- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #1.261
Kızlar mrb!bizleri de aranıza alırmısınız
ben Havva,minik Prensesimin adı da Betül Zehra.
5ekimde doğdu kızçem..:)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim cok gecmis olsun. allah koruyor meleklerimizi. cok hareketlendiler gecenngun benim oglumda dusuyodu koltuktan son dakika yakaladim odum kopmustu. allahim sen koru hepimixin evlatlarini. ayrica bayildim fotografa. bizimkide basladi ayaklarini tutumaya coraplarini cikariyor. henuz agzina goturmedi ama.
Kızlar mrb!bizleri de aranıza alırmısınızben Havva,minik Prensesimin adı da Betül Zehra.
hosgeldin Havvacim aramiza![]()
Kızlar mrb!bizleri de aranıza alırmısınızben Havva,minik Prensesimin adı da Betül Zehra.
Eki Görüntüle 652874 once boyle yapmaya basladi ben corabini cikarinca da aynen devam etdiii
Eki Görüntüle 652875
amin canım, korkulmazmı ben dişetlerine masaj yaparken bazn yanağına biraz sertçe giriş yapıyorum basıyor çığlığı korkudan ölüyorum damağımı yırttım diye.merhabalar
2 gundur yokdum baya degisiklik olmus okudum hepsini tam 22 sayfa
Omerle ilgili biraz sikintim vardianlatayim simdi
2 gun once aksam yemegi yerken Omeri yanimizda arabasina yari oturur pozisyonda koymusdum bizi rahat gorsun diye
o da herzamanki gibi basini kaldirip oturuyordu ve bundan zevk aliyordu gulucukler cigliklar atiyordu her kalkisinda
veee ben basimi one cevirip yemege devam ederken birden guuup diye bi ses duydum
geri cevrildikde Omeri yerde yuzustu dusmus sekilde gordum
inan korkumdan ne yapacagimi sasirdim
o kadar yuksekden aglamaya basladi ki kolu-bacagi kirilmis ve ya kafasina bisey olmus zann etdim
biranda yerimde donup kaldim basladim aglamaya dunyam durdu sanki
esim kucagina alip capucak soydu uzerini koluna bacagina heryerine bakdi kafasinda cizik vardi hafifce baska heryeri normal gozukuyordu
inanin tum geceni sok icinde gecirdim ona bisey olursa naparim diye yalvardim Rabbime bi problem cikmasin diye
dun de butun gun izledim hareketlerini her saniyesine kadar cok sukur hersey normaldi
insan basina gelmeyince anlamiyor hicbiseyiiiiRabbim bebelerimizi korusun
tulin ahmetcik nasil emmesi fln duzeldimi
bizimki cok istahsiz
bugun toplasan 15 dak emmedi memeyi her aldiginda hirsla isirmaya calisiyor
![]()
canım benim oğluşumda iki hftadır emziğin sertkısmı arkasını sürekli ağzına sokuyordu emzik kısmını çiğniyordu iki gün önce damağında ince bir çizgi gördüm bu günde dişinin ucu çıkmış görünüyor, ama o kadar huysuzki anlatamam gece saat başı kalkıyor sürekli eli ağzında diş jeli ile masaj yapıyorum ama etkisi olmuyor yazık kuzuma canı yanıyor belliki. seninkininde eli kulağında bir haftaya kadar çıkarırı ucunu.
hayırlı aksamlar annişler.idili dr una götürdük öksürüğü geçmiş dedi pzrtesi ameliyat için hazırlıklar baslıcak sanırım artık.salı ameliyat olma ihtimali büyük içim daha bi sıkıldı böle olunca![]()
ya benim.sutte gec geliyor sut var ama gelmiyor uyanikken dauamiyorum kizim birakiyor ancak.uykusunda gelene kadar sabrediyor gece tam 12 dk sut gelsin diye cekti durdu sinir krizi gecirecektim uykudan uyanip bos bosuna bekledim ne yapsak erken gelir elimle u seklinde sıkiyorum masaj yapiyorum nafile
Eki Görüntüle 652874 once boyle yapmaya basladi ben corabini cikarinca da aynen devam etdiii
Eki Görüntüle 652875
Eki Görüntüle 652875
canim bununla gecmis olsun bir daha olmaz ins uc gun once bende dusurdum melegimi hemde yanimdayken yastigin yuzunu degistirmek icin ustun koru yer attim sonra telefona bildirim geldi ona bakarken nasil oldu anlamadim bir anda yere dustu ama cok sukur yere attigim yastigin uzerine elimle koymusum gibi yatiyordu aglamadi ama bir anda oda ne oldugunu anlamadi bensoka girdim nasil dustude yastiga denk geldi diye Rabbim korudu cabuk atlattik sokumerhabalar
2 gundur yokdum baya degisiklik olmus okudum hepsini tam 22 sayfa
Omerle ilgili biraz sikintim vardianlatayim simdi
2 gun once aksam yemegi yerken Omeri yanimizda arabasina yari oturur pozisyonda koymusdum bizi rahat gorsun diye
o da herzamanki gibi basini kaldirip oturuyordu ve bundan zevk aliyordu gulucukler cigliklar atiyordu her kalkisinda
veee ben basimi one cevirip yemege devam ederken birden guuup diye bi ses duydum
geri cevrildikde Omeri yerde yuzustu dusmus sekilde gordum
inan korkumdan ne yapacagimi sasirdim
o kadar yuksekden aglamaya basladi ki kolu-bacagi kirilmis ve ya kafasina bisey olmus zann etdim
biranda yerimde donup kaldim basladim aglamaya dunyam durdu sanki
esim kucagina alip capucak soydu uzerini koluna bacagina heryerine bakdi kafasinda cizik vardi hafifce baska heryeri normal gozukuyordu
inanin tum geceni sok icinde gecirdim ona bisey olursa naparim diye yalvardim Rabbime bi problem cikmasin diye
dun de butun gun izledim hareketlerini her saniyesine kadar cok sukur hersey normaldi
insan basina gelmeyince anlamiyor hicbiseyiiiiRabbim bebelerimizi korusun
Çok geçmiş olsun sevindim önemli birşey olmadığına minik kuzucuklar hastalanmasın hiç...Bizimde babamız hastalandı şimdide nezle öksürük çok korkuyorum bizim bebişe geçecek diye birdaha o günleri yaşamak istemiyorumbiraz alakasız olacak ama çamaşırları görünce aklıma geldi canım sen hangi deterjanı kullanıyorsun
![]()