- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #1.241
kızlar ortada bı sorun vardı tugce ılettı bızde gerekenı yaptık gıttık
evet denedık olmadı benı uzen olmayıp gıtmemız degılde gıttıkten sonra her sayfaya bızler hakkında yazılması benı kırdı
oysakı nazıkce ıyı arkadaslardı guzel paylaşımlarımız oldu ama olmadı denılebılırbı
3 gun kaldık ve anlamadan ne kadar buyuk rahatsızlık vermısız hayret ettım
tugcecım sana gelınce artık kendı topiğime gırmek bıle ıstemıyorum hanı bu durumdan dolayı demek yerıne bana özelden bı msj bıle atsan ben arkadaslarıma kızlar karmasa oldu hadı dönelım topiğimıze der gerı gıderdık sızde bıkkınlık hıssı yaratmak ve bunları burada bu kadar kolay paylaşmanız benı sasırttı
oysakı hepımız kadınız anneyız bırbırımıze daha nazık yaklaşabılrdık gercekten ben ve arkadasımlar anlamıcak ınsanlar degışız
hanı evınıze bı mısafır gelır ondan memnun kalmazsın ama onun gözu önunde bunu belırtmezsın bızde sonuc ıtıbarıyle mısafır sayulırdık dunden ıtıbaren nasıl rahatsızlıgınızı dıle getırmısınız
özelden nasıl yazısmıssınız rahatsız oldugunuzu
yınde özelden deseydınız gıtmelerı ıyı oldu curcuna bıttı dıye ınanın ıcıme dert oldu
kubracım kıbar yaklaşımından dolayı ayrıca tesekkur ederım
Canım bu olaya sen öncü olduğun için bu kadar dert ediyosun kendine ama inan bu kadar abartılcak bişi yok bnce yapmayın bu kadar..herkes iyi niyetlii burda,kötü niyetli olsak bebişlerimiz için burda paylaşımlarda bulunmayız..amaç verimli olmak bi işimize yaramayacaksa neden vakit harcayalım burda,herks bu yüzden rahatsız oldu bana kalırsa kimse kimseye kırılmasın boşuna..