Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana da yollaaa
bende işte gidecek bir yer bulamıyorum ancak akşam kociş gelince gezmeye götürür beni belki, ben daha çok az şey aldım bebişe, 1 ay sonra odasını , eşyasını hazırlamayı düşünüyorum, pasta yapmakta istemiyor canım bugün çok nemrutum, suratsızım![]()
nerde oturuyodun canısı???
Ben İstanbul ama Ankaraya taşınıcaz
Bugün salonumu topladım ,vitrin içini
kadehleri,çerçeveleri,ortada gezen ıvır zıvır süsleri falan
bi kaç tane koli,pıtpıtlı naylon falan almıştım sraıp kaldırıdım kolilere bantladım,üzerini yazdım bile
bi de kıyafetler ve yorganlar falan var
dün vakumlu hurç aldım onları da havalandırıp hurçlara koydummuydu işim bitecek
gerisini evden eve taşımaya vericem 1.400TL![]()
ya kizlar eylul anneleri bulusma topigi actim boyle evde bos bos oturacagimiza bulussak tanissak falan ekim anneleri cok sosyal bu konuda cok keyifli bulusmalar yapiyorlar
Az önce tartıldım +11 kilo![]()
oyyy kızlar çok sıkılıyorum ben evde![]()
kocam yine derse gitti akşam 8'de ancak gelir, ev işi yapmaya halim yok, TV'de seyredecek birşey yok, sıkıldım da sıkıldım yani, bana bir akıl verin ne edem ben![]()
Maşalllah kuzuna ya yerim onu ne kadar net çıktı benim kızımın böle fotosu yok ama olsun zaten yzü hep kapalı :) Ah ah bide bana sor bende aldım takmıyorum :)Herkese iyi akşamlarrrrrrbugün oğluşumun ayrıntılı ultrasonu vardı. herşeyi çok iyi çıktı maşallah
592 gr olmuş benim tosunum doktorumuz çok ii dedi. bütün organlarına baktık, sürekli oynuyordu yaramazım
tek sorun benim kilom
hiç almamıştım bu ay 3 kilo aldım. zaten kilolu olduğum için asgari şekilde almam lazım. doktorum ekmek, makarna veee tatlıyııı kesmemi söylediii ve kesin yürüyüş yapacaksın dedi. :18::18::18: bakalım ne kadar uyabileceğim
bizden haberler böyle inşallah sizler ve bebişleriniz de iyisinizdir. bakalım ekleye bilirsem oğlumun resmini koyacağım teyzeleri
Eki Görüntüle 428843 Eki Görüntüle 428844 Eki Görüntüle 428845
slmm kızlarr nasılsınzz bız cok ıyızzz ıstahlı bıgunumuzz daha tek sorunumuzz doymuyoruzzzfotoyu az once esım cekttıı.. cidden bu hafta daha da cok gobusumunn buyudugunu anladımm
zorlanıyorum artık ıs yaaparkenn ....dahada 3 ay oldugunu dusununce korkuyorumm
Eki Görüntüle 428873
haftaya bikac gunlugune ege taraflarina kacamak yapacagim. ancak denize girerken ne giyecegime karar veremedim. bikini ile rahat edemiyorum, guneslenirken sekilden sekile giriyorum cunku:)). hamile mayosu denen bisey var mi acaba?
slmm kızlarr nasılsınzz bız cok ıyızzz ıstahlı bıgunumuzz daha tek sorunumuzz doymuyoruzzzfotoyu az once esım cekttıı.. cidden bu hafta daha da cok gobusumunn buyudugunu anladımm
Eki Görüntüle 428873
Eki Görüntüle 428873
Maşalllah kuzuna ya yerim onu ne kadar net çıktı benim kızımın böle fotosu yok ama olsun zaten yzü hep kapalı :) Ah ah bide bana sor bende aldım takmıyorum :
teşekkür ederiz teyzesiii, doktorumuz da dedi her bebek böyle güzel poz vermez aferin diyeama girmeden 15-20 dk önce çikolata yedim çok faydası oldu kıpır kıpırdı denemeni tavsiye ederim
![]()
tankini diye bişey var üstü bluz gibi ayrı iki parça
Merhaba arkadaşlar dün gece ilkez yazmıştım :) herkes iyidir umarım
ayrıntılım var demiştim ve Allaha şükür bebeğim, minik kızım iyiymiş 473 gr 26 cm dedi dr.
gerçi bugünüm kabus gibiydi hiç memnun kalmadım dr dan sadece 15 dk sürdü içeriye girmem ve çıkmam bide drun suratını çektım bi oflamalar tıslamalar hiçbişey anlatmadı sorduğum sorularada sinirli cevaplar verdı bide devletede gitmedim özel anlaşmalı bi tıp merkezi hatta İzmir de oturanlar bilir kordon tıp merkezi dr ibrahim yanık. gitmeyin arkadaşlar beni çok sinir etti bugün. parayla rezil olmak bu olsa gerek. randevu verirken şöyle yapıyoruz böyle bakıyoruz cd veriyoruz demesini biliyorlar ama. sonuçları kendi drma göstermeye gittiğimde yaşadığım şeyi anlatayım dedim okadar dolmuşum kiii başladım ağlamaya. heryerde anlatıcam bu olanı ve gitmeyin dicem.
ben olsam hic usenmem, her kim ise oranin sahibi ya da yoneticisi, bulurum mail ya da e-mail adresini, icimden ne geciyorsa yazarim o doktor hakkinda. sikayetini mutlaka ciddiye alacaklardir...