2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

:)))) cnm bnde ferace aldım gıyınce komık duruo onu kısa gelıo artık gobusler kaldırıo havaya bende rhtsz oluyrm baktıklrnda hele sıcklrda napcm bılmıyrm kapalıyım ıse gıdıp gelırken pısıcem

normalde makyaj yapmam ben ama artık yapmk ıı gelıcktr en azndn psıkoljk olrk ıyı hssderm kendımı:))

59,5-60 ile hamile kaldım cnaım ama çok hızlı alıyorum aman boşver takmaaaaa bende takmıyorumm veririzz hepsini beibşlerimizle uğraşırken nasıl gittiğini anlamaycağız bak gör.
birlikte doğuma hazırlandığımız gibi birliktede vereceğiz hayatım şimdi ihtiyacımız olan en son şey morel bozukluğuuı:) koca göbeğin içinde atan bir minik varrrr:) büyük şişmiş avuçlarımızı bebişlerimizi güzel kavrayıp tutacak, büyümüş şiş memişlerle bebişlerimizi emzireceğizzz içleri süt olmuş olacak ohhh ohhhh:)

Kızlar bu arada,

Dün koltukta uzanıyordum kocacğım geldi. Dedim bak burda elini koy. Neyse koydu. İlk defa hissetti. Sonra bir defa daha vurdu kızım yüzünü görmeliyzidin böyle ufo gören masum köylü gibi oldu suratı :)

Neyse sabah uyandık. Tutuyo karnımı hadi Aişe uyansana diyo ay çok komikler yaa :))

KIZLAR DUN AKSAM BEN BEBIS OKDR HARKTLYDIKI HLE BEN SUT ICTIKCE CILEK YEDIKCE ICERDE FIR DONUO BU KRAMPLAR BASLDI BENDE COK KOTU HEMDE ILACTA KULLANMYRM DUN ESIM MESAIDEYDI GEC GELDI TAM EVE GIRDI BENM BACGMA KRAMP GRDI BEN BSLDM BGRMYA ADAM KORKTU DOGURUYRM SANDI GARIBIM ILACTA KULLNMYRM BU KRAMPLRI NASIL ONLUCM HC BILMYRM

Yazın en ideal giysim benim o :) Genişlerinde nal bitane düğmeliler zor da sabahlık gibi kapananlar var onlar çok kullanışlı bol bağlandın mı belli olmuyor pek. Allah yardımcın olsun canım tabi cümlemizin :) Çalışan hatunların daha çok tabi...

aynen bizimkiler çok gecikmezse büyük ihtimal ilk doğuranlardan biri biz olucaz merka ediyorum ilk kim başlatacak

Siz bizden 4 gün büyüksünüz hadi bakalım :)

Ayyy ne güzel olacak di mi.. Ay bak bu şekilde düşünüce suratımda aptal bi gülümseme oldu ay yerim ben onun minnak elleriniiii :)

Canım ayağına kramp girince ayaklarını uzat ve ayak parmaklarını gerip kendine doğru çek.. Çok büyük kramplarda işe yaramasa da küçük krampları ben böyle önlüyorum.. Bak sennn çileği seviyor demek ki kuzu yerim onu ben :) Afiyet olsun bebişe yarasın :)

Ben 58 kiloyla hamile kaldım boyum da 1.7o şiimdi oldum 73:) Kapılardan geçemeyeceğim yakında. Ben de normal doğum yapabilmeyi isterdim ama ben de bu gidişle yapamayacağım. Aman ne yapalaım kuzular sağlıklı olsun biz hallederiz

İnşaAlah benimde düşüncem o yönde.. Hayırlısyla odğsunlarda bi bakım bi düenli beslenme tamamdır gider hepsi :) Normal doğum çk isityorum hayırlısı bakalım.. Bebiş 4 kiloyu geçmese büyük olasılıkla normal dedi doktor ama daha var ne olacağı belli olmaz..

aynen bizimkiler çok gecikmezse büyük ihtimal ilk doğuranlardan biri biz olucaz merka ediyorum ilk kim başlatacak

:)) ne tatlı heycanAllahım sonumuzuca güzel yapsın bütün hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza minikelirmizi inş.

İnşaAlah benimde düşüncem o yönde.. Hayırlısyla odğsunlarda bi bakım bi düenli beslenme tamamdır gider hepsi :) Normal doğum çk isityorum hayırlısı bakalım.. Bebiş 4 kiloyu geçmese büyük olasılıkla normal dedi doktor ama daha var ne olacağı belli olmaz..

:)) ne tatlı heycanAllahım sonumuzuca güzel yapsın bütün hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza minikelirmizi inş.

amin canım inşallah bende her zaman diyorum tabi ki normak istiyorum ama normal sezeryan hiç farketmez benim için. bebeğim ve benim için hangisi hayırlı ise o olsun inşallah... şaka maka az kaldı keseye yerleşti mi, kalp atışlarını duyalım aman ilk 3 ay dikkat edelim derken kocaman oldular bizimkiler allahın izniyle de 3 aya kucağımızda olucaklar inşallahhhhhhh anasininnn miniği aşkı herşeyii çok seviyorum ben kızımıı çokkkk

Hatunlar hayırlı cumartesiler.. Ben gidip evimi toplayayım mutfağımı parlataım :) yaş pastamı yapayım Aişemle öpüyoruz teyzeleri :)

Kimmiş o arkadşaın bana havale ett denksizz şeyy onaneymiş hıhhhh
iyi demişssin bozlursa bozulsun.

amın cnm amın ıns.

kramp gırdım canım cok acıo kalıorum ole ama denıcem cnm dedgını

ay evet çok iyi geliyoe emin ol beyaz far kalem allık benim makyajım bukadar bana çok iyi geliyor ruj sürmem kolay kolay:)
b

Ben dışarı çıkarken makyaj yapmayı üniversiteden sonra bıraktım evlenince.. Ama evde tam gaz devam ediyor.. Evde şıklığımdan asla ödün vermyorumda bu aralar resmen pasaklı oldum bi kaçtane pijama altım artık şort gibi olmaya başladı onları giyiyorum eşim de oo yine şu 1000 dolarlık şortu mu giydin diye dalga geçiyo :) Neyse bu gün içimden geldi pastamı yemeği yapayım süsleneyim :) Hadi öptük sizi Aişeyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…