• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

kızlar ortada bı sorun vardı tugce ılettı bızde gerekenı yaptık gıttık
evet denedık olmadı benı uzen olmayıp gıtmemız degılde gıttıkten sonra her sayfaya bızler hakkında yazılması benı kırdı
oysakı nazıkce ıyı arkadaslardı guzel paylaşımlarımız oldu ama olmadı denılebılırbı
3 gun kaldık ve anlamadan ne kadar buyuk rahatsızlık vermısız hayret ettım
tugcecım sana gelınce artık kendı topiğime gırmek bıle ıstemıyorum hanı bu durumdan dolayı demek yerıne bana özelden bı msj bıle atsan ben arkadaslarıma kızlar karmasa oldu hadı dönelım topiğimıze der gerı gıderdık sızde bıkkınlık hıssı yaratmak ve bunları burada bu kadar kolay paylaşmanız benı sasırttı
oysakı hepımız kadınız anneyız bırbırımıze daha nazık yaklaşabılrdık gercekten ben ve arkadasımlar anlamıcak ınsanlar degışız
hanı evınıze bı mısafır gelır ondan memnun kalmazsın ama onun gözu önunde bunu belırtmezsın bızde sonuc ıtıbarıyle mısafır sayulırdık dunden ıtıbaren nasıl rahatsızlıgınızı dıle getırmısınız
özelden nasıl yazısmıssınız rahatsız oldugunuzu
yınde özelden deseydınız gıtmelerı ıyı oldu curcuna bıttı dıye ınanın ıcıme dert oldu

kubracım kıbar yaklaşımından dolayı ayrıca tesekkur ederım

Canım bu olaya sen öncü olduğun için bu kadar dert ediyosun kendine ama inan bu kadar abartılcak bişi yok bnce yapmayın bu kadar..herkes iyi niyetlii burda,kötü niyetli olsak bebişlerimiz için burda paylaşımlarda bulunmayız..amaç verimli olmak bi işimize yaramayacaksa neden vakit harcayalım burda,herks bu yüzden rahatsız oldu bana kalırsa kimse kimseye kırılmasın boşuna..

doğsun rahatız, 40ı çıksın rahatız, hele bir otursun daha rahat, hele bir yürüsün dişi çıksın derken bir bakçaz kocaman olmuş minişler :emir_bebek:

bugün çok moralim bozuk işyerinden birinin eşi bebeğini kaybetti :ssz: 7 aylık hamileydi karnında ölmüş bebek, doğum yapmasını bekliyolar şimdi. yıllarca tedavilerle olsun diye çabalamışlardı. odasını eşyalarını hazırlamaya başlamışlardı. o kadar üzüldüm ki :((

rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısı. bazen aklıma geliyor da içim yanıyor düşüncesinden bile.Allah'ım sen koru evlatlarımızı...

Rabbimm sabır versin :50:

Bebeğim benden birden bire soğudu babaannesi gelince çığlık çığlığa ağlıyor ona verince susuyor niye böyle acaba ya :43::43:kıskanç diyeceksiniz belki ama insanın gücüne gidiyor böyle değildi kızım niye böyle oldu ya iştahım bile kesildi onu annesi mi sanıyor acaba artık:ssz:

Bebeğim benden birden bire soğudu babaannesi gelince çığlık çığlığa ağlıyor ona verince susuyor niye böyle acaba ya :43::43:kıskanç diyeceksiniz belki ama insanın gücüne gidiyor böyle değildi kızım niye böyle oldu ya iştahım bile kesildi onu annesi mi sanıyor acaba artık:ssz:

canım üzme kendini..çok haklısın tabi insanın zoruna gider bende işe başladığımda bu tarz şeylerle karşılaşmaktan korkuyorum..bu sıpalar öyle iştee kimde ilgi görürlerse hemen kucaklarına atlayıveriyorlarr:19:

canım üzme kendini..çok haklısın tabi insanın zoruna gider bende işe başladığımda bu tarz şeylerle karşılaşmaktan korkuyorum..bu sıpalar öyle iştee kimde ilgi görürlerse hemen kucaklarına atlayıveriyorlarr:19:

işe de gitmiyorum ben sürekli kızımla vakit geçiriyorum her şeyiyle ben ilgileniyorum ama neden böyle oldu anlamadım 2 gün temizlik yaptım babaannesi baktı ama hiç durmadı o zaman ağlata ağlata iş yaptım ondan sonra çarşıya gittim yine babaanne baktı ama hiç durmamış acaba beni mi cezalandırıyor saçma mı düşünüyorum birden bire böyle oldu çünkü annem burda ona da öyle yapmıyor sadece ona yapıyor:ssz:

kızlar dün kızımda öksürük başlamıştı bugün doktoruna götürdüm.önemli birşey yokmuş.hafiff nezle olmuş dedi.ayrıca kızımın yatmayı hiç istemediğini söyledim.destekli oturtmaya başlayabilirsin dedi.bilginiz olsun

