• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

anDeseni, post: 36700027, member: 622315"]Merhaba,
Ben 1 yaşından beri tuvalete oturtuyorum. Tuvaleti sevdirmek için her oturttugumda onun sevecegi bir etkinlik yaptim, ornegin kitap okumak, lego oynamak, tuvalet sarkısı soylemek gibi. Su an 23 aylik, 15 ayliktan beri kakasi geldiginde söyluyor. Cisini bazen soyluyor, bazen kaçırıyor. Sık sık tuvalete oturtuyorum ve bez takmıyorum 20 aylıktan beri.[/QUOTE]
Masallah size. Uzmanlar 24 aydan önce kaslari gelişmediğinden tuvaletlerini tutamazlar bilmezler derler bide. Çocuktan çocuğa degisiyor. Benim oğlum kakasini bir haftadir söylüyor. Bende bi deniyecegim belki hazirdir ama kesinlikle üstüne düşmeyi dusunmuyorum. Daha erken Dr umuzq gore. Çocuğun hazir olması önemli.

Hepinize selamlar güzel ve özel anneler. Tuğçeciğim ne desen haklısın hayırsız olduk çıktık ilk zamanlar buradan ayrılmazken şimdi uğramaz olduk. Eceye çok geçmiş olsun. Bu aralar nezle ve diş çıkarma ile uğraşıyoruz uykular eskiye döndü kızlar çok zorlanıyorum ayakta salla koy inanın 15 20dk ara ile ağlayarak kalkıyor geri alıp sallıyorum :( birde çok sinirli kendini atıyor ayağımdan uyuyamadığı için bilemiyorum sizde uyku durumları nasıl? Yemek dersen pek bir çeşitlilik yok eski düZen gidiyoruz ona da üzülüyorum sabah omlet falan yiyemiyor mesela Allah yardımcımız olsun öpüyorum daha sık gireceğim inşallah ama yeni formatta biraz zorlandım tlf giriyorum birde ondan sanırım

Saol
Hepinize selamlar güzel ve özel anneler. Tuğçeciğim ne desen haklısın hayırsız olduk çıktık ilk zamanlar buradan ayrılmazken şimdi uğramaz olduk. Eceye çok geçmiş olsun. Bu aralar nezle ve diş çıkarma ile uğraşıyoruz uykular eskiye döndü kızlar çok zorlanıyorum ayakta salla koy inanın 15 20dk ara ile ağlayarak kalkıyor geri alıp sallıyorum :KK43: birde çok sinirli kendini atıyor ayağımdan uyuyamadığı için bilemiyorum sizde uyku durumları nasıl? Yemek dersen pek bir çeşitlilik yok eski düZen gidiyoruz ona da üzülüyorum sabah omlet falan yiyemiyor mesela Allah yardımcımız olsun öpüyorum daha sık gireceğim inşallah ama yeni formatta biraz zorlandım tlf giriyorum birde ondan sanırım
Saol canım inşallah gecicek.buaralar çok kafamı meşgul eden fakat bişey yapamadığım bir konu.özel sağlık siğortası var ama hastalık belli olduktan sonra ödemiyor.bir muaynemiz 1500lira tutuyor.zor günler beklıyor gibi.6ayda bir kontrolunuz var.iyiki ikinciyi yapmadım perişan olursuk.allah veriri bir çıkar yol ama zor durumdqyım kayınvalıdem olmasa dahada kötü o karşiliyor masrafları.şimdide korkumdan eve geçeniyorum tıkanabikir befeai kesilenilir.yorulmaması lazım ama ben kucuk cocuga nasıl otur diyim hadı dedim dinlemiyot kı anca kendi yoruldumu yatıyor ve buaralar çok yatıyor hemen yatagına cıkıp eeee diyor.moralim sıfır anlıycagınız

Saol

Saol canım inşallah gecicek.buaralar çok kafamı meşgul eden fakat bişey yapamadığım bir konu.özel sağlık siğortası var ama hastalık belli olduktan sonra ödemiyor.bir muaynemiz 1500lira tutuyor.zor günler beklıyor gibi.6ayda bir kontrolunuz var.iyiki ikinciyi yapmadım perişan olursuk.allah veriri bir çıkar yol ama zor durumdqyım kayınvalıdem olmasa dahada kötü o karşiliyor masrafları.şimdide korkumdan eve geçeniyorum tıkanabikir befeai kesilenilir.yorulmaması lazım ama ben kucuk cocuga nasıl otur diyim hadı dedim dinlemiyot kı anca kendi yoruldumu yatıyor ve buaralar çok yatıyor hemen yatagına cıkıp eeee diyor.moralim sıfır anlıycagınız
Canım gerçekten çok üzüldüm yazdıklarına halbuki neler geçiyordu aklından 2.çocuğu yapmak istiyordun Ece ya Rabbim şifalar versin bu günler de geçecek inşallah hepimiz yaşıyoruz birşeyler işte. Şimdi bir tedavi uygulanacak mı yoksa hep kontrol altında mı olacak? Devlet hast. Falan olmuyor mu çapa tıp çok iyi mesela ne bileyim hiç rahat yok bu hayatta Allah dermansız dert vermesin buna şükür be diyelim

Canım gerçekten çok üzüldüm yazdıklarına halbuki neler geçiyordu aklından 2.çocuğu yapmak istiyordun Ece ya Rabbim şifalar versin bu günler de geçecek inşallah hepimiz yaşıyoruz birşeyler işte. Şimdi bir tedavi uygulanacak mı yoksa hep kontrol altında mı olacak? Devlet hast. Falan olmuyor mu çapa tıp çok iyi mesela ne bileyim hiç rahat yok bu hayatta Allah dermansız dert vermesin buna şükür be diyelim
planladığın gibi gitmyor hayat şimdi yenı bır ev aldım kayınvalıdemle aynı aartmana taşınıyorum.ece için daha ıyı olucak cok düşkün onlara bıde ilerde ecenın hastalığı ıcın düşündük.
şimdilik kontrol altında olucak sonrasında kalp kapakçığı tamırı eğer yıne fayda etmezse komple değişim.taabi bunların ne zaman olucagı ilerlemesıne bağlı..

