2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet evet az kaldı annesii :)

Canım ben Dr. Browns biberonlarının çok iyi olduğunu duymuştum ki kendim de aldım. Fiyatları da uygunmuş bence düşünebilirsin. Gaz sorununu engelliyor diye biliyorum.

hımss evet indirime girmiş ay birde hediye çekim varr limangodan değerlendireyim ben onu yaa alayım kalsın birtanede cam alırım :)))
teşekkürler kuzu.

:))) sizin aile pek neşeli maşallahh heheh herşeyee espirikle yaklaşıyorsunuz.
Bizde seni öptük maviş teyzesi:)

kızlarr bend eçıkıyorummm işim bitti eve gideyim kocişle bugün bir kaçamağmız var hafta sonu için :))
geçen hafta bahsetmiştim yer ayırtmış güzel bir otelde diyee
gidip keyif yapayım.
Cici bakın kendinizeee.

cnm benim de inanılmaz kramplarım var.geceleri kaç kere oluyor. uykudan inleyerek uyanıyorum resmen:)) ovuyorum yavaş yavaş uzatmaya çalışıyorum.ayak parmaklarımı oynatmaya çalışıyorum. perşembe günü doktora gittim ilaç verdi. daha almadım devlet ödemiyormuş.16 lira mı ne dedi eczane. osteocare diye bir ilaç. ama alacağım sanırım.

OHH MAŞLLHHADII II KEYFLER SİZEEEE

INS GECER CNM SENINDE BEN ILAC ICEMYRM OYUZDEN NAPCMIDA BILMYRM MECBUR CEKICEM YANI

Kızlar Merhabaaaa,

Kayınvalidem para biriktirmiş biraz bugün bebek alışverişine çıkalım dedii ayy heyecanlandımm neler aldırsam acabaaa?Hastane çıkışını filan aldırmayı düşünüyorum başka temel olarak neler aldırayım?

Yani aslında çok şey var alınacak ama şimdilik birer ikişer tane zıbın, tulum, body, atlet, pijama, battaniye falan aldırabilirsin. Benim bir iki dediğime bakma, sonra devamını getirirsin zaten. Ben çok birşey almayacağınızı düşünerek böyle yazdım. Ama ayrıntılı liste istersen onu da yazabilirim

hastane çıkışı, çıtçıtlı badiler, çorap, battaniye, beşik için nevresim seti ( istersen), havlu... ilk aklıma gelenler

Ya açmayayım konuyu diyorum birçoğunuz da benim gibi dertlisiniz biliyorum ama aklıma geldi sinir oldum gene. Ben bebek alışverişimi tamamladım. Ama ablam,annem ve abimin eşi dünyalarca şey almışlar ilaveten nevresiminden, port bebesine kadar. Kayınvalidem çöp almamış daha. Hayır ihtiyacım olmayabilir ama insan biraz özenir. İki gün aramayınca beni neden aramadın demeyi biliyor ama. Abim dün telefon ediyor beğendiğin bebek arabasını alma ben alacağım diye ki beğendiğim araba da epey tuzlu. Ama benim oğlanın ne babaannesi ne amcası yok zaten. puffffff sinir oldum...

selam annişler nasılsınız?? doğum yöntemine karar veren var mı?? daha erken ama benimki belli gibi...

Canım ben normal doğum istiyordum ama belli olmuyor benim oğlan tosun olacak gibi görünüyor daha şimdiden. öyle olursa da normal doğum zor görünüyor. Yani aslında bizim isteğimize bakmıyor pek. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

bak bu benim en başta, en gerekli alınacaklar listem:))) belki fikir olur sana da

ağız mendili
alez çarşaf
alt açma
altın yastığı
anne göğüs pedi-kremi
banyo havlusu
battaniye ( polar, penye, örgü)
biberon-emzik-bez-ıslak mndil- pişik kremi-şampuan -deterjan -cam rende vb
çorap
çıtçıtlı badi
eldven- şapka
hastane çıkışı
hırka-yelek
iç-dış zıbın
loğusa gecelik pijama sabahlık
malzeme çantası
nevresim takımı
önlük
patikli patiksiz alt
tırnak makası
tulum
yüz örtüsü
(küvet gerekli mi bilemedim)))

aman bırak ya hiç sinirini bozma benim kayınvalidem nikah için aldığı bileziikten 1 tanesini takmamıştı hiç unutmam eşim sormuş bebek olunca o zaman takıcam diye şimdi ne bilezik kaldı ne başka bişeyşimdi bide limit koymuş şu kadar veririm ne alırsanız alın demiş utanmadan takmadığı bileziğimin çeyreği etmez bırak Allah aşkına hepsinin canı cehenneme

evet cnm insanın ihtiyacı olduğından değil de düşünmesini,sormasını istiyor en azından ama zorla olmuyor işte. içinden gelecek ki yapsın. belki daha erken diye düşünüyordur:44::44:

doğru söylüyosun canım benim çatım darmış çok zor olur dedi birde bende aşırı korku var kasarsan bebek oksijensiz kalır risk almayalım dedi açıkası benimde pek normale cesaretim yok gerçi sağa sağlim bebişlerimizi kucağımıza alsak başka bişey istemiyorum hepimiz için dua ediyorum .....

evet cnm insanın ihtiyacı olduğından değil de düşünmesini,sormasını istiyor en azından ama zorla olmuyor işte. içinden gelecek ki yapsın. belki daha erken diye düşünüyordur:44::44:

O düşünedursun ben bir aya gidiyorum yurtdışına doğum yapmaya. kolay kolay da gelmem. çocuk bir yaşına gelince verir artık hediyelerini.Aman hepsi aynı. Korkuyorum ben de mi böyle olacağım diye. kaynana olmanın ruhunda var galiba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…