• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam neler konuşuldu bugün anca geldim geçmişi okıyım görüşürüz

Olur şekerim yaptım muzlu rulo pasta yaptım bide hamur yoğurdum mayalı patatesli poğaça :)
Ankaraya gelince gelip yersin :),

bende işte gidecek bir yer bulamıyorum ancak akşam kociş gelince gezmeye götürür beni belki, ben daha çok az şey aldım bebişe, 1 ay sonra odasını , eşyasını hazırlamayı düşünüyorum, pasta yapmakta istemiyor canım bugün çok nemrutum, suratsızım :1:

:) Senin canın dışarda gezmek istiyo git gez hade :)

nerde oturuyodun canısı???
Ben İstanbul ama Ankaraya taşınıcaz

Bugün salonumu topladım ,vitrin içini
kadehleri,çerçeveleri,ortada gezen ıvır zıvır süsleri falan:50:
bi kaç tane koli,pıtpıtlı naylon falan almıştım sraıp kaldırıdım kolilere bantladım,üzerini yazdım bile
bi de kıyafetler ve yorganlar falan var
dün vakumlu hurç aldım onları da havalandırıp hurçlara koydummuydu işim bitecek
gerisini evden eve taşımaya vericem 1.400TL:50:

Canım nereye taşıncaksınız karar verdiniz mi semt olarak senin tayin ne zaman belli olacak? Allah kolaylık versin taşınmak zor....

ya kizlar eylul anneleri bulusma topigi actim boyle evde bos bos oturacagimiza bulussak tanissak falan ekim anneleri cok sosyal bu konuda cok keyifli bulusmalar yapiyorlar

Güzel olur aslında Ankradaki hamişlede buluşssak :)

Az önce tartıldım +11 kilo:30::30::30:

Maşallah bende aynen o civarlarda geziyorum :32::32:

Herkese iyi akşamlarrrrrr:49::49::49: bugün oğluşumun ayrıntılı ultrasonu vardı. herşeyi çok iyi çıktı maşallah :nazar::nazar: 592 gr olmuş benim tosunum doktorumuz çok ii dedi. bütün organlarına baktık, sürekli oynuyordu yaramazım:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: tek sorun benim kilom :17::17: hiç almamıştım bu ay 3 kilo aldım. zaten kilolu olduğum için asgari şekilde almam lazım. doktorum ekmek, makarna veee tatlıyııı kesmemi söylediii ve kesin yürüyüş yapacaksın dedi. :18::18::18: bakalım ne kadar uyabileceğim :31: bizden haberler böyle inşallah sizler ve bebişleriniz de iyisinizdir. bakalım ekleye bilirsem oğlumun resmini koyacağım teyzeleri:21:

$tuğra 2.webp$tuğra 3.webp$tuğra.webp

oyyy kızlar çok sıkılıyorum ben evde :110:
kocam yine derse gitti akşam 8'de ancak gelir, ev işi yapmaya halim yok, TV'de seyredecek birşey yok, sıkıldım da sıkıldım yani, bana bir akıl verin ne edem ben :50:

biraz geç oldu ama bence çocuk bakımı ve gelişimi ile ilgili güzel bir kitap edin. Ben şimdi sınava çalışıyorum anca yaza rahat rahat okurum kitabı

haftaya bikac gunlugune ege taraflarina kacamak yapacagim. ancak denize girerken ne giyecegime karar veremedim. bikini ile rahat edemiyorum, guneslenirken sekilden sekile giriyorum cunku:)). hamile mayosu denen bisey var mi acaba?

slmm kızlarr nasılsınzz bız cok ıyızzz ıstahlı bıgunumuzz daha tek sorunumuzz doymuyoruzzz:1::1::1::1::1::1::1::1:fotoyu az once esım cekttıı.. cidden bu hafta daha da cok gobusumunn buyudugunu anladımm :14::14::14::14:zorlanıyorum artık ıs yaaparkenn ....dahada 3 ay oldugunu dusununce korkuyorumm :14::14:

$SDC15602.webp

Herkese iyi akşamlarrrrrr:49::49::49: bugün oğluşumun ayrıntılı ultrasonu vardı. herşeyi çok iyi çıktı maşallah :nazar::nazar: 592 gr olmuş benim tosunum doktorumuz çok ii dedi. bütün organlarına baktık, sürekli oynuyordu yaramazım:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: tek sorun benim kilom :17::17: hiç almamıştım bu ay 3 kilo aldım. zaten kilolu olduğum için asgari şekilde almam lazım. doktorum ekmek, makarna veee tatlıyııı kesmemi söylediii ve kesin yürüyüş yapacaksın dedi. :18::18::18: bakalım ne kadar uyabileceğim :31: bizden haberler böyle inşallah sizler ve bebişleriniz de iyisinizdir. bakalım ekleye bilirsem oğlumun resmini koyacağım teyzeleri:21:

Eki Görüntüle 428843 Eki Görüntüle 428844 Eki Görüntüle 428845
Maşalllah kuzuna ya yerim onu ne kadar net çıktı benim kızımın böle fotosu yok ama olsun zaten yzü hep kapalı :) Ah ah bide bana sor bende aldım takmıyorum :)

slmm kızlarr nasılsınzz bız cok ıyızzz ıstahlı bıgunumuzz daha tek sorunumuzz doymuyoruzzz:1::1::1::1::1::1::1::1:fotoyu az once esım cekttıı.. cidden bu hafta daha da cok gobusumunn buyudugunu anladımm :14::14::14::14:zorlanıyorum artık ıs yaaparkenn ....dahada 3 ay oldugunu dusununce korkuyorumm :14::14:

Eki Görüntüle 428873

Oy maşallah benimde aynen böle karnım hatta birazcık daha büyük dha 3 ay var doktor kıs dedi ama ben şimdi poğaça yaptım onuda yiyim sonra kısarım ahahaha :) Bende bugün bir saat ayata durudm mutfata yemekler falan yaptım öldüm resmen ayaklarım davul oldu :(

haftaya bikac gunlugune ege taraflarina kacamak yapacagim. ancak denize girerken ne giyecegime karar veremedim. bikini ile rahat edemiyorum, guneslenirken sekilden sekile giriyorum cunku:)). hamile mayosu denen bisey var mi acaba?

tankini diye bişey var üstü bluz gibi ayrı iki parça

Eki Görüntüle 428873

kız suksuk bu sen misiiin :53: ayy ayy maşallah size:nazar: benim böyle yukarda değil göbüşüm hep aşağılarda nedense:44:..

ayy doktorum banada çok kilo alıyosun dedi ama geçen ay çok dikkat etmiştim sadece yürüyüş yapmadım yürüyüncede hemen sancı giriyo karnıma yaa yürüyemiyorum. suksukun karnının yarısı kadar ancak benim göbüş ama taaam 85 kgyim yani toplamda 7 kg aldım:2::2::2: son 3 ayda 5 kg almam mümkün olmadığına göre galiba eşimle aynı kiloda tamamlayacağım hamileliği(94kg) bittim ben yaa :18::18::18:

Merhaba arkadaşlar dün gece ilkez yazmıştım :) herkes iyidir umarım
ayrıntılım var demiştim ve Allaha şükür bebeğim, minik kızım iyiymiş 473 gr 26 cm dedi dr.
gerçi bugünüm kabus gibiydi hiç memnun kalmadım dr dan sadece 15 dk sürdü içeriye girmem ve çıkmam bide drun suratını çektım bi oflamalar tıslamalar hiçbişey anlatmadı sorduğum sorularada sinirli cevaplar verdı bide devletede gitmedim özel anlaşmalı bi tıp merkezi hatta İzmir de oturanlar bilir kordon tıp merkezi dr ibrahim yanık. gitmeyin arkadaşlar beni çok sinir etti bugün. parayla rezil olmak bu olsa gerek. randevu verirken şöyle yapıyoruz böyle bakıyoruz cd veriyoruz demesini biliyorlar ama. sonuçları kendi drma göstermeye gittiğimde yaşadığım şeyi anlatayım dedim okadar dolmuşum kiii başladım ağlamaya. heryerde anlatıcam bu olanı ve gitmeyin dicem.

