Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel annecikler nasılsınız.bebişler iyimi.bugün hangi yumurcak tekmeledi annesini bakalım:)
güzel annecikler nasılsınız.bebişler iyimi.bugün hangi yumurcak tekmeledi annesini bakalım:)
iyiyiz sen nasılsın?bugün öğlen saatlerinde pıt pıtlar hissettim bi daha da olmadı henüz.
kızlarss az önce doktorum aradı 4 lü tarama sonuçlarımın iyi çıktığını söyledi mutlu oldum :)
ıyız cok skur cnm bugun pek bısı yok benımkınde sen nasılsın bebiş nasıl???
mrb cnm ben de şimdi sonuçlarımı doktora gösterdim normal dedi ama ben de araştırayım dedim internetten de pek açık bişey yok AFP kaç çıktı senin
bugün benim bebiş pek sakin.sabah bi ara uyanıktı sonra uyudu heralde.ama dün acıttı karnımı sanki içerden karnımı cimcikledi.canım nekadar acıdı ise ''neyapıyosun ya''diye birazcık bağırdım bebişime.sonrada güldüm kendi kendime şimdiden başladık bağrışmaya diye:)
kızlarss az önce doktorum aradı 4 lü tarama sonuçlarımın iyi çıktığını söyledi mutlu oldum :)
canım herşetyden önce seni tebrik ederim sonrasındada benim dr da bana 4lü tarama testi yapılacağını söylediği sen kaçıncı haftanda yaptırdın ve nasıl bi test sadece kan mı alıyolar
sağol canım darısı başına 16 da yaptırdım geçen cumartesi
hoşgeldiiiin aramıza arkadaşıımMerhabalar, bende eylül annesi olacağım nasipse fakat cinsiyetimiz henüz belli olmadı..
selam arkadaşlar nasılsınız
hoşgeldiiiin aramıza arkadaşıım
selaaam ben iyiyim yemeğimi yedim geldim birazdan dışarı çıkacağım size bir bakayım dedim.. sizlerde iyisinizdir umarım
hoşbuldukkk :))hoşgeldiiiin aramıza arkadaşıım
selaaam ben iyiyim yemeğimi yedim geldim birazdan dışarı çıkacağım size bir bakayım dedim.. sizlerde iyisinizdir umarım
nasilsiniz herkes pit pitlardan bahsetmis ben hissedemedim daha yaaa bagirsak hareketi gibi geliyo ablamda gecen daha hissetmiyon mu diye cikisti anlamadim valla.birde catlak icin bir arkadasim bana zeytin yagi dedi bu konuda fikri olan var mi