Çok geçmiş olsun sevindim önemli birşey olmadığına minik kuzucuklar hastalanmasın hiç...Bizimde babamız hastalandı şimdide nezle öksürük çok korkuyorum bizim bebişe geçecek diye birdaha o günleri yaşamak istemiyorum:31: biraz alakasız olacak ama çamaşırları görünce aklıma geldi canım sen hangi deterjanı kullanıyorsun:3:

Canım moralini bozma sakın o daha bir bebek bu şekilde yapmasının altında bir neden aranamaz üzülme.Onun annesi sensin ve zamanla sana dahada bağlanacak zaten benim kv evlenmiş kv ile oturmuş çocuğu olmuş hep babanne ilgilenmiş onu anne olarak benimsemiş oda çok üzülmüş ama bir süre sonra düzelmiş.Böyle kafanı karıştırıp canını sıkma o senin çocuğun

kızlar 1 saate yakın ayağımda sallıyorum bir kapayıp bir açıyor gözünü dalamıyor inşallah birderdi yoktur uzun zamandır hiç böyle yapmazdı:(

Canım moralini bozma sakın o daha bir bebek bu şekilde yapmasının altında bir neden aranamaz üzülme.Onun annesi sensin ve zamanla sana dahada bağlanacak zaten benim kv evlenmiş kv ile oturmuş çocuğu olmuş hep babanne ilgilenmiş onu anne olarak benimsemiş oda çok üzülmüş ama bir süre sonra düzelmiş.Böyle kafanı karıştırıp canını sıkma o senin çocuğun

umarım zamanla düzelir çok mu abartıyorum ki :31:kendi annem kızıyor bana bebek o daha gün geçtikçe huy değiştiriyor üzülecek bir şey yok diyor ama gelde bana anlat

kızlar 1 saate yakın ayağımda sallıyorum bir kapayıp bir açıyor gözünü dalamıyor inşallah birderdi yoktur uzun zamandır hiç böyle yapmazdı:(

benim kızımında uykuları alt üst oldu benzer şeyler yaşıyoruz çoğumuz

umarım zamanla düzelir çok mu abartıyorum ki :31:kendi annem kızıyor bana bebek o daha gün geçtikçe huy değiştiriyor üzülecek bir şey yok diyor ama gelde bana anlat

benim kızımında uykuları alt üst oldu benzer şeyler yaşıyoruz çoğumuz

evet annen haklı daha ne huylar değiştirecek konuşmaya başladığı zamanları düşünsene anne diyip sarılacak o zaman herşeyi unutacaağız inşaallah emin ol:21:

cnm bence sen bir pompayla sag bakalim gercekten ne kadar gelecek? bazen az gibi gorunuyor ama gec geliyor biraz, cekince geliyor. Eger sagdiginda azsa hemen kendini bir beslenme kurune koy- ben de biraz yedigime dikkat etmeyince azaliyor hemen- sabah yumurta sut ihmal etme, bol bol protein, baklagiller cok iyi geliyor, asure yap hemen, her ogun yesil yaprakli salatalar ye(ozellikle dereotu), bol su ic corba- birkac gun boyle yuklen bakalim, umarim artar cnm- ona odaklanmamaya calis ayrica, bol bol yetiyor sutum diye pozitif dusunmeye calis ki etkilenmesin.

