Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))) sizin aile pek neşeli maşallahh heheh herşeyee espirikle yaklaşıyorsunuz.
Bizde seni öptük maviş teyzesi:)
kızlarr bend eçıkıyorummm işim bitti eve gideyim kocişle bugün bir kaçamağmız var hafta sonu için :))
geçen hafta bahsetmiştim yer ayırtmış güzel bir otelde diyee
gidip keyif yapayım.
Cici bakın kendinizeee.
oyyy kızlar çok sıkılıyorum ben evde![]()
kocam yine derse gitti akşam 8'de ancak gelir, ev işi yapmaya halim yok, TV'de seyredecek birşey yok, sıkıldım da sıkıldım yani, bana bir akıl verin ne edem ben![]()
şu biberon sterilizasyon zamazingolarında karasızım hala. bi yanım kolaylık olur al diyor, bi yanım ne gerek var diyor
O konuda ben de kararsızım, kolaylık olacağı kesin, ama cimriliğim tutuyor bazen. Sanırım doğumdan sonra ihtiyaca göre alacağım biberonları kaynatmak zor gelirse:)
Bende canım ya canım gezmek sitiyor ama nereye gitem yoruluyorum da şu ay bi geçsinde hafta sonu gidip kızımın çeyizini tamamlıcam :))
Kalk güzel bi pasta yap ben şimdi öle yapcam :)
Bende canım ya canım gezmek sitiyor ama nereye gitem yoruluyorum da şu ay bi geçsinde hafta sonu gidip kızımın çeyizini tamamlıcam :))
bende işte gidecek bir yer bulamıyorum ancak akşam kociş gelince gezmeye götürür beni belki, ben daha çok az şey aldım bebişe, 1 ay sonra odasını , eşyasını hazırlamayı düşünüyorum, pasta yapmakta istemiyor canım bugün çok nemrutum, suratsızım![]()
oyyy kızlar çok sıkılıyorum ben evde![]()
kocam yine derse gitti akşam 8'de ancak gelir, ev işi yapmaya halim yok, TV'de seyredecek birşey yok, sıkıldım da sıkıldım yani, bana bir akıl verin ne edem ben![]()
nerde oturuyodun canısı???
Ben İstanbul ama Ankaraya taşınıcaz
Bugün salonumu topladım ,vitrin içini
kadehleri,çerçeveleri,ortada gezen ıvır zıvır süsleri falan
bi kaç tane koli,pıtpıtlı naylon falan almıştım sraıp kaldırıdım kolilere bantladım,üzerini yazdım bile
bi de kıyafetler ve yorganlar falan var
dün vakumlu hurç aldım onları da havalandırıp hurçlara koydummuydu işim bitecek
gerisini evden eve taşımaya vericem 1.400TL![]()
Ben gördüm bebişimya kizlar eylul anneleri bulusma topigi actim boyle evde bos bos oturacagimiza bulussak tanissak falan ekim anneleri cok sosyal bu konuda cok keyifli bulusmalar yapiyorlar
istanbul beylikdüzündeyim canım, yazık sana ya karnın burnunda taşınmak zor iş valla Allah güç kuvvet versinBirde kızın var oda ayrı zaman ilgi ister tabi ki...
bu kadar iş yapmışsın yine helal olsun nazar değmesin, ben iki bulaşık toplasam nefes nefese kalıyorum, bacağım belim ağrıyor, çürük müyüm neeee
bu arada ben Ankara'da üniversite okudum, neresine taşınıyorsunuz ?
ya kizlar eylul anneleri bulusma topigi actim boyle evde bos bos oturacagimiza bulussak tanissak falan ekim anneleri cok sosyal bu konuda cok keyifli bulusmalar yapiyorlar
buluşalım valla güzel olur ama ben taaa beylikdüzündeyim işte, buradan Bakırköye gelmeye kalksam 2 saat sürüyor yol2 saatte dönüş olsa 4 saatim sırf yolda geçiyor
![]()
Ben gördüm bebişim
Leventte oturuyorum
yakın bi yerler olursa ve zaman da uyarsa gelirim buluşmaya
tanışırız ne güzel olur valla
İstanbuldayken göreyim sizi bi dünya gözüyle
Ankarada nereye taşınıcam hiç bi fikrim yok
eşim ağustosta ev tutucak,bu ev taşınıcak ben de o ara doğuruyor olacam![]()
evet malesef mesafeler çok uzak
bu arada biz bu akşam beylikdüzüne bebiş görmeye gidicez
saat 8 gibi geliriz dedik ama şimdi çıksak ancak heralde dimi yetişiriz![]()
guzel olur kizlarya kendi durumumuzda olan arkadaslar edinmek heyecanlarimzii paylasmak mutlulugumuzu paylasmak..l bakalim insallah olumlu bakanlar vakit ayirabilecekler olur eminim coook guzel bi gun geciririz
Az önce tartıldım +11 kilo![]()
İstanbula zaten çok zor alışmıştık bizAnkara güzel yerdir sadece İstanbul'dan sonra oldukça sakin geliyor insana ama benim gibi sakinliği seviyorsan sorun olmaz![]()
doğurmadan yerleşirsiniz o zaman, sende artık Ankara'da doğurursun![]()
ortak bir nokta buluruz artık napalımarabayla gelecekseniz 1 saat sonra çıksanız yeterde, eğer otobüs falan kullanacaksınız geç bile kalmışsınız
![]()
Az önce tartıldım +11 kilo![]()
ben hep evdeyim canım,çok uzak bir yer olmadığı sürece tanışmak buluşmak güzel olur tabi, bizi bizden daha iyi kimse anlamaz çünkü![]()