- 16 Ocak 2012
- 1.343
- 29
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir cumartesi sabahı daha ben yine yollardayım sanırım bu son cumartesi sonra nasipse tatiiii:) buarada akşam konuştuk eşimle kesinlikle doğuma girmem dedi. Niye dedim çocuğu çıkarınca ayaklarından tutcaklar poposuna vurcaklar bende ebeye vurcam dedi![]()
bide ben acı çekerken o duramazmış eli kolu bağlı
kıyamaamm dedim:) ya bide ben çooook tuhaf rüyalar görüyorum. Eşimi eşimle aldatıyordum rüyamda sonrada diyorumki ben senden etkilendim ama ben nişanlıyım ve nişanlımı çok seviyorum hahahahaha
gunaydin kizlarrr ve bebislerrrr..
of butun gece uyandim durdum..simdi yine kalktim bari uyku sersemi kendi keneimi kandirarark sut iceyim de azicik daha uyuyayim
(sut icemiyorum normalde uykuluyken icip yattigimda anca midemde duruyor)
günaydın herkeseee.... çok güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle![]()
kızlar günaydın ,herkesin güzel bir cumartesi geçirmesi dileğiyle.
Günaydın herkse ama kımsecıkler yokkk yıen işe geldık beklıoruz bos bos
günaydın herkeseee.... çok güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle![]()
günaydınn canlar...
ohhh uyuyunn tabii biz kızımlaa sabah sabah çıktık gene yollara şu lanet olası işe geldikk offff son 4 hafta dayanmalıyımmmmmmmmm
günaydınn canlar...
Ohhh uyuyunn tabii biz kızımlaa sabah sabah çıktık gene yollara şu lanet olası işe geldikk offff son 4 hafta dayanmalıyımmmmmmmmm
günaydınn kızlar ben bu gün bebişi görmeye gideceğim inş.güzel güzel gösterir kendini geçen ne güzel videoya çekmişti bu seferde fotojenik olursa sizinle paylaşırım :) Dün aksam arkadasın yeni doğan bebeğini görmeye gittik öyle şirin uslu bir oğlandı ki inş.benimki de öle olur:) bütün gece rüyamda bebişimi gördüm bakalım sıpa rüyamdaki bebeğe benzicek mi![]()
dımı sımdı evde olup uyumak vardı bende ıstym ıns bızımde cumartesı gunlerını kaldrcaklr ozmn bırazda olsa rht edıcez son 4 hafta derken ızınemı cıkıosun
Bir cumartesi sabahı daha ben yine yollardayım sanırım bu son cumartesi sonra nasipse tatiiii:) buarada akşam konuştuk eşimle kesinlikle doğuma girmem dedi. Niye dedim çocuğu çıkarınca ayaklarından tutcaklar poposuna vurcaklar bende ebeye vurcam dedi![]()
bide ben acı çekerken o duramazmış eli kolu bağlı
kıyamaamm dedim:) ya bide ben çooook tuhaf rüyalar görüyorum. Eşimi eşimle aldatıyordum rüyamda sonrada diyorumki ben senden etkilendim ama ben nişanlıyım ve nişanlımı çok seviyorum hahahahaha
evet canım izne çıkıyorum 32. Haftada çıkıcam ben bir de 2 hafta senelik iznim vardı ben onu kullanmamıştım geçen seneIşe geri dönmeyeceğim için hepsini kullanmaya çalışıyorum
![]()
limangoda Dr.Browns Doğal Akış Standart Biberon Set Standart var ikili biberon,31.99 tl
sizce almalımıyım.
özellik olarak iyimidir link versem bakabilrimisiniz.
http://kids.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=1441074