2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

gunaydin kizlarrr ve bebislerrrr..
of butun gece uyandim durdum..simdi yine kalktim bari uyku sersemi kendi keneimi kandirarark sut iceyim de azicik daha uyuyayim

(sut icemiyorum normalde uykuluyken icip yattigimda anca midemde duruyor )

Bir cumartesi sabahı daha ben yine yollardayım sanırım bu son cumartesi sonra nasipse tatiiii:) buarada akşam konuştuk eşimle kesinlikle doğuma girmem dedi. Niye dedim çocuğu çıkarınca ayaklarından tutcaklar poposuna vurcaklar bende ebeye vurcam dedi bide ben acı çekerken o duramazmış eli kolu bağlı kıyamaamm dedim:) ya bide ben çooook tuhaf rüyalar görüyorum. Eşimi eşimle aldatıyordum rüyamda sonrada diyorumki ben senden etkilendim ama ben nişanlıyım ve nişanlımı çok seviyorum hahahahaha

:)
ay çok güldüm:))))"çocuğu çıkarınca ayaklarından tutcaklar poposuna vurcaklar bende ebeye vurcam dedi:"
sabah sabah Alla hiyliğini versin çok hoştu.
Rüyaların hayır olsun canım.

gunaydin kizlarrr ve bebislerrrr..
of butun gece uyandim durdum..simdi yine kalktim bari uyku sersemi kendi keneimi kandirarark sut iceyim de azicik daha uyuyayim

(sut icemiyorum normalde uykuluyken icip yattigimda anca midemde duruyor )

bendeee uyumak istemekteyim ama iştyim püfssss püfsss.
İç canım yarasın bebişine.
Bende topiğin en çoksüt tüketeni ilan ediyorum kendimi.
Abarttım olayı yaaaa sabah akşam içiyorum aralarda peynir yoğurt ayranda cabası

günaydınn canlar...
ohhh uyuyunn tabii biz kızımlaa sabah sabah çıktık gene yollara şu lanet olası işe geldikk offff son 4 hafta dayanmalıyımmmmmmmmm

kızlar günaydın ,herkesin güzel bir cumartesi geçirmesi dileğiyle.

Günaydın herkse ama kımsecıkler yokkk yıen işe geldık beklıoruz bos bos

günaydın herkeseee.... çok güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle

günaydınn canlar...
ohhh uyuyunn tabii biz kızımlaa sabah sabah çıktık gene yollara şu lanet olası işe geldikk offff son 4 hafta dayanmalıyımmmmmmmmm

sizlerede günaydınnnnn :))))
negatif olmak yokkk pozitif olalımmmmm stres yapmaylaım geldik artık işlereee boşverelim.

günaydınn canlar...
Ohhh uyuyunn tabii biz kızımlaa sabah sabah çıktık gene yollara şu lanet olası işe geldikk offff son 4 hafta dayanmalıyımmmmmmmmm

dımı sımdı evde olup uyumak vardı bende ıstym ıns bızımde cumartesı gunlerını kaldrcaklr ozmn bırazda olsa rht edıcez son 4 hafta derken ızınemı cıkıosun

günaydınn kızlar ben bu gün bebişi görmeye gideceğim inş.güzel güzel gösterir kendini geçen ne güzel videoya çekmişti bu seferde fotojenik olursa sizinle paylaşırım :) Dün aksam arkadasın yeni doğan bebeğini görmeye gittik öyle şirin uslu bir oğlandı ki inş.benimki de öle olur:) bütün gece rüyamda bebişimi gördüm bakalım sıpa rüyamdaki bebeğe benzicek mi

:)) inş. annesi senin miniğin dahada uslu olurrr.
oy oy geçmiyor artık zaman

dımı sımdı evde olup uyumak vardı bende ıstym ıns bızımde cumartesı gunlerını kaldrcaklr ozmn bırazda olsa rht edıcez son 4 hafta derken ızınemı cıkıosun

evet canım izne çıkıyorum 32. haftada çıkıcam ben bir de 2 hafta senelik iznim vardı ben onu kullanmamıştım geçen sene işe geri dönmeyeceğim için hepsini kullanmaya çalışıyorum

:) Hayır olsun rüya güzelmiş ama :)

Günaydın hatun kişiler.... Biz geldik.. dün sabah kalktım sağ bacağım da tam baldır da hafif bir ağrı vardı ve ve hala daha devam ediyor.

Mutfağımı akşamdan toplamadan yatttım çok kötü görünüyor ama toplayasım yok abim memleketten geldi adm her gelişinde bende halsizlik oluyo ve beni pasaklı görüyo dicek ki bu kız ne kadar pis :) Neyse azcık burda laflıyım da sonra gider mutfağımı parlatırım sonrada bi kendimi de partlatsam üf çok bakımsıız kaldım yaa saç baş kilo desen popiş göbiş önden önden gidiyo

izne çıkmak mı ne güzel valla.ben doğurana kadar çalışıcam herhalde tabi inş.erken doğurmam sıcakla aram pek iyi değil işyerimde aksine hamam gibi olur klimada bile. bu hamilelik süreci ciddi akıl sağlığı istiyo yaa.ilk 3 ay düşük riski dikkat et,6.aydan sonra erken doğmasın dua et akıllı işi değil nasıl cesaret buldum hala şaşıyorum kendime.4 kilo almışım bu ara 10 kilo daha alma hakkı verdim kendime dün akşamki arkadaşım sadece 4 kilo almış ama hamile kaldığında 78 kiloymuş.doğumdan sonra 7 kilo gitmiş nasıl iş anlamadım.

evet canım izne çıkıyorum 32. Haftada çıkıcam ben bir de 2 hafta senelik iznim vardı ben onu kullanmamıştım geçen sene Işe geri dönmeyeceğim için hepsini kullanmaya çalışıyorum

ohh ne gusel cnm bnde temmuzn ılk haftası cıkmayı dusunuyrm ama bugun mudurum 37,haftaya calısblrsn cok ıı olur dedı ama bakalım calısabılckmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…