ya benim.sutte gec geliyor sut var ama gelmiyor uyanikken dauamiyorum kizim birakiyor ancak.uykusunda gelene kadar sabrediyor gece tam 12 dk sut gelsin diye cekti durdu sinir krizi gecirecektim uykudan uyanip bos bosuna bekledim ne yapsak erken gelir elimle u seklinde sıkiyorum masaj yapiyorum nafile

kızlar bizdede huysuzluk hat safhada.doktoruna sordum bugün diş için görünür bi durum yok ama dipte hareketlenmeler oldukça huysuzluk yaparmış kuzucuklarda.bakalım ne kadar sürecek bu vızıldanmalar

ayni.huysuzluk bizdede var sanirim dis sikintisi var parmagimi.uzatinca isiriyor dis etlerini.kasiyinca agzi acik duruyor sessizce devam edeyim diye

kızlar ben koltuk altından ölçüyorum ama geçen zafi söylemişti çok kullanışlı die , varmı kullanan , tavsiye edermisiniz ? nasıl ölçüyor ? ne kadar mesafeden ve başka neleri ölçebiliyor ? ve hangi marka ?
cnm.ben chicconunkizil otesi ates olcerini.kulaniyorum memnunum sakaklarindan olcuyorum. bi.kac cm yakinda olcuyorum ayni zamnda koltukalti ates olcerimde var yaklasik ayni olcuyorguveniyorum

$Photo0273.webponce boyle yapmaya basladi ben corabini cikarinca da aynen devam etdiii:16::16::16::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
$Photo0274.webp

merhabalar
2 gundur yokdum baya degisiklik olmus okudum hepsini tam 22 sayfa :37:
Omerle ilgili biraz sikintim vardi:ssz::ssz::ssz:anlatayim simdi
2 gun once aksam yemegi yerken Omeri yanimizda arabasina yari oturur pozisyonda koymusdum bizi rahat gorsun diye

o da herzamanki gibi basini kaldirip oturuyordu ve bundan zevk aliyordu gulucukler cigliklar atiyordu her kalkisinda
veee ben basimi one cevirip yemege devam ederken birden guuup diye bi ses duydum
geri cevrildikde Omeri yerde yuzustu dusmus sekilde gordum
:14:inan korkumdan ne yapacagimi sasirdim :14:o kadar yuksekden aglamaya basladi ki kolu-bacagi kirilmis ve ya kafasina bisey olmus zann etdim :43:biranda yerimde donup kaldim basladim aglamaya dunyam durdu sanki
:43:esim kucagina alip capucak soydu uzerini koluna bacagina heryerine bakdi kafasinda cizik vardi hafifce baska heryeri normal gozukuyordu
inanin tum geceni sok icinde gecirdim ona bisey olursa naparim diye yalvardim Rabbime bi problem cikmasin diye
dun de butun gun izledim hareketlerini her saniyesine kadar cok sukur hersey normaldi
insan basina gelmeyince anlamiyor hicbiseyiiii:ssz: Rabbim bebelerimizi korusun:5:

merhabalar
2 gundur yokdum baya degisiklik olmus okudum hepsini tam 22 sayfa :37:
Omerle ilgili biraz sikintim vardi:ssz::ssz::ssz:anlatayim simdi
2 gun once aksam yemegi yerken Omeri yanimizda arabasina yari oturur pozisyonda koymusdum bizi rahat gorsun diye

o da herzamanki gibi basini kaldirip oturuyordu ve bundan zevk aliyordu gulucukler cigliklar atiyordu her kalkisinda
veee ben basimi one cevirip yemege devam ederken birden guuup diye bi ses duydum
geri cevrildikde Omeri yerde yuzustu dusmus sekilde gordum
:14:inan korkumdan ne yapacagimi sasirdim :14:o kadar yuksekden aglamaya basladi ki kolu-bacagi kirilmis ve ya kafasina bisey olmus zann etdim :43:biranda yerimde donup kaldim basladim aglamaya dunyam durdu sanki
:43:esim kucagina alip capucak soydu uzerini koluna bacagina heryerine bakdi kafasinda cizik vardi hafifce baska heryeri normal gozukuyordu
inanin tum geceni sok icinde gecirdim ona bisey olursa naparim diye yalvardim Rabbime bi problem cikmasin diye
dun de butun gun izledim hareketlerini her saniyesine kadar cok sukur hersey normaldi
insan basina gelmeyince anlamiyor hicbiseyiiii:ssz: Rabbim bebelerimizi korusun:5:

canim cok gecmis olsun. allah koruyor meleklerimizi. cok hareketlendiler gecenngun benim oglumda dusuyodu koltuktan son dakika yakaladim odum kopmustu. allahim sen koru hepimixin evlatlarini. ayrica bayildim fotografa. bizimkide basladi ayaklarini tutumaya coraplarini cikariyor. henuz agzina goturmedi ama.

Back
X