2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

güzel annecikler nasılsınız.bebişler iyimi.bugün hangi yumurcak tekmeledi annesini bakalım:)

ıyız cok skur cnm bugun pek bısı yok benımkınde sen nasılsın bebiş nasıl???

bugün benim bebiş pek sakin.sabah bi ara uyanıktı sonra uyudu heralde.ama dün acıttı karnımı sanki içerden karnımı cimcikledi.canım nekadar acıdı ise ''neyapıyosun ya''diye birazcık bağırdım bebişime.sonrada güldüm kendi kendime şimdiden başladık bağrışmaya diye:)

OYYY YESİNLER ONUŞİMDİDEN BAŞLIO UFAK UFAK ACITMAYA

kızlarss az önce doktorum aradı 4 lü tarama sonuçlarımın iyi çıktığını söyledi mutlu oldum :)

canım herşetyden önce seni tebrik ederim sonrasındada benim dr da bana 4lü tarama testi yapılacağını söylediği sen kaçıncı haftanda yaptırdın ve nasıl bi test sadece kan mı alıyolar

sağol canım darısı başına 16 da yaptırdım geçen cumartesi

canım demekki 16+3 de çağırdı bunun için nasıl yapılıyor peki canım bilgi verirsen çok mutlu olurum bana ikili test yapmadı 4lü tarama yapacam dedide ondan meraklanıyorum MESELA AÇ KARNAMI GİDİLİYO TOK KARNAMI FARKEDİYOMUMUYMUŞ

Son düzenleme:
hoşgeldiiiin aramıza arkadaşıım

selaaam ben iyiyim yemeğimi yedim geldim birazdan dışarı çıkacağım size bir bakayım dedim.. sizlerde iyisinizdir umarım

afiyet olsun çok şükür iyiyim iyi eylenceler sana

nasilsiniz herkes pit pitlardan bahsetmis ben hissedemedim daha yaaa bagirsak hareketi gibi geliyo ablamda gecen daha hissetmiyon mu diye cikisti anlamadim valla.birde catlak icin bir arkadasim bana zeytin yagi dedi bu konuda fikri olan var mi

nasilsiniz herkes pit pitlardan bahsetmis ben hissedemedim daha yaaa bagirsak hareketi gibi geliyo ablamda gecen daha hissetmiyon mu diye cikisti anlamadim valla.birde catlak icin bir arkadasim bana zeytin yagi dedi bu konuda fikri olan var mi

canım zeytin yağı kokar heralde
jhonsons babay yağın içine kayısı yağı karıştırdım ben kızımda da öyle kullanmıştım
hiç çatlağım olmadı,onu deneyebilirsin..

Canlarım naebrsiniz bakalım,ne güzel gün içinde de burdan takılıp sohbete devam ediyosunuz
ben okulda oluyorum,eve gelince de yemekti,çocuktu ilgileniyorum kıçımı mindere koymam ancak bu saati buluyor

Öğretmen bayanlara sorum olacak:Hala nöbet tututormusunuz?Ben tutuyorum herkes ayy yazık tutma falan diyor ama:44:
idareci yazmış nasıl tutmayimki.Kaçıncı haftaya kadardı yasal olarak nöbet olayı?:26:İnşallah bu hafta son olur artık gidip söyledim hocam ben zorlanıyorum bana nöbet yazmasanız olurmu dedim,tamam :44:dedi bakalım haftayamı düzeltiiiir yoksa aklına esincemi bilemem.

mrh.bende eylül annesiyim şuan 17 hafta 6 günlüğüz fakat cinsiyetini henüz öğrenemedik sanırım biraz inatçıyız herzaman sırtını dönüyor =) yarın tekrar gidicez ve artık cinsiyetini öğrenmek istiyoruz inş.gösterir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…