Bende senin gibi düşünüyorum eşimden iyi fotoğrfç mı var :) O çekecek her anı doğumada girecek zaten inşaAALLAH tabi ):
bende fotocu ayarlamayacağım eşim halleder diye düşünüyorum :)
Dogum fotograflarını eslerine cektirmey idüsünen arkadaslar icin nacizane bir hatırlatmada bulunmak istiyorum, esler de o gün sizler kadar heyecanlı olacak ve makina ne kadar iyi olursa olsun onu iy ikullanabilmek bir becer igerektiriyor. Dogumhane ısıgında veya bebek odasında heryerde o heyecanla esiniz tüm gelismeleri takip edip fotograflayamayabilir, cünkü o da o esnada baba olmanın heyecanını yasıyor olacak ve ben sahsen esimin yanımda olup elimi tutmak varken sak sak fotograf cekmesini ve herseyi fotograf makinasının vizöründen izlemesini istemezdim, ayrıca tüm o fotograflarda onun da olmasını isterdim, o anın fotograflarında onun yasadıgı heyecanı ve mutlulugu fotograflarda görememek bence büyük bir eksiklik. Ama tabi bu benim görüsüm, belki bu detayları düsünmemis olabilirsiniz diye hatırlatmak istedim.
Kızlar oğlumu düşünüp düşünüp ağlıyorum ,bugün bişeyler oldu bana Allahımın izniyle kucağıma bi alsam yavrumu....
Bende bir kac gündür aynı durumdayım, accaip stresliyim, bir tasınma durumumuz var, resmen stresten elim ayagım titriyor. Sabah 5 e kadar kısa aralıklarla aglayıp durdum, sabah kalktım gecmemis hala,bugünde kötüyüm.