Gecenin bi koru uyanip saatlerce oyun oynamak :ssz: :ssz: memeden kesince deliksiz uyicak diye hayal etmistim kizlar nasil vazgecircem bu aliskanliktan

KıZlar hayatımda ani değiliklikler oldu bi özet geçiyim size.ev aldım kendi oturdugun evi kıraya verdim.ev kayınvaldemin karşi dairesi cogu insan iyi yapmadın desede ben en iyisini yaptıgımı düşünüyorum.ece babaannesine çok bağlı babaanneside ona onları ayırmak onlara yapıcagım en büyük kötülük olur artı kayınvalıdeme halsızlık.benden cok ilğilenir eceyle.bende buatada çalısmayı düşünüyorum.yada ikinciyi doğurmayı bakalım hangisi kısmet olursa.

İYİKİ DOGDUN ECEEE.

Canim öncelikle geçmiş olsun inan içim sikildi yqzdiklarini okuyunca. Allah şifa versin. Biz tatildeydik yenibgeldik anca firsatim oldu yazmaya. Benim kayinvalidemde karsi binamda. Gayette memnunum çok faydasi var. Mesafeyi bildikten sonra hic sorun değil iyi yapmissin. Benimde oğlum dedesine çok düşkün. Onlarin mutluluğu bizim mutlulugumuz.

İYİKİ DOGDUN ECEEE.

Canim öncelikle geçmiş olsun inan içim sikildi yqzdiklarini okuyunca. Allah şifa versin. Biz tatildeydik yenibgeldik anca firsatim oldu yazmaya. Benim kayinvalidemde karsi binamda. Gayette memnunum çok faydasi var. Mesafeyi bildikten sonra hic sorun değil iyi yapmissin. Benimde oğlum dedesine çok düşkün. Onlarin mutluluğu bizim mutlulugumuz.

Bilgisayarım bozuk telden pek yazamıyorum yazdıgım destan cevabında silindi.ece iyi çok şükür inşallah dahada iyi haberler alıcaz böyle bile kalması hayatını etkılemezmiş buarada bizim çocuk doktoumuzda aynı rahatsızlıgı varmiş ve kadının iki çocugu var.hiçbir sorunum yok yeterki ilerlemesşn dedi.ev konusundada birbirimizi idare edersek olur.baktık kafamız o gün uyusmuyor evden cıkmayı olur biter iç içe ama uzak göbi bişey oldu.tatile çıkıyoruz pazarteai merak etmeyın bizi.hepinizi öpüyoruz minnos kızımla

QUOTE="tugceserdar, post: 36860144, member: 353152"]Bilgisayarım bozuk telden pek yazamıyorum yazdıgım destan cevabında silindi.ece iyi çok şükür inşallah dahada iyi haberler alıcaz böyle bile kalması hayatını etkılemezmiş buarada bizim çocuk doktoumuzda aynı rahatsızlıgı varmiş ve kadının iki çocugu var.hiçbir sorunum yok yeterki ilerlemesşn dedi.ev konusundada birbirimizi idare edersek olur.baktık kafamız o gün uyusmuyor evden cıkmayı olur biter iç içe ama uzak göbi bişey oldu.tatile çıkıyoruz pazarteai merak etmeyın bizi.hepinizi öpüyoruz minnos kızımla[/QUOTE]
Geçmiş olsun canım benim oğlum da da var unuttuk bile biz günlük hayatını etkilemiyor çok şükür eşime söyleyim de kontrol e götürejjm ne durumda bir bakalım.
iyi tatiller

QUOTE="tugceserdar, post: 36860144, member: 353152"]Bilgisayarım bozuk telden pek yazamıyorum yazdıgım destan cevabında silindi.ece iyi çok şükür inşallah dahada iyi haberler alıcaz böyle bile kalması hayatını etkılemezmiş buarada bizim çocuk doktoumuzda aynı rahatsızlıgı varmiş ve kadının iki çocugu var.hiçbir sorunum yok yeterki ilerlemesşn dedi.ev konusundada birbirimizi idare edersek olur.baktık kafamız o gün uyusmuyor evden cıkmayı olur biter iç içe ama uzak göbi bişey oldu.tatile çıkıyoruz pazarteai merak etmeyın bizi.hepinizi öpüyoruz minnos kızımla
Geçmiş olsun canım benim oğlum da da var unuttuk bile biz günlük hayatını etkilemiyor çok şükür eşime söyleyim de kontrol e götürejjm ne durumda bir bakalım.
iyi tatiller[/QUOTE]
Hangi seviyede peki?seviyeaide önemli.şuan için bizde aynen günlük hayatımıza devam ediyoruz ama ya ilerde.gelişimleri gibi hastalıgın ilerlemeaide hızlı oluyormus.muhakak 6ayda bir kontrol edilmeliymiş.biz iki farklı hastaneye gittik.iki dr da aynılarını söyledi.

valla ayıptır kızlar...:-) iphone dekı uygulamada arıza var bende gelemiyorum malesef.ev taşıdım fln.feranjıt oldum üstüne grip oldum anca geldim..

Back