Ayyy ne güzel olacak di mi.. Ay bak bu şekilde düşünüce suratımda aptal bi gülümseme oldu ay yerim ben onun minnak elleriniiii :)
amin canım inşallah bende her zaman diyorum tabi ki normak istiyorum ama normal sezeryan hiç farketmez benim için. bebeğim ve benim için hangisi hayırlı ise o olsun inşallah... şaka maka az kaldı keseye yerleşti mi, kalp atışlarını duyalım aman ilk 3 ay dikkat edelim derken kocaman oldular bizimkilerallahın izniyle de 3 aya kucağımızda olucaklar inşallahhhhhhh anasininnn miniği aşkı herşeyii çok seviyorum ben kızımıı çokkkk
Canım ben Dr. Browns biberonlarının çok iyi olduğunu duymuştum ki kendim de aldım. Fiyatları da uygunmuş bence düşünebilirsin. Gaz sorununu engelliyor diye biliyorum.
hehe hadi git hayatımm sen misafirine mahçup olmaaa hallet işlerini gel kaldığımız yerden devam ederiz.Hatunlar hayırlı cumartesiler.. Ben gidip evimi toplayayım mutfağımı parlataım :) yaş pastamı yapayımAişemle öpüyoruz teyzeleri :)
Ben dışarı çıkarken makyaj yapmayı üniversiteden sonra bıraktım evlenince.. Ama evde tam gaz devam ediyor.. Evde şıklığımdan asla ödün vermyorumda bu aralar resmen pasaklı oldum bi kaçtane pijama altım artık şort gibi olmaya başladı onları giyiyorum eşim de oo yine şu 1000 dolarlık şortu mu giydin diye dalga geçiyo :) Neyse bu gün içimden geldi pastamı yemeği yapayım süsleneyim :) Hadi öptük sizi Aişeyle
KIZLAR DUN AKSAM BEN BEBIS OKDR HARKTLYDIKIHLE BEN SUT ICTIKCE CILEK YEDIKCE ICERDE FIR DONUO BU KRAMPLAR BASLDI BENDE COK KOTU HEMDE ILACTA KULLANMYRM DUN ESIM MESAIDEYDI GEC GELDI TAM EVE GIRDI BENM BACGMA KRAMP GRDI BEN BSLDM BGRMYA ADAM KORKTU DOGURUYRM SANDI GARIBIM ILACTA KULLNMYRM BU KRAMPLRI NASIL ONLUCM HC BILMYRM
OHH MAŞLLHkızlarr bend eçıkıyorummm işim bitti eve gideyim kocişle bugün bir kaçamağmız var hafta sonu için :))
geçen hafta bahsetmiştim yer ayırtmış güzel bir otelde diyee
gidip keyif yapayım.
Cici bakın kendinizeee.
cnm benim de inanılmaz kramplarım var.geceleri kaç kere oluyor. uykudan inleyerek uyanıyorum resmen:)) ovuyorum yavaş yavaş uzatmaya çalışıyorum.ayak parmaklarımı oynatmaya çalışıyorum. perşembe günü doktora gittim ilaç verdi. daha almadım devlet ödemiyormuş.16 lira mı ne dedi eczane. osteocare diye bir ilaç. ama alacağım sanırım.
Kızlar Merhabaaaa,
Kayınvalidem para biriktirmiş biraz bugün bebek alışverişine çıkalım dedii ayy heyecanlandımm neler aldırsam acabaaa?Hastane çıkışını filan aldırmayı düşünüyorum başka temel olarak neler aldırayım?
Kızlar Merhabaaaa,
Kayınvalidem para biriktirmiş biraz bugün bebek alışverişine çıkalım dedii ayy heyecanlandımm neler aldırsam acabaaa?Hastane çıkışını filan aldırmayı düşünüyorum başka temel olarak neler aldırayım?
selam annişler nasılsınız?? doğum yöntemine karar veren var mı?? daha erken ama benimki belli gibi...
Kızlar Merhabaaaa,
Ya açmayayım konuyu diyorum birçoğunuz da benim gibi dertlisiniz biliyorum ama aklıma geldi sinir oldum gene. Ben bebek alışverişimi tamamladım. Ama ablam,annem ve abimin eşi dünyalarca şey almışlar ilaveten nevresiminden, port bebesine kadar. Kayınvalidem çöp almamış daha. Hayır ihtiyacım olmayabilir ama insan biraz özenir. İki gün aramayınca beni neden aramadın demeyi biliyor ama. Abim dün telefon ediyor beğendiğin bebek arabasını alma ben alacağım diye ki beğendiğim araba da epey tuzlu. Ama benim oğlanın ne babaannesi ne amcası yok zaten. puffffff sinir oldum...
Ya açmayayım konuyu diyorum birçoğunuz da benim gibi dertlisiniz biliyorum ama aklıma geldi sinir oldum gene. Ben bebek alışverişimi tamamladım. Ama ablam,annem ve abimin eşi dünyalarca şey almışlar ilaveten nevresiminden, port bebesine kadar. Kayınvalidem çöp almamış daha. Hayır ihtiyacım olmayabilir ama insan biraz özenir. İki gün aramayınca beni neden aramadın demeyi biliyor ama. Abim dün telefon ediyor beğendiğin bebek arabasını alma ben alacağım diye ki beğendiğim araba da epey tuzlu. Ama benim oğlanın ne babaannesi ne amcası yok zaten. puffffff sinir oldum...
Canım ben normal doğum istiyordum ama belli olmuyor benim oğlan tosun olacak gibi görünüyor daha şimdiden. öyle olursa da normal doğum zor görünüyor. Yani aslında bizim isteğimize bakmıyor pek. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
aman bırak ya hiç sinirini bozma benim kayınvalidem nikah için aldığı bileziikten 1 tanesini takmamıştı hiç unutmam eşim sormuş bebek olunca o zaman takıcam diye şimdi ne bilezik kaldı ne başka bişeyşimdi bide limit koymuş şu kadar veririm ne alırsanız alın demiş utanmadan takmadığı bileziğimin çeyreği etmez bırak Allah aşkına hepsinin canı cehenneme
evet cnm insanın ihtiyacı olduğından değil de düşünmesini,sormasını istiyor en azından ama zorla olmuyor işte. içinden gelecek ki yapsın. belki daha erken diye düşünüyordur:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?