize girerken gunesi gorecegim, umarim bir aksilik cikmaz...ben isim geregi surekli kapali mekanlarda calisiyorum, bir subeye incelemeye gittigimizde mudurun odasinda calisiyoruz, kapilar kapali, kimse giremez vs...cok bunaldim anlayacagin(

Son düzenleme:
kız suksuk bu sen misiiin ayy ayy maşallah size benim böyle yukarda değil göbüşüm hep aşağılarda nedense:44:..

ewt cnm benımm .. boyum kısa benım ondann bole oldumm .. halbukıı 5 kg aldım dahaa
iyi akşamlar herkese.kızlar bişey diyecem ben doymuyorummmmmm napacam:18:

bende aynen oleyımm neolucak sonummm.. tatlı yemek ıstıyorumm sureklı

salla gitsin o zaman...bi de soyle dusun, adam belki o gun gercekten cok kotu bir gun gecirmistir. mazeret degil bu elbet ama sans iste, sana denk gelmistir...ama sen yine de doktorunu degistirmeyi dusun bence icin rahat edecekse...

etlidolma ben de tatil cok istiyorum. gunesten uzak durup, kendini gunes koruyucusu ile sivadigin zaman birsey olmaz. ben 4 gun icin almazdim tankini. bikinilerimle idare etmeye calisacagim tatile cikarken. tabi o anki vucut durumum el verirse. benim de gobek ve gogusler aldi basini gidiyor.

kv ler sikayet edilmis yine... kizlar beklemeyin birsey. icinden gelmeyen zorla birsey almaz ne torununa ne gelinine. bu yastan sonra da edinilecek bir davranis degil hediye alma, yardim etme, gonul yapma... en iyisi hiiiic biiir beklentiye girmemek, muhtac olmamayi da temenni etmek.

ya aslinda annemin mayolari var, buyuk teyze mayolari olur ya, onu da dusundum ama universitedeki en samimi iki kiz arkadasimla gidecegim...simdi ben annemin mayosundan giyersem dogurana kadar cenelerinden kurtulamam:))
bir bakayim bu tarz mayolarin fiyatlarina olmazsa ayranci'da pazardan buyuk boy bikinilere bakayim

anchusa bu arada sen sinavdan sonra arastir bir yerler, canakkale taraflarinda guzel yerler var yakin gidebilecegin. ama yine de iyi dusun, uzun bir yolculuktan donmus olacaksin...
ya da biraz sabret ana ogul gidersiniz ilerde bolbol:))

Son düzenleme:
hahaha itibar meselesi desene.... eger tek alt tek ustse problem, bir beden buyuk bikini ustu ya da alti alarak da idare edebilirsin. gayet ucuza tek bikini parcalari satiliyor. ana icine sinmezse al bir tankini annene verirsin sonra.

yok etlidolma cok ihtiyacim var oglumu bekleyemem... esim de is nedeniyle tatile cikamayabilir. ben de yaa kiz arkadaslarimi ikna etmeye calisacagim ya da annemleri. asos, ayvalik gibi cok sicak olmayan bir yerleri tercih edebilirim.

bu arada anchusa, sinavin yakinlardaydi galiba...belki gorusemeyiz falan...sansin bol, zihnin acik olsun...klasik olacak ama hic heyecan yapma...karsina cikacagin insanlar da o yoldan gectiler sonucta,,,herseyi bilmek zorunda degilsin, bilseydin zaten profesor olurdun...karnindaki mucize seni koruyacaktir...Allah yardimcin olsun arkadasim, mijdeli haberlerini bekliyoruz...
not: boyle mesejlar beni daha cok heyecan yaptirir ama yine de iyi dileklerimi bil istedim...

Son düzenleme:
yok etlidolma cok ihtiyacim var oglumu bekleyemem... esim de is nedeniyle tatile cikamayabilir. ben de yaa kiz arkadaslarimi ikna etmeye calisacagim ya da annemleri. asos, ayvalik gibi cok sicak olmayan bir yerleri tercih edebilirim.
etli dolma cok stresliyim, insallah atlatacagim bu bir ayi...hersey gozumde buyuyor.

merhaba,

öncelikle geçmiş olsun diyeyim.... İbrahim yanık duymadım ama kordon tıp merkezini biliyorum.. kendi doktorun kimdi bilmiyorum ama Egepole gidebilirsin mesela.. ben orada dilek hanıma gidiyorum çoookk şeker bir doktor, ilgigli ve personel de çok güleryüzlü.. ben memnunum ama tek sorun randevuları çok yoğun eğer bir tanıdık bulursan 2 ay sonraya vermezler randevuyu.. Kızına ve sana sağlıklı bir hamilelik dilerim canım. benim de bir kızım olacak inşallah :))))

senin bebiş yukarda canım ya benim hep aşağılarda o yüzden ilk bakan anlamıo sonra hamile misin diolar

ayy suksuk yanlış anlamadın dimi beni yaa içime dert olur şimdi. şu avatarındaki resimde çook zayıfsın yaa ondan şaşırdım valla. ben bi sene öncesine kadar 60 kgdaydım şimdi 84 obez oldum inankii. evlilik yaramadı bana gitti gül gibi fiziğim. amaa inşallah kiloları hepbirlikte vee bebişlerimiz sayesinde vericez doğumdan sonraaa

selam kızlar!... bugün bir sanatçı yeni dönem sergide asılması için tablolarını getiirdi bizim merkeze.. benim göbişi gördü "AAA!!.. maşallah kaç aylık dedi 6 bitiyor dedim ama maşallah ne güzel çok kilo almamışsın dedi.. :))) oohhh ne güzel moral bu bana dedim.. sonra senin oğlun olacak değil mi dedi. hayır kız olacak dedim.. yok yok hayır oğlan olacak dedi :))))))) hayır canım ultrasonda kız çıktı dedim kaçıncı kontrol dedim bak görürsün erkek o dedi!!!!!! hey allahım sabır ver dedim yaşlı teyzeler gibi tutturdu sözde orta yaş ideal sanatçı görüntüsünde modern duruşlu biri :))) amaaaannn onunla mı didişeceğim.. siz devam edin dedim salonda bıraktım onları... ne yazık önümüzdeki salı açılış var ve 15 gün sergisi olacak.. bu sürede çıldırtır beni herhalde erkek de erkek diye.. kadının gözü x-ray mübarek :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…