Eki Görüntüle 428873

wuuuuhuuuu süper görünüyorsunuz kızınla:nazar::nazar::nazar:, bundan sonra hızla alacağız herhalde kiloları ne yapalım bu da evlat sahibi olmanın cilvesi :21:

Maşalllah kuzuna ya yerim onu ne kadar net çıktı benim kızımın böle fotosu yok ama olsun zaten yzü hep kapalı :) Ah ah bide bana sor bende aldım takmıyorum :

teşekkür ederiz teyzesiii, doktorumuz da dedi her bebek böyle güzel poz vermez aferin diye :nazar: ama girmeden 15-20 dk önce çikolata yedim çok faydası oldu kıpır kıpırdı denemeni tavsiye ederim:32::32:

Merhaba arkadaşlar dün gece ilkez yazmıştım :) herkes iyidir umarım
ayrıntılım var demiştim ve Allaha şükür bebeğim, minik kızım iyiymiş 473 gr 26 cm dedi dr.
gerçi bugünüm kabus gibiydi hiç memnun kalmadım dr dan sadece 15 dk sürdü içeriye girmem ve çıkmam bide drun suratını çektım bi oflamalar tıslamalar hiçbişey anlatmadı sorduğum sorularada sinirli cevaplar verdı bide devletede gitmedim özel anlaşmalı bi tıp merkezi hatta İzmir de oturanlar bilir kordon tıp merkezi dr ibrahim yanık. gitmeyin arkadaşlar beni çok sinir etti bugün. parayla rezil olmak bu olsa gerek. randevu verirken şöyle yapıyoruz böyle bakıyoruz cd veriyoruz demesini biliyorlar ama. sonuçları kendi drma göstermeye gittiğimde yaşadığım şeyi anlatayım dedim okadar dolmuşum kiii başladım ağlamaya. heryerde anlatıcam bu olanı ve gitmeyin dicem.

ben olsam hic usenmem, her kim ise oranin sahibi ya da yoneticisi, bulurum mail ya da e-mail adresini, icimden ne geciyorsa yazarim o doktor hakkinda. sikayetini mutlaka ciddiye alacaklardir...

Son düzenleme:
etlidolma tankinileri marks and spencer, dorothy perkins gibi ingiliz magazalarinda bulabilirsin. ( ingilterede bu magazalarda satiliyor, turkiyede de oldugunu dusunuyorum). bir de hamileyken gunesten kose bucak kaciyorum ben leke olusmasin diye. aman dikkat...

Son düzenleme:
tentation ilk 40 gunlu sunnetleri lokal anesteziyle hallediyorlar genel anestezisiz. hatta dogumdan 24 saat sonra yapilan sunnetlerde gobek dusmeden sunnet yeri iyilesiyormus. bebegin sagligi elverirse hemen yaptiracagim.

ben olsam hic usenmem, her kim ise oranin sahibi ya da yoneticisi, bulurum mail ya da e-mail adresini, icimden ne geciyorsa yazarim o doktor hakkinda. sikayetini mutlaka ciddiye alacaklardir...

kurucusu ta kendisi. yazmaya kalkıştım hatta bayaaaa döktürdüm ama sonra o kişinin anlatıcaklarımdan bişey anlıyacağını ve davranış biçimini değiştireceğini zannetmiyorum oyüzden yazdıklarımı göndermedim.

Back
X