How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Mrb cnm çok sakınmak iyi değilmiş onu anladım çocuğu soğuk değil sıcak hasta edermiş suyuna ver ben hep çeşme suyu veriyorum bizim burada sular çok kötü değil çok korudukca çok hasta ediyoruz ateşte en kötüsü bizde çekiyoruz atesten
Canım nerde yaşiyorsun bilmiyorum ama istanbulda musluktan su vermek inan bana pek mümkün değil.ben kendim bile içmezken.evde au almayı unuttıgım günleri bilirim susuzluktan öldümde tıksındıgunden içemedim.çocullen almanyada yasıyordum o zaman içiyorduk bizde.

Benim kızım çok kücük doğdu doktorumuz bizi her konuda uyardı.öyle başladık öyle devam etti çok direncli bir çocul hasta olmuyor olmuyor sonra bit okuyor ki felaket.geçen senede kızamık oldu.musluktan su içmeye gelincede asla içirmem (büyük konusmıyımda)

Anladım. İşte uzaktan konuşmakla olmuyor. Her bebek kendi şartlarıyla büyüyor. Birine iyi gelen diğerine gelmeyebiliyor.
Siz içirmezdiniz ama birgun kendi içer.

Canım nerde yaşiyorsun bilmiyorum ama istanbulda musluktan su vermek inan bana pek mümkün değil.ben kendim bile içmezken.evde au almayı unuttıgım günleri bilirim susuzluktan öldümde tıksındıgunden içemedim.çocullen almanyada yasıyordum o zaman içiyorduk bizde.
Ben Aydın'da yaşıyorum canım pis değil sularımız

Bende musluktan icirmedim ve kesinlikle içirmem okul çocuğu doneminde gözetimim dışında ıcermı hayır ıcmez çünkü ne şekilde ogrenırse o şekilde surdurecegını düşünüyorum. Bebek suyunu bıraktık ıyı olduğunu düşündüğümüz bu markanın damacana suyunu ıcıyoruz zaten alacağı mıkrobu aslında hıcte sağlıklı olmayan damacana sısesınden alıyordur muhtemelen buda bağışıklığı ıcın yeterlı gelır... Kızım küçükken dızanterı oldugunda doktorumuz suyunu kaynat ve öyle banyo yaptır demıstı buda olayın aşırısı geldı bıze ve uymadım banyo esnasında ıctıgı suya kalsa gelısır bagısıklıgı

çeşme suyunu biz de içmiyoruz ama bebek suyu almadım hiç dorişe. 1,5 yaşına kadar kaynatılmış damacana suyu verdim, sonrasında kaynatmadan vermeye devam ediyorum

Ben doğdugundan beri bebek suyu kullanıyorum.son 1 aydır baska bir markanın yarım litrelık şişelerini almaya başladım.bizde rotavitüs oldugumuzda doktor banyo suyunu kaynatın ve suyuna dikkat edin dedi ama tabııkı bende kaynatmadım banyo suyunu.çok sacma gelmişti o zaman

Selam Kızlar eşim ikinci bebeğin vaktinin geldiğini söylüyor. ..iyice strese girdim. ...korkuyorum yeniden aynı süreçleri yaşamaya. ..:110:
siz ne düşünüyorsunuz ikinci bebek konusunda. ..:oops:

Selam Kızlar eşim ikinci bebeğin vaktinin geldiğini söylüyor. ..iyice strese girdim. ...korkuyorum yeniden aynı süreçleri yaşamaya. ..:110:

yaptık oldu diyebiliyorum ancak :KK48::KK48:

büyük olanın küçüğe sarılmasını bir görsen hemen yaparsın bence 2.yi. kimseye elletmiyor bazen bana bile 'benim' diyor kardeşi için :KK48:

yaptık oldu diyebiliyorum ancak :KK48::KK48:

büyük olanın küçüğe sarılmasını bir görsen hemen yaparsın bence 2.yi. kimseye elletmiyor bazen bana bile 'benim' diyor kardeşi için :KK48:
Nasil becerdiniz kardesini kabullenmesini? Benimki 6 aylik kardesine zarar vermesin diye tepesinde durmaktan birsey yapamiyoruz. Bir de bana karsi ofke duyuyor. Ben bebekle ilgilendikce kiskanclik krizlerine girip beni istemiyor. Bana "git" diyor dokundurtmuyor yuzume bile bakmiyor. Varsa yoksa babasi. Cok uzuluyorum bilemezsiniz hergun omrumden gidiyor o beni reddettikce.

Nasil becerdiniz kardesini kabullenmesini? Benimki 6 aylik kardesine zarar vermesin diye tepesinde durmaktan birsey yapamiyoruz. Bir de bana karsi ofke duyuyor. Ben bebekle ilgilendikce kiskanclik krizlerine girip beni istemiyor. Bana "git" diyor dokundurtmuyor yuzume bile bakmiyor. Varsa yoksa babasi. Cok uzuluyorum bilemezsiniz hergun omrumden gidiyor o beni reddettikce.
İşin çok zor senin canım valla. Bizde ikinci yok ama resmen babayı istemiyor, eşim benim elimi tutsa kıyameti koparıyor, ikinci çocuk olsa onu ne yapar bilemiyorum.

Bencede geldi geçiyor bile.elinizde vöyle bir şans varken bekleymeyın.biz yıllarca eceyı bekledık şimdi yine yıllarca eklıyvez gibi.aylarsır umutla beklıyorum gelen giden yok.

071.JPG
kızlar kardesımın doğumuna az kaldı bende ona öyle ir hediye yaptım.nasıl olmus?

Ben yeterince annelik yapamam diye ve gebelik süreci işte doğuma kadar olup diriliyorum bebek iyi mi filan diye psikopat gibi:cry:
Tugcecigim benim de sorunum var eşim ondan ısrar ediyor ertelemeye calistikca ne malum hemen olacağı uzun sürebilir olmayabilir de diye

Umarim bunları yasamayiz:KK43:

Back